13 | Galia ir gydymas

Pakylėtasis Mokytojas MOR, 2013 vasario 06 d. per Kim Michaels.


Mokytojas MOR AŠ ESU. Ir norėčiau toliau pratęsti mokymą, kurį jums daviau apie vakarėlį, mūsų surengiamą tiems, kurie pasiekia tą tašką, priimdami sprendimą, jog ryšis akceleruotis. Palyginau tai su sutvirtinimo vakarėliu, kuris dažnai būna surengiamas paaugliams, patvirtinantiems savo krikščionišką tikėjimą.

Aš, žinoma, žinau, kad daugelis paauglių Žemėje tai laiko kultūrine ceremonija, formalumu, suteikiančiu priėjimą prie vakarėlio ir dovanų. Ir vis dėlto, gilesnė už viso to slypinti prasmė yra ta, kad jūs iš tiesų pasiekiate tokią brandą, kurioje galite sąmoningai patvirtinti savo krikščionišką tikėjimą.

Tačiau aš, žinoma, neprašau jūsų nieko patvirtinti vien iš tikėjimo. Tikėjimas neturi nieko bendro su tuo, ko aš mokau, kadangi aš mokau per patyrimą. Ir kai patiriate, kam jums bereikia kažkuo tikėti, ko nesate patyrę? Tikėjimas, kad patyrimas yra įmanomas, gali būti naudingas, padėdamas atverti jūsų protą ir širdį tam patyrimui, tačiau galutinis tikslas yra jums išgyventi tą patyrimą. 

Intensyvaus augimo laikotarpis

Kai iš tiesų tam pasišvenčiate, galite pereiti į fazę, kurioje imate naudotis savo atrasta galia, kad kuo labiau akceleruotumėte savo savasties jausmą. Galite akceleruotis virš ankstesnio savasties jausmo. Daugelis mokinių dabar pereina periodą mano ašrame, kuris turi paralelių su tuo, ką jie patiria savo būdraujančioje sąmonėje. Nes dažnai, kai žmonės pereina šią ceremoniją mano ašrame, jie gali neprisiminti ceremonijos savo sąmoningu protu, tačiau jie iš tiesų suvokia, kad dvasinis kelias yra didžiulė galimybė save akceleruoti.

Ypač tie, kurie žino apie mūsų mokymus, dažnai dabar puola visu rimtumu studijuoti šiuos mokymus ir praktikuoti mūsų šaukinių ir invokacijų technikas su didesniu užsidegimu nei kada nors anksčiau. Tai juos dažnai pastūmėja į labai intensyvaus augimo periodą, kuriame jie atsikrato daug senųjų sąlygų, atsikrato didelės dalies bagažo, kurį su savimi tempėsi dažnai ne vieną gyvenimą. Tai yra didžiulio augimo procesas, didžiulė akceleracija.

Lankymasis kitų Čohanų ašramuose

Šiam procesui taip pat padeda ir tai, kad po to, kai pereinate šią ceremoniją, kurioje iš tiesų patvirtinate savo pasiryžimą akceleruotis, jūs, taip sakant, nebesate uždaryti vien mano ašrame. Kol pilnai nepasišvenčiate dvasiniam keliui, galite lankytis tik Pirmojo Spindulio ašrame, nes čia, taip sakant, yra testuojamas jūsų pasiryžimas akceleruotis. Aš siekiu, kaip aprašiau pirmosiose keliose pakopose, atvesti jus iki taško, kuriame galėtumėte priimti tą sprendimą. Tačiau, kol nesate priėmę to sprendimo, iš tiesų negalite niekur kitur eiti; jūs iš tiesų negalite lankytis kitų Čohanų ašramuose. Tačiau kai priimate šį sprendimą, galite apsilankyti ašrame, kuriame jums reikia apsilankyti, kad galėtumėte įveikti tam tikrą slenkstį, tam tikrą kliūtį savo kelyje.

Kai kurie mokiniai gali nueiti į Viešpaties Lanto ašramą, kuriame mokosi plėsti savo protavimo gebėjimus, nes jiems reikia samprotauti apie tam tikrus dalykus, kad galėtų akceleruotis virš tam tikro savo praeities bagažo. Kiti mokiniai eina į Pauliaus Venecijiečio ašramą, kuriame dar stipriau dirba su meile, mėgindami patirti ir sugerti meilę, jie dirba su savo gebėjimu priimti, kad yra verti meilės. Kiti mokiniai, žinoma, šiame etape eina į Serapio Bėjaus ašramą, kuriame gauna didžiulę pagalbą naudotis akceleracijos galia, Akceleracijos Liepsna, Tyrumo Liepsna, idant akceleruotųsi virš didžiosios dalies savo praeities. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Galios iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels