Valios Liepsnos įtvirtinimas Maskvoje

Pakylėtasis Mokytojas Arkangelas Mykolas, 2011 gruodžio 27 d. per Kim Michaels. Šis diktavimas buvo gautas pasiuntiniui skrendant vos šiek tiek į pietus nuo Maskvos.


Arkangelas Mykolas AŠ ESU! Ir aš ateinu su Archėja Tikėjimu pasinaudoti šia galimybe, pasinaudoti faktu, kad mūsų pasiuntinys skrenda netoli Maskvos, ir įtvirtinti bei sustiprinti Šviesos Liepsną šioje Rusijos sostinėje.

Aš anksčiau įtvirtinau Liepsną Raudonojoje Aikštėje, ir dabar pasinaudoju galimybe ją sustiprinti, tačiau taip pat įtvirtinu naują liepsną, Valios Liepsną, Ryžtingumo Liepsną, kuri įgalins Rusijos žmones pakilti ir toliau siekti ginti tikros ir realios demokratijos įtvirtinimą šioje Rusijos šalyje.

Nes iš tiesų, daugelis įvykių pasaulyje priklausys nuo to, ar tai, ką matėte prasidėjus Rusijoje per pastaruosius mėnesius, šie protestai prieš rinkimus, iš tiesų įgis momentumą ir taps potvynio banga, kuri negalės būti sustabdyta nei buvusios KGB, nei bet kurios kitos jėgos šioje buvusioje Sovietų Sąjungoje.

Tad liepsna, kurią įtvirtinu, iš tiesų išjudins dalykus. Ir kurį laiką gali atrodyti, tarsi Liepsna sukėlė dar didesnį chaosą. Ir iš tiesų, jeigu žiūrėsite į tai iš perspektyvos tų žmonių, kurie kontroliavo, ar bent jau manė daugelį metų tvirtai kontroliavę Rusijos šalį, tuomet dalykai iš tiesų darysis vis labiau chaotiški.

Ir jie iš tiesų pajaus, tarsi pati žemė drebėtų jiems po kojomis. Nes jie pajaus nebeturintys tvirtos vietos, ant kurios galėtų stovėti. Kadangi tai, ant ko jie stovėjo, nebuvo Kristaus uola, bet iš tiesų buvo namas, pastatytas ant smėlio. Ir smėlis dabar pradeda judėti ir drebėti, kol nebeliks jokių tvirtovių, jokių sienų, už kurių jie galėtų pasislėpti nuo žmonių dėmesio.

Nes iš tiesų, mes pasistengsime, kad tai, kas gali būti apnuoginta, būtų apnuoginta – pagal žmonių norą ne tik pamatyti, kas vyksta, bet taip pat prisiimti atsakomybę už sąlygų pakeitimą. Nes iš tiesų, argi nėra taip kiekvienoje šalyje – atlikusioje kvantinį šuolį iš totalitarinės sistemos į laisvesnę sistemą – kad tai niekada nebūdavo įsigalėjęs valdžios elitas, kuris inicijuodavo pokyčius. Pokyčiai visada būdavo inicijuojami arba valdžios siekiančio elito arba pačių žmonių.

Ir mes, žinoma, nenorime, kad atsirastų naujas valdžios elitas ir periimtų Rusijos kontrolę. Mes ieškome žmonių, kurie pagaliau pakiltų ir nuspręstų, jog jiems jau gana būti valdomiems šių valdovų, kurie yra iš užsienio, arba kurie nėra iš žmonių, nuo žmonių ir žmonėms. Ir vienintelis sprendimas tuomet gali būti, kad patys žmonės pakiltų, nuspręstų prisiimti atsakomybę, nuspręstų apsišviesti ir nuspręstų dalyvauti politiniame procese visiems jiems prieinamais būdais – tuo pat metu reikalaudami daugiau galimybių tapti savo šalies šeimininkais.

Tad tai iš tiesų yra vienintelis kelias pirmyn, jeigu Rusija nori tapti tikra demokratija – ir nebebūti pseudodemokratija, kuria ji buvo nuo Sovietų Sąjungos taip vadinamo žlugimo. Ir netgi pseudodemokratija, kuria ji skelbėsi anksčiau, kuomet net ir pats Stalinas sakė, kad nė vienoje šalyje žmonės nėra laisvesni už Sovietų Sąjungos piliečius. Koks išsityčiojimas iš Laisvės Liepsnos, kurią Sen Žermenas saugo Žemei, koks išsityčiojimas!

Ir mano Valios ir Ryžto Liepsna nebeleis šioms patyčioms toliau tęstis. Ir todėl, tai privalo būti apnuoginta, tai privalo būti nuteista pagal žmonių pasiryžimą prisiimti atsakomybę už savo šalį. Tad taip ir bus!

Mes iš tiesų esame pasiryžę pasiūlyti visą įmanomą pagalbą iš pakylėtųjų mokytojų Rusijos žmonėms. Nes visam pasauliui iš tiesų yra svarbiau, kad Rusija taptų tikra demokratija, nei netgi pamatyti tikrą demokratiją atsirandant arabų pasaulyje.

Nes iš tiesų, Rusija turi suvaidinti svarbų vaidmenį, tačiau ji negali jo suvaidinti dabartinėje situacijoje, kurioje žmonės nėra įgalinti ir nėra prisiėmę atsakomybės už savo šalį. Nes iš tiesų, Rusijos vaidmuo nebus išpildytas per tokį galios ir brutalios karinės jėgos demonstravimą, kurį matėte Sovietų Sąjungos laikais. Ir jis taip pat nebus išpildytas per baimę, per baimės kėlimą kitiems ar baimės kėlimą Rusijos žmonėms.

Jis tegali būti išpildytas per Laisvę ir Meilę. Ir todėl viskas, kas yra anti-meilė, viskas, kas yra anti-laisvė, bus nuteista ir apnuoginta liepsnos, kurią mes dabar įtvirtiname šioje Maskvos sostinėje, štai čia, Raudonojoje Aikštėje, kuri tiek daug metų simbolizavo centrinį Sovietų Sąjungos ir pasaulinės komunistinės imperijos tašką.

Tad iš tiesų, mano tikslas yra išpildytas, ir be jokių tolimesnių fanfarų užsklendžiu šį perdavimą ir šį diktavimą. Tai atlikta!

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2011 Kim Michaels