01. Jūs esate daugiau nei jūsų protas

Pakylėtasis Mokytojas Maha Čohanas per Kim Michaels.


Maha Čohanas AŠ ESU. Maha Čohanas yra titulas, kurį turiu, tai yra tarnystės, kurioje tarnauju, pavadinimas. Tai nėra mano, individualios Dievuje laisvos būtybės, vardas, tačiau mano vardas nėra svarbus, kaip ir mano tapatumas – individualumas, charakteristikos – nėra svarbūs tarnystei, kurioje tarnauju.

Išties, kai tarnaujate šioje tarnystėje, transcenduojate individualumą ir asmenybę, kaip jie yra suvokiami iš įsikūnijime Žemėje esančios būtybės perspektyvos. Esate palikę šią atskirąją savastį, žemesniąją savastį. Esate taip giliai integravę visus septynis dvasinius spindulius, kad beveik nėra prasmės kalbėti apie individualumą, kaip jį supranta įsikūnijime esantys žmonės.

Jūs iš tiesų galite mane pažinti kaip individualią būtybę. Aš iš tiesų turiu individualias charakteristikas, tačiau negalite jų pažinti per atskirosios savasties suvokimo filtrą. Jas galite pažinti, tiktai transcendavę tą suvokimo filtrą, įžengę į vienovę su manimi. Ir tai, žinoma, galioja visiems septynių spindulių Čohanams.

Kaip iš tiesų pažinti dvasinį spindulį

Kaip galite pažinti konkretų Čohaną? Kaip galite pažinti konkretų dvasinį spindulį? Taip, mes jums perdavėme tam tikras charakteristikas, tačiau jeigu savo dėmesį koncentruosite tik į šias charakteristikas, jos iš tiesų taps kliūtimi, neleidžiančia pažinti to spindulio. Nes spindulio neįmanoma apibrėžti išorinėmis charakteristikomis.

Spindulį galite pažinti, tiktai įžengę į vienovę su juo, į vienovę su spindulio Čohanu, Arkangelu arba Elohimu. O tuomet, kai įžengiate į vienovę, nežiūrite į tą konkretų spindulį taip, kaip paprastai žiūrite į dalykus Žemėje, kuomet žvelgiate į juos, tarsi būtumėte atskiras subjektas, studijuojantis atskirą objektą per atstumą, siekiantis pažinti jo charakteristikas per atstumą.

Vietoj to, pasinaudojate pamatiniu savo turimu gebėjimu, Sąmoningojo AŠ gebėjimu nustoti tapatintis su žemesniąja savastimi ir įžengti į vienovę su kažkuo didesniu už šią žemesniąją savastį. Ir, žinoma, kai įžengiate į vienovę su tam tikru dvasiniu spinduliu, ar to spindulio Čohanu, nežiūrite į šį spindulį per atstumą. Nežiūrite į jį kaip į objektą, kurį galima studijuoti.

Pamirštate save kaip atskirą subjektą, kuris studijuoja kažką tolimą nuo savęs, atskirą, atskirtą nuo savęs. Vietoj to, suliejate savo sąmonę su Čohano sąmone. Tad nežiūrite į spindulį iš išorės; žiūrite į jį iš vidaus. Matote, kaip atrodo gyvenimas iš to konkretaus spindulio perspektyvos.

Štai kaip pažįstate tą spindulį. Štai kaip sužinote, kaip atrodo gyvenimas, žvelgiant per tą spindulį. Kai susiliejate vienovėje su Pirmuoju Spinduliu, Pirmasis Spindulys nustoja būti šydu. Ar suvokiate, kad tol, kol į Pirmąjį Spindulį žiūrėsite kaip atskiras subjektas, studijuojantis tolimą objektą, nesugebėsite matyti per to spindulio šviesą? Jis sukurs šydą, ir jūs nesugebėsite pažvelgti už šydo; ir todėl nesugebėsite matyti dvasinės karalijos, matysite tik materialią karaliją.

Spindulių pritaikymas

Nors materiali karalija yra sukurta iš septynių spindulių energijų, jų vibracijos buvo pažemintos iki tokio lygmens, kad prisiėmė tankumą, kuris slepia, jog jos yra septynių spindulių pasireiškimai. Tad galite žiūrėti į uolą arba kalną ir nematyti, kad ši regimai kieta substancija iš tiesų yra sukurta iš šviesos. Ir ji yra sukurta ne iš vienos rūšies šviesos, o iš visų septynių spindulių derinio. Ir todėl kalnas jums atrodo masyvus, atrodo kietas ir neleidžia jums per jį matyti.

Taip pat ir tuomet, kai sužinote, jog egzistuoja septyni spinduliai, jie iš pradžių atrodo kaip tolimi objektai, kuriuos galite studijuoti. Nėra nieko blogo taikyti spindulių studijavimo metodą. Tačiau, kaip sakiau, dvasios mokiniui yra įmanoma taip stipriai susikoncentruoti į išorinių spindulių charakteristikų studijavimą, kad prarandate gebėjimą matyti pačią šviesą. Nesugebate įžengti į vienovę su šviesa, būdami taip stipriai susitelkę į išorinių charakteristikų studijavimą.

Matote, žvelgdami į dvasinius spindulius iš nenušvitusios žmogiškos būtybės perspektyvos, matysite juos kaip septynis šydus, neleidžiančius jums pažvelgti į dvasinę karaliją. Galite žinoti – netgi galite būti intuityviai patyrę, – kad už materialios substancijos, kurią galite aptikti savo juslėmis, egzistuoja subtilesnės energijos. Tačiau, kai mėginate pažvelgti už materijos šydo, pamatote tik dar vieną šydą, sukurtą iš septynių dvasinių spindulių. Tad jums yra visiškai įmanoma taip stipriai susitelkti į šių spindulių ir jų charakteristikų studijavimą, į išorinio mokymo studijavimą, kad arba nematote spindulio, arba pamirštate pakilti virš studijavimo ir siekti gnozės – vienovės.

PASTABA: Likusią šio diktavimo dalį galite rasti knygoje: Laisvė nuo vidinių dvasių.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2012 Kim Michaels