Prašykite Pakylėtųjų mokytojų sustabdyti karą

Pakylėtoji mokytoja Motina Marija per Kim Michaels, 2015 metų gruodžio 21 d.


Aš esu Pakylėtoji Motina Marija ir norėčiau paprašyti jūsų pamąstyti apie klausimą: „Kodėl gi jūs, būdami individualia žmogiška būtybe, jaučiatės bejėgiais kažką padaryti dėl karo, dėl karo sustabdymo?“ Taip gali būti tik dėl vienos priežasties, dėl to, kad nesuvokiate, kaip iš tiesų veikia pasaulis. Nesuvokiate dėl to, kad tos pačios jėgos, kurios stovi už karo, taip pat laiko jus neišmanyme apie tai, kaip veikia pasaulis.

Kodėl tai sakau? Todėl, kad jeigu žmonės žinotų, kaip veikia pasaulis, jie niekada, niekada nesileistų patys ir neleistų savo šaliai būti įtrauktiems į karo beprotybę. Žinotumėte, kad egzistuoja kiti sprendimai. Mano mylimieji, jeigu manote, kad karas yra vienintelis atsakymas, užduodate ne tą klausimą.

Jums niekada, niekada nereikėtų griebtis karo savo problemoms išspręsti – jeigu žinotumėte, kaip veikia pasaulis. Būtent dėl to aš ir kiti pakylėtieji mokytojai perdavėme tiek daug knygų ir tiek daug mokymų, per šį pasiuntinį ir kitus, kad paaiškintume jums, kaip iš tiesų veikia pasaulis. Jeigu jūs, dvasingi, atviro proto žmonės pasinaudosite šiais mokymais, greitai įveiksite bejėgiškumo jausmą. Suvoksite, kad net ir vienas žmogus gali kažką padaryti karui sustabdyti, ir jūs tai galite pradėti daryti savo kambaryje, kalbėdami vieną iš mano duotų invokacijų.

Tai yra labai galingi įrankiai, ir paaiškinu knygoje, kodėl jie yra tokia galingi ir kodėl mums reikia, kad kalbėtumėte šias invokacijas ir suteiktumėte mums įgaliojimus įsikišti ir padaryti darbą, kurio padaryti atėjome į Žemės planetą. Kai žinote, kaip veikia pasaulis, žinote, kad laisva valia yra esminis veiksnys, valdantis visą Žemės veikimą.

Laisva valia reiškia du dalykus. Pirma, jūs turite teisę, visa žmonija bendrai, turite teisę atgręžti nugarą Dievui ir pakylėtiesiems mokytojams ir sakyti: „Mes norime užsiiminėti savais dalykais.“ Tuo atveju mums nėra leidžiama kištis. Atidžiai paklausykite: Nėra tokio pasirinkimo, kurį kada nors galėtumėte padaryti, kuris galėtų neutralizuoti jūsų teisę bet kuriuo metu padaryti kitokį pasirinkimą.

Tai reiškia, kad nors mes, pakylėtieji mokytojai negalime kištis, kai jūs mūsų to neprašote, vos tik mūsų paprašysite, mes iš tiesų galėsime įsikišti. Neįmanoma sukurti tokios situacijos Žemėje, kurioje būtumėte įstrigę, kurioje nebūtų jokios išeities, kurioje problema neturėtų nesmurtinio sprendimo. Jūs, žmonės, galite sukurti situacijas, kurių patys negalite išspręsti. Tačiau niekada negalėtumėte sukurti situacijos, kurios negalėtumėte išspręsti su pakylėtųjų mokytojų pagalba. Tačiau, vėlgi, čia karaliauja laisva valia.

Mes galime išspręsti visas problemas Žemėje, tačiau turime būti paprašyti tai daryti. Būtent dėl to prašau jūsų naudotis mano invokacijomis, nes kai kalbate invokaciją, darote du dalykus. Jūs kviečiate dvasinę šviesą, tačiau ne tik tai, jūs taip pat sakote karui ne. Kai suvokiate laisvą valią, suvokiate: Kodėl Žemėje vis dar tebesiaučia karai? Todėl, kad nepakankamai žmonių pasakė: „Ne, daugiau nebeleisime karams vykti mūsų planetoje.“

Taip yra dėl to, kad tiek daug žmonių buvo apgauti ir įtikinti manyti, kad karas yra būtinas arba neišvengiamas, nes kito sprendimo tiesiog nėra. Galite žiūrėti į dabartinę terorizmo situaciją ir manyti, kad tiktai smurtas gali išspręsti šią problemą, bet tai nėra tiesa. Kiekviena problema turi nesmurtinį, dvasinį sprendimą. Mes, pakylėtieji mokytojai, duosime jį jums, jei tik paprašysite.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels