Daugiau Liepsna

Pakylėtasis Mokytojas MOR, 2012 gegužės 3 d. per Kim Michaels.


Mokytojas MOR AŠ ESU, ir ateinu pas jus Daugiau Liepsnoje. Ateinu pas jus ant Daugiau Paukštelio sparnų, plasnojančio savo sparneliais ir sukuriančio oro šuorą, kuris jį iškelia aukštyn, iš kur jis mato viską, kas vyksta Žemėje. Ir jis mato, ar kažkas yra daugiau ar mažiau. Ir aš taip pat matau viską, kas yra daugiau, ir viską, kas yra mažiau, viską, kas nėra daugiau. Nes matote, aš iš tiesų esu Daugiau Liepsną įkūnijanti Būtybė, kuri ir paskatino Kūrėją pradėti kūrimo procesą. Vidinis impulsas būti daugiau, troškimas būti daugiau, troškimas išreikšti, troškimas kurti, net ir troškimas sukurti savimonę turinčias savo paties tąsas, ir tuomet mėgautis jų vystymusi, net ir jų kovomis, kaip daugelis jūsų Žemėje kovojate. Ir kaip, tiesą sakant, daugelis ir mūsų kovojome, kai vis dar tebebuvome įsikūnijime. 

Nes jūs, kurie žinote apie pakylėtuosius mokytojus, turite įsisąmoninti subtilią, o kartais ir nelabai subtilią, ego tendenciją norėti paversti mus stabais. Jūs kartais galvojate, kad esame nepalyginamai aukščiau už jus ir todėl turėjome būti labai ypatingi, kai buvome įsikūniję Žemėje, ypač savo paskutiniame arba keliuose paskutiniuose įsikūnijimuose. Esate linkę žiūrėti į mūsų įsikūnijimus, kuriuose buvome įžymiais žmonėmis, ir esate linkę manyti, kad tuose įsikūnijime buvome praktiškai tobuli. Tačiau drįskite dar kartą į tai pažvelgti. Drįskite pasiskaityti apie įvairius mūsų įsikūnijimus, tiek mano, tiek Sen Žermeno, tiek Jėzaus, tiek kitų mokytojų. Ir pamatysite, kad mes iš tiesų nebuvome tokie tobuli. Turėjome savų idiosinkrazijų, ir daugeliu atvejų vilkome paskui save įvairias šmėklas. Ir kaip matėte, kad Jėzus, tik kabodamas ant kryžiaus atidavė paskutinę šmėklą, – taip ir mes neatidavėme tos paskutinės šmėklos iki pat savo pakylėjimo, mano mylimieji. 

Būkite nuolankūs ir nenusivilkite

Ir taip pat bus ir jums, dėl tos paprastos priežasties, kad kai atiduosite tą paskutinę šmėklą, nebegalėsite išsaugoti dėmesio sukoncentruoto fizinėje oktavoje. Ir jūsų gyvybės srautas pradės tekėti už kūno ribų. Ir Sąmoningasis AŠ, kuris yra jūsų esybės šerdis, nusimes paskutinę savo susitapatinimo su išorine savastimi išnarą, ir suvoks bei pripažins savo absoliučią vienovę su Esatimi. Ir tai, mano mylimieji, yra sudėtingas ir subtilus procesas, kurio neįmanoma užbaigti per penketą minučių (kaip jus tuo norėtų įtikinti įvairūs „padėk pats sau“ guru), ar netgi per penkerius gyvenimus dabartinėje Žemės situacijoje. 

Tačiau tai gali užbaigti visi, kurie yra pasiryžę nepaliaujamai siekti vieno reikalavimo išpildymo, kuris yra absoliutus reikalavimas, jeigu norite progresuoti kelyje – ir tai yra pasiryžimas stebėti save, žiūrėti į veidrodį, tirti savo psichiką, ieškoti to, kas paslėpta, ieškoti subtilių, tų ach tokių subtilių ego sluoksnių, kurie slepiasi už tokios daugybės įsitikinimų ir pasiteisinimų, kad tiesiog sunku patikėti. Ir tik tuomet, kai būsite pamatę tai savyje, tik tuomet, kai išvyniosite šiuos sluoksnius savo esybėje, galėsite iš tiesų patikėti ir suprasti, ką mums tenka pereiti, kylant aukštyn link to galutinio išėjimo į pakylėjimą. 

Mano mylimieji, sakau tai ne tam, kad atgrasinčiau jus nuo siekio būti daugiau. Sakau tai tam, kad atgrasyčiau jus nuo puikybės jausmo, kurį daugelis pakylėtųjų mokytojų mokinių ir daugelis kitų dvasingų žmonių yra susikūrę, kartais kurdamiesi tai ne vieną gyvenimą, manydami, jog dėl to, kad visada priklausė tai, jų manymu, vienintelei tikrai bažnyčiai ar vienintelei tikrai pakylėtųjų mokytojų ar kažkokio kito aukštesnio autoriteto remiamai organizacijai, jie iš tiesų yra pranašesni. Jie privalo būti ypatingi, jie privalo atrodyti išskirtiniai Dievui, pakylėtiesiems mokytojams, ar kad ir ką jie laikytų aukščiausia Būtybe danguje. 

Mano mylimieji, nuolankumas yra absoliuti būtinybė. Nes jeigu nebūsite nuolankūs, jūsų puikybė neleis jums į kažką pažvelgti. Arba bijosite prarasti tą puikybę. Ir todėl apsibrėšite ribas, kiek toli galėsite eiti link pakylėjimo. Susikursite saugias zonas šmėkloms, kurios slėpsis už įsitikinimų, į kuriuos jūsų puikybė neleis jums atvirai ir sąžiningai pažvelgti. Tad jūs patys nusistatote savo kelią, kuriuo grįžtate pas Dievą, nes jūs patys susikūrėte jus nuo Dievo nuvedusį kelią. Ir tiktai jūs galite panaikinti tai, ką padarėte. Tiktai jūs galite panaikinti tai, ką bendrakūrėte naudodamiesi laisva valia ir savimone, kuriuos jums Dievas suteikė kaip aukščiausią gyvenimo dovaną. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Galios iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2012 Kim Michaels