07. Pakilimas virš agresyvios intencijos

Pakylėtasis Mokytojas Maha Čohanas per Kim Michaels.


Maha Čohanas aš esu. Ir ateinu pratęsti savo mokymo, statydamas ant ankstesniuose skyriuose padėtų pamatų. Sakiau, kad egzistuoja tendencija susikurti agresyvią intenciją, kurios tikslas yra pakeisti kitus žmones. Ši tendencija prasidėjo nuo pirmųjų puolusių būtybių, kurios tai inicijavo ankstesnėse sferose ir toliau tęsė šioje sferoje, ir taip pat perdavė ją žmonėms, suviliodamos juos įsitraukti į šį žemyn traukiantį sūkurį.

Koks yra šių puolusių būtybių planas? Na, jų planas yra tiesiog nusitempti kuo daugiau žmonių ir gyvybės srautų į savo žemyn traukiantį sūkurį. Jei tik galėtų, jos į šį savo sūkurį nusitemptų kiekvieną savimonę turinčią būtybę, tik, žinoma, to padaryti negali, nes šioje sferoje jau yra daugybė būtybių, įžengusių į aukštyn kylančią spiralę, į pakylėjimo spiralę, kuri yra Šventoji Dvasia.

Ir vis dėlto, egzistuoja reliatyviai nedaug planetų, kuriose puolusioms būtybėms yra leidžiama įsikūnyti, ir tai yra gailestingumo aktas šioms būtybėms, o taip pat testas tiems gyvybės srautams, kuriems reikalingas šis testas. Jos gali išsaugoti iliuziją, kad vieną dieną joms pavyks įrodyti, kad Dievas suklydo, ir jos tai įrodys priversdamos visas savimonę turinčias būtybes nupulti. Ir tuomet Dievas bus priverstas pakeisti savo užmanymą, sukurtą sąmonei, savimonei kelti. Tad turite suvokti, būdami dvasios mokiniu kelyje, kokiais principais veikia šios puolusios būtybės.

Polinkis ignoruoti tamsos jėgas

Kaip jau anksčiau sakiau, idealiame scenarijuje galėtumėte eiti Septynių Šydų Keliu tarp 48 ir 96 sąmonės lygmenų, nesusidurdami su puolusia sąmone, nesusidurdami su agresyviai jus siekiančiomis veikti būtybėmis. Veiksmas vyktų tik tarp jūsų ir dvasinio mokytojo. Tačiau, kadangi Žemės planeta nėra idealus scenarijus ar ideali aplinka, turite pripažinti – ir turite pripažinti tai kaip dvasios mokinys, – kad jums iš tiesų teks susidurti su puolusia sąmone kiekviename lygmenyje, iki pat 96 lygmens ir net virš jo, tačiau virš 96 lygmens jūs tai sprendžiate kitokiu būdu.

Aš dabar norėčiau, kad pažvelgtumėte į daugelį dvasinių judėjimų, egzistuojančių šioje planetoje, ir iš tiesų pamatytumėte, kad daugelis jų neturi mokymų apie puolusias būtybes ir tamsos jėgas. Galite matyti, kad daugelis dvasingų žmonių yra linkę ignoruoti šias temas ir iš tiesų labai jautriai reaguoja, kai jiems yra pasakoma apie potencialų tamsos jėgų egzistavimą.

Yra žmonių, kurie sako, kad turėtumėte koncentruotis tik į tai, kas pozityvu, nes koncentruodamiesi į tai, kas negatyvu, suteikiate tam galią. Na, mano mylimieji, žinodami apie tamsos jėgas nebūtinai duodate joms galią. Iš tiesų suteiksite joms galią, jeigu jų bijosite arba sieksite su jomis kovoti. Tačiau galiu jums su absoliučiu užtikrintumu pasakyti, kad galią tamsos jėgoms taip pat suteikiate jas ignoruodami ir neigdami jų egzistavimą.

Nes matote, kažko ignoravimas ir neigimas, kad tai egzistuoja, iš tiesų nėra pasyvus veiksmas. Tai yra aktyvus veiksmas dėl vienos labai paprastos priežasties: tamsos jėgos yra agresyvios. Jos siekia veikti kiekvieną šios planetos gyventoją. Todėl negalite egzistuoti šioje planetoje nepatirdami į jus nukreiptos agresyvios jėgos.

Ir kaip galite ignoruoti arba neigti šią jėgą? Tiktai nukreipdami priešingą jėgą, kuri jus apakina tam, kas yra nukreipta į jus. Tai turėtų būti žinoma iš paprasčiausio bangų dinamikos supratimo, nes turite turėti bazinį supratimą, kad viskas yra energija, o energija juda bangomis. Ir kai susiduria dvi bangos, jos sukuria interferenciją. Tai reiškia, kad viena banga gali neutralizuoti arba pakeisti kitos bangos vibraciją.

Tad į jus iš puolusių būtybių arba masinės sąmonės ateina energijos banga. Jeigu būsite neutralūs ir atidūs, pastebėsite šią energiją. Tad vienintelis būdas, kuriuo galite įžengti į šios energijos ignoravimo arba neigimo būseną, yra siųsti energiją, kuri ne nukenksmins negatyvią energiją, bet tiesiog neutralizuos ją jūsų sąmoningam suvokimui, kuomet jūs tiesiog sąmoningai jos nesuvoksite. Ir todėl galėsite ignoruoti arba neigti tamsos jėgas.

Tačiau jos ir toliau veiks jūsų pasąmonę. Ir galiu jums visiškai atvirai pasakyti, kad galiu pažvelgti į milijonus nuoširdžių dvasios ieškotojų šioje planetoje, ir galiu jus užtikrinti, kad, jeigu jie neturi sąmoningo suvokimo apie tamsos jėgas, tuomet iš tiesų yra veikiami šių jėgų.

Žemė yra viena žemiausių planetų

Tai, žinoma, nereiškia, kad jie jaučia šią įtaką, nes daugelis jų to nejaučia. Ir dalis priežasties yra, kaip ką tik sakiau, kad jie sukuria išorėn nukreiptą energiją, kuri neleidžia jų sąmoningam protui pastebėti tamsos jėgų puolimo. Tačiau tai taip pat vyksta ir dėl to, kad, kai jau tamsos jėgos yra įstačiusios jus į netikrą kelią, į tą kelią, kuris negali jūsų atvesti į Kristaus sąmonę ir pakylėjimą, jos bus linkusios palikti jus – ne ramybėje, bet jos leis jums pasilikti iliuzijoje, kad iš tiesų darote teisingą dalyką.

Štai kodėl Vakarų pasaulyje matote daug krikščionių, kurie yra absoliučiai įsitikinę, kad Jėzus ateis ir juos išgelbės, nes jie yra išrinktieji, nes jie priklauso tam tikrai bažnyčiai arba paskelbė Jėzų savo Viešpačiu ir Išganytoju. Taip pat ir daugelis dvasingų žmonių turi panašių įsitikinimų ir mano, kad, jei tik su visais bus malonūs ir visiems rodys meilę, ir savo dėmesio nenukreips į jokius negatyvius dalykus, garantuotai vieną dieną taps nušvitę.

Visa tai yra puolusių būtybių melas, specialiai sukurtas pagauti tuos, kurie pradeda busti, bet dar nenubudo absoliučiai realybei, kad dvasinis kelias, kelias link nušvitimo arba pakylėjimo, yra sąmoningas kelias. Negalite juo eiti būdami nesąmoningi. Negalite juo eiti kažką ignoruodami arba neigdami. Jūs juo galite eiti tik ryždamiesi į viską pažvelgti ir viską ištirti.

Ir negalite, mano mylimieji, eiti dvasiniu keliu Žemės planetoje nesuvokdami ir nepripažindami, į kokią planetą nusileidote. Tai nėra ideali planeta. Šioje planetoje yra pilna spąstų. Tai yra viena žemiausių planetų materialioje visatoje; ne pati žemiausia, bet viena iš žemiausių. Ir turite tai pripažinti, turite tai suvokti. Nesakau, kad turėtumėte bijoti tamsos jėgų. Nesakau, kad turėtumėte su jomis kovoti. Tačiau turite žinoti apie jų egzistavimą, nes tiktai būdami sąmoningi galėsite išpildyti Jėzaus paraginimą: „Būkite išmintingi kaip žalčiai ir taikūs kaip balandžiai.“

Yra daug dvasingų žmonių, kurie galvoja, kad yra taikūs kaip balandžiai, bet negalite būti taikūs kaip balandžiai nebūdami išmintingais kaip žalčiai, žinodami apie žalčių egzistavimą ir jų mėginimus nukreipti jus į aklavietę, kuri neveda į tikrąją savitranscendenciją. Ji nuveda jus automatišku keliu, kuriame galvojate, kad jei tik laikysitės tam tikrų išorinių reikalavimų, jums nebereikės ieškoti rąsto savo akyje arba galėsite automatiškai būti išganyti priklausydami tai ar anai bažnyčiai, sekdami tuo ar anuo guru, arba atlikdami tą ar aną techniką. Tikrasis kelias veikia ne taip.

PASTABA: Likusią šio diktavimo dalį galite rasti knygoje: Laisvė nuo vidinių dvasių.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2012 Kim Michaels