Kaip stabmeldystė ir elitizmas sužlugdo laisvę

TEMOS: Stabmeldystės problema – Iš kur atsirado stabmeldystė – Stabmeldystė, diktatoriški režimai ir elitizmas – Minčių vaizdinys 2019 metams – Didžiausia anti-laisvės jėga – Žvilgsnis atgal į 2018 – Stabmeldystės įveikimas – Baimė pamatyti savo vardą spaudoje – Civilizuotas internetas – Žvilgsnis pirmyn į 2019

Pakylėtasis Mokytojas Gautama Buda, 2019 sausio 01 d., per Kim Michaels


AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Gautama Buda, ir aš esu Laisvas. Esu laisvas, nes ėjau keliu, kuriuo jūs visi einate, įveikdamas tai, ką anais laikais vadinau „prisirišimais,“ bet ką taip pat galėtume pavadinti vidinėmis dvasiomis, atskirosiomis savastimis.

Stabmeldystės problema

Ir, žinoma, kai žvelgiate į budizmo religiją, į struktūrą, kuri iškilo ant mano mokymų pamato, galite matyti tokią pačią tendenciją, kuri turi daug panašumų su tuo, kas įvyko krikščionybėje. Dauguma budistų nesugeba manęs laikyti pavyzdžiu, ir vietoj to susikūrė šią stabmeldišką smėlio pilį, patikėdami mano ypatingumu, pradedant mano gimimo aplinkybėmis, ir baigiant mano mokymais bei įžengimu į nirvaną.

Koks yra stabmeldystės tikslas? Stabmeldystės tikslas visada yra sukurti idėją, kad vienas žmogus yra ypatingas, lyginant su dauguma. Ir koks yra tikslas tai daryti? Tikslas yra suteikti daugumai pretekstą nekilti aukščiau savo sąmonėje. Nėra absoliučiai jokio kito, jokio tikro tikslo stabmeldystei, ir tai galioja tiek didžiosioms pasaulio religijoms, tiek ir pakylėtųjų mokytojų mokymams. Matėme ankstesnėse dispensacijose, kaip kiekvienoje organizacijoje būdavo sukuriamas tam tikras pasiuntinio arba pasiuntinių stabmeldiškas garbinimas. Jie buvo kažkokie ypatingi. Jie taip ilgai buvo apmokomi. Jie gimė tam tikromis aplinkybėmis. Jie turėjo kokį nors gebėjimą, kurio dėka buvo daug aukščiau už mokinius, kurie sekė jais ar jų mokymais.

Mano mylimieji, sakėme šiais praėjusiais metais, kad buvo tam tikri dalykai, kuriuos turėjome padaryti, kad padėtume tam tikriems žmonėms įveikti Žuvų amžiaus iniciacijas, kurių jie nebuvo išlaikę. Sakėme, kad tai buvo viena iš pagrindinių Žuvų amžiaus iniciacijų: įveikti stabmeldystę. Ir dabar tai yra baigta. Padarėme viską, ką galėjome dėl tų, kurie neišlaikė šių iniciacijų, ir toliau dirbame tik su tais, kurie yra pasirengę pereiti į Vandenio iniciacijas.

Žinoma, buvo pasakyta, kad Vandenio amžius bus Bendruomenės Amžius, Šventosios Dvasios amžius, tad argi tai nėra logiška, kad negalite turėti vieno žmogaus stabo Bendruomenės Amžiuje? Negalite turėti šios centralizuotos struktūros, kurioje vienas žmogus būtų piramidės viršuje, ir visi organizacijoje daromi sprendimai turėtų pereiti per šį žmogų, turėtų gauti šio žmogaus pritarimą. Šitaip jūs sukuriate kliūtį ir sulėtinate visos organizacijos veikimą. Ir tai mes, žinoma, matėme ankstesnėse pakylėtųjų mokytojų organizacijose ir nenorime, kad tai pasikartotų ateinančiame amžiuje. Ir būtent dėl šios priežasties mes nesukūrėme, iš savo perspektyvos, organizacijos aplink šį pasiuntinį. Ir būtent dėl šios priežasties jis ir pats nekūrė organizacijos, kadangi suvokia šią stabmeldystės problemą.

Atėjo laikas tiems iš jūsų, kurie studijuojate mūsų mokymus, pradėti apie tai mąstyti, ir tuo aš nenoriu pasakyti, kad jūs turite tendenciją garbinti stabus, nors kai kurie iš jūsų, žinoma, turite šią tendenciją, tačiau daugelis jūsų to neturite. Jums reikia suvokti, kad esate čia ne vien dėl savęs. Esate čia tam, kad padėtumėte pakelti aukštyn kolektyvinę sąmonę, o tai reiškia, kad jums reikia imti galynėtis su šia stabmeldystės dvasia, kuri šiuo metu jau yra tapusi ganėtina stipri kolektyvinėje sąmonėje. Jums reikia, visų pirma, įveikti tai savyje, idant ryžtumėtės pažvelgti į save, ryžtumėtės ištirti, ar esate susikūrę šio pasiuntinio stabą savo prote, ir jeigu taip, tuomet dirbkite su tuo, paleiskite tai.

Mes niekada jo neišskyrėme, sakydami, kad jis yra ypatingesnis už jus, išskyrus, žinoma, tai, kad jis turi pasiuntinio mantiją ir sugebėjimą tai daryti, tačiau jūs turite kitus gebėjimus, kurie, kaip jau sakėme daugybę kartų, yra lygiai tokie pat svarbūs. Yra beprasmiška kalbėti apie vieną žmogų ir sakyti, kad to žmogaus užduotis yra svarbesnė už visų kitų. Jūs visi esate vienodai svarbūs. Jūs visi esate Sen Žermeno mandalos Vandenio Amžiui dalis – jeigu pasirenkate būti šios mandalos dalimi, įveikdami savo atskirąsias savastis, įskaitant ir šią stabmeldystės savastį. Jums reikia būti atviriems su savimi, nes tai yra viena iš ateinančių metų, Laisvės Metų, iniciacijų – įveikti šią stabmeldystę, į kurios kalėjimą amžių bėgyje iš tiesų pateko daugybė žmonių.

Jums reikia pažvelgti į save, reikia ištirti, ar turite šią stabmeldystę, ir tuomet reikia naudotis visais tais daugybe mūsų jums duotų mokymų apie pirmykštį aš, apie atskirąsias savastis, apie šių vidinių dvasių įveikimą, apie kelią į Kristiškumą. Mes jums davėme tiek daug mokymų apie kelią į Kristiškumą, mano mylimieji, kad, jeigu juos paimsite, pradėsite suvokti, kaip jau sakėme daugybę kartų, kad Kristus yra Jumyse, kad Šventoji Dvasia gali dirbti per jus, kad galite atrasti savo individualų būdą būti atviromis durimis savo AŠ ESU Esačiai, Šventajai Dvasiai, ir kažką atnešti.

Būtent taip, jeigu norite turėti pakylėtųjų mokytojų mokinių bendruomenę Vandenio Amžiuje, būtent taip viskas turi vykti – ne iš centralizuotos perspektyvos. Bendruomenė susikuria tuomet, kai žmonės individualiai įveikia savo stabmeldystę, įveikia pirmykštį aš, įveikia šią atskirties sąmonę, ir tuomet jie susirenka drauge – spontaniškai, galėtume sakyti – bet iš tiesų, vedami vidinio impulso, o ne dėl to, kad taip nusprendžia išoriniu protu, ir ne dėl to, kad turi nusistatę matricą, kuri verčia juos laikytis šios matricos.

Iš kur atsirado stabmeldystė

Tai kodėl tuomet yra svarbu susimąstyti apie stabmeldystę 2019 metais, kurie yra Laisvės Metai, tie metai, per kuriuos planeta turės pereiti laisvės iniciacijas? Na, svarbu tai yra dėl to, kad šie ateinantys metai bus tie metai, kuomet žmonijai reikės susidurti su elitizmo problema. Užsiminėme jau apie tai anksčiau, tačiau iš tiesų, pagrindinė 2019 metų iniciacija planetai bus pripažinti, kad didžiausia kliūtis žmonių laisvei yra elitas, valdžios elitas. O už šio valdžios elito slypi elitizmo sąmonė ir, žinoma, stabmeldystė yra integrali šios sąmonės dalis.

Na ir dabar jūs, žinoma, matote, kad valdžios elitas Žemėje yra sudarytas iš daugelio įsikūnijime esančių puolusių būtybių. Sakėme jums, kad puolusios būtybės egzistuoja emocinėje karalijoje, mentalinėje karalijoje ir identiteto karalijoje, ir jos sudaro tam tikrą kaip ir koherentišką (daugiau ar mažiau koherentišką) jėgą su tomis būtybėmis, kurios yra įsikūnijime. Tad turite šią puolusių būtybių grupę ir būtent jos, žinoma, atsinešė su savimi į Žemę šią elitizmo sąmonę. Tai nereiškia, kad anksčiau elitizmo sąmonė neegzistavo, tačiau puolusios būtybės, kai pradėjo čia įsikūnyti, iš tiesų šią sąmonę sustiprino ir, galėtume sakyti, suteikė jai savo individualų prieskonį. Jos sukūrė savo elitizmo versiją, kurio centru tapo jos pačios ir jų įsitikinimai.

Tad matote, būtent jos inicijavo šią (kaip ją galėtume pavadinti) elitizmo erą Žemėje. Tačiau žmonės čia taip pat neša tam tikrą atsakomybę. Galėtume sakyti, kad elitizmo alfa aspektas yra tai, jog egzistuoja elitas, kuris yra absoliučiai įsitikinęs, kad turi teisę būti elitu. Jie turi teisę kontroliuoti žmones, turi teisę susigrobti sau ypatingas privilegijas, kurių neturi paprasti žmonės, ir turi teisę reikalauti bei tikėtis, kad žmonės iš tiesų palaikys šias privilegijas, dirbdami darbus, darydami viską, ko iš jų reikalauja visuomenė. Tai yra alfa aspektas, tačiau omega aspektas, žinoma, yra tai, kad žmonės tai priėmė. Jie patikėjo nesugebantys savęs valdyti, patikėjo, kad jiems reikia tų, kurie turi ypatingus gebėjimus, kurių dėka gali juos valdyti.

Pažvelkite atgal į istoriją ir pamatysite, kaip, įvairiose kultūrose, įvairiose civilizacijose, egzistavo ši akivaizdi stabmeldystė, kuomet buvo manoma, kad šių civilizacijų lyderiai turi kažkokius ypatingus bruožus. Jie buvo paskirti dievų – viduramžių Europoje netgi egzistavo dieviškoji karalių teisė. Egzistavo tikėjimas, kad tam tikra šeima yra lyderiai, ir vyriausias į tą šeimą gimęs sūnus bus sekantis vadas, kadangi egzistuoja kraujo ryšis, „ypatingas“ ryšys. Bet kurgi Senojo Testamento filosofijoje galite atrasti šį ypatingą kraujo ryšį, jeigu visi žmonės kilo iš Adomo ir Ievos?

Pažvelkite kiek daug kitų kultūrų turėjo šį įsitikinimą, kad jų lyderis yra kilęs iš ypatingos giminės, tačiau nėra jokio logiško paaiškinimo, iš kur visa tai būtų galėję atsirasti. Kai kuriais atvejais tai esą atėjo iš Dievo, nes jie buvo Dievo palikuoniai, tačiau argi tame yra bent lašas logikos, kai imate mąstyti, tai iš kur tuomet kilo visi kiti žmonės?

Ir dabar, žinoma, egzistavo tam tikros civilizacijos, pavyzdžiui senovės graikai ir kitos, kuriose žmonės turėjo filosofiją apie tam tikrus dievus, valdančius žmoniją, ir dažnai darančius tai žiauriu būdu. Ir dalykas, kurį jums reikia čia suvokti, kad visais šiais atvejais (kuomet turėjote tuos tariamus dievus, su labai akivaizdžiais žmogiškais bruožais, tokiais kaip kerštingumas arba pavydas, ar kad ir kas tai bebūtų) kalba čia eina ne apie dievus ir taip pat ne apie pakylėtuosius mokytojus. Kalba čia eina apie puolusias būtybes, kurioms pavyko įgyti dievų statusą žmonių protuose.

Galite tai matyti Romos imperijoje, kuomet žmonės iš tiesų buvo patikėję, kad imperatorius yra dievas Žemėje. Kaip kas nors galėtų tuo tikėti apie tokį žmogų kaip Neronas, man yra protu nesuvokiama, ir vis dėlto žmonės tuo tikėjo, ir patys imperatoriai tuo buvo patikėję (kadangi jų protai buvo užvaldyti identiteto karalijoje esančių puolusių būtybių), kad yra tarsi kokie dievai Žemėje. Kol, žinoma, jų nepasivijo jų karma, ir jų kūnai suzmeko arba prieš juos buvo sukeltas maištas arba dar kas nors. Tačiau anksčiau ar vėliau buvo įrodyta, mirčiai pasibeldus į duris, kad šie dievai tebuvo žmonės.

Stabmeldystė, diktatoriški režimai ir elitizmas

Matote, kad stabmeldystė Žemėje turi labai ilgą istoriją, ir Laisvės Metais yra absoliučiai būtina, kad bent kai kurie žmonės pradėtų nuo jos išsilaisvinti. Mes, žinoma, tikimės, kad jūs, kurie esate mūsų mokiniai, pradėsite šį procesą. Mes taip pat, žinoma, tikimės, kad jūs praskinsite tam kelią kolektyvinėje sąmonėje ir iš tiesų iškviesite teismą šiam stabmeldystės padarui, elitizmo padarui.

Būtent dėl to mes, žinoma, turėsime konferenciją Korėjoje, kurioje kviesime diktatoriškų režimų eros pabaigą. Nes kas gi yra diktatorius, jei ne žmogus, aplink save susikūręs didžiausią stabmeldystę, kaip tą matote ne tik Šiaurės Korėjoje, bet praktiškai visuose kada nors istorijoje egzistavusiuose diktatoriškuose režimuose. Apie diktatorių visada yra sukuriamas koks nors jo garbinimo kultas.

Mes taip pat, žinoma, turėsime konferenciją Jungtinėse Valstijose, kurią paskirsime elitizmo eros Žemėje pabaigai. Tad šios dvi konferencijos galės suformuoti alfą ir omegą polius, kuriuos, žinoma, sustiprins kitos mūsų konferencijos, kuriose taip pat kalbėsime su elitizmo įveikimu susijusiomis temomis.

Minčių vaizdinys 2019 metams

Mano mylimieji, tai yra pagrindinė iniciacija 2019 metams, į kurią noriu atkreipti jūsų dėmesį. Ir čia taip pat norėčiau jums duoti minčių vaizdinį 2019 metams, kuriuo, žinoma, kaip ir visais mano minčių vaizdiniais, bus galima naudotis ir tolesniais metais, ne tik tais metais, kuriais šie minčių vaizdiniai yra duodami. Šiam 2019 metų minčių vaizdiniui, norėčiau, kad atsitrauktumėte žingsnį atgal ir įsivaizduotumėte, vizualizuotumėte, kad žvelgiate į Žemę iš kosmoso, iš toli. Ne iš taip toli, kad negalėtumėte matyti individualių šalių ir sienų, bet įsivaizduokite, kad žvelgiate į Žemės rutulį, su tarp šalių nubrėžtomis sienomis. Matote, kad net ir fiziniame lygmenyje egzistuoja sienos.

Na ir dabar labai gerai žinote, kad galite nuvykti į tam tikras vietas, tokias kaip Europos Sąjunga, ir galite matyti, kad šios sienos ne visada turi fizinę demarkaciją. Jos nėra aiškiai pažymėtos. Jeigu nuvyktumėte prie sienos, atrastumėte daug vietų, kuriose galėtumėte tiesiog peržengti sieną, ir kelio jums nepastotų jokia tvora ar barjeras. Netgi galite šias sienas daug kartų kirsti automobiliu, ir iš jūsų nebus reikalaujama sustoti ir parodyti savo tapatybės dokumentų ir kitų popierių. Taip pat žinote, kad kitose pasaulio vietose egzistuoja daug didesnės fizinės sienos.

Ir aš čia norėčiau, kad atsitrauktumėte ir pažvelgtumėte giliau, už fizinės plotmės. Jeigu galėtumėte matyti, kas vyksta kolektyvinėje žmonių sąmonėje, pamatytumėte, kad kolektyvinėje sąmonėje taip pat yra pastatytos sienos. Daug įvairiausių sienų yra sukurta kolektyvinėje žmonijos sąmonėje. Kai kurios iš šių kolektyvinių sienų atkartoja nacionalines sienas, kadangi tiek vienoje, tiek kitoje fizinės sienos pusėje esantys žmonės turi tam tikrą požiūrį į už sienos gyvenančius žmones.

Taip pat matote ir kitas sienas, kurios sąmonėje yra pastatytos, remiantis grynai tam tikrais požiūriais, tam tikromis mąstysenomis. Pavyzdžiui, matote aiškias, labai griežtai nubrėžtas sienas tarp žmonių, kurie priklauso skirtingoms religijoms, ir šios sienos neatkartoja nacionalinių sienų. Pavyzdžiui, nuėję į vieną iš mažesnių kaimelių Jungtinėse Valstijose, galite jame pamatyti centrinę aikštę. Kiekviename tos aikštės kampe stovi vietinė bažnyčia, bažnyčia su savais parapijiečiais. Visi toms bažnyčioms priklausantys žmonės yra krikščioniai, tačiau jie yra skirtingoms pakraipoms priklausantys krikščioniai. Jeigu galėtumėte pažvelgti net ir į tokio nedidelio kaimelio sąmonę, galėtume pamatyti sienas tarp tų, kurie priklauso skirtingoms bažnyčioms. Ir nors šie žmonės gyvena tame pačiame kaime ir, daugeliu atveju, tarpusavyje yra susiję giminystės ryšiais ir jų šeimos viena kitą pažįsta labai ilgą laiką, kolektyvinėje sąmonėje vis dar tebeegzistuoja sienų linijos.

Perėję į visos žmonijos lygmenį, matote, kad egzistuoja daug sienų, kurios yra sukurtos religijų pagrindu. Žinoma, taip pat yra ir kitų sienų, kurios nėra paremtos priklausymu tam tikrai religijai, ir egzistuoja labai aiškiai apibrėžtos sienos, kurios yra pastatytos tarp tų, kurie save laiko elito dalimi ir laiko save atskirtais nuo žmonių, „tų žmonių“ kaip jie juos dažnai vadina. Jie netgi mano, kad tai yra „jų žmonės,“ tačiau šiems žmonėms jie jaučia vien panieką. Galite matyti, kad visos šios planetoje sukurtos sienos yra paremtos visiškai dirbtinais kriterijais.

Žinoma, galite, pažvelgę į nacionalines sienas, pamatyti, kad net ir jos yra dirbtiniai kriterijai, dažnai suformuoti politinės situacijos, galėjusios įvykti prieš šimtus metų, ar kokio nors karo, įvykusio prieš šimtus metų, kuris nubrėžė čionai sieną, tačiau jos buvimui čia iš tiesų nėra jokios logiškos, racionalios priežasties. Tad galite matyti, kad visos šitos linijos kolektyvinėje sąmonėje yra dirbtinos ir remiasi jos, daugeliu atveju, dualistiniais kriterijais. Jos akivaizdžiai yra kilusios iš atskirties sąmonės, kurioje esantys žmonės mėgsta save atskirti nuo kitų žmonių.

Ir minčių vaizdinys, kurį noriu jums duoti, yra toks, kad, kai žvelgiate į Žemės paviršių, į kolektyvinės sąmonės lygmenį, matote visas tas sienas, sukurtas tarp žmonių ir žmonių grupių. Tačiau dabar noriu, kad įsivaizduotumėte, jog Žemės centre yra Budos figūra, tačiau tai nėra auksinis Buda. Tai yra Buda, kuris spinduliuoja intensyvią rubininio raudonumo šviesą, intensyvią rubininę ugnį. Ir tai, žinoma, yra mūsų taip vadinamas Rubininio Spindulio Buda, ir dabar noriu, kad vizualizuotumėte, kaip šis Rubininio Spindulio Buda spinduliuoja šią rubino spalvos šviesą, kuri degina šias sienas kolektyvinėje sąmonėje. Ir jeigu jūs asmeniškai žinote konkrečią sieną (tai gali būti jūsų šeimos lygmenyje, tai gali būti jūsų šalyje, jūsų religijoje, tam tikroje grupėje, su kuria esate susiję), tuomet prašau jūsų vizualizuoti, kad sėdite meditacinėje pozoje, sėdite šio Rubininio Spindulio Budos viduje. Nukreipiate Rubininio Spindulio Budos dėmesį į šį konkretų padalijimą, į šią ribą, į šią sieną kolektyvinėje sąmonėje. Vizualizuojate, kaip labai koncentruotas rubininės ugnies lazerio spindulys sudegina šią sieną, tuo būdu išlaisvindamas žmones nuo šio susiskaldymo, kuriame jie šiuo metu yra įkalinti. Jeigu skirsite tam truputį savo dėmesio šiais metais, galėsite labai ženkliai pasitarnauti, padėdami kuo didesniam skaičiui žmonių išlaikyti 2019 metų iniciacijas ir pasiekti aukštesnį laisvės laipsnį.

Didžiausia anti-laisvės jėga

Kokia yra didžiausia anti-laisvės jėga Žemėje? Tai yra būtent ši elitizmo sąmonė, kuomet alfa yra elitas, kuris galvoja turintis teisę valdyti, o omega yra žmonių keliaklupsčiavimas prieš elitą, kuomet žmonės galvoja, jog jiems reikia elito, kad turėtų funkcionuojančią visuomenę. Mano mylimieji, ar jums iš tiesų reikia – ar bent vienai šaliai ar grupei žmonių reikia – elito, kad galėtumėte turėti funkcionuojančią visuomenę? Dauguma žmonių Žemėje, jeigu jiems užduotumėte šį klausimą, pasakytų taip. Net ir demokratinėse šalyse gyvenantys žmonės sakytų: „Na juk mums tikrai reikalingas elitas, kuris turėtų patirties ir išmanymo valdyti šalį.“

Bet argi esminė demokratijos idėja nėra tokia, kad neturite elito, kuris būtų gimęs į tą postą ir kuriuo niekas negali abejoti ar kvestionuoti? Jūs, žinoma, turite žmones valdžioje, kurie turi tam tikrą patirtį, tačiau juos lengvai būtų galima pakeisti kitais žmonėmis, kurie tuomet galėtų užimti jų vietą ir vyriausybė dėl to nenustotų funkcionuoti. Tai kodėl gi jums reikia elito? Kodėl jūs vis dar daugelyje demokratijų (tiesą sakant, visose demokratijose) leidžiate egzistuoti elitui, kuris daro įtaką šaliai užkulisiuose, nors žmonės jų niekada nerinko?

Tai yra vienas iš iššūkių demokratinėms šalims, kadangi daugelis žmonių demokratinėse šalyse sakys: „Mes neturime diktatoriaus. Turime laisvą demokratinę valdžią, todėl nesame valdomi elito, pasislėpusio valdžios elito.“ Tačiau tiesa ta, mano mylimieji, kad esate valdomi. Visose demokratinėse šalyse egzistuoja valdžios elitas ir jis tampo už virvučių marionetes parlamente. Tai ne visada yra daroma piktavališku būdu. Tai nebūtinai yra daroma nelegaliu, antikonstituciniu ar apgaulingu būdu. Tai yra daroma tiesiog per turimus ryšius ir gebėjimą daryti poveikį žmonių mąstymui per šiuos ryšius, tačiau tai vis tiek yra elitizmo forma.

Yra tiek daug šalių šioje Žemėje, kurios mano esančios laisvos, tačiau jos vis dar tebėra kontroliuojamos nedidelio elito. Praeitais metais kalbėjau apie Jungtines Valstijas ir Jungtinių Valstijų prezidentą. Ir čia turite žmones, kurie turi pasirinkti tarp dviejų kandidatų į prezidentus, ir vieną iš jų jie jau mato priklausant įsigalėjusiam politiniam elitui, ir nori kažko kito. Tad jie išsirenka kitą kandidatą, kuris prisistato kaip labiau populistinis kandidatas, nepriklausantis politiniam elitui – ir tai yra tiesa. Bet argi jis prieš savo išrinkimą nebuvo milijardierius verslininkas? Ir argi Jungtinėse Valstijose neegzistuoja milijardierių verslininkų elitas, kuris netgi negerbia politinio elito, politinio aparato ar politinio proceso, kadangi mano turintis teisę daryti viską taip kaip jiems patinka, kaip jie tą daro savo kompanijose, kuriose generalinis direktorius yra tarsi koks dievas, turintis beveik dieviškas galias? Tai kaip, Amerikos žmonių manymu, šis žmogus galėtų juos išlaisvinti nuo elitizmo?

Ir tai yra klausimas, kurį reikia užduoti ir projektuoti į kolektyvinę sąmonę, kad vis daugiau ir daugiau žmonių imtų klausti savęs šiais ateinančiais metais: „Ar gali žmogus, priklausęs verslo elitui, išlaisvinti mus nuo elitizmo, kuris, kaip dabar jau pradedame suvokti, yra pagrindinė problema mūsų šalyje?“ Žinoma, taip pat galite išsakyti prašymus, kad žmonės vis labiau ir labiau įsisąmonintų, jog jų pagrindinė problema, kaip buvo išsakyta Jungtinėse Valstijose vykusioje konferencijoje, yra elitizmas. Tai yra faktas, kad šią šalį valdo nedidelis elitas, o tai nėra demokratija, kokia ji turėjo būti Jungtinėse Valstijose ar kur nors kitur.

Žvilgsnis atgal į 2018

Mano mylimieji, iš tiesų, 2018 metai, žvelgiant iš mūsų perspektyvos, buvo dar viena akceleracija. Sakiau praėjusiais metais, kad yra pavojus, jog gali įsiplieksti daug konfliktų, tačiau dauguma jų neįsižiebė fizinėje plotmėje, bent jau ne iki tokio lygmens iki kokio galėjo įsiplieksti. Tai labai didele dalimi yra dėka jūsų, kurie esate mūsų tiesioginiai mokiniai šioje dispensacijoje, įdėto darbo, tačiau taip pat ir dėka kitų pakylėtųjų mokytojų mokinių ir kitų dvasingų, Naujojo Amžiaus žmonių pasaulyje dėtų pastangų, kurie darė ką galėjo – su savo turimomis žiniomis, su savo mokymais – taikos skleidimo labui.

Daug, iš tiesų daug žmonių, daug dvasingų žmonių, net ir daugelis tų, kurie nėra atvirai dvasingi, susiderino su taikos iniciacijomis šiais praėjusiais metais ir darė viską, ką galėjo – priklausomai nuo to, kur buvo savo sąmonėje ir fizinėje plotmėje – taikai skleisti.

Stabmeldystės įveikimas

Žinoma, mano mylimieji, pradėjęs kalbėti apie stabmeldystę, negaliu leisti jums, kurie esate pakylėtųjų mokytojų mokiniai, turėti šią stabmeldystę savyje. Todėl negalite sau leisti įpulti į spąstus, į kuriuos įpuolė ankstesnių dispensacijų mokiniai, galvodami, kad yra patys pažangiausi mokiniai planetoje, kad gelbėja pasaulį dėl Sen Žermeno, kalbėdami visus tuos šaukinius, ir kad vieną dieną visi pamatys, jog tai jie išgelbėjo pasaulį ir atvedė pasaulį į Vandenio Amžių.

Ir tai, vėlgi, buvo dalykas, kuris buvo reikalingas žmonėms, jiems reikėjo įveikti Žuvų amžiaus iniciacijas ir išlaikyti šias iniciacijas, tačiau jums tai nėra būtina. Štai dėl ko norime, kad realistiškiau viską vertintumėte. Mes, žinoma, pripažįstame, kad tai, ką darote, yra svarbu, ir tai iš tiesų daro didžiulį pozityvų poveikį planetai, tiek jūsų kalbamos invokacijos ir šaukiniai, bet taip pat ir jūsų pačių keliama sąmonė. Kita vertus, neturėtumėte įpulti į šią stabmeldystę, kurioje jūsų motyvas daryti tai, ką darote, yra mėginimas pasiekti kažkokį ypatingą statusą ar kokį nors atlygį, ar šis atlygis būtų Žemėje ar anapus.

Mes jūsų prašome pakilti aukščiau ir pasiekti tašką, kuriame tarnaujate su meile, o ne dėl to, kad jaučiate obsesinį kompulsinį troškimą būti laikomi ypatingais. Kaip galėtumėte pasiekti šį tašką? Na, jums reikia įveikti pirmykštį aš, nes būtent jis skatina jus kaip nors kompensuoti faktą, kad buvote pažeminti, kai atėjote į Žemę kaip avatarai. Ir nuo pat to laiko nuolatos siekiate įgyti kokį nors ypatingą statusą, dažnai dėl kažkokio regimai gerybinio tikslo, ir norite, kad žmonės jūsų klausytų. Ir vis dėlto, net ir tai nėra Vandenio Amžiaus koncepcija, kadangi Vandenio Amžiuje žmonės jūsų turėtų klausyti ne dėl to, kad turite kokį nors ypatingą gebėjimą ar statusą, kaip buvo Žuvų amžiuje ir ankstesniuose amžiuose. Jie jūsų turėtų klausyti dėl to, ką sakote, ir dėl to, kad tai su jais rezonuoja.

Baimė pamatyti savo vardą spaudoje

Ir čia, žinoma, vėlgi, internetas jums gali būti didžiulė galimybė – jums visiems – kuriuo naudodamiesi galite pradėti kalbėti, skleisti savo įžvalgas, dalintis jomis su kitais žmonėmis, kaip Jėzus ragino jus tai daryti praėjusiais metais. Matote, mano mylimieji, tai yra svarbi tema, apie kurią noriu pakalbėti, nors jau ir taip daviau jums pakankamai ilgą mokymą. Jūs, žinoma, suprantate, kad Budai laikas neegzistuoja.

Kai kalbame apie elitizmą ir stabmeldystę, kai kalbame apie laisvę, ar internetas padėjo kovoti su elitizmu, kovoti su stabmeldyste ir padidinti laisvę? Ar internetas buvo pliusas ar minusas? Na, žinoma, galėtumėte sakyti, kad, žvelgiant iš tam tikros perspektyvos, jis akivaizdžiai buvo pliusas. Jis iki šiol dar niekada neregėtu būdu padarė prieinamą didžiulį kiekį žinių daugybei skirtingų žmonių.

Vis dėlto, jums reikia suprasti, kad internetas taip pat vaidino rolę sustiprindamas šias sienas, šiuos kolektyvinėje sąmonėje tarp žmonių grupių egzistuojančius barjerus. Tam tikru laipsniu internetas padėjo griauti šias sienas, tačiau kitu atžvilgiu internetas padėjo stiprinti šias sienas. Tai yra susiję su faktu, kad žmonės naudojosi internetu išsakydami teiginius, kurie akivaizdžiai nėra gerai apgalvoti, yra labai šališki ir dažnai yra skleidžiami piktais anoniminiais laiškais ir neapykanta persisunkusiais teiginiais. Turite interneto trolius, ir galiu jums pasakyti, kad egzistuoja ištisa grupė žmonių, kurie yra finansuojami puolusių būtybių, arba kurių protai yra užvaldyti puolusių būtybių, ir jų darbas yra būti šitais interneto troliais, kurių vienintelis tikslas yra kurti chaosą, konfliktus ir diskredituoti internetą ir viską, kas jame egzistuoja.

Šalia to jums reikia suprasti, kad čia egzistuoja tam tikras mechanizmas ir šis mechanizmas puolusių būtybių buvo sukurtas labai seniai. Matote, mano mylimieji, sugrįžus į neseną planetos istoriją, viena iš didžiausių puolusių būtybių patirtų nesėkmių įvyko tuomet, kai Gutenbergas išrado spausdinimo mašiną, leidusią paskleisti spausdintą žodį nebrangiu būdu, kuomet vis daugiau ir daugiau žmonių galėjo sau leisti nusipirkti knygas. Ir matėte, kad prieš tai daugelis žmonių net negalėjo skaityti, nes nebuvo knygų, kurias jie būtų galėję skaityti. Žinių sklaida buvo kontroliuojama, ir jas dažnai kontroliavo vienuoliai, sėdintys ir ranka perrašinėjantys manuskriptus. Todėl visa tai buvo pavaldu centralizuotai kontrolei, katalikų bažnyčios kontrolei.

Kai Gutenbergas išrado spausdinimo mašiną, staiga žinios pasidarė daug plačiau prieinamos. Jūs, žinoma, matėte, kaip tolesniais šimtmečiais po Gutenbergo išradimo knygos ėmė sklisti vis plačiau, ir puolusios būtybės negalėjo to sustabdyti, nors ir labai norėjo. Tad vietoj to jos pamėgino įgyti kontrolę leidybos industrijai, ir ši kontrolė, žinoma, apribojo tai, ką buvo galima perduoti knygomis. Net ir ši kontrolė galiausiai buvo palaužta naujų spausdinimo metodų, tačiau pagrinde ją palaužė internetas. Matote, dalykas, kurį puolusios būtybės padarė, mėgindamos neutralizuoti žinių per spausdintą žodį sklaidą, yra tai, kad jos, laikui bėgant, sukūrė tam tikrą sąmonę kolektyvinėje psichikoje, sukūrė baimę pamatyti savo vardą spaudoje.

Jeigu grįžtumėte į laikus, kai pagrindinis žinių sklaidos metodas buvo laikraščiai, buvo daug, daug žmonių, kurie bijojo pamatyti savo vardą spaudoje. Buvo daug žmonių, kurie, jų vardui pasirodžius spaudoje laikraštyje, būtų patyrę didžiulę traumą, staiga jausdamiesi apnuoginti prieš milijonus žmonių, galinčių apie juos skaityti. Ir esmė čia net nėra tai, kad žmonės būtų padarę kažką neteisėto ar blogo, bet daugelis žmonių tiesiog persiėmė šia baime būti apnuoginti spaudoje. Ir, žinoma, galite matyti, kaip visada egzistavo tam tikras elitas, kuris nori, kad apie jį būtų rašoma, tačiau dauguma žmonių daug labiau nori gyventi anonimišką gyvenimą.

Ir dėka interneto dabar nutiko taip, kad labai daug žmonių turi feisbuko paskyrą arba kokią nors kitą paskyrą, ar turi bent jau elektroninio pašto paskyrą, ir staiga jų vardai sklando toje virtualioje erdvėje. Ir dabar daugelis žmonių, tame tarpe ir jūs, kurie esate pakylėtųjų mokytojų mokiniai, susiduria su baime pamatyti savo žodį spaudoje (taip sakant, nes, nors jis ir nėra išspausdintas, jis vis dėlto yra internete, kur kiekvienas jį gali perskaityti). Žinoma, internetu jis gali būti skleidžiamas žymiai greičiau, nei tai būtų įmanoma padaryti spausdintiniu žodžiu.

Kolektyvinėje sąmonėje egzistuoja tam tikra baimė, ir tai, žinoma, yra kolektyvinėje sąmonėje sukurta siena, kurią sukūrė puolusios būtybės, idant žmonės nedrįstų peržengti šio barjero ir nedrįstų pasisakyti prieš elitą. Ir internete dabar matote, kad yra žmonės, kurie turi feisbuko paskyrą, kuriame bet kas, ar bent jau tie, kurie yra jų draugų rate, gali palikti savo komentarą. Tad matote žmogų, kuris kažkuo pasidalina savo feisbuko paskyroje, ir tuomet kas nors į tai atsako labai negatyviu, neapykanta persisunkusiu komentaru. Daug, labai daug žmonių dėl to patyrė šoką, ar netgi traumą. Daugelyje demokratinių šalių parlamento nariai arba kiti viešai žinomi asmenys nenori turėti feisbuko paskyros, kadangi pavargsta kiekvieną rytą skaityti visus tuos neapykanta persisunkusius komentarus.

Ir tai yra dar viena tema, kurioje galite panaudoti mano minčių vaizdinį. Jeigu su tuo susidūrėte, ir dauguma jūsų iš tiesų esate su tuo susidūrę, įsivaizduokite, kad sėdite rubininio spindulio figūros centre, nukreipdami šį rubininį spindulį šiems barjerams sudeginti. Idant, kaip sakėme Jungtinėse Valstijose, žmonės galėtų atrasti konstruktyvesnį būdą vesti viešą dialogą, galėtų atrasti konstruktyvesnį būdą bendrauti internete.

Civilizuotas internetas

Laikykitės vizijos, kad 2019 metais žmonės pradės kalbėti apie būtinybę pakylėti internetą į lygmenį, kuriame civilizuoti žmonės galėtų palaikyti civilizuotą pokalbį. Ne ta prasme, kad jis būtų kontroliuojamas, bet ta prasme, kad sukurtumėte būdą žmonėms vesti konstruktyvų dialogą, kurio nesupurvintų žmonės, tenorintys viską purvinti. Galite sakyti, mano mylimieji, argi aš jūsų čia neskatinu kurti dar vieno barjero, kuriuo atskirtumėte negatyvius žmones? Ne, tikrai ne, kadangi barjerai yra kuriami iš atskirties sąmonės, o aš jus raginu pakilti virš šios sąmonės.

Idant iš tiesų galėtumėte atrasti būdą turėti laisvę, kuri nebūtų grįsta barjerų kūrimu, kuriais nutildote tuos, kurie, jūsų manymu, dirba prieš jūsų laisvę. Jūs iš tiesų save pakylėtumėte iki taško, kuriame transcenduotumėte sąmonę tų, kurie priešinasi jūsų laisvei, kuomet jie jums taptų nebereikšmingi. Būtent to ir reikia: kad vis daugiau ir daugiau žmonių suvoktų, jog mums tiesiog reikia turėti viešą dialogą, kuriame nedominuotų ši labai negatyvi, ironiška, sarkastiška, kitus žeminanti sąmonė.

Žvilgsnis pirmyn į 2019

Mano mylimieji, ar bus ir kitų iššūkių 2019 metais? Žinoma, kad bus. Visada egzistuoja konfliktų šmėkla, kurie gali įsiplieksti ten, šen ir visur. Ir vis dėlto, mes žvelgiame į tuos iš jūsų, kurie esate mūsų dvasiniai mokiniai, ir norime, kad laikytumėtės vizijos, jog, kad ir kas benutiktų, kolektyvinė sąmonė bus pakelta aukštyn, ir žmonės vis labiau ir labiau ims suvokti, kad laisvė pirmiausia gimsta prote.

Nėra taip, kad kada nors galėsite tapti iš tiesų laisvi, sukurdami tam tikras sąlygas fizinėje plotmėje. Nebūsite iš tiesų laisvi tol, kol nepažvelgsite į protą. Būtent to trūksta daugumai išsivysčiusių šalių, kuriose turite žmones, užaugusius laisvoje visuomenėje – ar bent jau laisvesnėje visuomenėje nei kada nors matėte Žemėje – tačiau jie nėra laisvi, nes vis dar tebėra giliai įstrigę savo psichologiniuose mechanizmuose. Tad laikykitės vizijos, išsakykite prašymus, kad žmonės suvoktų 2019 metais, jog didžiausias iššūkis taip vadinamam laisvam pasauliui yra susitelkti į proto laisvės koncepciją, apie kurią Sen Žermenas kalbėjo anksčiau.

Mano mylimieji, čia ir baigiu savo kreipimąsi. Man visada yra didelis džiaugsmas į jus kreiptis. Man yra džiaugsmas jums kalbėti konferencijose, ir aš iš tiesų laukiu konferencijų, kurios vyks šiais metais, ir tų daugybės mokymų, kurie bus perduoti. Ir su tuo, aš, vėlgi, išreiškiu pakylėtųjų mokytojų padėką už jūsų pasišventimą, už jūsų tarnavimą, už jūsų dėmesį, o labiausiai už jūsų ryžtą keisti save.

Rubininio Spindulio Buda

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2019 Kim Michaels