Pažadu jums padėti įveikti baimę

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, 2016 sausio 25 d., per Kim Michaels


Aš esu Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija ir aš esu Būtybė, neturinti savyje visiškai jokios baimės. Aš esu absoliučios meilės Būtybė. Meilė yra raktas į daugelį dalykų, tačiau visų pirma, tai yra raktas į įžvalgumą. Įžvalgumas yra sugebėjimas pasakyti skirtumą tarp to, kas yra iš šviesos ir kas yra iš tamsos. Nesugebėsite to atskirti, jeigu jūsų esybėje bus pernelyg daug baimės. Jūsų baimės sukurs filtrą tam, ką matysite, ką norėsite laikyti tiesa, ir tuomet labai lengvai atrasite išorinius šaltinius, kurie regimai patvirtins jūsų baimes.

Ir šių šaltinių pasaulyje yra tokia daugybė, mano mylimieji. Jie egzistuoja jau labai, labai ilgą laiką. Ir jie egzistuos – ne amžinai – bet artimiausioje ateityje jie iš tiesų nenustos egzistuoti. Todėl yra svarbu, yra LABAI svarbu, kad pasistengtumėte pašalinti baimę iš savo esybės. Daviau jums daug, labai daug įrankių šiam tikslui, tarp jų meilės sau ir širdies išvalymo invokacijas, kurias galite atrasti dvasinių įrankių skyrelyje. Perdaviau knygą apie gausingą gyvenimą, kuri taip pat labai efektyviai gali padėti jums įveikti baimę.

Matote mano mylimieji, iš tiesų egzistuoja priežastis, dėl kurios kelias į pragarą yra grįstas gerais ketinimais. Taip yra dėl to, kad pernelyg daug žmonių jų baimės pastūmėjo juos remti tikslus, kurie nėra grįsti meile, kurie nėra nesmurtiniai, kaip kalbėjome praeitą savaitę apie Martiną Liuterį Kingą. Matote, mano mylimieji, baimė gali būti galinga paskata, tačiau tai nėra ta paskata, kurios mes, pakylėtieji mokytojai, ieškome. Mes ieškome tų, kurie yra pasirengę palypėti aukščiau ir pereiti prie meilės motyvacijos.

Meilė nėra tas pats kas baimė, nors baimė gali apsimetinėti meile, tiems, kurie nesugeba įžvelgti skirtumo. Jūs galite išmokti įžvelgti skirtumą. Iš dalies tą galite išmokti, mąstydami apie tai išoriniu protu ir suvokdami, kad nesmurtas visada yra pakylėtųjų mokytojų ir visų šviesos jėgų tikslas ir veikimo principas. Mes niekada nesiekiame sukelti baimės jūsų esybėje, nes kam gi keltume jumyse tai, ką esame įveikę savyje? Kaip gi tai padėtų jums ar planetai?

Jūs galite, savo išoriniu protu, suvokti, kad, kai kas nors pristatys problemą kaip egzistuojančią jūsų išorėje, su ja bus susijęs tam tikras baimės kiekis. Problema Žemės planetoje nėra už jūsų esybės ribų, tai nėra kokia nors puolusių būtybių klasė ar valdžios elitas. Žinau, jog kalbėjome apie tai daug kartų, tačiau tai nėra tikroji problema Žemėje. Problema yra baimė, egzistuojanti dešimtyje procentų labiausiai dvasiškai pažengusių gyvybės srautų protuose.

Tokia daugybė tarp jūsų esate labai arti prie perėjimo į aukštesnę sąmonės būseną, tačiau nesugebėsite to padaryti, kol nepaleisite savo baimių, mano mylimieji. Tai paprasčiausiai neįmanoma. O kad galėtumėte paleisti savo baimes, privalote įveikti tamsos jėgų baimę ir valdžios elito baimę. Tai nereiškia, kad turėtumėte ignoruoti jų egzistavimą. Neturite ignoruoti tamsos, tačiau jums reikia pasiekti tašką, kuomet galėtumėte žiūrėti į ją be baimės.

Mano mylimieji, esu pasirengusi padėti kiekvienam. Pasirinkite invokacijas, kurios jums yra prie širdies, ir sukalbėkite po vieną invokaciją per dieną ir tuomet paprašykite manęs padėti jums įveikti savo baimes. Šitai aš pažadu jums.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com