Skelbiu Pietų Ameriką Laisvės tarnystei!

TEMOS: Dvasinis potencialas atnešti pozityvius pokyčius į Pietų Ameriką – Priimkite savo kaip Aukso Amžiaus bendrakūrėjų rolę – Įveikite atstumo jausmą – Laikykite tyrą viziją Pietų Amerikai – Būkite savąja Dievo Liepsna veikime – Dvasinis kelias yra vienovės kelias – Didi tarnystė Pietų Amerikoje

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, 2005 gruodžio 21 d., per Kim Michaels


Dvasinis potencialas atnešti pozityvius pokyčius į Pietų Ameriką

Sveikinu jus Laisvės Liepsnoje! Sen Žermenas aš esu ir atėjau paskelbti, kad Kolumbija priklauso Šviesai. Atėjau paskelbti Kolumbiją laisvės tarnystei, idant ji galėtų išpildyti savo tikrąjį vaidmenį ir galėtų tapti Pietų Amerikos Vartais, atviromis durimis sklisti Kristaus Šviesai, iš Šiaurės pusrutulio į Pietų pusrutulį, sukuriant aštuoniukės tėkmę, kuri paskatins Amerikas išpildyti savo likimą Vandenio Aukso Amžiuje.

Todėl ateinu pasveikinti visus, kurie suvaidino savo rolę, suteikdami man platformą paskelbti šią deklaraciją Pietų Amerikos tarnystei, o ypač Kolumbijos tarnystę mano širdžiai ir Laisvės Liepsnai. Buvote ištikimi mažuose dalykuose, kuriuos mes jums davėme per Motinos Marijos rožinius, bet buvote ištikimi daug didesniuose dalykuose, nei suvokiate savo išoriniu protu. Nes iš tiesų, šie ritualai yra daug galingesni, nei gali įsivaizduoti įsikūnijime esantys žmonės.

Ieškokite ramybės, pranokstančios supratimą, ir atrasite tą ramybę šiuose rožiniuose, kalbėdami juos ir leisdami Motinos Šviesai tekėti per jus. Nes tai yra vienintelis ramybės šaltinis – jūsų vienovė su Dangiškąja Motina, kuri yra tokioje stiprioje vienovėje su Dangiškuoju Tėvu, jog suvokiate, kad nebesate vien tik stebėtojai Žemės planetoje, kad nesate čia tam, jog sėdėtumėte ir stebėtumėte, kaip puolusieji vėl ir vėl žaidžia savo ego žaidimus.

Priimkite savo kaip Aukso Amžiaus bendrakūrėjų rolę

Jūs esate čia tam, kad priimtumėte savo rolę ir būtumėte atviromis durimis pakylėtiesiems mokytojams peržengti per šydą ir atnešti Vandenio Aukso Amžių. Mes IŠ TIESŲ atliksime savąją darbo dalį iš Viršaus, tačiau Vandenio Aukso Amžius nėra vienpusiškas pasireiškimas. Būtent šiame amžiuje žmonija privalo suprasti aštuoniukės tėkmę iš Viršaus į apačią.

Turite suprasti, kad jums buvo duota Kristaus Šviesa, kad jums buvo duotas Kristaus AŠ, kuris yra atviros durys tarp dvasinės karalijos ir materialios karalijos. Ir kai susivienysite su šiuo Kristaus AŠ, JŪS tapsite atviromis durimis ir todėl galėsite sakyti, kaip sakė Jėzus: „AŠ ESU atviros durys, AŠ ESU Kelias, Tiesa ir Gyvenimas!“ Nes AŠ ESU jumyse yra šis kelias, tiesa ir gyvenimas.

Ir toks yra puolusiųjų šioje planetoje sąmokslas – pažeminti tuos, kurie turi potencialą įkūnyti savo Kristiškumą šiame įsikūnijime. Tai yra visa jų strategija, tų, kurie iškreipė Kristaus mokymą ir sukūrė katalikišką doktriną, kuri iš tiesų yra antikristo doktrina. Ir aš tai skelbiu visiems, kurie turi ausis girdėti. Katalikų bažnyčia nedirba Kristaus tikslui, nei čia, Pietų Amerikoje, nei kur nors kitur šiame pasaulyje. Ji dirba antikristo tikslui, pažemindama žmones ir pamindama jų prigimtinį Kristiškumą, ir tuo būdu sukliudydama Kristui gimti kiekvienoje širdyje, pasirengusioje suteikti vietos jam įžengti.

Tai yra iliuzija, kuri privalo būti įveikta. Ir ji BUS įveikta, kai turėsime širdis, kurios bus pasirengusios būti Kristumi įsikūnijime, būti įsikūnijusiu Žodžiu ir leis sau būti atviromis durimis Gyvajam Dievo Žodžiui tekėti per juos. Ir jūs pradėjote tai daryti, ėmę kalbėti Motinos Marijos rožinius, nes už visų šių išorinių afirmacijų šituose rožiniuose, jie yra sukurti – nuo pačių mažiausių detalių – atverti jūsų širdis, idant galėtumėte būti atviromis durimis Gyvajam Žodžiui tekėti per jus, ir Gyvajam Žodžiui tapti kūnu, tai reiškia, kad kūnu jis bus ne tik dvasinėje karalijoje, bet bus įkūnytas ir fizinėje oktavoje.

Įveikite atstumo jausmą

Gyvąjį Žodį privalo įtvirtinti tie, kurie yra įsikūnijime. Aš negaliu to padaryti už jus. Jėzus negali to padaryti už jus. Motina Marija negali to padaryti už jus. Jūs turite būti taurė čia apačioje mūsų Gyvajam Žodžiui Viršuje, idant atsirastų tėkmė ir vienovės jausmas. Mes, kurie esame dvasinėje karalijoje, esame vienovėje su savo Dievu, esame vienovėje vienas su kitu ir esame vienovėje su visa gyvybe, ir būtent dėl to Viešpats Kristus pasakė: „Tai, ką padarėte vienam iš šitų mažiausiųjų mano brolių, man padarėte.“

Kiekvienas pakylėtasis mokytojas jaučia tą patį kiekvienam žmogui Žemėje. Mes esame jūsų broliai ir seserys. Mes nesame taip aukštai virš jūsų, kad negalėtumėte mūsų pasiekti. Štai kodėl stoviu tarp jūsų ir kalbu su jumis kaip su sau lygiais. Nestoviu virš jūsų, nekalbu jums nuo kokio nors altoriaus ar sakyklos. Stoviu štai čia, kur galite ištiesti ranką ir mane paliesti, ir pažinti mano Esatį ir mano Liepsną, nes AŠ ESU čia su jumis, taip arti kaip tik norėtumėte, kad būčiau.

Atstumo jausmas, kurį kai kurie iš jūsų jaučia, yra suprantamas, tačiau šis atstumo jausmas neateina iš manęs, ir jis neateina iš jūsų Kristaus AŠ. Jis tegali ateiti iš ego ir klaidingų įsitikinimų, kuriuos jums daugybę amžių diegė netikros religijos ir antikristo atstovai. Jie teigia esantys tikrieji Kristaus atstovai – bet iš tiesų jie nėra, nes skelbia atskirties doktriną, atskirties tarp Dievo ir žmogaus, atskirties tarp Dievo ir Jo kūrinijos.

Kaip gi gali egzistuoti atskirtis tarp Dievo ir Jo kūrinijos, jei pati Biblija sako, kad be jo nieko nebuvo sukurta, kas yra sukurta, ir todėl Dievo Esybė yra visame kame? Tai yra melas, kurį galite pamatyti, tiktai nusileidę į savo širdį ir suvokę, kad buvote sukurti Dievo, ir buvote sukurti iš paties Dievo substancijos ir Esybės. Ir todėl, kai turite mokymą, duotą Motinos Marijos knygoje, apie Sąmoningąjį AŠ, kuris gali susitapatinti su viskuo, ką tik gali įsivaizduoti, tuomet suvokiate, kad galite liautis save tapatinti su žmogiška būtybe ir galite akimirksniu pradėti tapatinti save su dvasios būtybe, kuria iš tiesų jūs ir esate, nors dar ir tebesate čia įsikūnijime.

Sakau jums, kad raktas į šią vienovę yra laikyti tyrą viziją sau. Pradėkite nuo savęs! Pradėkite nuo supratimo, kad, nors ir padarėte klaidų, nors ir turite ego, jūs esate daug daugiau nei jūsų ego. Klaidas, kurias padarėte, padarėte dėl to, kad leidotės apgaunami savojo ego, pastūmėjusio jus manyti, kad turite daryti tą ar aną. Tačiau ego raginimai visada yra iliuzijos, ir todėl visi jūsų netinkami sprendimai yra paremti iliuzijomis. Ir todėl jie iš tiesų nėra tikri, o jeigu jie iš tiesų nėra tikri, tai jie negali turėti jums jokios galios. Galite akimirksniu palikti šiuos sprendimus ir eiti į savo Kristiškumą, apkabinti savąjį Kristaus AŠ ir leisti jam vesti jus aukštyn, žingsnis po žingsnio aukštyn.

Tai yra raktas. Nėra nieko, ką būtumėte galėję padaryti Žemėje, kas galėtų jums sukliudyti apkabinti savąjį Kristaus AŠ, kas galėtų jums sukliudyti tapti atviromis durimis Gyvajam Žodžiui. Būtent tai įrodė Jėzus visiems, kurie turi akis matyti – kad jis negimė pilname Kristiškume, nors ir turėjo didelius pasiekimus. Jis turėjo dirbti dėl šio Kristiškumo, kaip dėl jo turite dirbti kiekvienas iš jūsų. Tačiau, kadangi jis įkūnijo savo Kristiškumą, jūs, kurie esate tikrieji Kristaus mokiniai, taip pat galite įkūnyti savąjį šiame amžiuje.

O kai iš tiesų įkūnysite savąjį Kristiškumą, matysite tyrą viziją, kad viskas yra sukurta iš Materijos šviesos, ir kad Materijos šviesa lygiai taip pat lengvai gali atvaizduoti Dievo karalystės tobulumą, kaip ji gali atvaizduoti dabartinius netobulumus, kuriuos matote šioje Žemėje. Ir todėl suvokiate, kad puolusieji skleidžia melą, kuomet jie mėgina priversti jus manyti, kad šie netobulumai yra amžini, ar kad jie yra tokie dideli, kad jų negalėtų sudeginti Dievo šviesa, kurią iškviečiate per savo rožinius ir savo esybę. Ar matote, kad tai yra melas, kurį jie diegė žmonijai daugybę amžių?

Laikykite tyrą viziją Pietų Amerikai

Ar suvokiate, kad čia Kolumbijoje, ir visoje Pietų bei Centrinėje Amerikoje, matote daug problemų. Tai yra rimtos problemos. Iš žmogiškos perspektyvos tai gali atrodyti neįveikiamos problemos, nes jos atrodo neturinčios sprendimo. Tačiau sakau jums, jos jums tokios atrodo tik tuomet, kai žvelgiate į jas iš žmogiškos perspektyvos. Kai žvelgiate į jas Kristaus šviesoje ir tiesoje, suvokiate, kaip sakė Jėzus, kad su Dievu viskas yra įmanoma. Ir todėl iš tiesų egzistuoja dangiškas sprendimas kiekvienai problemai. Ir viskas, ką jums reikia padaryti, yra atverti savo širdį ir protą, kad pamatytumėte šį sprendimą ir pakviestumėte jį į fizinį įsikūnijimą – ir mes iš tiesų perduosime dangišką sprendimą kiekvienai problemai, kurią matote Pietų Amerikoje, ir kiekvienai problemai, kurią matote Kolumbijoje.

Ir tai nėra tiesiog tuščios kalbos. Aš nekalbu apie kokią nors Utopiją, kurios neįmanoma įkūnyti. Aš kalbu apie absoliučią Dievo realybę. Tai neįvyks per vieną naktį, tai neįvyks per dešimtmetį. Tačiau tai TIKRAI įvyks, jeigu priimsite, kad tai įvyks ir atsisakysite toliau tikėti melu, jog tai negali įvykti.

Mano Mylimos širdys, aš esu pakylėtoji būtybė. Aš esu vienovėje su Laisvės Liepsna. Laisvės Liepsna gali sudeginti visus šiandien Žemės planetoje egzistuojančius anti-laisvės aspektus. Kai žvelgiate į savo šalį, ar tai būtų Kolumbija ar kokia kita šalis, neleiskite sau manyti, kad problemos yra neįveikiamos ir kad jų neįmanoma išspręsti per Laisvės Liepsną. Aš esu atviros durys Laisvės Liepsnai ateiti į Žemės planetą.

Man tereikia atvirų širdžių įsikūnijime, kurios taip pat būtų atviros durys ir kurios pakviestų šią Laisvės Liepsną. Ir aš išliesiu tokią šios Laisvės Liepsnos gausą į jūsų širdžių taures, jog ji iš tiesų galės sudeginti kiekvieną anti-laisvės aspektą. Nėra tokios problemos, kurios nebūtų įmanoma įveikti per Laisvės Liepsną, nes kiekvienas žmogiškas netobulumas yra netobulumas, kuris jus prirakina prie ribotos būsenos, prie netobulumo būsenos, ir todėl, įveikę šį netobulumą, laimėsite savo laisvę. Ir aš esu pasirengęs padėti jums laimėti šią laisvę.

Būkite savąja Dievo Liepsna veikime

Ir tuomet suvokiate, kad visos Dievo liepsnos turi potencialą sudeginti visas žmogiškas problemas. Iš tiesų, Dievo Valia gali sudeginti kiekvieną žmogišką problemą. Iš tiesų, Meilės Liepsna, Išminties Liepsna, Tyrumo Liepsna, Gydymo ir Tiesos Liepsna, Tarnystės Liepsna – visos šios liepsnos gali sudeginti visas žmogiškas problemas. Jums tereikia jas iškviesti – tačiau ne tik tai – jūs jas iškviečiate ne vien atlikdami išorinį ritualą, bet pasiekdami vienovę su liepsna, kuria esate, idant jūsų visa esybė taptų atviromis durimis šiai liepsnai.

Tai yra tikrasis jūsų potencialas, tai yra tikroji jūsų teisė – teisė laimėti Dievo pergalę ir būti dvasios esybe, kuria esate, BŪTI čia Žemėje, čia Žemės plotmėje įsikūnijimu ir inkaru, atviromis durimis Dievo Liepsnai, iš kurios atsiradote. Būtent tai apgręš Žemę. Ir būtent tai, mano mylimos širdys, nebuvo suprasta daugumoje dvasinių mokymų, duotų šioje planetoje. Turite suprasti, kad aukščiausias potencialas, kurį turite, yra tapti viena, čia Žemėje, su savąja Dievo Liepsna danguje, su pakylėtosiomis būtybėmis, kurios yra iš šios Dievo liepsnos, idant būtų vienovė, kaip Viršuje, taip ir apačioje.

Turite suprasti, kad, norint įtvirtinti šią Dievo Liepsną, įtvirtinti Dievo Šviesą ir Aukso Amžių fizinėje oktavoje, jums reikia įtvirtinti vienovę čia apačioje ir horizontalią vienovę tarp savęs. Todėl, kad Dievo įsaku Vandenio Amžius privalės būti Bendruomenės Amžiumi. Mes nenorime, kad Vandenio Amžiuje žmonės nugrimztų į kraštutinį egoizmą, manydami, kad jie vieni patys yra Žemės gelbėtojai.

Net jeigu vienas žmogus įsikūnijime galėtų išgelbėti Žemę – kas paprasčiausiai yra neįmanoma – bet net jeigu tai būtų įmanoma, mes nenorėtume, kad tai įvyktų. Todėl, kad mes norime pakylėti žmoniją į tą supratimo lygmenį, kad Dievas yra kiekviename žmoguje, ir kad tiktai susirinkę drauge vienovėje tapsite DAUGIAU, įkūnysite DAUGIAU Žemėje, įkūnysite Dievo karalystę Žemėje. Tad mes visiškai netrokštame, kad mūsų mokiniai eitų egoizmo ir savanaudiškumo keliu, siekdami iškelti save aukščiau už kitus. Mes trokštame, kad suvoktumėte tiesą, kad visa gyvybė yra viena, idant siektumėte kelti aukštyn visą gyvybę.

Argi Kristus nesakė: „Kas bus didžiausias iš jūsų, tegu būna visų tarnas.“ O tiesa, slypinti už šių žodžių, yra ta, kad, kai esate iš tiesų didis ir turite didžią viziją, matote, kad nesate atskiras individas, o esate Dievo Kūno Žemėje dalis, kaip ir kiekvienas žmogus. Ir todėl suvokiate, kad vienintelis tikras būdas iškelti save yra iškelti Visus, pakelti aukštyn visą Dievo Kūną.

Jėzus tai matė ir tai įkūnijo. Tai matė ir įkūnijo kiekvienas pakylėtasis mokytojas. Nes, kol nematote už visų išorinių skirtumų egzistuojančios vienovės, tol negalite pakilti į dangų. Negalite palikti ego, kuris yra paremtas atskirties sąmone ir negali įeiti į vienovę su savo aukštesniuoju aš, su savo Dievu ir su visa gyvybe – kas yra vienintelis dalykas, leisiantis jums įžengti į dangų. Vienovė yra vienintelis raktas, kuris jums leis įžengti per siaurus ir ankštus vartus – kurie yra tokie siauri, jog praktiškai jie yra vienas taškas – ir tiktai tuomet, kai būsite viena savo esybėje, galėsite įžengti pro šiuos vartus. Kol tebesate susiskaldę ir tebeturite savo esybėje nors vieną ego aspektą, tol negalite įžengti pro ankštus ir siaurus visiškos vienovės vartus.

Dvasinis kelias yra vienovės kelias

Pamąstykite apie tai ir suprasite, kad daugelis dvasingų žmonių šioje Žemėje turi gilų dvasinio kelio supratimą, tačiau iki galo nesuprato esminio vienovės rakto. Jie iki galo nesuvokė, kad dvasinis kelias yra vienovės kelias, ir kad už išorinio kelio slypi vienovės kelias. Ir tai iš tiesų yra alcheminis raktas, ir tai yra raktas, kurio negalėjau duoti praeityje, nes žmonijos sąmonė paprasčiausiai dar nebuvo pasiekusi šio lygmens.

Koks gi yra tikrasis alchemijos raktas? Raktas yra suvokti ir matyti, kad už visų išorinių pasireiškimų yra Dievo vienovė, ir kad visi pasireiškimai materialioje visatoje yra sukurti iš Motinos Šviesos, Materijos šviesos. Tad kaip galite paversti bazinius metalus į Auksą? Tai jums pavyks tik tuomet, kai matysite, kad bazinis metalas yra sukurtas iš Motinos Šviesos, ir kai grąžinsite bazinį metalą į tyrą Motinos Šviesos būseną, galėsite ant šios Motinos Šviesos įspausti tyrą aukso viziją, Kristaus viziją – ir bazinis metalas transformuosis į auksą.

Tai galioja bet kokiems netobulumams Žemėje. Visi netobulumai yra sukurti iš Motinos Šviesos, ir ši Motinos Šviesa gali atvaizduoti Dievo tobulumą vietoj dabartinio netobulumo. Tačiau sugebėsite tai pamatyti ir įkūnyti tik tuomet, kai matysite už visų pasireiškimų slypinčią pamatinę vienovę. O šią vienovę matysite tik tuomet, kai būsite vienovėje su savimi, kai, kaip sakė Jėzus, jūsų akis bus viena. Kai nebematysite susiskaldymų ir nebelaikysite jų amžinais ir turinčiais aukščiausią realybę, bet permatysite juos kiaurai ir regėsite už jų esančią Dievo šviesą.

Štai tuomet būsite tikrieji alchemikai, galintys transformuoti žmogiškosios sąmonės bazinį metalą į Kristaus sąmonės auksą, ir visus žmogiškosios sąmonės bazinius elementus ir šios sąmonės pasireiškimus, kuriuos matote Žemėje, galėsite transformuoti į tobulą Kristaus viziją. Ir tuomet galės būti įkūnyta Dievo karalystė per jūsų esybę, nes jūs būsite atviromis durimis čia apačioje.

Didi tarnystė Pietų Amerikoje

Mano Mylimos širdys, tie iš jūsų Pietų Amerikoje, kurie kalbėjote Motinos Marijos rožinius, iš tiesų atlikote didžiausią ir svarbiausią tarnystę, kokia tik kada nors buvo atlikta šiame žemyne. Jūs inicijavote spiralę, ir jai toliau stiprėjant jūsų ir kitų pastangų dėka, ji turi potencialą apimti visą žemyną ir sudeginti viską, kas yra iš antikristo, viską, kas trukdo Aukso Amžiui ateiti į Pietų Ameriką ir į visą šiaurės bei pietų pusrutulį.

Aš, Sen Žermenas, noriu išreikšti visų pakylėtųjų mokytojų padėką už jūsų atliktą tarnystę, ne tik kalbant šiuos rožinius, bet ir išverčiant juos, ir tuo būdu sukuriant taurę, kurios pagalba juos bus galima paskleisti visiems ispaniškai kalbantiems žmonėms Pietų Amerikoje ir už jos ribų.

Ir tai iš tiesų yra pavyzdys to, kas turi nutikti Aukso Amžiuje, nes, nors šie rožiniai buvo perduoti per pasiuntinį, gyvenantį už Pietų Amerikos ribų, šis pasiuntinys nesakė nė vienam žmogui Pietų Amerikoje išversti šiuos rožinius ar juos paskleisti. Žmonės patys prisiėmė šią užduotį, nes žinojo savo širdyje, kad tai yra jų misija ir jų meilė.

Ir būtent tai yra reikalinga Aukso Amžiuje, kuomet jums joks išorinis autoritetas nesako, ką daryti, o jūs patys nusileidžiate į savo širdį ir žinote iš vidaus, ką daryti būtų teisingiausia. Tokiu būdu galite apeiti visą tą ego žaidimą, kurį matėme žmones žaidžiant praeityje, kuomet dvasingi mokiniai imasi veiksmų, tačiau šie jų veiksmai didžia dalimi yra motyvuojami ego ir jo troškimo pasirodyti savo organizacijos lyderiams ar net ir mums.

Mes negalime remti ir neremsime individų ir organizacijų, kurios leidžia ego žaisti savo pranašumo prieš kitus žaidimus, savo noro pasirodyti prieš kitus, jaustis geresniais už kitus žaidimus, kuomet žmonės mano galintys padaryti įspūdį pakylėtiesiems mokytojams kokiu nors išoriniu pasitarnavimu, kuris nekyla iš meilės. Mes norime, kad mūsų mokiniai pakiltų į tyrą motyvą ir kad viskas, ką jie daro, būtų daroma iš meilės Dievui Aukštai, ir iš meilės Dievui žemai, nes matote šį Dievą kiekvienoje gyvybės formoje ir net pačioje Žemės planetoje.

Ir tai yra tikroji tarnystė. Tai yra Vandenio Amžiaus reikalavimas. Todėl sakau jums: „Saugokite Meilės Liepsną ir pasieksite pergalę!“ Ir todėl, užsklendžiu jus Laisvės Meilės Liepsnoje, kuria aš esu. Nes iš tiesų, ar gali būti bent viena Dievo liepsna, kuri nebūtų kilusi iš meilės – vienatinio šios visatos šaltinio. Todėl užsklendžiu jus Laisvės Liepsnoje. Atlikta.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2005 Kim Michaels