2016 metų iniciacijos

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, 2016 sausio 11 d., per Kim Michaels


Aš esu Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija ir norėčiau pakalbėti su jumis šiandien apie energijas ir iniciacijas, su kuriomis susidursite ir su kuriomis susidurs planeta šiais ateinančiais metais. Duodame daug mokymų savo svetainėse ir savo knygose apie tai, kad egzistuoja septyni dvasiniai spinduliai, septynios pagrindinės energijos, kurių pagalba buvo sukurta fizinė visata. Pradedant nuo 2013 metų, kiekvienais metais planeta yra inicijuojama viename iš septynių spindulių, tai reiškia, kad 2016 metai bus Ketvirtojo Spindulio metai, kuris dažnai yra laikomas nuskaistinimo ir akceleracijos spinduliu.

Todėl šiais ateinančiais metais matysite, kad į paviršių bus iškelta daug netyrumų, kurie nebegalės ilgiau būti slepiami ir žmonės nebegalės jų ilgiau ignoruoti. Jau matėte iš dalies tai vykstant, iš karto po Naujųjų Metų, kuomet Saudo Arabijoje buvo įvykdytos egzekucijos, įpylusios naujo žibalo į ilgai rusenančio konflikto tarp sunitų ir šiitų musulmonų ugnį. Taip pat matėte tai Kelne, Vokietijoje, su išpuoliais prieš moteris Naujųjų Metų išvakarėse. Matėte keršto veiksmus iš tų, kurie nesiekia gerų tikslų ir siekia tik išdidinti konfliktą. Tai yra tik pora pavyzdžių iš to, ką galite tikėtis pamatyti šiais ateinančiais metais.

Tai, žinoma, nereiškia, kad noriu pavaizduoti šiuos metus negatyviu būdu. Tiesiog yra taip, kad, kai pakylėtieji mokytojai paleidžia energijas, šios energijos yra pozityvios, meile paremtos energijos. Kadangi jos atneša daugiau šviesos, tampa lengviau pamatyti tamsą, kuri iki to laiko slėpėsi šešėliuose. Jokiais būdais nenoriu kelti jumyse baimės. Jums nereikia bijoti atskleidžiamų netyrumų. Vietoj to, jums reikia imtis veiksmų, kurių imtis galite įvairiais skirtingais būdais. Būdas, kurį skatiname mes, žinoma, yra kalbėti mūsų invokacijas ir šaukinius, kurių pagalba iškviečiate dvasinę šviesą.

Karo tikimybė 2016 metais nebus didesnė nei ateinančiais metais. Mes nekalbame apie kokį nors planetinį konfliktą ar kažką panašaus į tai. Tačiau kalbame apie faktą, kad konfliktas išnirs į paviršių ir egzistuoja tam tikri konfliktus įžiebiantys įvykiai, kurie pažadins konfliktą. Savo invokacijomis daugeliu atveju galite padėti sustabdyti šiuos konfliktus įžiebiančius įvykius. Būtent dėl to perdaviau savo knygą apie tai, kaip sustabdyti karą ir kaip jūs galite padėti sustabdyti karą prieš šiuos 2016 metus, žinodama, su kokiomis iniciacijomis susidurs planeta.

Galite pastebėti, kad, jeigu paimsite stiklinę vandens ir ją pripildysite, galite pasiekti ribą, kuomet vanduo beveik ims bėgti per viršų, tačiau vandens paviršiuje susidarys plėvelė, kuri neleis jam išbėgti. Bet jeigu įlašinsite tą paskutinį lašą, tuomet jis išbėgs per viršų. Ir būtent čia jūs galite padaryti poveikį, nors ir nėra labai daug dvasingų žmonių planetoje. Iškviesdami šviesą galite, daugeliu atveju, sukliudyti nukristi šiam paskutiniam lašui, kuris priverčia konfliktą išsilieti į fizinį pasaulį.

Mes duodame daug mokymų apie faktą, kad egzistuoja trys aukštesnės oktavos materialioje visatoje. Emocinė oktava yra tiesiai virš fizinės, tuomet yra mentalinė ir identiteto oktava. Dažnai galite matyti, kaip šalies arba regiono emociniame kūne egzistuoja didelė įtampa. Žinote, kad taip yra daugelyje vietų Žemėje. Ir todėl žinote, kad bet kokia kibirkštis gali sukelti didžiulį konfliktą, ką matėte vykstant daugybę kartų.

Štai kodėl, šiuose kritiniuose momentuose, kai įtampa yra pasiekusi aukščiausią tašką, dvasingų žmonių išsakomi prašymai gali padaryti milžinišką poveikį, sustabdydami šį kibirkštį sukeliantį įvykį, kuris paverstų konfliktą fiziniu, kuomet sustabdyti jį pasidarytų žymiai sunkiau. Paprastai, kai konfliktas jau būna perėjęs į fizinę fazę, vienintelis jį sustabdyti galintis dalykas yra tai, kad su juo žmonės nueis į tokius kraštutinumus, jog galiausiai suvoks, kad jiems jau gana šio konflikto ir tuomet liausis. Net jei nebus išsprendę problemos, jie supras, kad taika yra svarbiau nei būti teisiu.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com