Taika akceleruojant savo suvokimą

TEMOS: Nei viena dualistinė priešybė nėra tikra – Padarykite taiką prioritetu 2016 metais – Kaip keičiančioji patirtis veikia jūsų tapatumo jausmą – Perženkite normalaus suvokimo aparato ribas – Pažvelkite už skirtumų logikos ribų – Ką reiškia mistinė patirtis? - Žmonių, esančių skirtinguose sąmonės lygiuose, mokymas – Dvasinių mokymų tikslas – Aukštesnė pagarba laisvai valiai – Paleiskite troškimą būti pripažintais – Pusiausvyros laikymas ateinančiais metais – Reikšmingi pasiekimai 2015 metais – Vandenio organizacijų kūrimas – Minčių vaizdinys 2016 metams

Pakylėtasis Mokytojas Gautama Buda per Kim Michaels, 2016 metų sausio 1 d.

AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Gautama Buda! Ateinu su didžia taika šių Naujųjų Metų išvakarėse. Ateinu spinduliuoti šią taiką visiems Žemės žmonėms, sugebantiems ir norintiems ją gauti. Galite galvoti, jog pakylėtųjų mokytojų mokinių nėra daug. Galite galvoti, kad budistų, supratusių mano mokymo esmę, nėra daug. Tačiau aš jums sakau, jog iš tiesų yra daug daugiau žmonių Žemėje, pasirengusių ir norinčių gauti Budos taiką, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tai nereiškia, kad šie žmonės žino apie pakylėtuosius mokytojus ar kad savo išoriniu protu yra budistai. Yra daug, daugybė žmonių, kurie buvo įsikūniję Žemėje tiek daug kartų ir patyrė tiek daug visokiausių žiaurumų, karų ir konfliktų, jog yra pasiruošę Budos taikai.

Nei viena dualistinė priešybė nėra tikra

Kiek kartų jums sakėme, kad yra du būdai mokytis Žemėje? Galite mokytis iš aukštesniojo vadovavimo, arba galite mokytis skaudžių smūgių mokykloje. Mes paaiškinome jums, jog dualistinė sąmonė visada turi dvi priešingas priešybes, ir todėl niekada negalėsite būti taikoje, kol būsite įstrigę dualizme. Matote, kai pakankamai ilgai išbūnate dualistinėje sąmonėje, kai kas ima vykti su jūsų identiteto kūnu. Tai gali prasidėti jūsų mentaliniame kūne, tačiau galiausiai prasimuš aukštyn. Imate jausti, kad daugybę kartų buvote įvilioti kovoti už vieną ar kitą priešybę. Kai kuriuose gyvenimuose kovojote už tai, kas atrodė gėris, kituose gyvenimuose kovojote už tai, kas atrodė blogis.

Ir tuomet pradedate suprasti, kad nė viena iš šių priešybių nėra tikra. Pradedate matyti melą, jog kažkokio aukščiausio tikslo siekimas negali pateisinti žmonių žudymo, ir negali atnešti pažadėtosios utopijos. Imate jausti, kad taip kaip egzistuoja priešingybės dualistinėje sąmonėje, lygiai taip pat turėtų egzistuoti dualistinės sąmonės priešingybė. Nuolatinė kova, konfliktai ir karai, kylantys iš dualizmo, turi turėti priešingybę – taiką, kurioje nebūtų jokių priešybių, proto būseną, kurioje nebūtų priešybių, esaties būseną, kurioje nebūtų priešybių, ir netgi karaliją, kurioje nebūtų priešybių.

Yra daug, daug žmonių Žemėje, kurie, mokydamiesi Skaudžių Smūgių Mokykloje, pasiekė tašką, kuriame savo aukštesniuosiuose kūnuose ima jausti, jog turi egzistuoti aukštesnioji taika, kuri nėra priešybė nesantaikai, nes ji neturi priešybės. Dauguma šių žmonių nesugebėtų sąmoningai paaiškinti to, ką žino savo aukštesniuosiuose kūnuose. Daugelis jų sąmoningai to beveik nesuvokia, tačiau daugelis jų vis tiek gali priimti Budos taiką į savo identiteto kūną, daugelis taip pat ir į savo mentalinį kūną, o daugelis ir į savo emocinį kūną.

Padarykite taiką prioritetu 2016 metais

Norėčiau, kad jūs, kurie esate pakylėtųjų mokytojų mokiniai, vizualizuotumėte, kad šiais ateinančiais 2016 metais daugelis žmonių pradės pripažinti Budos taiką ir savo sąmoningu protu. Taika pradės tekėti į jų sąmoningąjį protą. Jie ims pripažinti, kad egzistuoja „taika, pranokstanti supratimą,“ nes supratimą valdo priešybės, dualistinės priešybės, kurios reikalingos analitiniam, intelekto protui, idant šis galėtų suprasti problemas ir su jomis grumtis.

Noriu, kad vizualizuotumėte ir išsakytumėte prašymus savo invokacijose, jog šiais 2016 metais vis daugiau žmonių pradėtų įsisąmoninti, kad ateina toks metas, kai taiką reikia padaryti prioritetu. To pasiekti negalima sprendžiant konfliktus – kuomet viena konflikto pusė laimi, sunaikindama kitą – tą galima pasiekti tik nusigręžiant nuo sąmonės, kuriančios konfliktus, ir pažvelgiant į gyvenimą per naują sąmonės būseną, per naują suvokimo filtrą.

Mano mylimieji, jūs niekada neišspręsite daugybės konfliktų, kuriuos matote Žemėje. Yra daugybė geranoriškų žmonių, kurie, pavyzdžiui, mato, kaip religija kuria konfliktus. Todėl kai kurie iš jų galvoja, kad būtina sunaikinti religiją, idant būtų galima pažadinti žmones iš to, ką jie vadina religiniais prietarais, suteikiant jiems naują požiūrį į gyvenimą, paremtą racionaliu, logišku mąstymu.

Kaip keičiančioji patirtis veikia jūsų tapatumo jausmą

Mano Mylimieji, neseniai atvedžiau šį pasiuntinį prie naujos, šį dalyką liečiančios įžvalgos, ir norėčiau pasidalinti ja su jumis. Žvelgiant į daugybę žmonių Žemėje, tikinčių skirtingomis idėjomis, mąstymo sistemomis, išpažįstančių skirtingas religijas, politines ideologijas, jums gali kilti klausimas: „Kodėl vienas žmogus yra įsitikinęs, kad katalikų bažnyčia yra vienintelis kelias į išganymą, kai tuo tarpu kitas yra absoliučiai įsitikinęs, jog Dievo nėra ir visos religijos tėra tik akių dūmimas?“ Kaip du žmonės tuo pačių klausimu gali turėti priešingas nuomones, kiekvienas iš jų būdamas absoliučiai įsitikinęs, kad tik jo požiūris yra vienintelis teisingas? Kaip tai įmanoma?

Tai yra įmanoma dėl to, kad žmonės savo įsitikinimų neformuoja remdamiesi vien racionaliu, logišku mąstymu, taip pat jų neformuoja remdamiesi išskirtinai vien emocijomis. Mes jums sakėme, kad turite keturis žemesniuosius kūnus. Kai susikuriate giliai įsišaknijusį įsitikinimą, kaip, pavyzdžiui, religinį įsitikinimą, tai apima ne vien tik jausmus, tai apima ne vien intelektualinį mąstymą ar tikėjimą tam tikromis doktrinomis. Tai tampa visumine patirtimi, apimančia visus keturis jūsų žemesniuosius kūnus. Kai išgyvenate tokią patirtį, jūsų sąmonėje kai kas pasikeičia.

Jūs žinote patys, kad galite turėti daug nuomonių ir netgi įsitikinimų, kurie egzistuoja labiau paviršutiniame lygmenyje. Jie gali lengvai keistis. Nejaučiate grėsmės, kai kas nors suabejoja jūsų nuomone, kad būtent šie ledai skanesni už anuos. Šie labiau paviršutiniški jausmai ir mintys atsiranda dėl to, kad tai paliečia tik vieną iš keturių jūsų žemesniųjų kūnų. Tačiau, kai į tai įtraukiami visi keturi žemesnieji kūnai, jūsų identiteto kūne įvyksta poslinkis. Jūs, pavyzdžiui, nebesakote tikintis tam tikromis katalikų bažnyčios doktrinomis. Jūs dabar sakote: „aš esu katalikas“ arba „aš esu ateistas.“ Tai galėtume pavadinti keičiančiąja patirtimi, nes ji pakeičia jūsų tapatumo jausmą, ir tuomet jūsų mintys, jausmai bei veiksmai privalo sekti iš paskos.

Perženkite normalaus suvokimo aparato ribas

Šis visuminis patyrimas paskatina vieną žmogų tikėti viena religija ar ideologija, o kitą – visa tai neigti. Abu yra vienodai įsitikinę savo teisumu, o priežastis, dėl kurios jie taip stipriai tuo tiki, yra ta, kad jų patirtis, jų atsivertimo patirtis, jų keičiančioji patirtis apėmė visus keturis žemuosius kūnus, ir todėl jie negali pažvelgti už jo ribų, nesugeba pamatyti trūkumų savo tikėjime. Jie nesugeba išvysti argumentų, kurie šiam tikėjimui prieštarauja, o gal net ir jį paneigia. Jie to nesugeba matyti, nes nesugeba pažvelgti už savo keturių žemųjų kūnų, už savo suvokimo aparato ribų.

Jūs galite, kadangi esate dvasios mokiniai, suvokti, kad žmogui įmanoma peržengti savo normalaus suvokimo aparato ribas. Galite patirti tai, ką mes pavadinome mistine arba intuityvia patirtimi, kurios dėka patiriate, jog egzistuoja kažkas už jūsų normalios sąmonės būsenos, normalaus suvokimo ribų. Šiuo būdu galite ištrūkti iš savo suvokimo, tačiau tai nėra garantuota išeitis. Daugelis žmonių yra patyrę trumpus sąmonės, esančios už jų dabartinės sąmonės būsenos ribų, blyksnius. Jie buvo atviri šiai patirčiai. Jie leido šiai patirčiai prasiskverbti pro keturis žemuosius kūnus, ir išgyveno vieną iš tų nubudimo, atsivertimo arba pasikeitimo patirčių.

Pavyzdžiui, daugelis žmonių pasiekia tašką, kai staiga juose nubunda būtinybė priimti Kristų, ir jie atsiverčia į krikščionybės religiją. Kiti žmonės išgyveną patyrimą, kuris juos pažadina pamatyti išorinės krikščionybės religijos klaidingumą, ir todėl jie atsiverčia į ateistinę pasaulėžiūrą. Daugeliu atveju tai nutinka dėl to, kad žmonės intuityviai pajunta, jog šis naujas požiūris yra teisingas. Daugelis žmonių labai stipriai jaučia, jog ši jų patirtis yra absoliučiai tikra. Galite atrasti žmonių, kurie jaučia patyrę Kristaus buvimą, ir jiems tai buvo absoliučiai tikra. Ir galite atrasti žmonių, kurie pajuto patyrę religijos klaidingumą, ir ši patirtis jiems taip pat atrodė absoliuti tikrovė.

Pažvelkite už skirtumų logikos ribų

Kaip tai įmanoma? Galite sakyti: „Juk kažkas turi būti teisinga, o kažkas neteisinga. Dievas yra arba Jo nėra. Negali kažkas būti per vidurį, Dievas negali kartu būti ir nebūti.“ Ar bent jau taip teigia vakarietiškas, linijinis, analitiškas protas. Tačiau dalykas, kurio jūs nesuprantate yra tas, kad vakarietišką mąstyseną jau daugiau kaip 2000 metų veikia jūsų taip vadinama aristoteliška logika. Ši logika koncentruojasi į skirtumus, sakydama, kad dalykas tuo pat metu negali būti teisingas ir klaidingas. Jis turi būti arba teisingas arba klaidingas. Negali būti kažko per vidurį.

Šitai taip pat matote kompiuterių programavimo kalbose. Kažkas yra „on“ arba „off“, nėra nieko per vidurį. Kai kurie iš jūsų tikriausiai žino, kad jau keleri metai kaip mėginama sukurti kvantinį kompiuterį, tačiau ši misija negalės būti įvykdyta, kol galvosite, kad kompiuterius galima užprogramuoti tik on ir off signalais. Turite atrasti atspalvius, egzistuojančius tarp on ir off, kurie iš tiesų egzistuoja kvantiniame pasaulyje. Matote, egzistuoja tam tikro tipo logika, tam tikra mąstysena, kuri nori, kad į visus klausimus būtų galima atsakyti „taip“ arba „ne,“ tačiau tai nėra aukštesnysis Kristaus ir Budos protas.

Ką reiškia mistinė patirtis

Matote, mano mylimieji, mes anksčiau užsiminėme, jog iš tiesų nėra tokios pasaulėžiūros, religijos ar mokslinės teorijos Žemėje, kuri būtų absoliuti, kuri būtų absoliučiai teisinga. Taip yra dėl to, kad žodžiai iš prigimties yra riboti, ir jūs niekada neįveiksite šio ribotumo iš nepakylėtos sąmonės būsenos. Galite išgyventi mistinę arba intuityvią patirtį, kuri jums leis giliau pajusti tikrovę, tačiau šio tikrovės pajautimo nebus įmanoma apibūdinti žodžiais. Vis dėlto, kai patirtis išblės, jums beliks mėginti suvokti, ką ši patirtis iš tiesų reiškia.

Galite pastebėti, jog žmonėms labai sunku išgyventi patirtį, jos paskui neinterpretuojant per keturis proto lygmenis. Žmonės yra įpratę, užprogramuoti, kiekviename patyrime visada ieškoti prasmės. Tai turi kažką reikšti, ir tai reiškia, kad žmonės ima interpretuoti šią patirtį per savo egzistuojančius įsitikinimus, naudodamiesi sąvokomis ir žodžiais, kurie jau yra keturiuose jų proto lygmenyse.

Krikščionis gali patirti Kristaus buvimą. Jo patirtis gali būti visai reali, tačiau, jam pradėjus interpretuoti, ką ši patirtis reiškia, realumo pojūtis bus perkeltas į to žmogaus įsitikinimus, dogmas, doktrinas ir žodžius. Ir dabar šis žmogus pasidarys absoliučiai tikras, kad pats Jėzus patvirtino jo išpažįstamos fundamentalistinės krikščionybės atšakos ar jo išpažįstamo budizmo atšakos teisingumą. Netgi yra žmonių, kurie, patyrę realybę, interpretuoja ją per materialistinę, ateistinę pasaulėžiūrą, taip pat tvirtai tikėdami, jog tai yra tikrovė.

Žmonių, esančių skirtinguose sąmonės lygiuose, mokymas

Tačiau mes prašome jūsų, kurie esate pakylėtųjų mokytojų mokiniai, kad pradėtumėte palikti šią mąstyseną ir suvoktumėte, jog pakylėtųjų mokytojų tikslas nėra, kaip sakėme anksčiau, atnešti aukščiausią tiesą ar aukščiausią mokymą, galiosiantį visiems laikams. Mes jums sakėme, kad kelias juda pirmyn, artėdamas vis prie aukštesnių sąmonės lygių. Mes jums papasakojome apie 144 sąmonės lygius. Galiu jus užtikrinti, kad kai pasieksite 144 sąmonės lygį, jūsų požiūris į pasaulį ir jūsų naudojami žodžiai radikaliai skirsis nuo žmogaus, esančio žemiau 48 sąmonės lygio. Jūsų sąmonės lygiai taip skirsis, kad beveik nesugebėsite susikalbėti su žmogumi, esančiu žemiau 48 sąmonės lygio, nes tas žmogus paprasčiausiai nesugebės suvokti to, kaip žvelgiate į pasaulį ar kaip naudojate žodžius.

Mes norime, kad jūs, dvasios mokiniai, pakylėtųjų mokytojų mokiniai, suprastumėte, jog mūsų tikslas nėra atnešti aukščiausią mokymą, galiosiantį visiems laikams. Mes jums sakėme, kad, žmonijai vystantis, kolektyvinė sąmonė bus pakelta aukštyn, ir tuomet dabartinė žemiausia Žemėje leidžiama sąmonės būsena nebebus leidžiama, ir 144 lygių spektras pasislinks laipteliu aukštyn. Ir tai, žinoma, reiškia, kad mes galėsime duoti aukštesnį mokymą, nei davėme anksčiau, taip pat tai reiškia, jog kai kurie mūsų praeityje duoti mokymai gali tapti atgyvenę.

Tai koks tuomet yra pakylėtųjų mokytojų duodamų mokymų tikslas? Tikslas yra duoti jums išorinį įrankį, kurį galėtų suvokti jūsų išorinis protas ir kuriuo galėtumėte pasinaudoti, keldami savo sąmonę į sekantį, aukštesnį lygį. Jau kurį laiką jums tarp eilučių kalbame, kad niekas, jokios materialios sąlygos šioje Žemėje neturi aukščiausios tikrovės. Žemė yra patirčių mašina, įrankis, skirtas suteikti jums tam tikras patirtis, kurios padėtų jums pakelti savo sąmonę aukštyn.

Šiuo metu, galite žiūrėti į šią planetą ir į 144 sąmonės lygius, kurie įmanomi šioje planetoje, ir galite duoti tam tikrus mokymus, kurie bus patrauklūs tam tikram spektrui iš 144 sąmonės lygių. Tai reiškia, jog tam tikras mokymas yra sukurtas patraukti žmones, esančius tarp žemiausio sąmonės lygio ir 12 sąmonės lygio. Šis mokymas nėra aukščiausia tiesa, tačiau jūs nesugebėtumėte to paaiškinti žmonėms, esantiems žemiau 12 sąmonės lygio.

Kodėl taip yra? Todėl, kad šiems žmonėms reikia patirti tam tikrą būseną tam tikrą laiko tarpą ir su tam tikru intensyvumu, kol galiausiai jiems bus gana, ir jie atsivers galimybei, kad egzistuoja kažkas daugiau. Kaip jie įgis šią patirtį, kaip jie įgys šią patirtį su intensyvumu? Tikėdami, kad mokymas, kuris yra patrauklus jų sąmonės lygiui, yra tikrovė, yra absoliuti tiesa, yra aukščiausia įmanoma tiesa.

Jiems reikalinga tikrovės pajautimo patirtis, kurios jie žemesniuose sąmonės lygmenyse nesugeba gauti iš vidaus, nes jų intuicija nėra pakankamai stipri. Jie gali patirti atsivertimą, kurio dėka ims suvokti tam tikrą tikėjimo sistemą, tačiau nesugebės paaiškinti kodėl, ir todėl jiems bus reikalingas išorinis mokymas, išorinės doktrinos ir išorinis patvirtinimas.

Dvasinių mokymų tikslas

Pradėjus kilti į aukštesnius sąmonės lygmenis, labai svarbu suvokti dvasinių mokymų tikslą. Jie yra įrankiai, galintys padėti jums transcenduoti tam tikrą sąmonės lygį. Jeigu įsikabinsite į išorinius žodžius, išorinę formą, išorinius ritualus, išorinius mokymo autoritetus, sustabdysite savo savitranscendenciją tam tikrame lygyje, ir negalėsite judėti toliau. Kaip sakėme anksčiau, mes visiškai nenorime, kad pakylėtųjų mokytojų mokiniai paimtų mokymą, perduotą laipsnišku apreiškimu, ir paverstų jį uždara sistema, uždara dėžute savo protui. Mes visiškai nenorime, kad tai įvyktų.

Štai kodėl turite suvokti, kad dvasinio kelio tikslas yra nuolatos transcenduoti savo sąmonės lygį, tol kol esate įsikūnijime. Tai galite pasiekti vis labiau atsiverdami tiesioginėms patirtims, galite jas vadinti intuityviomis arba mistinėmis patirtimis, kurių dėka jūsų sąmonė pakyla laipteliu aukštyn. Visi keturi jūsų žemesnieji kūnai pakyla į aukštesnį lygį. Neturėtumėte galvoti, kad šis jūsų dabar pasiektas lygis yra aukščiausias lygis. Jeigu būtumėte pasiekę aukščiausią lygį, nebebūtumėte fiziniame kūne. Jūs tuomet tiesiog pakiltumėte.

Aukštesnė pagarba laisvai valiai

Todėl turite suvokti, kad tol, kol esate įsikūnijime, jūsų dabartinis sąmonės lygis yra vienas etapas. Už jo egzistuoja sekantis etapas, ir šį etapą jūs galėsite pasiekti tik tuomet, kai tapsite atviri patyrimui, peržengiančiam jūsų dabartinio sąmonės lygio ribas. Nėra taip, kad jūsų mistinės, intuityvios praeities patirtys netektų prasmės, tiesiog negalite leisti sau galvoti, kad šių patirčių suteiktas tikrovės pojūtis įrodo, jog pasiekėte kažkokią aukščiausią pakopą. O ypač negalite sau leisti perkelti tai į išorinį mokymą, organizaciją arba ritualą, kurie tegali būti išreiškiami žodžiais, ir todėl niekada negali būti galutiniai.

Ar matote, mano mylimieji, jog mes jūsų prašome pakilti į aukštesnį tolerancijos lygmenį, įsisąmoninant faktą, kad žmonės turi laisvą valią ir turi teisę patirti tam tikras būsenas, ir daryti tai tol, kol užsinorės kažko daugiau? Ne jūsų darbas juos versti. Negalite, savo dabartiniame sąmonės lygmenyje, žmonėms, esantiems 10-ame sąmonės lygmenyje, primesti savo realybės, nes jie nesugebės suvokti šios realybės. Jie nesugebės, perskaitę pakylėtųjų mokytojų mokymą, patirti vidinės realybės pojūtį. Jie paprasčiausiai nesugebės to padaryti.

Todėl galite jiems duoti tam tikras idėjas, kurios jiems parodytų alternatyvą tam, kuo jie dabar sąmoningai tiki, ir galbūt šios idėjos įsišaknys jų sąmonėje. Jeigu galvojate, kad privalote juos priversti, susisaistote su jais energetiškai, ir jūs tikrai nenorite to daryti su žemesnėje sąmonės būsenoje esančiais žmonėmis. Todėl jums reikia išsilaisvinti nuo troškimo gauti iš kitų žmonių patvirtinimą savo tikėjimui, savo mokymams ir netgi savo realybės patyrimui.

Paleiskite troškimą būti pripažintais

Mano mylimieji, kuo aukščiau kylate 144 sąmonės lygių laiptais, tuo mažiau žmonių sugebės suvokti jūsų lygį. Todėl negalite tikėtis, kad plačioji visuomenė patvirtins jūsų vidinį realybės jausmą, jūsų mokymą ar jūsų supratimą. Kuo aukščiau kylate, tuo mažiau turėtumėte tikėtis patvirtinimo iš kitų žmonių. Turite pasiekti tašką, kai visiškai paleidžiate troškimą, kad kiti žmonės patvirtintų jūsų mokymą.

Mano mylimieji, tai yra vienintelis būdas pasiekti Budos ramybę. Kol trokšite sulaukti patvirtinimo iš pasaulio, tol negalėsite pasiekti Budos ramybės. Kaip sakėme 2015 metais, jeigu žinote, jeigu patiriate pakylėtojo mokytojo buvimą, kam tuomet jums patvirtinimas iš pasaulio? Patirsite neįtikėtiną laisvę, kai paleisite troškimą gauti patvirtinimą.

Šiais metais kalbėjome apie kosminio gimimo traumą. Dalis šios traumos kilo iš to, kad atėjote su geriausiais ketinimais. Jūs atėjote nešti savo šviesą, savo liepsną, ir norėjote, kad ją priimtų, kad ji padėtų žmonėms. Tačiau kartu jūs taip pat šiek tiek norėjote, kad kiti žmonės patvirtintų jus, patvirtintų jūsų liepsną, jūsų atėjimo šion Žemėn tikslą.

Mano mylimieji, tie iš jūsų, kurie nusileidote padėti kelti Žemę aukštyn, jūs žinojote, prieš čia ateidami, kad priežastis, dėl kurios reikia kelti Žemę aukštyn, yra ta, kad žmonės yra žemoje sąmonės būsenoje. Kai ateinate aukštesnėje sąmonės būsenoje, nešdami didesnę šviesą, didesnę šviesos liepsną, kaip galite tikėtis, kad žmonės, esantys žemesnėje sąmonės būsenoje, jus patvirtins? Tai neįmanoma, mano mylimieji, ir jūs turite sąmoningai pripažinti, jog tai neįmanoma.

Aš neieškau jumyse trūkumų ir jūsų nekritikuoju. Nesakau, kad buvote kvaili, jog tuo patikėjote. Beveik neįmanoma, prieš nusileidžiant į tokią tankią planetą kaip Žemė, įsivaizduoti, ką reiškia būti įsikūnijime. Skirtumas yra toks didelis, jog neįmanoma galutinai įsivaizduoti, kaip jūs jausitės, kaip reaguosite, kai, būdami tenai fiziniame kūne, būsite šiurkščiai atstumiami, gal net kankinami ar nužudomi. Aš jūsų nekaltinu, tik sakau, kad daugelis iš jūsų pasiekėte tašką, kai turite pripažinti, jog jūsų turimi lūkesčiai, kad pasaulis jus patvirtins, yra nerealistiški. Jūs vis dar tebesinešiojate šiuos lūkesčius su savimi, ir todėl vis dar tebetrokštate gauti patvirtinimą iš pasaulio. Laikas tai transcenduoti, pažvelgti į tai, pamatyti, kaip tai nerealu, kaip tai nerealistiška, ir tiesiog paleisti tai – tiesiog tai paleisti.

Galbūt žinote, jog kai kuriose pasaulio dalyse Naujieji Metai švenčiami uždegant žvakutę popieriniame žibinte, kurį karštas oras kelia aukštyn. Karštas oras neturi didelės keliamosios galios, todėl nors ir kaip silpnai laikysite žibintą, jis negalės pakilti į orą. Todėl prašau jūsų žiūrėti į savo lūkestį gauti patvirtinimą iš pasaulio kaip į vieną iš šių žibintų. Įsivaizduokite, kad jūs jį uždegate ir tiesiog paleidžiate, ir matote kaip jis kyla aukštyn į orą, kur aš jį paimu ir sudeginu savo Ramybės Liepsnoje.

Pasauliui reikia suprasti, kad žodžiai negali išreikšti aukščiausios tiesos, ir todėl beprasmiška kovoti dėl to, kokia žodžių išraiška yra pranašesnė ar išreiškianti absoliučią tiesą. Mokslininkai ir filosofai ginčijosi, kur yra žmogiškojo suvokimo ribos. Ar įmanoma pažinti realybę? Realybė ta, kad negalite pažinti realybės iš dualistinės būsenos, o iš dualistinės būsenos galite išeiti ne per žodžius, bet tik per patyrimą. Šis patyrimas negali vėliau būti suvestas į žodžius arba interpretuojamas žodžiais. Galite apibūdinti, jog yra kažkas, kas egzistuoja už normalios sąmonės būsenos ribų, ir kad yra verta tai patirti, tačiau negalite išreikšti, kas tai yra. Tai reikia patirti. To negalima suprasti, mano mylimieji. To negalima suvokti. Tai tegalima patirti. Pamąstykite apie šį skirtumą tarp suvokimo ir patyrimo.

Pusiausvyros laikymas ateinančiais metais

Kodėl šį mokymą duodu šiuo laiku? Todėl, kad jis susijęs su ateinančiųjų 2016 metų iššūkiu. Jūs žinote, kad šiais metais dominuos Ketvirtojo Spindulio iniciacijos. Mes šį spindulį dažnai vadinome Tyrumo Spinduliu, ir kai šio spindulio energijos bus paleistos į pasaulį šiais ateinančiais metais, iš tiesų pamatysite, kaip šios tyrumo energijos visur į šviesą ištrauks netyrumus. Pasimatys didesnis kontrastas tarp tyrumo ir netyrumo – nesąžiningumo, tarp to, kas paslėpta, slaptų ambicijų, paslėptų tiesų iš praeities, visko, kas buvo neigiama arba užglaistoma. Visa tai turės tendenciją išlįsti į šviesą šiais ateinančiais metais.

Kaip jums, dvasios mokiniams, laikyti pusiausvyrą ir padėti planetai pereiti šiuos metus? Negalėsite to atlikti, jeigu įsitrauksite į tą sąmonę, kuri bus didelis iššūkis žmonėms, norintiems sakyti, kad būtent šita netyrumo forma yra aukščiausia, teisingiausia, tikriausia. Jums reikia pamatyti, jog visos šios formos yra netyros. Turite vengti prisirišti prie bet kurios iš šių formų, ir į tai tiesiog žiūrėti kaip į procesą, per kurį žmonės kartais turi pulti į kraštutinumus, kol pagaliau jiems bus gana, ir jie ims matyti, jog gyvenimas yra daugiau negu tai.

Negalite leistis trikdomi žmonių poelgių, kuriais jie, pavyzdžiui, išreiškia smurtą, ką jūs tikrai matysite šiais ateinančiais metais. Turite išlaikyti koncentraciją Budos ramybėje. Egzistuoja didesnis nei paprastai potencialas į paviršių išlįsti įvairiausiems netyrumams. Smurtas yra vienas iš jų; karas, bent jau ribotu mastu, yra kitas; korupcija, visuose vyriausybės ir verslo lygmenyse; pinigų sistema, ir kaip ja piktnaudžiaujama; ir netgi netyrumai fiziniame lygmenyje, tokie kaip ligos bei užterštumas. Radioaktyvumas taip pat gali vaidinti tam tikrą rolę šiais ateinančiais metais, kaip viena iš aukščiausių fizinės taršos ir netyrumo formų.

Noriu, kad vengtumėte įsitraukti į šiuos netyrumus ar netgi į jų tariamas priešingybes, nes, argi nematote, kad dvasinis tyrumas viską išdidins, akceleruos? Kaip dažnai sakėme, Ketvirtasis Spindulys yra akceleracijos spindulys. Jis akceleruoja dualistinės sąmonės tiek tyrumus, tiek ir netyrumus, tad net ir tai, ką dualistinė sąmonė įvardija kaip tyrumą, bus akceleruojama. Neapsigaukite. Turite pakilti aukščiau ir pamatyti nedualistinę tyrumo formą, kuri neturi priešingybės, kaip ir Budos taika neturi priešingybės. Tai bus jūsų iššūkis. Tai bus jūsų užduotis, ir jeigu įveiksite šias iniciacijas, galėsite daug kuo prisidėti laikydami pusiausvyrą Žemėje.

Reikšmingi pasiekimai 2015 metais

Noriu pasveikinti visus pakylėtųjų mokytojų mokinius, o taip pat daugelį kitų dvasingų ir Naujojo Amžiaus žmonių visame pasaulyje, laikiusių dvasinę pusiausvyrą pasauliui 2015 metais. Dauguma dalykų, apie kuriuos kalbėjau savo Naujųjų Metų kreipimesi praėjusiais metais, neįvyko fiziniame plane, nes jūs laikėte pusiausvyrą. Prie to prisidėjo šio pasiuntinio praeitais metais surengtos konferencijos, o taip pat Motinos Marijos 500 vigilė. Mes nė karto nepasiekėme 500, kalbančių šią vigilę kartu tą pačią dieną, tačiau buvo pakankamai, kad padarytume svarbų skirtumą ir išlaikytume reikšmingą pusiausvyrą. Žinoma, tai galima akceleruoti ateinančiais metais, įsitraukiant vis didesniam žmonių skaičiui.

Reikšmingas pasiekimas šiais praėjusiais metais buvo Motinos Marijos perduota knyga apie karą. Ši knyga vaidins didelę rolę ateinančiais metais, nes, žinoma, didžiausias Budos troškimas yra išnaikinti karą iš Žemės planetos, kad žmonės galėtų užaugti, nebijodami karų, nebijodami revoliucijų, sukilimų, nebijodami, kad bus sunaikinta jų visuomenė ar šeima. Tai greitai turėtų pasidaryti praeities reliktas, nebeturintis galios materializuotis dabartyje. Tai įmanoma, tačiau tam reikia, kad žymiai daugiau žmonių imtųsi šios užduoties.

Vandenio organizacijų kūrimas

Tuo tikslu norėčiau jums pasakyti, kad egzistuoja priežastys, dėl kurių mes neįkūrėme naujos pakylėtųjų mokytojų organizacijos. Yra priežastys, kodėl šis pasiuntinys neapsiskelbė naujos organizacijos guru arba vadovu. Tai nereiškia, kad negalėtų būti vienos ar daugiau organizacijų, kurių tikslas būtų skelbti ir skleisti pakylėtųjų mokytojų mokymus, ar netgi idėjas ir principus, kuriuos mes perduodame savo diktavimuose. Būtų visai įmanoma sukurti organizacijas, kurios atvirai nekalbėtų apie pakylėtuosius mokytojus, bet skleistų bendras idėjas daugelyje visuomenės sričių. Tą būtų galima pradėti sukuriant organizaciją, kurios tikslas būtų skleisti pakylėtųjų mokytojų mokymus, taip pat skleidžiant šaukinių bei invokacijų naudojimą ir žinias apie tai, kaip veikia laisva valia, ir kaip mums, pakylėtiesiems mokytojams reikalingi jūsų įgaliojimai, kad galėtume naudoti savo galią Žemėje, kaip Motina Marija paaiškina savo knygoje.

Turite suprasti, kad šis pasiuntinys neįkurs tokios organizacijos, tai nėra jo rolė. Tai nereiškia, kad tarp jūsų negali atsirasti tokių, kurių Dieviškajame plane numatytas tokios organizacijos įkūrimas. Ir aš jums nesakau tai daryti išoriniu protu, tik sakau, jog neturėtumėte šiam potencialui uždaryti durų išoriniu protu. Prašau individualiai įsiklausyti į save ir pažiūrėti, ar jaučiate vidinį pašaukimą būti viso to dalimi, ir jeigu taip, tuomet imkitės būtinų žingsnių per internetą, kad paverstumėte tai realybe. Jūs iš dalies tai jau pradėjote, tačiau būtų galima padaryti nepalyginamai daugiau.

Nenoriu jums per šį pasiuntinį sakyti, ką daryti ir kaip tai daryti, nes tarp jūsų esama užtektinai sugebančių įsiklausyti į save ir sekti Dvasia tiesiogiai iš savęs. Tai yra vienintelis būdas įkurti judėjimą Vandenio amžiuje, kuris galėtų gyvuoti. Jo negalima, Vandenio amžiuje, nuleisti iš viršaus, per kažkokią centralizuotą valdžią. Tikiuosi galite paimti mūsų mokymus ir pamatyti, jog toks organizacijų kūrimo kelias nebeturi perspektyvos.

Minčių vaizdinys 2016 metams

Noriu jus pasveikinti su tuo, ką pasiekėte 2015 metais. Noriu jums suteikti pozityvų postūmį aukštyn, kad judėtumėte pirmyn, akceleruotumėte 2016 metais, nes jums iš tiesų reikės akceleruoti, kad sugebėtumėte palaikyti tempą su Serapiu Bėjumi ir tuo, ką jis ketina perduoti šiai planetai. Tad noriu jums duoti minčių vaizdinį, kuris padės jums tai padaryti.

Mokslas tik paviršutiniškai supranta atomą. Tiesą sakant, tai, ką mokslas vadina atomu iš tikrųjų nėra fizinis, materialus dalykas. Vis dėlto, jūs žinote, kad atomas yra konstrukcija, turinti matmenis erdvėje. Žinote, kad Buda laiko erdvę, laiko pusiausvyrą planetos erdvei. Todėl Buda yra visur erdvėje, taip pat ir kiekviename atome.

2016 minčių vaizdinys

Kol kalbėjau, kroviau Žemės planetą sudarančius atomus šia Budos liepsna, kuri nėra tiksliai tai, ką pavadintumėte taika, bet yra taikos aspektas, akceleruojantis visas situacijas, kurios nėra taika. Galite galvoti, kad taika yra ramybė, kad taika yra tai, kas tylu, bet argi nesuvokiate, kad visos anti-taikos formos gali egzistuoti tiktai dualistinėje sąmonėje, kurios vibracijos yra žemesnės už pakylėtąją karaliją? Tad kaip galiausiai sukursite taiką? Ne ramindami konfliktus, bet juos akceleruodami, kad jie negalėtų išlaikyti žemesnės matricos, tariamai paverčiančios konfliktą neišvengiamybe ar netgi trokštamybe. Kaip jums nešti tyrumą šiais ateinančiais metais? Akceleruojant sąlygas, kurias dualistinė sąmonė vadina tiek tyromis, tiek ir netyromis.

AŠ ESU pakylėtasis mokytojas Gautama Buda, ir AŠ ESU kiekvieno Žemės atomo širdyje.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com