5 | Galia ir valia

Pakylėtasis Mokytojas MOR, 2013 vasario 02 d. per Kim Michaels.


Daugiau AŠ ESU. Ir mokytojas AŠ ESU. Tad aš esu Mokytojas MOR (angl. MORE – DAUGIAU). Ir esu čia tam, kad parodyčiau jums, kaip tapti daugiau Pirmajame Spindulyje. Ir pradėti norėčiau pateikdamas jums apžvalgą. Jūs, žinoma, esate susipažinę su mokymu, kad egzistuoja 144 galimi sąmonės lygiai. Žinote, kad šių mokymų serijos ir knygų, kurias perduodame, tikslas yra parodyti jums, kaip pakilti nuo 48 iki 96 sąmonės lygmens, įvaldant septynių spindulių iniciacijas.

Tačiau dabar pažvelkime, kas nutinka, kai pirmą kartą nusileidžiate į Žemę. Kaip sakėme, kai pirmą kartą nusileidžiate į šią planetą, nusileidžiate į 48 sąmonės lygį (tai yra, jeigu esate naujas gyvybės srautas). Idealiame scenarijuje, kas nutiktų tokiam gyvybės srautui? Na, gyvybės srautas nusileistų su viename taške sukoncentruota savimone, su pojūčiu, kad yra susijęs su kažkuo didesniu – nors jis dar neturėtų aiškios vizijos apie AŠ ESU Esatį, – ir gyvybės srautas nusileistų turėdamas troškimą eksperimentuoti su savo kūrybiniais gebėjimais.

Tad, 48 lygmenyje, pats svarbiausias gebėjimas, kurį natūraliai turite, idealiame scenarijuje, yra noras eksperimentuoti. Tai yra noras išmėginti kažką naujo ir tiesiog pamatyti, kokį atsaką gausite iš materialios visatos, kurią galėtume laikyti milžiniška grįžtamojo ryšio mašina. Viskas, ką išsiųsite, jums bus atspindėta kosminio veidrodžio.

Jeigu dabar pažvelgtumėte į šį pasiryžimą eksperimentuoti iš šiek tiek kitokios perspektyvos, kas yra ši sąmonės būsena? Na, iš dalies tai yra tai, apie ką kalbėjo Buda, kalbėdamas apie „pradedančiojo protą“. Apie tai kalbėjo Jėzus, sakydamas, kad jeigu netapsite kaip maži vaikai, negalėsite įžengti į karalystę. Proto būsena, kurią turite 48 lygmenyje yra tas nekaltumas, šventas nekaltumas.

Nekaltumo svarba

Idealiame scenarijuje galėtumėte kilti aukštyn per septynis spindulius neprarasdami šio nekaltumo. Jūs, žinoma, įgytumėte patirties, tačiau tai neatimtų jūsų nekaltumo, nors jūs iš tiesų taptumėte brandesni ir tam tikrais atžvilgiais labiau patobulėję. Tačiau jūs vis dar tebebūtumėte nekalti, ta prasme, kad neturėtumėte jokių netyrų, į save sukoncentruotų intencijų, norėdami žeminti kitas gyvybės formas. Ir nebūtumėte susidūrę su kitais gyvybės srautais, turinčiais intenciją pažeminti jus ir jūsų kūrybines pastangas.

Ar suvokiate, kad idealiame scenarijuje, yra įmanoma plėsti savo kūrybinius gebėjimus, augti savo kūrybinių gebėjimų suvokime, niekada nesusiduriant su šia mąstysena – šia sąmone, – kuri siekia jus pažeminti ir nuteisti pagal kažkokį reliatyvų, dualistinį standartą, pasak kurio privalote būti teisūs arba klysti? Ir jeigu kažką padarote ne taip, tuomet kažkas ne taip yra su jumis

Na ir dabar, žinoma, jums visiems teko susidurti būtent su šia sąmonės būsena, net ir šiame gyvenime – ir, galiu jus užtikrinti, taip pat ir daugelyje ankstesnių gyvenimų šioje planetoje. Nes tiesiog pažvelkite į Žemės planetą ir pamatysite, kaip ši teisimo, vertinimo ir kitų žeminimo sąmonė buvo persmelkusi visą gyvybę šioje planetoje tiek ilgai, kiek turėjote rašytinę istoriją – ir galiu jus užtikrinti: netgi dar ilgiau negu tai.

Kaip sakėme, jūs neturite idealaus scenarijaus. Ir mintis, kurią noriu pasodinti jūsų prote, yra, kad Septynių Šydų Kelio tikslas nėra meistriškai išmokti protu valdyti materiją, įgyjant gebėjimą materializuoti regimus fenomenus, kurie padarytų įspūdį kitiems žmonėms. Kelio tikslas netgi nėra įgyti kažkokią specifinę išmintį ar kažkokį ypatingą gebėjimą daryti tą ar aną. Pagrindinis ėjimo septynių spindulių keliu tikslas dabartinėmis Žemės sąlygomis yra būtent tai: Susigrąžinti savo nekaltumą, kad sugebėtumėte išreikšti kūrybines septynių spindulių energijas visiškame nekaltume. 

Ir šitai, žinoma, yra naujas posūkis, apie kurį žino nedaugelis dvasios mokinių. Mes dabar jau daugiau kaip šimtmetį atvirai mokome pakylėtųjų mokytojų mokymų Žemėje per įvairius pasiuntinius ir mokymus. Tačiau beveik nebuvo suvokimo, kad tikrasis ėjimo keliu tikslas yra susigrąžinti tai, kas buvo prarasta, tai yra, tą nekaltumą, kuris ir yra tikrasis rojus Žemėje. 

Prarastasis rojus

Kaip įkūnysite rojų Žemėje? Argi Jėzus nesakė, kad Dievo karalystė yra jumyse? Tad argi nėra logiška, kad būdas įkūnyti rojų Žemėje yra pasiekti tam tikrą sąmonės būseną? Ir kokia yra sąmonė, kurią turite Rojuje? Na, kol dar nebuvote suvalgę uždraustojo vaisiaus, šitaip išmesdami save iš rojaus, kuris buvo Maitrėjos Misterijų Mokykla, buvote nekaltumo būsenoje. Tai buvo švento nekaltumo būsena, kurioje laisvai eksperimentavote su savo kūrybiniais gebėjimais, nevertindami jų pagal standartą, sukurtą iš atskiro, dualistinio proto. 

Matote, čia Žemėje jūs susidūrėte su standartu, kuris buvo sukurtas puolusių būtybių, ir šis standartas buvo sukurtas būtent tam, kad sunaikintų šventų nekaltųjų nekaltumą. Jis buvo sukurtas užtikrinti, kad kartą jiems praradus tą nekaltumą, jiems būtų nepaprastai sunku jį susigrąžinti.

Nes kaip sunku jums yra susigrąžinti savo nekaltumą dabartinėje Žemės aplinkoje, kur jūs esate nuolatos puolami kitų žmonių arba tamsos jėgų? Arba esate puolami daugybės dvasių, apnuogintų Maha Čohano, kurios siautėja kolektyvinėje sąmonėje, nuolatos siekdamos manipuliacijomis įstumti jus į kažkokią kovą, į kokį nors žaidimą, į mėginimus įrodyti kažkieno teisumą ir kitų paklydimą.

Mano mylimieji, tiesiog pažvelkite į gyvenimą. Argi neatpažįstate šios sąmonės ir nematote, kaip ja yra persigėrę visi visuomenės aspektai, visi žmogiškų santykių aspektai, ir kaip jūs ir patys buvote su ja susidūrę? Tad leiskite man jums pasakyti, kad dabar mes turime tam tikrą pirminio scenarijaus išvertimą į priešingą pusę. Idealiame scenarijuje savo kelią pradėtumėte nekaltume, ir tuomet augtumėte ir išlaikytumėte savo nekaltumą, tuo pat metu tobulėdami ir bręsdami. Bet dabar, kai ateinate pas mane ir trokštate laikyti Pirmojo Spindulio iniciacijas, mes susiduriame su beveik visiška priešingybe. Jūs dabar jau esate kažkiek patobulėję ir subrendę, ta prasme, kad žinote daug dalykų ir esate išgyvenę daug patyrimų žemiškame gyvenime, tačiau esate praradę nekaltumą. 

Ir nėra realistiška, kad aš galėčiau – jau pačiame 48 sąmonės lygmenyje, pačioje pirmoje iniciacijoje – padėti jums susigrąžinti šį nekaltumą. Tiesą sakant, aš, būdamas pirmu Čohanu, negaliu to padaryti. Tik kai pereisite visus septynis spindulius, turėsite galimybę susigrąžinti tą nekaltumą, kad kai pasieksite 96 lygmenį, būsite pilnai susigrąžinę nekaltumą, su kuriuo pirmą kartą nusileidote.

Štai kodėl jūs tuomet galite išlaikyti 96 lygmens iniciaciją, nepradėdami savo kūrybinių gebėjimų naudoti į save sukoncentruotu būdu ar netgi agresyviu būdu, kurio tikslas yra kontroliuoti kitus ar kovoti kažkokį epinį mūšį. Tai jums suteikia ilgalaikę viziją. Ir jums yra svarbu prisiminti – einant šiuo Septynių Šydų Keliu, – kad kiekviename žingsnyje vis labiau artėjate prie nekaltumo. Jums reikia pamąstyti: „Kas šiuo metu atima mano nekaltumą mano dabartiniame sąmonės lygyje?“ 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Galios iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels