Priimkite Dangiškosios Motinos meilę

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels, 2015 rugpjūčio 10 d.


Aš esu pakylėtoji mokytoja Motina Marija. Tarnauju Dangiškosios Motinos Žemei tarnystėje. Esu už daug ką atsakinga, tarnaudama šioje dvasinėje tarnystėje. Tačiau pagrindinis mano rūpestis yra, kad kiekvienas žmogus, kiekvienas vaikas, kuris kada nors užaugo šioje planetoje, patirtų Dangiškosios Motinos meilę.

Tai iš tiesų yra liūdna situacija, kad tiek daug vaikų pasaulyje užauga nepatyrę šios meilės, kadangi tai jus jau nuo pat pradžių įstumia į nepalankią padėtį. Tai įstato jūsų gyvenimą į tam tikras vėžes. Ir daugeliui žmonių tai tampa žemyn traukiančiu sūkuriu, iš kurio jie šiame gyvenime nesugeba išsivaduoti. Daugelis žmonių yra susikūrę tokį sūkurį ir išlaikę jį per keletą gyvenimų, ir jiems darosi vis sunkiau ir sunkiau iš jo išsivaduoti. Ir tai yra didelė našta ir rūpestis mano širdžiai.

Labai norėčiau jums suteikti tokią vaikystę, kokią esate nusipelnę turėti, tačiau negaliu pakeisti to, ką patyrėte Žemėje. Galiu tik pasiūlyti jums savo asmeninę pagalbą padėti jums įveikti vaikystę, kurią turėjote. Jeigu pasinaudosite kai kuriais įrankiais ir mokymais, kuriuos mes perdavėme per šį pasiuntinį ar kitus pasiuntinius, kurie traukia jūsų širdį, tuomet galiu jus užtikrinti, kad pilnai sugebėsiu dirbti su kiekvienu žmogumi šioje planetoje.

Sugebėsiu jums padėti, jeigu ryšitės susiderinti su mano širdimi. Nėra nieko, mano mylimieji, ko negalėtumėte paleisti. Nėra nieko Žemėje, kas galėjo jus visam laikui sutepti. Nėra nieko, kas kada nors galėjo jums nutikti šioje planetoje, kas būtų pakeitę jus kaip unikalią dievišką būtybę, kuri nusipelno Dangiškosios Motinos meilės.

Labai gerai žinau, kad tiek daug žmonių buvo prislėgti tokios sunkios vaikystės, jog patikėjo daugeliu pasąmoningų įsitikinimų, kurie specialiai buvo sukurti tam tikrų tamsos jėgų, siekiančių pakenkti jūsų keliui. Tiek daug žmonių jaučiasi nevertais dėl to, kas su jais nutiko. Tiek daug žmonių kaltina Dievą ar netgi Dangiškąją Motiną dėl to, kad tam tikri dalykai nutiko jiems Žemėje.

Tačiau tikiuosi, kad suprantate, jog viskas Žemėje yra įsikūnijime esančių žmonių laisvos valios pasirinkimų pasekmė. Mes galime jums suteikti dangišką užtarimą, kai žmonės paprašo ir kai jie yra pasiryžę keistis, tirti savo psichologiją ir pamatyti, kas tūno jų pasąmonėje. Jeigu žmonės neprašo, mes negalime kištis; nes priešingai tamsos jėgoms, mes, pakylėtieji mokytojai, absoliučiai gerbiame laisvą valią.

Turite suprasti, kad ši Žemė yra labai klastinga aplinka. Turite suprasti, kad jums nuo vaikystės buvo diegiamas visiškai neadekvatus supratimas, kas iš tiesų vyksta šioje planetoje. Mes mėginome tai ištaisyti per daugelį savo perduotų mokymų. Norėčiau jums rekomenduoti savo knygų seriją, vadinamą Kursu į gausingą gyvenimą, nes šios knygos jums duos daug gilesnį supratimą apie tai, kas jūs esate ir kaip veikia ši planeta. Tai bus esminis jūsų išgijimo ingredientas, nes gi suprantate, kad penkių minučių mokyme negaliu perduoti visko, ko jums reikia, kad galėtumėte įveikti visą gyvenimą trukusį išnaudojimą.

Tačiau iš tiesų galiu jums duoti impulsą, kad esate mano unikalus vaikas ir myliu jus tokia meile, kuri yra unikali jums asmeniškai. Nelaužykite savo linijiško proto, mėgindami suprasti, kaip tai yra įmanoma. Nes kaip sakiau praėjusią savaitę, mano sąmonė fundamentaliai skiriasi nuo sąmonės tų iš jūsų, kurie esate įsikūnijime. Iš tiesų sugebu mylėti kiekvieną iš jūsų asmeniškai, ir tai yra mano didelis džiaugsmas ir mano didelė privilegija. Tad, mano mylimieji, jeigu kreipsitės į mano širdį, IŠ TIESŲ jums padėsiu.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels