Ukrainos šalies akceleravimas virš netyrumo

Pakylėtasis Mokytojas Serapis Bėjus per Kim Michaels, 2022 metų spalio 29 d. Šis diktavimas buvo perduotas 2022 m. vebinare Ukrainai.


AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Serapis Bėjus, Ketvirtojo Spindulio Čohanas, dažnai dar vadinamo Tyrumo Spinduliu, bet taip pat ir Intencijos Spinduliu. Tad ateinu su tyriausia įmanoma intencija kelti aukštyn visą gyvybę, akceleruoti visą gyvybę, kas taip pat yra Ketvirtojo Spindulio, Ketvirtojo Spindulio liepsnos, Akceleracijos Liepsnos dalis. Neturiu intencijų pažeminti kažkurią gyvybės dalį, tačiau iš tiesų turiu intenciją kalbėti su tyrumu, sąžiningumu ir tiesumu apie situaciją Ukrainoje.

(Ne)tyros intencijos

Ar matome kokias nors tyras intencijas iš Putino, iš jo valdžios elito, iš Rusijos kariuomenės, slaptosios policijos ir kitų slaptų organizacijų Ukrainos šalies atžvilgiu? Kad ir kokios būtų pateiktos oficialios priežastys šiai invazijai, ar matome kokias nors tyras intencijas? Ar matome kokį nors troškimą kelti aukštyn Ukrainos žmones ar Ukrainos šalį? Aš to nematau. Nežinau, ką matote jūs – ir kalbu čia į kolektyvinę sąmonę, – tačiau kad ir ką matytumėte, jeigu matote tyras intencijas, jūsų matymas nėra tyras.

Jūs galite, jeigu abejojate mano žodžiais, tiesiog pažvelgti į veiksmus, padarytus Ukrainoje civiliams, civilinei infrastruktūrai. Galite pažvelgti į tai, kas iš tiesų vyksta. Na ir dabar, suprantu, kad dauguma žmonių Rusijoje negali pažvelgti į tai, kas iš tiesų vyksta, dėl intensyvaus naujienų cenzūravimo ir informacijos iškraipymo, kuriuo užsiima jų pačių valdžia. Tačiau jau iš paties šio fakto, kad jie nenori, jog žinotumėte, kas iš tiesų vyksta, galite suvokti, kad jų intencijos ir veiksmai nėra tyri. Nes kodėl gi jie tuomet bijo leisti jums žinoti, kas vyksta? Tad, vėlgi, matote neatitikimą tarp Rusijos lyderio, Rusijos valdžios elito, ir Rusijos žmonių. Nes vienintelė pagrįsta, logiška, racionali išvada yra, kad valdžios elitas nenori, jog Rusijos žmonės žinotų, kas iš tiesų vyksta, nes jeigu žmonės žinotų, jie tam nepritartų, jie su tuo nesutiktų. Jie nepalaikytų to, kas vyksta, nes matytų, kad egzistuoja neatitikimas tarp to, ką valdžios elitas yra pasiruošęs padaryti kitiems žmonėms, ir ką Rusijos žmonės, dauguma jų, yra pasiruošę padaryti kitiems žmonėms.

Kas yra tyrumas?

Egzistuoja daug netyrumo išraiškų Žemėje. Egzistuoja daug Tyrumo Liepsnos iškraipymų. Tačiau norėčiau jums duoti šiek tiek filosofinį mokymą apie netyrumą. Kas yra netyrumas? Na, galbūt iš pradžių turėtume paklausti: „Kas yra tyrumas?“ Pažvelgę į gamtą, pažvelgę į visą visatą, matote, kad egzistuoja tam tikri dėsniai. Galite juos vadinti gamtos dėsniais. Galite juos vadinti dvasiniais dėsniais arba kosminiais dėsniais, ar Dievo dėsniais. Vadinkite kaip norite. Tačiau yra sunku paneigti, kad egzistuoja tam tikri dėsniai, tam tikros taisyklės, tam tikri principai, kurie šioje visatoje veikė labai ilgą laiką. Net ir labiausiai užkietėję materialistai pripažįsta, jog gamtoje egzistuoja principai. Nes kam gi tuomet mokslininkai vargintųsi studijuoti gamtą, jeigu viskas būtų chaosas? Tad egzistuoja tvarka. Egzistuoja tam tikras tvarkingumas. Egzistuoja tam tikri principai, kurie užtikrina tam tikrą tvarką, tam tikrą progresavimą, tam tikrą tvarumą visatoje.

Galite sakyti, kad žmonės Žemėje egzistuoja jau kurį laiką pagal oficialius skaičiavimus. Tačiau palyginus su visos visatos egzistavimo laiku, vėlgi, imant oficialius skaičiavimus, žmonės egzistuoja vos akies mirksnį, labai greitą akies mirksnį. Galite pažvelgti į šalių, kurias šiandien žinote, tokių kaip Rusija, istoriją, ir galite sakyti: „Na, Rusija egzistavo 1000 metų“. Tik aš, visų pirma, sakyčiau, kad Rusija, kokią jūs ją šiandien žinote, neegzistavo, žinoma, 1000 metų. Ir vis dėlto, paimkime tą skaičių, 1000 metų, ir tai yra labai greitas akies mirksnis labai greitame akies mirksnyje, lyginant su visos visatos egzistavimo laiku. Na o dabar pažvelkite į Sovietų Sąjungą: 70 metų – netgi dar trumpesnis egzistavimo laikas nei egzistavo Rusijos šalis ar visa žmonija.

Todėl matote, ir kas gi racionaliai galėtų tai paneigti, kad visatoje egzistuoja struktūros, kurios yra tvarios, kurios išliko labai ilgą laiką. Ir taip pat egzistuoja struktūros, kurios nėra tvarios ir gali egzistuoti tik ribotą laiko tarpą. Galėtume sakyti, kad tyrumas yra struktūra, kuri yra dermėje su pamatiniais visatos dėsniais. Tai, kas yra dermėje su šiais dėsniais, kas yra harmonijoje su šiais dėsniais, yra tvaru. O ką tai reiškia? Tai, kas nėra tvaru, privalo egzistuoti disharmonijoje su pamatiniais visatos dėsniais. Ganėtinai pagrįsta išvada, argi ne taip?

Tekėjimas su pamatiniais visatos principais

Tad dabar galime įgyti naują perspektyvą į žmonijos istoriją. Indijoje egzistuoja posakis, nurodantis Dievo principą. Ir šis posakis skamba taip: „Žmonės ateina ir žmonės išeina, bet aš lieku amžinai“. Lygiai taip pat galėtume sakyti: „Imperijos ateina ir imperijos išeina, bet aš lieku amžinai“. Visatos principai gyvuoja amžinai, ar bent jau labai ilgą laiką, pagal jūsų laiko skaičiavimą. Tad klausimas dabar yra toks: „Ar jūs, kaip individas, kaip šalis, esate dermėje su šiais pamatiniais visatos principais? O gal esate disharmonijoje su jais?“

Iš kur jums žinoti, ar esate disharmonijoje su pamatiniais visatos principais? Na, galite tai žinoti iš fakto, kad jūsų struktūra nėra tvari. Žinoma, kai gyvenate imperijos viduje, kuri dar nebuvo sugriauta, negalite žinoti, kad ji nėra tvari. Galite pažvelgti į Sovietų Sąjungą, ir joje buvo žmonių, kurie būtų karštai neigę, jog Sovietų Sąjunga vieną dieną liausis egzistuoti. Ir buvo žmonių, kurie tai neigė iki pat to momento, kai ji iš tiesų sugriuvo. Yra žmonių, kurie neigia tai šiandien, nes mano, kad tai buvo kažkokia klaida, kažkokia išimtis. Jie mano, kad Sovietų Imperija turėjo toliau egzistuoti ir jie galės ją atkurti. Būtent šie žmonės susirinko aplink Putiną, kuris pats tuo tiki. Jis nesuvokia, jie nesuvokia, kodėl Sovietų Sąjunga žlugo, kodėl jos gyvenimo trukmė buvo ribota.

Galite sakyti: „Na, kol esate situacijos viduje, kuri nėra tvari, iš kur jums žinoti, kad nesate dermėje su kosminiais principais? Iš kur jums žinoti, kol jūsų civilizacija dar nėra žlugusi, kad esate disharmonijoje?“ Na, jūs galite, jeigu norite – ir, žinoma, nesakau, kad dauguma žmonių, kurie gyvena šiose netvariose imperijose, turi noro tai daryti – galite atlikti stebėjimus. Žinoma, galite tai daryti remdamiesi bet kuriuo iš septynių spindulių, tačiau aš čia kalbėsiu apie tyrumą ir netyrumą. Jūs tiesiog galite pastebėti tyrumo ir netyrumo lygmenį savo visuomenėje. Vienas iš tyrumo požymių yra tvarka. Tačiau dabar būkite atsargūs. Tvarka nėra tapatu kontrolei. Galite sakyti: „Argi neegzistavo tam tikra tvarka Sovietų Sąjungoje ar nacių imperijoje, ar Romos imperijoje?“ Tačiau tai buvo kontroliuojama tvarka, primesta visuomenei. Tai nėra tyrumas. Tai nėra dermėje su pamatiniais visatos principais.

Nes visata nėra paremta jėga. Ji yra paremta tekėjimu su pamatiniais principais. Ir jeigu tekate su pamatiniais principais, jums nėra jokio reikalo naudoti jėgą. Jau pats šis faktas, kad Romos imperija, nacių imperija ir Sovietų imperija turėjo naudoti jėgą, kad išlaikytų žmones imperijos apibrėžtose ribose, jums demonstruoja, kad jos nebuvo dermėje su pamatiniais principais, kurie užtikrina visatos tvarumą. Tad tai yra netyrumo matas. Jėgos kiekis, kuris yra naudojamas visuomenėje, yra netyrumo kiekio toje visuomenėje matas.

Tikroji tvarka, natūrali tvarka, yra nuolatos kintantis procesas, nuolatos transcenduojantis, save transcenduojantis procesas, kuriame dalyvauja savimonę turinčios būtybės. Ką jūs matėte per visą visatos egzistavimą? Savitranscendenciją. Viskas transcendavo save ir tapo daugiau. Būtent taip visata evoliucionavo, kad ir kaip įsivaizduotumėte visatos pradžią, iki didesnio sudėtingumo, kurį matote šiandien.

Jėgos naudojimas tvarkai palaikyti

Kontroliavimas yra mėginimas priešintis šiai natūraliai evoliucijai. Ką padarė Karlas Marksas? Jis teigė, kad egzistuoja istorinė būtinybė, kuri sukurs komunistinę valstybę. Tačiau ką matėte kiekvienoje šalyje, kuri buvo paveikta komunistinės ideologijos? Jie turėjo naudoti jėgą komunistinei valstybei sukurti. Ir jie turėjo naudoti jėgą, kad ją išsaugotų, kad išlaikytų žmones tos valstybės viduje. Nes žmonės būtų pabėgę, jeigu būtų turėję galimybę pabėgti. Tad pats šis jėgos naudojimas yra priešingas natūraliam visatos tekėjimui. Jeigu Karlas Marksas būtų tikėjęs savo paties teorija, jeigu Leninas būtų tuo tikėjęs, kam tuomet jiems būtų reikėję naudoti jėgą komunistinei valstybei sukurti? Jiems tebūtų reikėję patogiai įsitaisyti ir laukti, kol komunistinė valstybė pati materializuosis, kas, jų teigimu, buvo istorinė būtinybė.

Kai teigiate, kad kažkam yra lemta įvykti, bet tuomet mėginate naudoti jėgą, siekdami priversti tai įvykti tada, kai manote, kad tai turėtų įvykti, įrodote, jog neturite tyrų intencijų. Įrodote, kad nusigręžėte nuo principų, kurie užtikrino visatos egzistavimą ir evoliuciją jau labai ilgą laiką. Tad šitaip jūs paliekate tėkmę, kurią mes pavadinome Gyvenimo Upe, nes siekiate prievarta kažką primesti natūraliam visatos tekėjimui. Siekiate priversti kitus žmones kažką daryti, ko jie natūraliai nebūtų darę.

Ir ką gi, šitaip darydami, jūs darote? Jūs pažeidžiate vieną iš šių pamatinių principų, kuris šiuolaikiniame moksle tapo žinomas antrojo termodinamikos dėsnio vardu. Ir šis dėsnis, paprastai tariant, teigia, kad uždaroje sistemoje netvarka didės tol, kol sistema bus sugriauta ir sugrąžinta iki savo žemiausio įmanomo organizuotumo ir energijos būvio. Kitaip tariant, ji bus sugrąžinta į būvį, kuriame nebus galima atlikti jokio darbo ir nebus galima sukurti jokių struktūrų. Egzistuoja gamtos dėsnis, kosminis dėsnis, kuris sako, kad jeigu struktūra nebus šios tėkmės, save transcenduojančios Gyvenimo Upės dalimi, ji sugrius. Ji pradės irti. Ji pradės kurti sau pasipriešinimą, kuris palaipsniui ją suardys.

Kokiu būdu matote šį procesą vykstant? Na, jūs jį matote netyrumo augimu. Nuo pat tokios jėga paremtos imperijos arba struktūros sukūrimo pradžios neišvengiamai turite joje įdiegtą netyrumą. Jau pačiu šiuo jėgos naudojimu kuriate netyrumą. Jau dėl paties fakto, kad turite netyrą intenciją versti žmones prieš jų laisvą valią, kuriatės neišvengiamą pasipriešinimą savo pastangoms. O tai tiesiog reiškia, kad jau nuo pat pradžių prasideda griuvimas.

Jūs galite, laikinai, sukurti ganėtinai įmantrią imperiją tokioje planetoje kaip Žemė, kadangi materijos tankumas čia yra toks, jog egzistuoja delsos faktorius antrojo termodinamikos dėsnio veikimui, kurį taip pat dar būtų galima pavadinti karmos dėsniu arba Šivos veikimu, – tad jūs galite, kurį laiką, naudoti jėgą. O jėgos kiekis nulems jūsų imperijos dydį, sudėtingumą ir galią. Tačiau kuo daugiau naudosite galios ir jėgos, tuo trumpiau ši imperija gyvuos. Ypač sąmonei akceleruojantis Žemėje, kaip ji tai darė jau kurį laiką.

Vis didesnio ir didesnio netyrumo įkūnijimas

Kaip matote tai pasireiškiant? Matote tai visuomenėje, kuri pradeda griūti, įkūnydama vis didesnį ir didesnį netyrumą. Ką jūs matėte Sovietų Sąjungoje? Daugelis žmonių buvo verčiami dirbti darbus, kurių jie nemėgo. Ką jie padarė? Jie įžengė į proto būseną, kurioje jiems tiesiog neberūpėjo. Jie padarydavo absoliutų minimumą, kurį buvo verčiami daryti. Jie nesiėmė jokios iniciatyvos. Jie nedarė nieko papildomai. Jie nedarė nieko, ko nebuvo verčiami daryti, pavyzdžiui, nepalaikė tvarkos savo darbo vietoje ar aplink savo namus. Todėl viskas tapo purvina, netvarkinga. Žmonės nugrimzdo į žemesnę sąmonės būseną. Daugelis pradėjo piktnaudžiauti alkoholiu, kad galėtų kaip nors ištverti gyvenimą Sovietų Sąjungoje.

Matėte daug pavyzdžių, kaip dalykai pradėdavo griūti, kaip organizacija nebeveikdavo, kaip viską daryti buvo sunkiau. Viskam prireikdavo daugiau laiko, daugiau pastangų, daugiau jėgos kažką sukurti. Tačiau koks buvo dramatiškiausias įvykis, kurį matėte Sovietų Sąjungos laikais? Na, tai buvo tas vienas įvykis, apie kurį Gorbačiovas pasakė, kad jeigu reikėtų įvardinti vieną įvykį, atnešusį Sovietų Sąjungos žlugimą, tai būtų Černobilio katastrofa. Ir kur įvyko Černobilis? Ukrainoje. Ar tai nerodo jums vaidmens, kurį paaiškino Motina Marija, kad Ukrainos žmonės prisiėmė vaidmenį pademonstruoti sovietinės Rusijos sistemos, sovietinio požiūrio į gyvenimą, jėga paremto požiūrio į gyvenimą nežmoniškumą?

Matote, jeigu ryšitės išstudijuoti Černobilio katastrofą, pamatysite joje įkūnytus beveik visus sovietinės visuomenės netyrumų elementus, kuomet informacijos padalinimas iš tiesų neleido šią jėgainę prižiūrintiems žmonėms žinoti, kad jų reaktorius turi šį potencialą visiškai ištirpti, jeigu jie padarys tai, ką padarė tą lemtingą dieną. Sovietų Sąjungoje jau buvo žinoma, kad jeigu padarysite reaktoriui tai, ką Černobilio jėgainės operatoriai padarė 4-ajam reaktoriui, gali įvykti nevaldoma katastrofa. Jeigu jie būtų tai žinoję, tikrai nebūtų to darę. Tačiau jie to nežinojo, nes sovietinė sistema buvo sukurta taip, kad bet kokia informacija, kuri galėjo parodyti sovietinės sistemos silpnybę, buvo slepiama nuo žmonių, net ir nuo tų žmonių, kurie buvo tiesiogiai atsakingi už tą sritį.

Tai yra dar vienas netyrumo ženklas – informacijos slėpimas. Aš čia netgi nekalbu apie spaudos laisvę. Kalbu apie tai, kad turite technologiją, branduolinę jėgainę, kurioje potencialiai gali įvykti katastrofa, paskleidžianti radioktyvių dalelių debesį po didžiulį plotą, paveikdama milijonus žmonių. Žinote, kad šios branduolinės jėgainės dizaine egzistuoja yda, tačiau valdžios žmonės nusprendžia, kad šios žinios turėtų būti nuslėptos nuo branduolinę jėgainę prižiūrinčių žmonių. Jie tai daro norėdami neužtraukti gėdos sovietinei sistemai. Tačiau kas įvyko vietoj to? Na, įvyko branduolinė katastrofa, ir tai buvo daug didesnė gėda sovietinei sistemai nei būtų pripažinus, kad reaktoriaus dizainas yra ydingas. Šis ydingumas neprivalėjo baigtis katastrofa. Ir šios katastrofos būtų buvę galima lengvai išvengti, jeigu operatoriai būtų žinoję tai, ką žinojo žmonės valdžioje. Matote, tai yra netyrumo pavyzdys, netvarkos, griaunančios visuomenę, pavyzdys.

Netyrumas už Rusijos karinės kampanijos

Ką jūs šiandien matote sovietinėje karinėje kampanijoje Ukrainoje? Na, matote vieną problemą po kitos. Kaip sakėme, ukrainiečių kariuomenė, žinoma, kovėsi drąsiai ir protingai. Jie, žinoma, gavo paramą ir ginklus iš užsienio. Tačiau sovietinė kariuomenė iš tiesų pati save nugalėjo, kadangi viskas, kas galėjo įvykti blogai, blogai ir įvyko. Technika gedo. Kareiviams buvo prastai vadovaujama. Jie neturėjo jokios motyvacijos kautis. Kareiviai buvo siunčiami į mūšį neturėdami pakankamai amunicijos ar kuro savo mašinoms. O tuomet, žinoma, dar matėte šį rusų kareivių elgesį užkariautose teritorijose, kuris tik dabar yra pradedamas atskleisti. Sistematiška prievarta prieš civilius: žudymas, kalinimas, kankinimai, prievartavimas. To paneigti yra neįmanoma. Neigti tai gali tik tie, kurie nežino ir nenori žinoti. Tačiau ilgalaikėje perspektyvoje to nebus įmanoma paneigti. Ir tai yra netyrumo ženklas. Tai yra ženklas, kaip toli jūs nuklydote nuo harmonijos su pamatiniais visatą išlaikančiais principais.

Todėl dalykai privalo pradėti griūti. Ką gi daugiau jie gali daryti? Yra žmonių, pradedant Putinu, žmonių pačioje politinio aparato viršūnėje, ir žmonių kariuomenės aparato viršūnėje, kurie sėdi ir stebisi, kodėl viskas taip blogai vyksta, kodėl dalykai neveikia, kodėl jų planai šiai invazijai nebuvo įgyvendinti, kodėl nei vienas planas nesisekė. Jie tyrinėja įvairius aspektus ir mėgina analizuoti, kas čia įvyko ne taip, kas tenai įvyko ne taip. Tačiau jie dar netgi nepradėjo mąstyti apie tikrąją priežastį: kad visa jų karinė mašina yra namas, pastatytas ant smėlio, ji yra disharmonijoje su visatos tvarumą palaikančiais principais. Ir todėl, kai situacija tampa žūtbūtinė, ji tegali griūti. Yra žmonių, kurie sėdi tenai, karštligiškai mėgindami išsiaiškinti, kaip galėtume ištaisyti šią problemą, kad galėtume laimėti? Tačiau problema negali būti ištaisyta, kadangi problema yra sisteminė. Ji yra: „Kiekvienas šios kampanijos aspektas yra ydingas.“ Negalite izoliuoti tam tikrų veiksnių ir sakyti: „Jeigu tai ištaisysime, viskas mums pradės sektis.“ Tai yra neištaisoma problema. Jos negali ištaisyti jokios žmogiškos pastangos.

Vertikali Rusijos visuomenėje egzistuojanti vadovavimo struktūra

Ir paimkime čia tik vieną jau minėtą pavyzdį: fundamentalų skirtumą tarp to, kaip yra sutvarkyta Rusijos kariuomenė ir Ukrainos kariuomenė. Rusijos kariuomenė laikosi griežtai vertikalios valdžios tvarkos. Kuo žemiau leidžiatės Rusijos kariuomenės lygmenyse, tuo labiau esate mokomi nepriiminėti sprendimų, nesiimti iniciatyvos, daryti tai, kas jums buvo liepta. Ukrainos kariuomenėje vadovavimas daug mažiau yra paremtas šiais nuo viršaus į apačią nuleidžiamais įsakymais. Vietiniai vadai turi daugiau laisvės imtis iniciatyvos, prisitaikyti prie mūšio lauko sąlygų ir sugalvoti genialius sprendimus, užuot visada kliovęsi apmokymais ir tuo, kaip dalykai buvo daromi praeityje.

Yra žmonių, kurie sako: „Na, rusai pasimokys iš savo klaidų ir pasitaisys.“ Tačiau jie to nepadarys. Kadangi Rusijos kariuomenės tvarka atspindi visos Rusijos visuomenės tvarką, kurioje vienas žmogus viršūnėje priiminėja sprendimus, kurie persifiltruoja į žemesnius lygmenis. Jie privalo laukti nurodymų iš viršaus. Putinas ir jo pakalikai negali ištaisyti šios problemos, kadangi jie patys ir yra problema. Vienintelis būdas tai ištaisyti būtų patiems pasišalinti iš Rusijos visuomenės, tačiau nėra tikėtina, kad jie tai padarytų.

Plėtimasis ir akceleracija

Tad čia, vėlgi, matote, kad nesate dermėje su visatos tvarumo principais ir todėl save naikinate. Pažvelkite į veiksmus. Pirmiausia pradėkite nuo intencijos. Ketvirtasis spindulys yra intencijos spindulys, intencijos tyrumo. Kad galėtumėte susiderinti su pamatiniais visatos principais, privalote pradėti nuo tyros intencijos. Kokia buvo už invazijos į Ukrainą slypėjusi intencija? Na, kokia yra visos visatos intencija? Intencija yra kelti aukštyn ir akceleruoti visus visatos aspektus. Ar Putinas ketino akceleruoti Ukrainos žmones į aukštesnę būseną? Na, galbūt jis galėjo manyti savo prote, kad jų pavertimas rusų pavaldiniais bus jų akceleracija. Tačiau patys ukrainiečiai tikrai taip nemanė. Ir galiu jus užtikrinti, kad visata taip pat taip nemano. Jo intencija buvo labai akivaizdi: sunaikinti Ukrainą kaip šalį, išnaikinti ukrainiečius – nebūtinai fiziškai, bet atimant iš jų galimybę laikyti save ukrainiečiais – atskira nuo rusų tauta. Jis juos norėjo paversti savo vergais. Tai nėra tyra intencija. Tai nėra intencija akceleruoti žmones.

Galite tai matyti iš labai paprastos minties. Pažvelkite į Rusijos dydį. Pažvelkite, kiek Rusija turi naftos ir dujų, ir kitų gamtinių išteklių, ir kokias pinigų sumas jie iš to gauna. Putinas būtų galėjęs pagerinti visų Rusijos žmonių pragyvenimo lygį, jeigu būtų panaudojęs šias pajamas tam tikslui, užuot leidęs savo sėbrams ir sau pavogti šiuos pinigus iš žmonių. Tai nėra tyra intencija. Tai nėra dermėje su visatos principais. Ir vis dėlto, kadangi jis to nepadarė, kadangi jis nesusitelkė į savo žmonių pragyvenimo lygio kėlimą, jo protas tapo uždara sistema ir jame prasidėjo erozija. Ir būtent dėl to jam staiga nebebuvo gana būti neginčijamu Rusijos vadu. Jis turėjo padaryti daugiau. Ir todėl, nepaisant didžiulio Rusijos dydžio, jis norėjo turėti dar daugiau teritorijos.

Tai yra plėtimasis, o ne akceleracija. Plėtimasis yra horizontalus, akceleracija yra vertikali, ji yra transcendencija. Plėtimasis nėra transcendencija. Tai yra savo disbalansų išreiškimas vis ekstremalesniais būdais, šitaip juos padarant labiau matomais tiems, kurie yra pasiruošę matyti. Arba priartinant neišvengiamą žlugimą, kuris privers nenorinčius matyti visgi pamatyti, kad įvyko kažkas, kas nebuvo dermėje su jų lūkesčiais ir tuo, kaip jie matė pasaulį.

Kas yra aukščiausia netyrumo būsena? Galėtume sakyti, iš vienos perspektyvos, kad tai yra žmogiškumo stygius, kuomet esate pasiruošę žudyti kitus žmones, sunaikinti juos psichologiškai ir dvasiškai. Todėl, kad jums visiškai nerūpi pasekmės, kurias jūsų veiksmai sukels kitiems. Tačiau taip pat galėtumėte, žvelgiant iš kitos perspektyvos, sakyti, kad didžiausia netyrumo forma yra, kai sukuriate teoriją apie tai, kaip veikia visata, ir siekiate priversti kitus žmones paklusti jūsų teorijai. Tačiau pati jūsų teorija iš tiesų nėra dermėje su pamatiniais principais. Tai, tam tikra prasme, yra didžiausia įmanoma netyrumo forma, tai yra mūsų taip vadinamas ideologinis mąstymas, kurį mes paaiškinome knygoje apie ideologiją.

Netyrumo išraiškos Ukrainos šalyje

Jūs galite sakyti: „Na, tai yra labai gražu ir filosofiška. Tačiau kaip tai yra susiję su šiandienine Ukraina ir situacija, su kuria mes susiduriame?“ Na, ką jūs matote Ukrainoje, kalbant apie netyrumo lygmenį? Pažvelkime, kokia situacija buvo prieš karą. Jeigu būtume brutaliai sąžiningi, turėtume sakyti, kad kai žlugo Sovietų Sąjunga, nebuvo didelio skirtumo tarp Ukrainos kolektyvinės sąmonės ir Rusijos kolektyvinės sąmonės. Nebuvo didelio skirtumo žmonių elgesyje ir visuomenėje.

Na ir dabar, situacija nuo to laiko Ukrainoje pagerėjo. Tai buvo sunkus ir lėtas kilimas į kalną, dėl priežasčių, kurias paaiškinome, dėl visuomenėje egzistuojančio pasidalijimo. Tačiau jums čia reikia suprasti, kad Ukrainos žmonių vaidmuo yra padaryti regimu Rusijos žmonių nežmogiškumą. Tačiau kaip galite tai padaryti, jeigu iš pradžių patys savyje nepamatote nežmogiškumo? Jeigu nenorėsite pažvelgti į netyrumus Ukrainos visuomenėje, kurie buvo iki karo, kaip galėsite virš jų pakilti? Kaip galėsite juos transcenduoti? Matote aukštą korupcijos lygį Ukrainoje prieš karą. Tai, žinoma, yra netyrumo išraiška.

Turite tam tikrą tvarką, tam tikrus įstatymus, tačiau yra žmonių, kurie nepaiso šių įstatymų užsiimdami korupcija. Jūs, vėlgi, matėte šį įstatymų nepaisymo mentalitetą tarp daugelio Ukrainos žmonių, matėte tai iš jų pasiruošimo laužyti įstatymus. Jūs tai netgi matėte iš to, kaip, po Sovietų Sąjungos žlugimo, Ukraina tapo didžiausia ginklų prekeive pasaulyje, pardavinėdama ginklus visiems, kurie tik buvo pasiruošę sumokėti kainą. Tai tikrai nėra tyrumo išraiška. Matėte, lygiai kaip ir Rusijoje, kad valdžia, užuot naudojusi šalies turtą visų žmonių pragyvenimo lygiui kelti, leido keliems oligarchams sukaupti didžiulius turtus, o žmonės gyveno skurde, gyveno šiose nežmoniškose sąlygose, kurios buvo laikomos norma sovietiniais laikais. Akivaizdu, kad tai nėra tyrumo išraiška.

Na ir dabar, situacija po truputį gerėjo Ukrainoje. Tačiau egzistuoja būtinybė suvokti, kad Ukrainos sėkmė neturėtų būti matuojama pagal tai, kiek aukščiau jūs pakilote už Rusiją ar Sovietų Sąjungą. Ukrainos sėkmė ateityje, po karo, turėtų būti matuojama pagal: „Kiek mes tebesame atitrūkę nuo ES šalių? Kiek mums dar trūksta, kad galėtume tapti ES nariais?“ Nes, kaip sakėme, negalėsite narystės užsitarnauti iš gailesčio. Turite užsitarnauti narystę, išpildydami reikalavimus. Ir jūs GALITE tai padaryti! Ukraina GALI tai padaryti! Tačiau tam reikės pasiryžimo transcenduoti netyrumus, kuriuos velkatės su savimi iš praeities. Korupcija privalo išnykti! Privalo atsirasti naujas suvokimas, kad vagiate iš visumos, kai pažeidžiate įstatymą, kai užsiimate korupcija. Privalo atsirasti naujas suvokimas, kad oligarchai nėra verslo didvyriai. Jie yra vagys, kuriems leidimą veikti suteikė valstybė. Ir tai negali toliau tęstis.

Privalo atsirasti suvokimas, kad Rusijos žmonės, dar net ir iki Sovietų Sąjungos, bet tai netgi dar labiau buvo sustiprinta Sovietų Sąjungos laikais, turi didesnį brutalumo lygį už daugelį kitų žmonių pasaulyje. Ir Ukrainos žmonėms yra būtina pažvelgti į tą brutalumą, su kuriuo jiems teko susidurti iš Rusijos kariuomenės, ir tarti: „Mes privalome virš šito pakilti.“ Daugelis jau iš tiesų tai padarė. Aš jokiu būdu nė vieno nekritikuoju ir nežeminu. Tiesiog išsakau faktą, kad reikia padaryti dar daugiau, ir tik tuomet tapsite pasiruošę įžengti į tikrai naują Ukrainos šalies amžių. Galima padaryti daugiau. Jūs galite padaryti daugiau.

Pasišventimas pokyčiui

Gali pasirodyti, kad kalbu rūsčiai, kalbu griežtai, net kaip ir ledi mokytojos, kurios atrodė kalbančios labai tiesiai ir griežtai. Tačiau suprantate, kad jeigu nesugebėtumėte padaryti to, apie ką kalbu, ir turiu čia omenyje Ukrainos žmones kaip visumą, tuomet aš to nekalbėčiau. Esu čia ne tam, kad skleisčiau nusivylimą. Esu čia tam, kad suteikčiau jums impulsą, kuomet jūs galėtumėte akceleruotis virš praeities žemyn tempiančios traukos. Nes kaip gi kitaip galėsite atstatyti šalį po karo?

Kai žvelgiate į sugriovimus, kurie iki šiol, net ir iki šio momento, įvyko Ukrainoje, galite paklausti: „Kaip tai galėjo įvykti?“ Tačiau sugriovimų mastas iš tiesų rodo priešinimąsi pokyčiams. Tai taip pat rodo pasišventimo pokyčiams mastą. Kitaip tariant, turite Ukrainos populiacijos segmentą, kurie yra pasišventę pokyčiams. Tačiau kartu jūs turite ir kitą segmentą, kaip apie tai kalbėjome, žmones, kurie nori išsaugoti status quo ir priešinasi pokyčiams. Jeigu nebūtų buvę tokio didelio pasišventimo pokyčiams Ukrainos šalyje, nebūtų buvę tokios didelės destrukcijos, bent jau ne tiesiogiai. Todėl, kad Rusija jus per trumpą laiką būtų užkariavusi ir jūs dabar jau būtumėte pavaldūs Putino įstatymui. Ir fizinių sunaikinimų būtų buvę žymiai mažiau. Tačiau, žinoma, ateityje būtumėte matę daug didesnį psichologinį sunaikinimą.

Tad tiesiog sakau, kad priežastis, dėl kurios Ukrainos šalis priešinosi ir sugebėjo pasipriešinti, yra ta, kad egzistuoja populiacijos segmentas, kuris yra pasišventęs pokyčiams. Tačiau priežastis, dėl kurios matėte tokio masto destrukciją, yra ta, kad egzistuoja kitas segmentas, kuris priešinasi pokyčiams. Ir būtent ši trintis sukuria destrukciją. Tuo nenoriu pasakyti, kad progresyvūs žmonės, kurie yra pasišventę pokyčiams, yra atsakingi už sugriovimus. Už juos yra atsakingi būtent tie, kurie priešinasi.

Tačiau kieno atspindys yra destrukcija? Ji, žinoma, yra rusų nežmogiškumo atspindys. Tačiau ji taip pat yra atspindys to fakto, jog dėl to, kad egzistuoja priešinimasis pokyčiams Ukrainoje, turi įvykti tam tikras griūties lygmuo, kad pokyčiai galėtų įvykti. Vėlgi, aš jokiais būdais nepateisinu rusų griovimo. Jis yra nežmogiškas, nelogiškas, beprotiškas. Aš tiesiog sakau, kad progresyviems žmonėms reikia žiūrėti į šią situaciją kaip į galimybę. Dabar, kai jau dalykai buvo sugriauti, esate laisvesni judėti į priekį ir atstatyti šalį tokiu būdu, kokiu norite.

Ką būtumėte galėję padaryti, jeigu būtų buvę labai mažai sugriovimų? Vis dar egzistuotų pasipriešinimas. Kaip būtumėte galėję sukurti naują visuomenę? Vėlgi, nepateisinu destrukcijos. Aš sakau, kad dabar jūs turite kitokio pobūdžio galimybę, kurios iki tol neturėjote, jei tik ryšitės ja pasinaudoti. Tačiau, kad galėtumėte ja pasinaudoti, turite pažvelgti į Ukrainos visuomenę, kokia ji buvo iki karo, ir paklausti: „Kur mums reikia pakilti aukščiau? Kaip mums reikia akceleruotis? Kokie yra netyrumai, kuriuos galime atpažinti, virš kurių mums tiesiog reikia akceleruoti save ir savo visuomenę? Korupcija – kaip galime sukurti šiuolaikinę visuomenę su tokiu korupcijos lygmeniu? Kaip galime tapti ES nariais su tokiu korupcijos lygmeniu?“

Kuo yra paremta ES? Ji yra paremta: turite naujai į Sąjungą atėjusią valstybę, kuri nėra pasiekusi tokio paties materialios gerovės lygmens kaip senosios šalys. Senesnės šalys Europos sąjungoje duos pinigų naujai šaliai, kad ji galėtų pastatyti infrastruktūrą, kuri yra reikalinga visų žmonių klestėjimui sukurti. O jeigu paimsite iš ES ateinančius pinigus ir leisite kažkokiems korumpuotiems valstybės tarnautojams ar oligarchams pavogti visus šiuos pinigus, kad jie nebūtų naudojami visiems naudingai infrastruktūrai statyti? Kaip ES galės toliau tai remti? Kaip galėsite transformuoti Ukrainą, kad ji taptų tokia pat turtinga kaip kitos ES šalys, jeigu leisite korumpuotiems žmonėms pavogti didžiąją šio turto dalį? To padaryti neįmanoma. Tai negali būti įkūnyta. Tai neįmanoma.

Žinoma, žinau, kad daugelis sugeba tai matyti. Daugelis politikų ir pats prezidentas sugeba tai matyti. Tačiau aš suteikiu jums galimybę spinduliuoti tai į kolektyvinę sąmonę su ketvirtojo spindulio intensyvumu, suteikiančiu jums tą impulsą, kuris iš tiesų gali būti lemtingas skirtumas, padėsiantis šaliai įveikti šią kliūtį. Tai, žinoma, turi būti priimta. Tai turi būti sugerta. Tai turi būti išreikšta, kaip pasiryžimas akceleruotis. Tariate: „Mes tapsime daugiau. Paliksime praeitį praeityje ir tapsime nauja šalimi. Mes, Ukrainoje, esame pasiruošę atlikti 180 laipsnių posūkį ir palikti praeitį.“ Būtent taip galite paversti Ukrainą nauja šalimi.

Iš inertiškumo į iniciatyvą

Žinau, kad tai buvo rūstus mokymas. Tačiau aš esu Ketvirtojo Spindulio mokytojas, kuris taip pat, tam tikra prasme, yra Disciplinos Spindulys. Kas yra disciplina? Na, kas yra disciplinos stygius? Netvarka, chaosas. Tam tikra prasme, galėtume sakyti, kad kai žmonės yra nedisciplinuoti, jie yra žemiausiame įmanomame energijos būvyje. Jie yra proto būsenoje, kurioje jaučia nieko negalintys padaryti. Nėra jokios prasmės kažką daryti. Jie negali imtis iniciatyvos. Jie negali kažko pradėti ir įvykdyti to iki galo.

Tam, kad akceleruotumėtės, kad pakiltumėte aukščiau, jums reikia turėti tam tikrą kiekį disciplinos, tam tikrą pasiryžimą įveikti šią žemyn tempiančią trauką link žemiausio bendro vardiklio. Ši žemyn tempianti trauka nėra natūrali. Tai nėra žmogiška prigimtis. Žmogiška prigimtis yra savitranscendencija. Tačiau dėl visų tų dalykų, kurie įvyko šioje Žemėje, puolusios būtybės mėgino sunaikinti šį savitranscendencijos troškimą. Ir to pasekmė yra ši labai žema sąmonė, kurioje vyrauja inercija, tingumas, apsileidimas, nenoras nieko daryti, tiesiog norėjimas išsaugoti status quo, kad ir koks apgailėtinas jis būtų. Jūs dabar, žinoma, turite galimybę tai nusipurtyti, išsilaisvinti iš šio sovietinės praeities momentumo, kuris savo šaknimis siekia netgi dar senesnius nei Sovietų Sąjunga laikus. Tačiau, žinoma, Sovietų Sąjunga tai kultivavo didžiojoje žmonių dalyje, siekdama neleisti jiems mesti iššūkio sistemai.

Ukrainai reikia pereiti į naują būseną, kurioje iniciatyva būtų laikoma sveikintinu dalyku, kurioje ji būtų skatinama, į ją būtų žiūrima kaip į kažką, kas gali vesti visuomenę į priekį. Ukrainoje visada egzistavo, ir vis dar tebeegzistuoja šiandien, valdžios elitas versle, politikoje, kuris nori stabdyti iniciatyvą, kadangi jie jaučia, jog ji jiems gali kelti grėsmę. Ir Ukrainai reikia ryžtingai nuspręsti: „Na, mes leisime, kad dabartinei tvarkai iškiltų grėsmė, idant padarytume progresą ir sukurtume geresnę šalį su klestėjimu ir laisve visiems.“ Tai yra įmanoma padaryti. Tai yra įmanoma padaryti!

Serapio dovana

Tad daviau jums tai, ką norėjau jums duoti, šį impulsą, kuris nuvilnijo per kolektyvinę sąmonę, ne kaip chaotiška banga, bet kaip harmonizuojanti banga, atnešanti tvarką, harmoniją, reguliarumą, discipliną, struktūrą į chaosą, tvarkingumo įtaką. Jeigu esate pakylėtųjų mokytojų mokinys, kuriam rūpi Ukrainos ateitis, iš tiesų galite kviesti Ketvirtąjį Spindulį ir prašyti akceleruoti šį impulsą, kurį aš išspinduliavau. Jeigu galėtumėte tai matyti, pamatytumėte, kaip pasklido harmonijos banga. Ir ji pradėjo naikinti disharmoniją, kuri čia egzistuoja, ir ji paskatino visą kolektyvinę sąmonę vibruoti šiais reguliariais, tvarkingais, struktūrizuotais, nuostabiais bangų raštais.

Aš jums suteikiu galimybę suharmonizuoti kolektyvinę Ukrainos sąmonę su tvariais visatos principais. Man tai yra leidžiama daryti tik kurį laiką, siekiant suteikti jums atskaitos tašką. Ir tuomet jau tik nuo pačių žmonių priklausys, ar jie su tuo susiderins, ar ir vėl grįš prie senosios netvarkos ir sudrums šį raštą. Bet bent jau bus duota galimybė. Žmonės, kurie išgirs arba perskaitys šį mokymą, negalės nepajausti kažkuriame savo esybės lygmenyje šios tvarkos įtakos. Šios sinusoidinės tyrumo bangos, kuri spinduliuoja per kolektyvinę sąmonę, kol tarsi dujose, kuriose neharmoningos molekulės staiga susiderina ir įvyksta šis fazinis virsmas, kuomet įsivyrauja tvarka.

Trumpą akimirką, trumpą laiko intervalą, nepaisant viso Ukrainoje vykstančio chaoso, nepaistant mūšio lauke tvyrančios netvarkos, emociniame, mentaliniame ir identiteto kolektyvinės sąmonės lygmenyse įsivyrauja ši tvarkos, tyrumo būsena. Ketvirtojo Spindulio Tyrumas, kuris AŠ ESU. Nes AŠ ESU Serapis Bėjus, Ketvirtojo Spindulio Čohanas. Ir mano intencijos yra tyros, ir būtent dėl to aš galiu spinduliuoti šią įtaką ir nustelbti netyras įsikūnijime esančių žmonių intencijas. Nes mano intencija yra tyresnė už bet kokius Žemėje egzistuojančius dalykus. Ir dabar jūs žinote, koks tai yra jausmas, ar žinotumėte tai sąmoningai ar ne, jūs patyrėte Tyrumą, kuris AŠ ESU.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2022 Kim Michaels