7 | Galia ir išmintis

Pakylėtasis Mokytojas MOR, 2013 vasario 03 d. per Kim Michaels.


Mokytojas MOR AŠ ESU. Ir aš esu galios mokytojas. Tad šiame mokyme kalbėsiu jums apie piktnaudžiavimus galia ir išmintingą naudojimąsi galia. Bėda ta, kad savo kelionių Žemės planetoje metu jūs dažniausiai susidurdavote su piktnaudžiavimais galia ir retai matėte išmintingą naudojimąsi galia. Tad priėmėte klaidingą atskaitos tašką, kadangi Žemėje dažnai buvo vaizduojama, jog, norint įvertinti, ar kažkas yra sėkmingas arba galingas, turi būti vertinami fiziniai pasiekti rezultatai. 

Esate linkę manyti, kad galingas žmogus yra toks žmogus, kuris sugeba kažką padaryti, kad ir kiek tai kainuotų žmonėms ar kad ir kokios būtų pasekmės žmonėms. Jūs, pavyzdžiui, galite pažvelgti į generolą, kuris gali nugalėti priešą; tačiau kiek tai kainuoja žmogiškų gyvybių ir kančių? Galite pažvelgti į šalių lyderius, kurie pasiekė tam tikrus išorinius rezultatus, tačiau kiek tai kainavo tų šalių ar kitų šalių žmonėms? 

Matote, aš, Galios Čohanas, nevertinu galios pagal fizinius rezultatus Žemėje. Man fiziniai rezultatai yra visiškai nesvarbūs. Ir tai yra teiginys, kuris gali nustebinti kai kuriuos dvasios mokinius. Tačiau taip yra dėl to, kad jie žiūri į Pirmąjį Galios Spindulį per žemiško standarto, klaidingo galios standarto filtrą. 

Gyvenimo tikslas yra jūsų augimas

Ką mes daug kartų sakėme? Materiali visata yra mokykla, mokymosi aplinka. Visata yra kosminis veidrodis. Tai, ką išsiunčiate, jums bus atspindėta fizinių aplinkybių pavidalu. Tačiau koks yra tikslas atspindėti jums tai, ką išsiunčiate? Tikslas yra tiesiog štai koks: Padaryti tai regima tokiu būdu, kad būtų sunku paneigti, ko nematote savo pačių pasąmonėje ar kartais net ir sąmonėje. Ir kodėl visata šitai daro? Todėl, kad jūsų gyvenimo tikslas yra augti savo sąmonėje. 

Galite prisiminti savo turimą technologiją, kai užsidedate virtualios realybės akinius. Užsidedate šiuos akinius ir nebematote kambario, kuriame esate. Matote tiktai tai, kas yra jums prieš akis ekrane, kuris yra įtaisytas akiniuose. Tai, ką jūs matote, iš tiesų nėra reali aplinka; tai, ką matote, yra kompiuterinės programos sukurta aplinka – kitaip tariant, virtuali, netikra aplinka. Tačiau galiu jus užtikrinti, kad jeigu galėtumėte matyti taip, kaip matau aš, pamatytumėte, kad fizinė Žemės planetos aplinka yra lygiai tokia pat netikra kaip ir ta virtuali aplinka, kurią matote per šiuos virtualios realybės akinius. 

Išoriniai rezultatai nėra svarbūs

Žemės planeta tiesiog yra sąmonės projekcija. Mes kalbėjome apie faktą, kad yra sferų, kurios jau yra pakilusios, tačiau jūs gyvenate vėliausioje nepakilusioje sferoje. Nepakilusioje sferoje niekas neturi galutinės tikrovės, niekas neturi absoliutaus amžinumo, nes tai yra eksperimentinė aplinka. Ir todėl, nieko nebus amžino – niekas netaps galutine realybe, – kol sfera nepakils. Kadangi gyvenate aplinkoje, kuri neturi jokio absoliutaus tikrumo, kodėl gi man, ar bet kuriai kitai pakylėtajai būtybei, turėtų rūpėti fiziniai rezultatai, kuriuos jūs rodote ar nerodote? Mums tai neturi jokios reikšmės. 

Ar nematote, kad mes pastoviai mokėme, jog egzistuoja išorinis, netikras kelias į išganymą, ir vidinis, tikras kelias? Išoriniame, netikrame kelyje galvojate, pačioje primityviausioje jo versijoje, kad jeigu priklausysite tam tikrai išorinei religijai, garantuotai būsite išganyti.

Bet ką mes vėl ir vėl kartojome? Jūsų sąmonės būsena lemia, ar būsite išganyti, ar galėsite pakilti, ar galėsite įžengti į dvasinę karaliją. Neįžengsite į dvasinę karaliją, kol nepasieksite 144 sąmonės lygmens. Nepasieksite to lygmens, jeigu manysite, kad svarbiausia yra pademonstruoti specifinius išorinius rezultatus. Tiesą sakant, nepakilsite iš 48 į 49 sąmonės lygį, jeigu manysite, kad svarbiausia yra išoriniai rezultatai, kuriuos generuojate.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Galios iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels