Vienintelis konfliktas tarp vyrų ir moterų vyksta mūsų protuose

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels, 2015 spalio 12 d.


Aš esu pakylėtoji mokytoja Motina Marija. Keletą kartų kalbėjau vyrų ir moterų tema. Norėčiau žengti žingsnelį toliau ir pakalbėti apie tai, kodėl vyrai ir moterys negali duoti ir priimti vienas kito meilės.

Jūs, žinoma, negalite duoti ir priimti meilės, kai esate karo arba varžymosi būsenoje. Yra daug tokių, kurie sakys, kad tarp lyčių šioje planetoje vyksta karas. Tačiau aš sakau, kad nėra jokio karo tikrame pasaulyje. Vyrai ir moterys buvo sukurti Dievo ir yra Dievo tąsos. Biblijinė sukūrimo istorija nėra teisinga. Vyrai nebuvo sukurti pirmiau, o moterys tik kaip vėlesnis neplanuotas priedas. Tai Či tai vaizduoja tiksliau, kad vyrai ir moterys buvo sukurti tuo pačiu metu.

Kodėl vyrai ir moterys turi kūnus, kurie turi apsijungti fizinėje sąjungoje, kad galėtų būti sukurta nauja gyvybė? Tai simbolizuoja faktą, kad tiktai tada, kai vyrai ir moterys susijungs harmonijoje, žmonijos rasė galės išpildyti savo aukščiausią potencialą tiek asmeniniame lygmenyje, tiek visuomenės lygmenyje. Kaip vyrai ir moterys galės susijungti, jeigu jie nesugeba duoti ir priimti meilės? Kaip jie galės tai daryti, jeigu nesupranta, kad nėra jokio realaus konflikto? Konfliktas yra kuriamas dirbtinai.

Daugelis jūsų matėte seną filmą „Matrica“, kuriame yra pristatoma idėja, kad žmonės gyvena iliuzijos pasaulyje, už kurio egzistuoja tikras pasaulis. Neteisinga tame filme yra tik tai, kad tas dirbtinis pasaulis nėra sukuriamas per technologiją, jis yra sukuriamas tik prote. Egzistuoja paralelinis pasaulis fiziniam/materialiam pasauliui. Tiesą sakant, egzistuoja trys paraleliai pasauliai. Mes apie tai perdavėme išsamius mokymus. Vienas paralelinis pasaulis yra emocinė karalija, kurioje egzistuoja būtybės, siekiančios kontroliuoti žmones ir sukurti konfliktą tarp lyčių per jūsų emocijas. Kitas paralelinis pasaulis yra mentalinė karalija, kurioje yra būtybių, siekiančių kontroliuoti jus per jūsų mintis. Ir galiausiai, egzistuoja identiteto karalija, kurioje yra būtybių, siekiančių kontroliuoti jus per jūsų tapatumo jausmą.

Jau anksčiau sakiau, kad vyrai ir moterys iš tiesų nėra vyrai ir moterys. Jūs esate universalios sielos, kurios tik šiame gyvenime išreiškia save per fizinį kūną, turintį fizinę lytį. Tad jums reikėtų paklausti savęs: jeigu nėra jokio realaus konflikto, tai kur tuomet egzistuoja konfliktas tarp vyrų ir moterų? Sakiau, kad yra jėgų trijose kitose karalijose, kurios siekia jus kontroliuoti; tačiau jos neturi fizinės galios jus kontroliuoti. Tad kaip jos jus kontroliuoja? Tik jūsų protuose.

Tai reiškia, kad konfliktas tarp vyrų ir moterų egzistuoja tik jūsų protuose. Tai taip pat reiškia, kad jis gali būti išspręstas tiktai prote. Žinoma, yra svarbu daryti dalykus visuomenėje, siekiant sukurti didesnę lygybę. Tačiau jūs iš tiesų neišspręsite konflikto, kol kritinė masė žmonių nepradės nubusti faktui, kad dauguma žmonių gyvena iliuzijos būsenoje; nes jie nesupranta pamatinės Žemės planetos dinamikos.

Žemės planeta yra edukacinė institucija, kuri yra sukurta suteikti jums specifinį patyrimą. Jūs savo kelionę pradedate kaip būtybė, kuri galvoja, kad gyvena tikrame pasaulyje ir kad šis pasaulis turi jums galią; ne tik fiziškai, bet taip pat galią jūsų protui. Tai yra iliuzija, kuri vis dar yra apakinusi daugumą žmonių šioje planetoje. Tie iš jūsų, kurie esate dvasingi žmonės, esate pradėję busti iš šios iliuzijos. Ir jūs galite daug ką padaryti, kad greičiau save pažadintumėte, pasinaudodami mūsų mokymais ir įrankiais, kurie buvo sukurti būtent dėl šio tikslo. Mums reikalingi tiek vyrai, tiek moterys. Mums reikia, kad nubustų kritinė jų masė, idant jie prisiimtų atsakomybę už savo proto būseną, sistematiškai įveikdami iliuzijas, kurios skiria vyrus ir moteris vienus nuo kitų, atskirdami juos nuo jų aukštesniųjų aš. Tai yra raktas į aukso amžiaus Žemėje atnešimą.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels