Žaltiško melo, kad žmonės gali būti išlaisvinti per komunizmą, sudaužymas

TEMOS: Leninas buvo didysis melagis – Niekas negali tapti laisvas per mirtį ar kitų žudymą – Jėzus įtvirtina Kristaus Kalaviją virš Archangelsko miesto – Gailestingumas gali perlaužti žaltišką logiką – Atleisti reiškia paleisti – Būtinybė visiems atleisti – Niekada negalėsite būti laisvi per išorinius autoritetus

Pakylėtasis Mokytojas Jėzus, 2011 rugsėjo 24 d. per Kim Michaels, Archangelske, Rusijoje.


AŠ ESU Jis! AŠ ESU Jėzus Kristus! Ir AŠ ESU čia sudaužyti, sudaužyti, sudaužyti, sudaužyti keturiose materijos plotmėse žaltišką melą, paskleistą Vladimiro Lenino ir tų kitų, kurie stovėjo už bolševikų revoliucijos Rusijoje ir Sovietų Sąjungos sukūrimo. Tegul visas šis melas būna sudaužytas, pradedant nuo šios vietos, kuri yra centrinis Tyrumo ašramo taškas. Nes iš tiesų, dar niekada didesnis netyrumas nebuvo primestas žmonijai už šį melą, kad masių laisvę įmanoma pasiekti per komunizmą.

Leninas buvo didysis melagis

Kai kurių istorikų buvo pasakyta, jog koncepciją, kad romieji paveldės Žemę, didžiausiu laipsniu įkūnijo pats Leninas. Tačiau aš, Jėzus, liudiju, kad tai yra absoliutus nesupratimas ne tik šios koncepcijos, jog romieji paveldės Žemę, bet taip pat ir to, ką tai iš tiesų reiškia, kad masės bus išlaisvintos.

Nes iš tiesų, komunizmas, kaip jo viziją turėjo Marksas, Engelsas, Leninas, Trockis ir kiti, nebuvo sukurtas masių išlaisvinimui. Jis nuo pat pradžių buvo sukurtas dar tvirčiau įkalinti mases nei kada nors anksčiau. Nes galiu paliudyti faktą, jog pats Leninas buvo aukščiausio rango melagis, kada nors įsikūnijęs Žemės planetoje. Tad nėra subtilesnių ir apgaulesnių melų nei galite rasti Lenino raštuose. Tai nereiškia, jog raginu jus studijuoti šiuos raštus. Nes nebent esate pasiekę pakankamai aukštą Kristiškumo laipsnį, net ir Lenino žodžių skaitymas jūsų protą gali paveikti kaip nuodai.

Tačiau realybė yra tokia, kad romieji nėra tie, kurie yra priespaudoje. Romieji yra tie, kurie transcendavo dualizmą. Iš tiesų, žodis „romusis“ nėra pats geriausias vertimas tų žodžių, kuriuos aš panaudojau aramėjiškai, nes daug geresnis vertimas būtų kalbėti apie tuos, kurie nėra dualizme, tuos, kurie mato viziją, kad visa gyvybė yra viena. Tad kai matote, jog visa gyvybė yra viena, niekada negalite būti įtraukti į dualistinę logiką, jog vienai žmonių grupei norint pasiekti laisvę, kita grupė privalo būti nužudyta.

Niekas negali tapti laisvas per mirtį ar kitų žudymą

Mirtis niekada negalės atvesti į laisvę! Tai yra viena iš esminių mano misijos Žemėje žinių: netapsite laisvi per mirtį. Laisvi tapsite tik transcendavę mirtį. Ir todėl, nors pats Leninas neigė Dievo egzistavimą, bet kokio dvasingumo egzistavimą, ir manė, kad mirtis jį išvaduos, galiu jus užtikrinti, kad Lenino gyvybės srautas nebuvo išvaduotas fizinės mirties. Nes jo gyvybės srautas, žinoma, prisitraukė prie to pragaro lygmens, kuris atitiko jo sąmonę. Tad jis nuo pat savo išėjimo buvo tenai nuolatinėse kančiose. Ir šios kančios tęsiasi dėl jo paties nenoro pripažinti, kokius melus jis paskleidė žmonijai – ir taip pat nenoro pripažinti pasekmes, kurias jis paleido su Sovietų Sąjungos sukūrimu.

Nes nors jis žinojo, kad Stalinas neatitinka jo pažangesnio lyderio įvaizdžio, ir nors pats Leninas būtų buvęs šokiruotas Stalino vykdytų žudynių masto, visgi tai yra realybė, kad Stalinas buvo Lenino filosofijos pasekmė. Nes neįmanoma proletariato išlaisvinti per komunizmą. Ir tai buvo įrodyta per būtinybę nužudyti tiek daug žmonių, kad būtų išsaugota komunistinė valstybė. Tą įrodė būtinybė nužudyti žodžio laisvę, kaip tą netgi institucionalizavo pats Leninas. Ir todėl matote, kad tipinis didžiųjų melagių bruožas yra tai, jog jie tampa suklaidinti savo pačių logikos. Ir todėl jie paskutinieji praregi iš šios logikos.

Jėzus įtvirtina Kristaus Kalaviją virš Archangelsko miesto

Aš, Jėzus, ateinu įtvirtinti – šiame Archangelsko mieste, kuris yra arčiausiai Tyrumo ašramo esantis miestas – ateinu čia įtvirtinti Kristaus Kalavijo. Įtvirtinsiu jį virš centrinės aikštės, su joje stovinčia herojiška Lenino statula, idant ši statula taptų – dvasiniame lygmenyje – centriniu Kristaus Kalavijo tašku. Ir kad šią statulą galiausiai nuverstų nubudę žmonės arba pati žemė ją prarytų. Nes iš tiesų, ši naikinimo bjaurastis neatsilaikys prieš Kristaus Kalaviją.

Tad kas gi yra Kristaus Kalavijas? Tai yra Šventasis Žodis, tačiau jis gali būti pavaizduotas kaip šviesos stulpas, kuris yra beveik kaip kardas, ta prasme, kad gali perkirsti tankiausius melus, skleidžiamus antikristo proto. Tačiau tai yra dviašmenis kardas, tad kai siekiate nukreipti vienus jo ašmenis į kitus, kiti jo ašmenys yra nukreipiami į jus. Ir būtent dėl to sakiau, kad neteisiu, nes jūs būsite nuteisti to, ką siunčiate į kitus.

Ir todėl, iš tiesų, gyvybės srautą, kuris buvo įsikūnijęs Leninu, teisia tai, ką jis siuntė į kitus, savo mėginimuose dar labiau pavergti žmones nei jie buvo pavergti valdant ankstesniems Rusijos valdovams. Nes jis matė, jog jau pats šis faktas, kad taip vadinamas proletariatas pakluso šiems lyderiams praeityje, rodo, jog jie taip pat lengvai pasiduos jo ir tos valstybės valdžiai. Visi tie pažadai apie darbininkų išlaisvinimą tebuvo apgaulė – žaltiška logika, kuomet sakote vieną dalyką, o darote priešingai. Žaltiška logika, kurioje kaltinate kitus valdovus pavergus žmones, o tuo tarpu patys turite visas intencijas netgi dar labiau pavergti žmones. Tai yra žaltiško proto bruožas. Jis nesugeba prisiimti atsakomybės ir todėl visada projektuoja atsakomybę ir kaltinimus ant kitų.

Gailestingumas gali perlaužti žaltišką logiką

Tad galite paklausti: Kodėl Teismo Liepsna, kodėl Kristaus Kalavijas yra įtvirtinami šalia Gailestingumo Liepsnos, pasiūlytos Kuan Jin? Na, taip iš tiesų yra dėl to, kad yra daug žmonių Žemėje, kurie negali gauti gailestingumo, nes jie negali priimti, kad jiems reikalingas gailestingumas. Jie buvo taip stipriai pavergti melo, jog mano niekada nepadarę nieko blogo. Ir todėl, Rusijai transcenduoti savo komunistinės praeities neleidžia ne darbininkai, ne proletariatas. To padaryti neleidžia daugelis žmonių, kurie buvo Sovietinės praeities dalimi arba kurie jos nepaleido – svajonių, melų, kurie buvo skleidžiami sovietinėje praeityje. Ir todėl jie nemano, kad jiems reikalingas koks nors gailestingumas. Nes jie mano darę tik tai, kas buvo teisinga dėl aukštesnio tikslo, dėl žmonių išlaisvinimo.

Pagal Laisvos Valios Įstatymą, negalite gauti gailestingumo tol, kol nepriimate šio gailestingumo. Ir negalėsite priimti gailestingumo savo esybėje, kol nepripažinsite, kad yra kažkas, už ką jums turi būti atleista. Ir todėl gali būti gerai ir puiku sakyti žmonėms atleisti kitiems, bet kaip aš sakiau prieš 2000 metų: darykite kitiems tai, ką norėtumėte, kad kiti jums darytų, tačiau paslėpta prasmė, kaip jau anksčiau sakiau, yra ta, jog prieš padarydami kažką kitiems, jūs tai pirmiausia privalote padaryti patys sau. Tad kaip galėsite iš tiesų atleisti kitiems, kol nebūsite atleidę sau? Ir kaip galėsite atleisti sau, jeigu nesuvoksite, kad jums reikalingas atleidimas – nes jūs padarėte kažką, kas neatitinka Kristaus realybės. Ir kaip galėsite tai suvokti, jeigu nematysite Kristaus realybės? O jos, žinoma, negalite matyti per dualizmo šydą.

Kas nors turi perkirsti tą šydą, idant žmonės galėtų būti pažadinti, idant jų trečiąją akį galėtų paliesti tas šviesos stulpas, kuris staiga pažadintų juos faktui, kad virš dualistinių poliariškumų, virš dualistinės kovos ir dualistinės žalčių logikos iš tiesų egzistuoja realybė. Nes tikrai nemirsite suvalgę uždraustąjį vaisių, bet taip pat tikrai ir negyvensite, nes nėra nieko tikro žalčio logikoje. Tiktai Kristus yra tikras! Tiktai Kristus yra gyvenimas!

Atleisti reiškia paleisti

Tad leiskite man jums duoti naują žodį pamąstymui. Girdėjote apie atleidimą, tačiau prašau jūsų pamąstyti apie naują išsireiškimą: „atlei-palei-dimą“. Nes negalite atleisti; atleisti galite tik paleisdami. Negalite atleisti kažką atiduodami – jeigu manote, kad tai atidavę kažką prarasite. Nes tol, kol tebeturėsite ego liekanų savo esybėje, negalėsite pakelti praradimo jausmo, kuris ateis iš ego, kai ego jaus, jog kažką paleidžiate.

Ir, žinoma, tol, kol būsite įsikūnijime, turėsite ego elementus savo esybėje, nes kitaip nesugebėtumėte likti fiziniame kūne. Puikiai žinau, kad žmonės susikūrė stabmeldišką įvaizdį, jog aš neturėjau ego per paskutiniuosius trejus savo gyvenimo metus, o galbūt iš viso niekada neturėjau ego tame įsikūnijime. Puikiai žinau, kad yra dvasingų žmonių visame pasaulyje, kurie tiki, kad jų guru yra vienintelis nušvitęs.

Ir vis dėlto, sakau jums tiesą, kad turėjau ego elementų iki pat tos akimirkos, kai atidaviau dvasią. Ir taip yra visiems, kurie kada nors buvo nusileidę į įsikūnijimą ar kurie kada nors nusileis į įsikūnijimą. Tai yra buvimo romiuoju dalis: kad pasiekiate nuolankų suvokimą, jog nesate tobulas žmogus. Ir todėl jums iš tiesų reikalinga Kristaus realybė ir Dievo gailestingumas ir atleidimas. Ir todėl galite tai parodyti kitiems.

Negalėsite atleisti, jeigu manysite, kad atleidimas kitam reiškia, jog kažką prarandate; ar tai būtų troškimas atkeršyti, troškimas nubausti kitą, troškimas įrodyti, kad jie klysta, ar noras įrodyti, kad jūs esate teisūs ar pranašesni už kitus. Tačiau nesugebėsite to paleisti, kol ego manys, kad dėl to turėsite kažką prarasti. Tad kaip galite iš tiesų atleisti? Tiktai suvokdami, kad atleisdami, paleisdami, jūs nieko neprarandate; jūs įgyjate.

Būtinybė visiems atleisti

Prarandate tai, kas atrodo vertinga ego, tačiau įgyjate tai, ką jūs dabar matote esant vertinga jums. Nes jūs įgyjate laisvę nuo tos sąlygos, už kurią galvojote negalėsiantys atleisti kitame. Nes tai, už ką negalite atleisti kitame, iš tiesų yra tai, už ką neatleidote sau savyje.

Ir todėl, galiu jus užtikrinti, kad tai, už ką negalite atleisti kitiems, jūs iš tiesų turite savyje. Nes kitaip net negalvotumėte, kad turėtumėte atleisti kitam už tą dalyką. O tai reiškia, kad tai, už ką negalite atleisti kituose, yra tai, ką turite paslėptuose savo psichologijos lygmenyse. Ir tai trukdo jums sekti Kristumi, nes argi nesakiau: „O kas gi tau, tu sek paskui mane.“ Na, tol, kol jums bus kažkas svarbaus, negalėsite to kažko palikti ir sekti Kristumi.

Ir todėl, tai atiduoti sugebėsite tik tuomet, kai pamatysite, kad sekti Kristumi jums yra svarbiau nei laikytis nuoskaudos savo broliui ar seseriai. Tik tuomet, kai iš tiesų tai suvoksite, galėsite paleisti. O suvoksite tai tik tuomet, kai Kristaus šviesos stulpas palies jūsų trečiąją akį, ir žvynai nukris jums nuo akių, ir išvysite realybę, kuri AŠ ESU. Tad tokia yra dovana, kurią šiandien atnešu. Nes užtikrinu jus, kad jeigu jūs, kaip dvasinė būtybė, norite išvengti įtraukimo į kokį nors negatyvų sūkurį, tuomet jums iš tiesų reikia atkreipti dėmesį į būtinybę paleisti visas nuoskaudas, kurias turite kitiems žmonėms ar netgi sau. Ir iš tiesų, kad galėtumėte pajausti Dvasios vėją savo burėse, jums reikia už viską atleisti.

Niekada negalėsite būti laisvi per išorinius autoritetus

Niekas niekada jums nieko nepadarė, nes jūs vieninteliai galite kažką sau padaryti – nes jūs vieninteliai turite laisvą valią savo esybėje. Ir, žinoma, būtent to žmonės nenori pripažinti, būtent dėl to masės pakluso vadams, ir būtent dėl to vadai jas šėrė melu, kad jie galės tapti laisvi neprisiimdami atsakomybės už save, nes tai padarys valstybė.

Argi nematote, jog komunizmas nėra grįstas sakymu darbininkams, kad jie turi Kristaus sėklą savyje, ir todėl gali tapti dvasiškai savarankiškais, kad jie gali save valdyti? Ne, proletariatui reikia, kad kažkas juos valdytų, tai yra, Leninas su savo palyda. Parodykite man žmogų, siekiantį iš tiesų išlaisvinti proletariatą, idant proletariatas galėtų valdyti nebūdamas niekieno valdomas, ir tuomet galbūt man teks pripažinti, kad šis žmogus yra pasiekęs tam tikrą Kristaus sąmonės laipsnį.

Bet iš tiesų, visi, kurie sako, kad laisvi būsite tiktai sekdami manimi, neturi tikslo išlaisvinti žmones. Nes niekada nebūsite laisvi sekdami kažkuo, kas iškelia save virš jūsų arba atsiskiria nuo jūsų, rodydamiesi pranašesniais už tuos žmones, kuriuos jie teigia išlaisvinantys. Tiktai tie, kurie turi Kristaus viziją – ir todėl mato visos gyvybės vienovę – gali būti atviromis durimis žmonių išlaisvinimui. Visi kiti bus netikri guru, vesiantys žmones nuo vienos katastrofos prie kitos, kol žmonėms galiausiai bus gana ir jie tars: „Daugiau nebegalime sekioti šiais išoriniais autoritetais; privalome eiti vidun ir atrasti karalystę viduje. Privalome atrasti tikrąjį Kristų savyje, vietoj netikro Kristaus, kuris kabo ant tų medinių kryžių tokioje daugybėje krikščioniškų bažnyčių visame pasaulyje.“

Nes iš tiesų, nors komunizmas yra viena antikristo išraiška, dauguma tradicinių arba vyraujančių krikščioniškų bažnyčių sudaro kitą antikristo išraišką; ir Rusijos arba Rytų Ortodoksų bažnyčia čia tikrai nėra jokia išimtis. Nors kai kurie sakys, kad ji yra mažiau iškreipusi pirminius mano mokymus nei katalikų bažnyčia – ir nors turiu pripažinti, kad taip ir yra, – tai vis tiek nereiškia, kad Rytų arba Rusijos Ortodoksų bažnyčios mane atstovauja, atstovauja žmonių išlaisvinimo nuo bet kokio išorinio arba žemiško autoriteto sąmonę.

Niekada negalėsite būti laisvi,

Išorinių autoritetų klausydami,

ŠTAI koks yra raktas.

Ir su tuo, dėkoju jums už jūsų dėmesį, kadangi užbaigiau Kristaus Kalavijo įtvirtinimą šioje vietoje. Tad tai yra atlikta, nes AŠ ESU JIS.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2011 Kim Michaels