Mes ruošiame naują ciklą Europoje

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, 2006 spalio 09 d. Šis diktavimas buvo perduotas skvere šalia Vokietijos parlamento – Bundestago, Berlyne.


Iš tiesų, aš esu Sen Žermenas, ir aš taip pat įtvirtinu čia liepsną, Laisvės Liepsną, tokios ekstatiškos laisvės liepsną, kad ji sudegins tamsų debesį, kuris kabojo virš Vokietijos nuo to laiko, kai Hitleris įgijo valdžią šioje šalyje, nugramzdindamas ją į žemyn traukiantį sūkurį, kuris dar nebuvo iki galo sunaikintas.

Tačiau Dievo Malonės dėka, Laisvės Liepsnos ir tų žmonių įsikūnijime, kurie renkasi sustiprinti šią liepsną – ar jie būtų čia Vokietijoje ar kitur – per Motinos Marijos rožinius, šis žemyn traukiantis sūkurys ir visi jo įrašai bus sudeginti prieš 2012 metus, kad iš tiesų galėtumėme pasiekti pergalę šiai šaliai ir visai Europai, sudegindami tuos įrašus iš antrojo pasaulinio karo, kurie iš tiesų slegia šį žemyną ir neleidžia jam pakilti į Aukso Amžių ir į Aukso Amžiaus viziją, kurios laikausi Europai. Tad dabar kviečiu kalbėti savo mylimą septintojo spindulio palydovę – Kuan Jin.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com