Aukštesnės Kristiškumo pakopos ir Budiškumo kelias

TEMOS: Kodėl mokytojai perduoda realistišką žinią – Kaip pasiekti Kristiškumą – Kaip pasiekti Budiškumą – Aukštesni Kristiškumo lygmenys – Veikimas iš nereagavimo būsenos – Buda atnešė naują idėją – Laisvė yra tiek judėjimas, tiek ramybė – Atraskite tylos centrą

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas per Kim Michaels, 2013 metų birželio 15 d. Perduota konferencijoje Novosibirske, Rusijoje.


OM, OM.

Buda AŠ ESU. Sen Žermenas AŠ ESU. Buda Sen Žermenas AŠ ESU.

Galbūt nesiejate mano įprastinės energingos manieros su Budos, sėdinčio tylioje meditacijoje, įvaizdžiu. Tačiau aš pasiekiau Budiškumą ir pasiekiau Budiškumą tuo pačiu būdu kaip tai padarė Gautama – įkūnydamas savo liepsną. Jo liepsna yra Ramybės liepsna, o manoji – Laisvės. Tad net ir būdamas sau įprastinėje būsenoje, kurioje esu greitas ir užsiėmęs, vis dar tebesu Buda.

Kodėl mokytojai perduoda realistišką žinią

Žinau, kaip mes visi tai žinome, kad mokymus, kuriuos mes jums perdavėme šioje konferencijoje apie Rusiją, gali būti sunku pakelti, sunku girdėti, priimti ir įsisąmoninti. Gali atrodyti, kad yra tiek daug problemų ir tiek daug tamsos, kad nėra didelės vilties ateičiai. Taip gali atrodyti, jeigu esate žmogus, kuris koncentruojasi į stygių, į tai, kad stiklinė yra pusiau tuščia, o ne pusiau pilna. Žinoma, kaip jau buvo pasakyta, vienas iš Rusijos istorijos padarinių yra toks, kad daugelis sielų, kurios čia buvo įsikūnijusios daugelį gyvenimų, pradėjo koncentruotis į stiklinę kaip į pusiau tuščią.

Tad galite pagalvoti, jog būtų geriau, jeigu pakylėtieji mokytojai koncentruotųsi į pozityvios žinios perdavimą, idant dvasingi žmonės galėtų įžengti į pozityvią proto būseną ir susikoncentruotų į gyvenimo stiklinę kaip į pusiau pilną. Būtent tuo tiki daugelis žmonių Naujojo Amžiaus dvasinėje bendruomenėje: kad turėtumėte koncentruotis tik į tai, kas pozityvu, nes jeigu negatyviems dalykams skirsite savo dėmesį, jūs tik juos sustiprinsite. Yra daug žmonių, kurie yra atviri dvasinei gyvenimo pusei, ir jie rado vieną iš mūsų diktavimų, perduotą per šį pasiuntinį ar kitus, ir ėmė samprotauti, kad mes negalime būti tikri dvasiniai mokytojai, nes tiek daug dėmesio skiriame problemoms.

Kaip pasiekti Kristiškumą

Tačiau leiskite man duoti jums mokymą, ko reikia, norint pasiekti Budiškumą. Tai yra labai paprasta. Durys į Budiškumą yra Kristiškumas. Negalite pradėti dirbti su savo Budiškumu, kol nesate pasiekę aukšto Kristiškumo laipsnio. O kaip pasiekiate Kristiškumą? Na, kaip paaiškinome savo vėliausiose knygose, egzistuoja etapas dvasiniame kelyje, kuriame augate nuo 48 iki 96 sąmonės lygmenų, ir jūs einate Septynių Čohanų nubrėžtu keliu. Tai yra etapas, kai jums yra skirta įkūnyti Septynių Spindulių šviesą, kai turite išmokti naudotis Septynių Spindulių šviesa, įsisąmoninti savo bendrakūrybinius gebėjimus ir įgyti laisvę išreikšti juos pagal savo dangišką individualumą ir savo savarankiškus sprendimus.

Tačiau tai nėra Kristiškumas. Tai yra Kūrybinė Laisvė, tačiau tai nėra Kristiškumas. Tai ko tuomet reikės, kad pradėtumėte dirbti dėl savo Kristiškumo? Na, reikės to, ką pademonstravo Jėzus: kad nepasitrauktumėte iš gyvenimo ir visuomenės. Nesėdėtumėte urve Himalajuose visą dieną medituodami. Eitumėte tarp žmonių ir pažvelgtumėte į tai, kas vyksta pasaulyje. Matytumėte, kas vyksta, ir jaustumėte tai, ką taip dažnai jautė Jėzus, ir tik kai kurie iš tų momentų yra užrašyti evangelijose. Pereitumėte savo jausmus. Pripažintumėte problemas. Netgi galite jausti tam tikrą pykčio formą. Galite jausti užuojautą žmonėms. Galite jausti troškimą pakeisti dalykus, padaryti kažką, kas padarytų skirtumą. Daugelis jūsų, kurie keliu einate jau kurį laiką, galite atpažinti tai savo gyvenime, kai buvote pastūmėti troškimo kažką pakeisti.

Nėra būtina ar netgi reikalaujama šiame etape neturėti jokių žmogiškų emocijų. Net ir Jėzus retkarčiais demonstravo žmogiškas emocijas. Yra keli tokie šventraščiuose aprašyti įvykiai, tačiau realiame gyvenime jų buvo nepalyginamai daugiau, kaip ir mums visiems. Iš tiesų negalėsite pasiekti Kristiškumo neigdami savo emocijas, jas užgniauždami, nuslopindami, atstumdami, stabdydami. Kai matote didžiulius žiaurumus, kurie vyksta pasaulyje, iš pradžių turėtumėte jausti tam tikrą į pyktį panašų jausmą, tačiau tai tuomet gali būti transformuota į teisėtą pasipiktinimą. Turėtumėte jausti užuojautą žmonėms. Turėtumėte jausti troškimą išlaisvinti žmones nuo kančių, pripažindami, ką jie patiria. Tai yra žemesnė Kristiškumo pakopa.

Ar suvokiate, kad net negalėsite pradėti šios pakopos, jeigu paslėpsite galvą smėlyje ir manysite, kad turėtumėte koncentruotis vien į tai, kas yra pozityvu, ir ignoruoti arba neigti viską, kas negatyvu? Net nepradėsite Kristiškumo, jeigu nesiryšite realistiškai pažvelgti į tai, kas vyksta pasaulyje, kokios naštos slegia žmones ir, kaip paaiškinome, ko stinga ir ką būtų galima padaryti geriau.

Yra daug žmonių Rusijoje, kurie čia įsikūnijo būtent dėl to, kad nori pakelti šią šalį virš šių žemesnių pasireiškimų. Ir jie taip pat davė priesaiką eiti keliu į Kristiškumą šiame gyvenime. Daugelis jų, žinoma, nesupranta, kas yra šis Kristiškumo kelias, ir jie atstūmė krikščionių bažnyčią, nes žino, jog ji neatstovauja Kristaus. Kai kurie netgi atstūmė visas religijas, tačiau jie vis tiek eina keliu į Kristiškumą ta prasme, kad žiūri į tai, kas vyksta ir kaip tai būtų galima pakeisti.

Tad sakau jums, kad kai žvelgiate į tai, ką mes perdavėme šioje konferencijoje, galite matyti, kad tai, apie ką kalbėjome šios konferencijos metu, būtent ir yra pradiniai Kelio į Kristiškumą etapai, kuriame jūs atvirai ir sąžiningai, ir visiškai tiesiai pripažįstate problemas, pripažįstate, ko jums stinga. Mes tai padarėme, kadangi žinome, jog kritinė dvasingų žmonių masė yra pasiruošę šiam metodui ir šiai žiniai. Ir vis dėlto, nors yra būtina pradinėse Kristiškumo pakopose pripažinti problemas, tai, žinoma, nėra mūsų troškimas, kad turėtumėte likti pradinėse Kristiškumo pakopose. Ir mes ypač netrokštame, kad įstrigtumėte uždarame rate, kuriame taip stipriai susikoncentruojate į problemas, kurias matote pasaulyje, jog iš tiesų pradedate per menkai rūpintis savo asmeninės sąmonės kėlimu.

Kaip pasiekti Budiškumą

Yra nemažai pakylėtųjų mokytojų mokinių, kurie taip stipriai susikoncentravo į krislą pasaulio akyje, ar savo brolių akyse, kad atsisakė ieškoti rąsto savo akyje. Tai šiuos mokinius iš tiesų gali atvesti į žemyn traukiantį sūkurį, kuris juos gali priversti nupulti žemiau 48 sąmonės lygmens. Tad mes šios konferencijos metu taip pat jums davėme nurodymus, kaip pakilti virš pradinių Kristiškumo pakopų, pasiekti aukštesnes Kristiškumo pakopas, kurios jums tuomet leidžia pakilti dar aukščiau ir pradėti siekti Budiškumo.

Galiu jus užtikrinti, kad nė vienas iš jūsų negali sugerti ar netgi suprasti visko, ką mes įdėjome į šiuos diktavimus, tik kartą juos išklausęs ar kartą juos perskaitęs. Juose yra tiek daug užuominų, ir nemanykite, kad tos užuominos galioja vien mokiniams Rusijoje, nes argi yra kur nors pasaulyje tokia vieta, kurioje nebūtų vykę žiaurumai? Visi mokiniai iš tiesų gali gauti naudos mąstydami ir ieškodami šių labai subtilių užuominų, kurios nukreipia jus į aukštesnius Kristiškumo lygmenis ir virš jų. Aukštesniuose Kristiškumo lygmenyse suvokiate, jog pripažinote netobulas sąlygas pasaulyje, pripažinote savo troškimą jas pakeisti, bet dabar susiduriate su esminiu testu. Ar mėginsite pakeisti sąlygas pasaulyje savo asmenine galia? O gal pakilsite į aukštesnius Kristiškumo lygmenis, kuriuose pripažįstate tai, ką sakė Jėzus: „Pats iš savęs aš nieko negaliu padaryti. Tai Tėvas manyje, jis daro darbus.“

Kaip pasieksite tą pakopą? Jūs ją pasieksite, kai pripažinsite problemas pasaulyje, pripažinsite savo troškimą kažką pakeisti ir pripažinsite, kad negalite to pakeisti, kad ir ką bedarytumėte savo išoriniu protu. Tad privalote pakilti į aukštesnį lygmenį, ir kaip galite tai padaryti? Pereidami laikotarpį, kuriame nustojate koncentruotis į problemas pasaulyje ir susitelkiate į savo reakciją į šias problemas.

Tuomet naudojatės savo reakcija, kasdamiesi gilyn į savo psichologiją ir atskleisdami prisirišimus, jausmus, iliuzijas, kurie slepiasi už jūsų reakcijos. Šitai dauguma jūsų sugebate daryti. Daugelis jūsų jau tai darėte, kai kurie tai darėte daugelį metų. Aš tiesiog noriu padėti jums įsisąmoninti, ką jūs darėte, kad galėtumėte greičiau užbaigti šį procesą per savo sąmoningą suvokimą.

Tad Budiškumas iš jūsų reikalauja pasiekti meistriškumą savo reakcijų, į bet kokius pasaulyje vykstančius dalykus, suvaldyme. Aukštesniuose Kristiškumo lygmenyse jūs pereinate laikotarpį, kuriame esate labai aktyvūs, aktyviai darote dvasinį darbą arba siekiate kažkaip pakeisti pasaulyje ir visuomenėje egzistuojančias sąlygas. Jūs tarnaujate gyvybei, padedate kitiems žmonėms, siekiate pakelti sąmonę, siekiate atnešti realius pokyčius. Tai yra Kristiškumas; tai yra periodas, kurį pereinate. Kai kuriems šis periodas gali tęstis visą šį likusį gyvenimą. Kitiems jis gali trukti dešimtmečius. Kai kuriems tai gali trukti tik kelerius metus. Visa tai yra individualu. Tačiau šiame mokyme aš iš tiesų noriu jums duoti užuominą apie tai, kas eina po to. Nes iš tiesų ateina toks momentas, kuriame turite galimybę pakilti aukščiau ir pereiti į Budiškumo Kelią.

Aukštesni Kristiškumo lygmenys

Na ir dabar, noriu aiškiai pasakyti, kad yra visiškai įmanoma pakilti žmogui, kuris pasiekė aukštesnes Kristiškumo pakopas ir aktyviai dalyvauja padėdamas pasauliui. Jūsų Guru Ma yra tokio žmogaus, pasiekusio aukštesnes Kristiškumo pakopas, pavyzdys, ir ji iš tiesų labai aktyviai vadovavo dvasinei organizacijai, perdavinėjo mokymus ir kalbėjo apie daugelį problemų pasaulyje. Tačiau taip pat galite matyti, kaip ji ir pati sakė, kad jai prireikė kelerių metų, po to kai jos kūnas nustojo funkcionuoti įprastiniame lygmenyje, kad taptų pasiruošusi pakilti. Taip buvo dėl to, kad ji troško išsaugoti kūno šventyklą iki kol pasieks Budiškumo laipsnį.

Kai kurie ją pažinoję žmonės galėjo pastebėti, kad tai iš tiesų tam tikru laipsniu prasidėjo po laikotarpio, kurį daugelis žmonių pavadino „bunkerių ciklu“. Iki to laiko ji labai rūpinosi savo viešu įvaizdžiu ir reputacija. Tai buvo natūralu, kadangi ji norėjo kaip įmanoma geriau pasitarnauti pakylėtiesiems mokytojams savo pasiuntinės vaidmenyje. Tad ji, tam tikra prasme, priešinosi kai kurioms paskutinėms Kristiškumo iniciacijoms, kurios atveda į Budiškumą. Kokios yra kai kurios iš šių iniciacijų?

Na, tai yra, kad privalote ryžtis pereiti procesą, kurį pademonstravo Jėzus savo viešame teisme, kai buvo persekiojamas ir nukryžiuotas. Jums, žinoma, nereikia patirti fizinio nukryžiavimo šiame amžiuje, nors kai kurie žmonės iš tiesų buvo nukankinti arba nužudyti, arba prieš juos buvo panaudota kitokia fizinė prievarta. Tačiau daugumai jūsų bus gana pereiti periodą, kai leidžiate daryti kitiems žmonėms su jumis ar su jūsų reputacija ką tiktai nori.

Jūsų Guru Ma perėjo šį bunkerių ciklą ir kai kurie iš jūsų galėjote pastebėti, kad po to įvyko pokytis. Ji atrodė pasiekusi didesnę ramybę, labiau susitaikiusi su tuo, kas įvyko, tarsi būtų priėmusi, kad jos vieša reputacija buvo nepataisomai sugadinta, tai kam toliau dėl to jaudintis? Kam dėl to nerimauti? Kodėl gi tiesiog nesusikoncentruoti į ėjimą keliu ir į savo prisirišimų įveikimą? Tad tai yra procesas, kurį jūs visi turite įvairiais būdais pereiti. Tai nereiškia, kad jūs visi turite būti visuomenės dėmesio centre, tačiau jums gali tekti tai pereiti su draugais arba šeimos nariais, kurie gali jus persekioti arba tyčiotis iš jūsų dėl jūsų dvasinių įsitikinimų.

Ar yra tarp jūsų nors vienas, kuris nebūtų to patyręs, mano mylimieji? Tikriausiai nerastumėte nė vieno. Matote, tai yra iniciacija, su kuria susiduria visi, ir kuo labiau savo dangiškajame plane esate apsibrėžę vaidinti viešą vaidmenį, tuo viešiau jums teks susidurti su šia iniciacija. Privalote leisti tiems, kurie, dėl kažkokių savo neišspręstos psichologijos priežasčių ryžtasi vaidinti persekiotojo vaidmenį, jus kaltinti ir teisti. Turite pasiekti tašką, kuriame galėtumėte pažvelgti į viską, ką jie daro, ir nesiektumėte su jais kovoti ar stoti su jais į mūšį, nesiektumėte savęs ginti, pažvelgtumėte į savo reakciją ir tartumėte: „Ką tai sako apie mano psichologiją, kad man kyla reakcija į šiuos žmones? Tuomet geriau pažvelgsiu į save, pažvelgsiu į savo prisirišimus ir juos paleisiu. Nes tuomet aš būsiu laisvas. Tai nėra mano darbas išlaisvinti žmones, kurie mane persekioja ir yra tokie akli, kad nenori klausyti nei manęs, nei pakylėtųjų mokytojų, nei dar kieno nors, nes mano žinantys geriausiai. Jie mano žinantys geriau už pakylėtuosius mokytojus, ką pakylėtieji mokytojai sakytų.“

Būkite prie to neprisirišę. Koncentruokitės į vidų, koncentruokitės į savo prisirišimų ir savo neišspręstos psichologijos įveikimą. Ir tuomet pasiekite tą tašką, kuriame šio pasaulio princas atėjęs nieko jumyse nerastų. Maros demonai išdėliotų prieš jus visas savo prekes, o jūs pažvelgtumėte į tai ir tartumėte: „Na ir kas? Na ir kas, jeigu tu tai darysi? Na ir kas, jeigu tu tai sakai?“ Pasiekiate tašką, kuriame suvokiate, kad Maros demonai tegali dirbti materijos karalijoje. Ir argi materijos karalija turi kokią nors galią Dvasiai? Tad jeigu jūs esate Dvasia, kodėl turėtumėte į tai reaguoti?

Veikimas iš nereagavimo būsenos

Yra daug žmonių Naujojo Amžiaus dvasiniame judėjime, kurie intuityviai jaučia, kad jų tikslas yra būti neprisirišusiu ir nereaguoti. Tačiau negalite išvengti reagavimo per neigimą, per savo reakcijos nustūmimą į pasąmonę, kad ji nebebūtų sąmoninga. Galite pasiekti tą nereagavimo tašką, pirmiausia pereidami žemesnes Kristiškumo pakopas, kuriose iš tiesų reaguojate, o tuomet pereinate į aukštesnes Kristiškumo pakopas, kuriose ne tik reaguojate, bet ir veikiate.

Ir tuomet galite pasiekti tašką, kuriame pradedate dirbti su savo reakcijomis, kol nustojate reaguoti į pasaulį, ir tuomet galite pradėti veikti pasaulyje. Galite sakyti: „Ar Gautama veikė pasaulyje po to, kai pasiekė Budiškumą?“ Na, jis iš tiesų veikė. Jis ėjo ir pradėjo savo mokymo misiją, kuri buvo jo dangiškojo plano dalis. Jūsų dangiškasis planas gali būti kitoks. Jūsų dangiškasis planas gali būti eiti ir aktyviai siekti atnešti pokyčius į tam tikrą visuomenės sritį. Tačiau sakau jums, jeigu norite padaryti maksimalų poveikį, turite pereiti procesą, kurį jums išdėsčiau. Ir tuomet, kai jau nebereaguosite, galėsite imtis pačių efektyviausių veiksmų.

Aš jums tai sakau, kadangi yra tam tikras pakylėtųjų mokytojų mokinių Rusijoje skaičius, kurie yra pasirengę pripažinti šį kelią ir todėl jie gali daryti greitesnį progresą įsisąmonindami šį procesą, jo pakopas ir reikalavimus. Šie žmonės turi potencialą padaryti didžiausią poveikį šiai šaliai. Visada yra taip, kad keletas pakelia šalį aukštyn.

Kuo arčiau būsite aukštesnių Kristiškumo pakopų ir pirmųjų Budiškumo pakopų, tuo didesnį darysite poveikį ir tuo mažesnio reikės žmonių skaičiaus visai šaliai pakeisti. Net ir tokia didelė šalis kaip Rusija, su tokia istorija, kurią turėjo Rusija, gali būti pakeista, jeigu vos keli šimtai žmonių pereitų mano aprašytąjį procesą. Tad aš jus šiandien anksčiau raginau pakilti nuo pakopos, kurioje kviečiate Violetinę Liepsną, ir dėmesį sukoncentruoti į Laisvės Liepsną ir jos įkūnijimą. O dabar jums perdaviau gilesnį raktą, kaip galite pradėti įkūnyti Laisvės Liepsną.

Galite manyti, kad Buda yra ramybė, bet matote, ramybė yra Šeštasis Spindulys, o septintasis Spindulys yra Laisvė. Kai pasiekiate ramybę, tai reiškia, jog į nieką pasaulyje nebereaguojate, štai tuomet įgyjate aukščiausią laisvę veikti pasaulyje. Veikti iš aukštesnės perspektyvos, užuot veikus iš savo reakcijos į tai, kas jau vyksta pasaulyje. Tad šitaip jūs galite būti atviromis durimis perduoti kažką visiškai naujo, kas nebūtų reagavimas į netobulas sąlygas pasaulyje.

Kristiškumas yra, kai jūs reaguojate į pasaulyje egzistuojančias sąlygas, jūs apie jas kalbate, apnuoginate jas, pademonstruojate, kaip jas įveikti, kaip pagerinti sąlygas. Tai yra labai naudinga, tačiau egzistuoja ir aukštesnis lygmuo, kuriame esate visiškai įvaldę savo reakciją, tad nesate akli tam, kas vyksta pasaulyje. Galite perduoti kažką, kas nebūtų reakcija į specifinę netobulą sąlygą, bet atneštų visiškai naują idėją, visiškai naują elementą, kuris pakeltų visuomenę į aukštesnį lygmenį.

Buda atnešė naują idėją

Mokymai, kuriuos Buda perdavė prieš 2500 metų, buvo tokios naujos idėjos pavyzdys. Buda užaugo visuomenėje, kurioje visur dominavo induizmo religija, ir ji buvo tokia pat uždara, sustabarėjusi ir sukaustyta taisyklių kaip ir rytų ortodoksų bažnyčia ir katalikų bažnyčia. Induizmo religijos brahminai buvo uždari bet kokioms naujoms idėjoms. Buda perėjo laikotarpį, kai metė jiems iššūkį. Tai nebuvo labai gerai užrašyta, tačiau jis iš tiesų tai perėjo. Jis kalbėjo apie jų trūkumus, tačiau kai pasiekė Budiškumą, nusprendė peršokti visas tas diskusijas su induizmo brahminais ir atnešti visiškai naują sistemą.

Tai, žinoma, vyko daug kartų. Aš, būdamas Franciu Beikonu, taip pat šiek tiek prisidėjau prie naujo požiūrio į mokslą atnešimo. Būdamas Šekspyru įnešiau savo indėlį į kai kurias šekspyriškąsias pjeses, kaip ir šis pasiuntinys, kuris atnešė visiškai naują idėjų rinkinį ir visiškai naują požiūrį. Čia būtų galima paminėti ir daugelį kitų. Tai gali būti muzika. Tai gali būti praktiniai mokslo ir technologijos aspektai. Pažvelkite į Einšteino idėjas, kurios staiga sukėlė revoliuciją žmonių požiūryje į pasaulį. Pažvelkite į kvantinę fiziką. Ir yra daugybė kitų idėjų, kurios nebuvo reakcija į kažką, jos buvo visiškai naujame lygmenyje.

Kai pasiekiate 96 sąmonės lygį ir esate perėję per Septynis Spindulius, įgyjate tam tikrą bendrakūrybinę laisvę, kadangi pažįstate Septynis Spindulius ir žinote, kaip juos išreikšti. Tačiau tai nėra aukščiausias kūrybinės laisvės lygmuo, nes šį lygmenį jūs pasiekiate tiktai pradėję artėti prie 144 lygmens ir įkūnydami Budiškumą, kuris iš tiesų yra aukščiausia kūrybinė laisvė.

Laisvė yra tiek judėjimas, tiek ramybė

Aš pademonstravau du laisvės liepsnos aspektus. Laisvės liepsna gali būti tokia greita, tokia gyvybinga, tokia pilna gyvybiškumo, kad ego negali žingsniuoti su ja koja kojon, kaip to negali padaryti ir tamsos jėgos. Kai judu greitai, nė vienas, esantis žemiau tam tikro sąmonės lygmens, negali išlaikyti mano tempo, ir būtent dėl to kartais pribloškiu mokinius ir jie nebežino, ką su savimi daryti. Tačiau yra kitų mokinių, kurie sugeba įsikabinti į mano vibraciją ir sekti manimi, net kai judu šitaip greitai. Tačiau tai tėra pakopa. Tai yra pakopa, kurioje pradedate taip greitai bėgti, kad nusviedžiate visus žemesnius pasireiškimus. O tuomet ateina taškas, kuomet užuot koncentravęsi į rato perimetrą, kuris taip greitai sukasi, jūs dabar suvokiate, kad ratas turi centrą, kuris stovi vietoje. Tai yra nejudantis centras, aplink kurį viskas juda; nes be ramybės judėjimas nebūtų įmanomas.

Kai pasiekiate tam tikrą lygmenį, pradedate žvelgti vidun. Iš pradžių tiriate savo reakciją ir savo neišspręstą psichologiją, tačiau ateina momentas, kai būnate pakankamai išsprendę, net jeigu dar neišsprendėte visko, kai galite pradėti žiūrėti į likusius dalykus ir vis tiek matyti centrą. Koncentruokitės į tai, įsikabinkite į tai, netgi pasiekite tašką, kai galėtumėte sėdėti tame tylos centre, užuot buvę rato periferijoje, kur sukatės kartu su pasauliu, žvelgdami į sąlygas, būdami tų sąlygų viduje. Būtent tai daugelis jūsų darėte augdami, kaip ką tik sakė Motina Marija, šiose nedarniose šeimose, kuriose jums teko susidurti su tėvais ir broliais bei seserimis, kurie turėjo tokią intensyvią neišspręstą psichologiją, kad jūs negalėjote išvengti jos poveikio.

Jūsų auklėjimas, jūsų situacija buvo tokia intensyvi, kad jūs matėte problemas, tačiau nesugebėjote pažvelgti už tų problemų. Kai pakylate virš tos pakopos, pasiekiate tašką, kuriame galite sėdėti tylos centre, galite pažvelgti į problemas, galite žiūrėti į jas iš neprisirišimo taško, kuriame nebesate į jas įsitraukę, su jomis nebesitapatinate ir jos jūsų nebeužgula. Jūs žvelgiate į jas ir jų neignoruojate, jų neneigiate, tačiau jumyse nekyla jokia emocinė – emocinė žmogiška prasme – reakcija į jas.

Atraskite tylos centrą

Yra įmanoma, mano mylimieji, nuvykti į koncentracijos stovyklą, pavyzdžiui į Aušvico stovyklą Lenkijoje, kurioje egzistuoja neįtikėtinai intensyvus negatyvios energijos sūkurys, kuris buvo sukurtas dėl beveik milijono gyvybės srautų, kurie tenai buvo nužudyti ir nukankinti. Ir jūs vis tiek galite tenai sėdėti ir būti visiškoje Budos ramybėje. Jeigu sugebėtumėte tai padaryti, galėtumėte tapti šio žemyn traukiančio sūkurio sudeginimo instrumentu.

Galite pradėti suvokti, kad prieš imantis fizinio veiksmo tam tikrai problemai išspręsti, yra labai naudinga pirmiausia įžengti į tylą. Tuomet pažvelkite į sąlygas identiteto karalijoje ir jas ištirpdykite. Tuomet pažvelkite į sąlygas mentalinėje karalijoje ir jas ištirpdykite. Tuomet pažvelkite į energijas emocinėje karalijoje ir jas ištirpdykite, leisdami per save tekėti Dievo šviesai. O tuomet, kai būsite padėję pamatą trijuose aukštesniuose lygmenyse, galėsite imtis fizinių veiksmų. Ir dabar jūsų veiksmas turės daug didesnį poveikį, kadangi jūs jau būsite atnešę pokyčių matricą, kurią norėjote atnešti žemyn per tris aukštesnius lygmenis, ir tai tiesiog lauks savo įkūnijimo fizinėje plotmėje.

Pripažįstu, kad ne visi sugebės tai šiuo metu padaryti, nes kai kurie vis dar tebėra pilnai įsitraukę į žemesnius Kristiškumo lygmenis. Kai kurie iš jūsų einate per žemesnius Kristiškumo lygmenis, kai kurie iš jūsų einate per aukštesnius lygmenis. Egzistuoja, kaip sakiau, kritinė mokinių masė, tiek Rusijoje, tiek, žinoma, ir kitur, kurie yra pasiruošę pakilti į tą požiūrį, kurį aprašiau.

Pripažinkite paprastą faktą. Mes per šį pasiuntinį perdavėme jums mokymus, kad iš tiesų turite įveikti savo prisirišimus, kad galėtumėte įkūnyti žemesnes Budiškumo pakopas. Mums buvo didelis džiaugsmas perduoti šiuos mokymus apie non-dualizmą, ego, epinį mąstymą, Kristiškumą, Budiškumą, jūsų suvokimo filtrus, dvasias jūsų esybėje ir dar daugybę kitų mokymų, kurių garantuotai niekur kitur nerasite, ypač perduotų su tokiu paprastumu ir aiškumu.

Ir retkarčiais, kaip įkvėpiau šį pasiuntinį aną dieną pasakyti, yra sveika pripažinti, kas buvo pasiekta, nes tai atveria portalą kitam pasiekimų lygmeniui. Tad aš tiesiog išsakau faktą, kad mokymas buvo perduotas fizinėje plotmėje. Jis yra prieš jus, kad pažvelgtumėte į žodžius, pažvelgtumėte už žodžių, paprašytumėte mūsų pagalbos ir ją gautumėte.

Man yra didelis džiaugsmas ne tik žiūrėti į mokymą, bet taip pat žiūrėti į daugelį mokinių, tiek čia, tiek visame pasaulyje, kurie paėmė mokymą, jį įsisavino ir iš tiesų pradėjo šį savo reakcijų įvaldymo procesą, artėdami prie to taško, kuriame galės veikti su visiška laisve. Nors jūs siekiate pakeisti sąlygas Žemėje, nedarote to iš reagavimo į tas sąlygas būsenos. Ir štai tuomet pamatysite, kad tie, kurie yra puolusioje sąmonėje, ir tamsos jėgos tiesiog neturės jokio atsakymo, kadangi jie negalės nuspėti, kas per jus ateis. To, ko jie negali nuspėti, negali ir kontroliuoti. Tad jūs būsite – be jokių išankstinių svarstymų savo išoriniame prote – spontaniški, jūs būsite atviromis durimis tam, kas yra daugiau.

Tai yra vizija, kurios laikausi tiems iš jūsų, kurie esate pasirengę, ir laikausi vizijos, kad tie, kurie dar nėra pasirengę, taps pasirengę šiame įsikūnijime. Žinoma, yra būtina atsirasti 10 000 Kristaus būtybių ir milijonams daugiau, kurie įkūnytų aukštą Kristiškumo laipsnį šiame gyvenime. Tačiau taip pat yra svarbu pasiekti mažesnį skaičių tų, kurie būtų pasiekę Budiškumo laipsnį.

Perduodamas šią žinią spinduliavau ir išreiškiau per žodžius didesnį Laisvės Liepsnos kiekį nei kada nors anksčiau buvo perduota šioje planetoje. Galite rasti laiko sugerti šį diktavimą ir klausyti jo daug kartų, kad galėtumėte pilnai sugerti laisvės vibraciją, kuri AŠ ESU Budiškumo lygmenyje.

Tad prašau jūsų pabūti tyloje, kol kalbėsiu Om užsklęsdamas šį perdavimą.

[Sen Žermenas keletą kartų pakartoja OM.]

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels