Sveikinu jus atlikus Dievo Valios vigilę

Pakylėtasis Mokytojas Arkangelas Mykolas per Kim Michaels, 2005 metų kovo 27 d.

AŠ ESU Mykolas, ir aš ateinu su dideliu džiaugsmu ir dideliu jauduliu. Norėčiau, kad galėtumėte pajusti mano angelų jaudulį, nes jiems šiandien buvo atrištos rankos daryti darbą, dėl kurio jie atėjo į Žemę. Ak, mano mylimieji, koks tai yra džiaugsmas matyti angelus pasklindant po šią planetą ir stojant į kovą su totalitarizmo jėgomis, kurios egzistuoja tokioje daugybėje šalių ir tokioje daugybėje pavidalų. Mano angelai pasirengę ir puikiai sugebės susidoroti su šia užduotimi. Viskas, ko jiems reikia, yra jūsų įgaliojimai veikti jūsų vardu.

Esu dėkingas, kad tiek daug žmonių Rusijoje naudojosi šiuo mano rožiniu, nes iš tiesų, dar niekada anksčiau nebuvo tokio atsidavimo Arkangelui Mykolui Rusijoje. Ir tai man suteikė daug galimybių daryti Viešpaties darbą per šias praėjusias 33 dienas. Tačiau turiu pasakyti, kad neužtektinai žmonių nusprendė pasinaudoti šiuo rožiniu, kad galėčiau padaryti visą darbą, kurį tikėjausi padaryti per šį ciklą.

Tačiau dėka šio rožinio darbo, kuris buvo sukalbėtas šiandien, mes galėjome užbaigti darbą, kuris turėjo būti užbaigtas. Ir visa tamsa, kuri galėjo būti paimta šiame cikle, dabar jau yra supilta į Ugnies Stulpą. Noriu, kad vizualizuotumėte šį ugnies stulpą, ir noriu, kad išlaikytumėte šią vizualizaciją su savimi, nes iš tiesų, šis ugnies stulpas bus čia, kaip sakė Jėzus. Jis bus įtvirtintas fizinėje oktavoje.

Galite įsivaizduoti šį Ugnies Stulpą, tačiau prisiminkite, jog tai nėra fizinė ugnis, ir todėl ji yra nematoma fizinėms akims. Visi matėte paveikslėlius Biblijoje, kaip izraelitus vedė matomas ugnies stulpas, tačiau net ir tuomet šią ugnį matė tik tie, kurie buvo pakėlę savo sąmonę, ir turėjo tyrą, vidinį žvilgsnį. Ir turite suprasti, kodėl taip yra. Kad sudegintų žemesnių vibracijų tamsą, ugnis turi turėti aukštesnes vibracijas. Tad, jeigu ugnis iš tiesų būtų matoma žmogiškoms akims, kaip ji tuomet galėtų būti pakankamai aukštų vibracijų ir kaip ji galėtų atlikti savo darbą – sudeginti tamsą? Ar matote, kaip čia yra?

Viskas yra taip paprasta, kai suvokiate, jog viskas yra energija ir viskas yra vibracija. Ir tai, iš tiesų, yra vienas didžiausių mokslo pasiekimų, kad jis atnešė šį supratimą. Ir iš tiesų, nėra jokių prieštaravimų tarp mokslo atradimų ir to, ką dvasingi žmonės, iš tiesų dvasingi žmonės kalbėjo tūkstančius metų, tik kalbėdami apie tai kitais žodžiais.

Aš skrieju greitai ir tiesiog atėjau pasveikinti jus ir padėkoti jums visiems, kalbėjusiems šiuos du rožinius per šias praėjusias 33 dienas, nes ir aš esu dėkingas. Ir todėl palieku jus taip pat greitai, kaip ir atėjau, nes manęs laukia darbas. Ir aš su nekantrumu laukiu šio darbo. Ir todėl dabar sakau jums, sudie.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2005 Kim Michaels