Raktas 33: Skelbkite nedualistinę evangeliją visiems sutvėrimams

Ankstesniuose šios knygos skyriuose, pamėginau jums duoti realybės supratimą, su kuria susiduriate būdami įsikūniję žmogumi šioje nedidelėje planetoje, vadinamoje Žeme. Pamėginau jums duoti reliatyviai glaustą paaiškinimą, kuris būtų patrauklus protui, intelektui, idant galėtumėte suprasti, su kuo turite reikalą ir su kuo turėjote reikalą labai ilgą laiką per daugelį ankstesnių gyvenimų. Tačiau nepaliksiu jūsų, nesuteikęs jums pilnesnio visos savo esybės patyrimo, nes iš tiesų, aš, Viešpats Maitrėja, esu daugiau nei protas. Aš taip pat esu širdis, esu jausmas, ir jaučiu labai stiprius jausmus Žemėje gyvenantiems gyvybės srautams, o tai pat šiems planetiniams namams, net ir Motinai Žemei, kuri iš tiesų yra gyva Esybė, laikanti viziją ir pusiausvyrą evoliucijoms, kurios auga – arba neauga, priklausomai nuo savo pasirinkimo – šiuose planetiniuose namuose.

Tad, mano mylimieji, iš tiesų noriu pasveikinti jus Maitrėjos širdies meilėje, nes aš atstovauju Tėvo meilę Žemės evoliucijoms. Iš tiesų, žinau, kad daugelis jūsų užaugote religinėje tradicijoje, kuri vaizduoja Tėvą labai tolima būtybe, išoriniu Dievu danguje, galbūt netgi piktu Dievu danguje. Tad, mano mylimieji, žinau, kad daugelis jūsų Dievo, Tėviškojo Dievo asmens, niekada neasocijavote su meile. Kai kurie iš jūsų patyrėte laimę susidurti su moteriškuoju Dievo aspektu, ar tai būtų Motina Marija ar viena iš moteriškųjų deivių, garbinamų Rytuose. Ir todėl, jūs bent jau išgyvenote labiau subalansuotą Dievo meilės patyrimą. Tačiau trokštu, kad pilniau patirtumėte Dievo meilę, idant jūsų meilė galėtų būti išbaigta, kadangi suvoktumėte, jog Dievas Tėvas, pats Kūrėjas, be galo ir besąlygiškai myli jūsų esybę, jūsų Alfa tapatumą, jūsų Sąmoningąjį AŠ ir Omega tapatumą, kurį pasistatėte ant Kristaus Uolos.

Ak, mano mylimieji, jei bent sekundės mirksnį galėtumėte pajusti Kūrėjo jums jaučiamą meilę, ši meilė jus visiškai transformuotų. Ir nukristų nuo jūsų visi dualistinės sąmonės elementai, susikaupę jūsų keturiuose žemesniuosiuose kūnuose; nukristų nuo jūsų ego, ir būtumėte panardinti į absoliučios vienovės su Kūrėjo Esybe jausmą.

Kaip paaiškinau, jūsų Sąmoningasis AŠ iš tiesų yra paties Kūrėjo Esybės tąsa, jo individualizacija. Nes, kai Dievas nusprendė kurti individualius gyvybės srautus su laisva valia, jis iš tiesų pasakė, kaip sakė ir Kristus: „Štai mano kūnas, kuris dėl jūsų padalijamas“ (I korintiečiams 11,24). Tad Dievo „kūnas“, Dievo sąmonė, Dievo Esybė buvo padalinta, sukuriant nesuskaičiuojamą daugybę individualių gyvybės srautų, kurie visi sudaro Dievo Kūną formų pasaulyje. Tad jūs, kurie esate įsikūnijime Žemės planetoje, esate Dievo Kūno Žemėje dalis, ir labiausiai norėčiau pamatyti kiekvieną iš jūsų individualiai atkuriant ryšį su beribe meile, kurią Kūrėjas jaučia jūsų individualiai Esybei, kuomet galėtumėte priimti save vertu Dievo Kūno Žemėje nariu. Ir kai priimsite tai individualiai, galėsite susirinkti visi drauge ir sukurti tikrą Šventosios Dvasios Vandenio amžiaus bendruomenę, tikrą besąlyginės meilės bendruomenę, kuri tuomet taps Maitrėjos Vienovės Sfera, kurioje kiekvienas žmogus jausis Dievo Kūno dalimi.

***

Ak, mano mylimieji, būtent tokią bendruomenę mėginau sukurti pirminiame Rojaus Sode, kurioje visi būtų galėję turėti maksimalias galimybes jaustis mylimi ir jaustis didesnės visumos dalimi. Ir su dideliu liūdesiu stebėjau, kaip kai kurie gyvybės srautai Sode įkūnijo puolusią sąmonę, užuot ją paleidę ir įžengę į vienovę. Su dideliu liūdesiu stebėjau šiuos gyvybės srautus nusitempiant su savimi net ir kai kuriuos nekaltuosius, jiems nusprendus palikti saugią Rojaus Sodo sferą, kuri buvo Maitrėjos Vienovės Sfera.

Galiu jus užtikrinti, kad šios būtybės išėjo ne dėl to, kad nebūtų patyrusios mano meilės joms. Nes, būdamas dangiškojo Tėvo atstovu Rojaus Sode, iš tiesų išreiškiau Tėvo meilę. Tačiau, deja, tiesa tokia, kad, kai esate įstrigę atskirties sąmonėje, negalite gauti Tėvo meilės, nes negalite patirti Kūrėjo Esybės. Kai jau esate įstrigę atskirties iliuzijoje, jūsų Sąmoningasis AŠ negali priimti, kad yra Kūrėjo Esybės tąsa. O jeigu nesugebate šito priimti, kaip tuomet galėtumėte atkurti ryšį su Kūrėjo Esybės pilnatve, iš kurios gimėte?

Matote, mano mylimieji, kai esate įstrigę atskirties sąmonėje, esate tarsi vandens balutė, kuri pasiliko ant kranto, potvynio bangai atslūgus į vandenyną. Ir todėl žiūrite į save kaip į atskirą balutę ir nesugebate suvokti, kad buvote sukurti iš Gyvenimo Upės, ir kad, jeigu seksite šia upe iki jos ištakų, atrasite ir savo ištakas – patį Kūrėją.

Taigi, mano mylimieji, turėjau vaidmenį žiūrėti, kaip daugelis man patikėtų gyvybės srautų renkasi atskirties kelią, mirties kelią. Nieko negalėjau padaryti, kad juos sustabdyčiau, ir taip pat nenorėjau jų stabdyti. Nes matote, mano mylimieji, aš atstovauju Tėvo sąmonę, Tėvo meilę. O Tėvo meilė yra besąlyginė, tai reiškia, kad Kūrėjas leis savo tąsoms atsiskirti nuo jo Esybės, nuo Gyvenimo Upės. Pats Kūrėjas nejaučia dėl to liūdesio. Bet, mano mylimieji, kaip pilnos Dievo sąmonės dar nepasiekusi Būtybė, aš iš tiesų jaučiau tam tikrą liūdesį. Tai nebuvo žmogiškas liūdesys, kylantis iš savininkiškos meilės, kuomet jaučiate asmeninį praradimą. Tai buvo didesnis liūdesys, kylantis iš aiškaus supratimo, kas laukia nuo Vienovės Sferos atsiskyrusių gyvybės srautų.

Nes, atstovaudamas Tėvą, aš taip pat atstovauju Tėvo misiją. Ir todėl galėjau aiškiai matyti, kad tie, kurie rinksis atskirties kelią, pasmerks save pilnai konfliktų ir kančių ateičiai. Tad šie gyvybės srautai niekada negalės įgyti proto ramybės. Ir būdamas mokytoju, kuriam buvo pavesta padėti būtybėms pakilti iki proto ramybės, gimstančios iš dvasinio savarankiškumo, jaučiau tam tikrą netektį ir liūdesį, matydamas kaip šios būtybės pasirenka atstumti mano joms siūlomą dovaną, Vienovės Kelio dovaną.

Tačiau, mano mylimieji, turite suprasti, kad mano prote niekas niekada nebūna galutinai prarasta. Nes, kol gyvybės srautas nesiliaus egzistuoti, tol visada turės potencialą apsigręžti ir nuspręsti vėl pradėti kopti gyvenimo laiptais aukštyn. Ir noriu jus užtikrinti, kad tai galite padaryti bet kurią akimirką. Ir kai nuspręsite apsigręžti, būsiu šalia, pasitikdamas jus išskėstomis rankomis ir meile, kuri nė kiek nesumažėjo, per visą tą ilgą laiką, kurį keliavote laiko ir erdvės dualizme.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Visrakčiai į dvasinę laisvę.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2007 Kim Michaels