Drįskite trikdyti žmones

TEMOS: Užmegzkite ryšį su savo valia BŪTI! – Drįskite trikdyti kitus

Pakylėtasis Mokytojas Vadžrasatva, 2006 gegužės 27 d., per Kim Michaels


Vadžrasatva AŠ ESU ir sveikinu jus Budos lotoso gėlėje – universaliame Budos sąmonės, išsiskleidusios tūkstantalapio lotoso karūnoje, simbolyje. Tad prašau jūsų sutelkti savo dėmesį į savo karūnos čakrą ir leisti sau pajusti, kad – jei tik panorėsite išeiti už girdimų žodžių ir sekti jų vibracijomis – galėsite pasiekti mano širdį.

Ir per šį sąmonės tiltą, galėsite pajausti skleidžiantis tūkstantalapį savo karūnos čakros lotoso žiedą, ir galėsite pajausti džiaugsmą, karūnos lotosui atsivėrus pasveikinti Budos saulės šviesą, besileidžiančios iš Aukščiau, iš jūsų AŠ ESU Esaties ir net ir už jos ribų, netgi iš to dangaus lygmens, kuriame gyvena penki Dhjani Budos ir aš pats. Tad mes nutiesiame tiltą tarp aukštai ir žemai, ir todėl, kaip yra sakoma nuostabioje Motinos Marijos poemoje: „Motinos Šviesos ir Budos vienovė, tamsos jėgų neįveikiama tvirtovė.“ Nes šioje Vienovėje tamsa neįmanoma, kai čia apačioje tampa kaip Viršuje.

Taigi, mano mylimieji, kaip Motina Marija jums vakar sakė, jūs iš tiesų šioje konferencijoje pasiekėte daugiau, nei mes tikėjomės. Ir tai leido penkiems Dhjani Budoms ir man perduoti ypatingą dispensaciją Amerikos širdies čakrai. Mums buvo leista įtvirtinti savo buvimą čia, dar niekada prieš tai neregėtu būdu. Ir todėl mes galėsime – nuo šios akimirkos, ir tol, kol bus kalbami Motinos Marijos rožiniai – išlaikyti savo buvimą čia.

Ir šiuo veiksmu buvo pasiekta tai, kad jūs ne tik išvalėte Amerikos širdies čakrą nuo negatyvumo ir netyrumų. Jūs taip pat išvalėte širdies čakrą nuo anti-valios ir nenoro būti, kaip yra sakoma šiame amžinajame klausime: „Būti ar nebūti.“

Užmegzkite ryšį su savo valia BŪTI!

Ir reikia Valios BŪTI, mano mylimieji. Tai nenutiks vien dėl to, kad jūs pasyviai eisite dvasiniu keliu, ieškodami kažkokio mokytojo savo išorėje, kuris ateitų ir jus sutaisytų, kuomet staiga taptumėte dvasiniu mokytoju, ar adeptu, ar kažkuo, kas galėtų pakeisti pasaulį. Tam reikia Valios akto iš jūsų pusės – Valios BŪTI, Valios būti DAUGIAU nei žmogumi, BŪTI čia apačioje visu tuo, kuo esate Viršuje, išeiti už ribų ir BŪTI DAUGIAU. Ir tuo būdu parodyti nuostabų, nepaneigiamą pavyzdį Žemėje, kad gyvenimas yra didingesnis nei tai, ką dauguma žmonių patiria šioje planetoje, kad yra kažkas daugiau, kažkas už jo ribų. Ir argi ne tai yra esminė žinia, kurią Jėzus parodė žmonijai, kurią Buda parodė žmonijai, kurią visi tikri dvasiniai mokytojai parodė žmonijai – kad yra kažkas daugiau!

Ir tuomet jie pamato turintys galimybę pabusti iš apatijos, iš miego, iš anti-valios ir nenoro būti dvasinės mirties, kabančios virš šios planetos lyg tamsus debesis – tačiau kuris dabar buvo išvalytas virš šios vietovės dėl jūsų buvimo čia ir jūsų ryžto Būti. Dėl jūsų pasiryžimo atvirai diskutuoti apie ego, diskutuoti apie mirtį ir daugeliu kitų temų, į kurias dauguma žmonių nenorėtų net pažvelgti.

Ir todėl turiu jus pasveikinti už jūsų čia pasiektą laisvę, laisvę BŪTI, laisvę išreikšti save, savo mintis, eksperimentuoti, nejaučiant poreikio būti tobulais, nejaučiant poreikio turėti visus atsakymus. Mano mylimieji, galiu jums pasakyti, kad nėra nė vienos dvasinės būtybės danguje, kuri nedžiūgautų būdama su jumis fiziškai, tokiame susibūrime kaip šis, tokioje širdžių Vienovėje kaip ši.

Ir galiu jums pasakyti, kad tie, kurie nusileido į fizinę oktavą kaip dvasiniai mokytojai, kaip tai padarė Jėzus ir Buda, būtų buvę labai laimingi, turėdami tokią žmonių grupę kaip ši savo mokiniais. Turinčių tokį atvirumą ir ryžtą pakilti virš ego žaidimų, jo apsimetinėjimo gerais mokiniais, jo apsimetinėjimo, kad esate dvasingi, eidami išoriniu keliu, kuriame tariamai viską darote teisingai. Vietoj to, jūs ryžotės visa tai nustumti į šalį, leisdami visam tam nukristi nuo jūsų, ir tiesiog įsiliedami į tėkmę, leisdami Šventajai Dvasiai tekėti per jus visus.

Ir tai, mano mylimieji, yra priežastis dideliam džiaugsmui Viršuje ir apačioje, ir būtent dėl to – kadangi jūs įtvirtinote Buvimo liepsną, mes, Dhjani Budos galime įtvirtinti didesniąją savo Esybių Liepsną Amerikos širdies čakroje. Kuri tuomet galės atnešti precendento neturinčią akceleraciją širdies čakroje, vystydama jautrumą visai gyvybei ir Valiai Būti, ne tik Amerikos žmonėse, bet ir visoje planetoje.

Drįskite trikdyti kitus

Prašau jūsų pamąstyti apie tą faktą, kad esminis raktas į žmonijos pažadinimą yra parodyti žmonėms Valią Būti, Valią Būti Daugiau, Valią kilti aukščiau. Nes turiu jums pasakyti, kad ši planeta yra tokioje tamsos ir sunkumo būsenoje, jog dauguma žmonių nesugeba patys iš jos išlipti. Ir todėl negalėsite būti dvasiniu mokytoju, negalėsite būti pavyzdžiu, jeigu neturėsite noro išpurtyti jų iš jų naštos, iš jų aklumo, iš jų tamsos.

To negalima pasiekti pasyviai su jais kalbantis ir mėginant apeliuoti į juos ir į jų intelektą. Nes dalykas, kuris reikalingas išpurtyti juos iš juos slegiančios naštos, yra sąmonės akceleracija. Ir jūs turite ryžtis būti atviromis durimis, per kurias šviesa iš aukščiau, Šventosios Dvasios šviesa, galėtų tekėti per jus, ir jūs taptumėte tomis atviromis durimis kažkieno kito sąmonės akceleracijai.

Ir todėl negalite būti drovūs, negalite dvejoti, tačiau, kita vertus, taip pat negalite to daryti ir per ego. Ir todėl tai yra subtili pusiausvyra, kuriai reikalinga širdies meilė ir absoliutus atsidavimas Dievo valiai, savo pačių aukštesnės valios Esybei. Ir tuomet galėsite tapti tuo instrumentu, tačiau turite būti pasirengę leisti dvasiai tekėti ir leisti jai trikdyti kitus žmones, net jeigu jie iš pradžių supyktų ar reaguotų į tai kitais negatyviais būdais. Todėl ryžkitės būti šia akceleracija, ir būkite atviromis durimis Šventajai Dvasiai tekėti ir pažadinti kitą sielą, kuri kartais ištisus gyvenimus praleido miegodama ir nesugeba pažvelgti už tamsos, kurią pagimdė emocinės žaizdos ar intelekto ir žaltiško proto įmantrumas bei abejonės.

Ir todėl jiems yra reikalingas šis pažadinimas, kuris perkirstų visą tankumą ir parodytų jiems, kad yra kažkas daugiau ir kad jie visada to ilgėjosi. Ir staiga jie galės pamatyti tiesą, kurios anksčiau nesugebėjo matyti, nes juk jūs visi esate buvę situacijose, kuomet paaiškinote tiesą žmonėms, tačiau jie nesugebėjo jos suvokti, nesugebėjo užmegzti su ja ryšio. Ir kodėl jie nesugebėjo to padaryti? Nes jie neturėjo užmezgę ryšio su savo pačių vidine Esybe, kadangi ją uždengė jų auroje ir energetiniame lauke egzistuojanti tamsa.

Ir jeigu jiems neduosite dvasios supratimo ir akceleracijos, negalėsite jų pažadinti. Jie negalės pabusti, nes jiems reikia abiejų. Abu dalykai yra reikalingi – Omega veiksmas, duodantis jiems supratimą, kurį esate įsisąmoninę – tačiau taip pat turite pridėti ir Šventosios Dvasios Alfa veiksmą, tekančios per jus ir perduodančios tą postūmį, kuris išstumtų juos iš jų paralyžiaus, jų įstrigimo būsenos, jų nenoro būti būsenos. Tai yra ego anti-valia, net ir fizinio kūno anti-valia, emocijų anti-valia, intelekto anti-valia.

Taigi, mano mylimieji, mąstykite apie tai. Leiskite sau susisieti su aukštesniąja Esybe, kuria jūs esate. Nesiekite to per jėgą, bet būkite pasirengę leisti Dievo Valios galiai, Valios Būti galiai, tekėti per jus, kai ji bus reikalinga kitai sielai pažadinti. Tad dėkoju jums ir kviečiu jus pamedituoti apie šviesos įtvirtinimo materialioje oktavoje koncepciją, kuomet jūs tampate inkaru, tampate Motinos poliumi Dhjani Budų poliui Viršuje. Idant kartu mes būtume Viena – kaip Viršuje taip ir apačioje – ir jūs leistumėte šiai vienovei tekėti per jus.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2006 Kim Michaels