Prezidentės apkalta buvo didelis žingsnis į priekį Korėjai

Temos: Už prezidentės slypinčios tamsos jėgos – Komunizmo baimė

Pakylėtoji Mokytoja Parvati per Kim Michaels, 2017 metų gegužės 4 d. Šis diktavimas buvo perduotas konferencijoje Seule, Korėjoje.


AŠ ESU Pakylėtoji Mokytoja Parvati, Dangiškoji Šivos palydovė. Ateinu pasveikinti jūsų, savo dvasios mokinių Korėjoje, su pokyčiais, kurių materializavimui jūs buvote atviromis durimis savo šalyje per šiuos praėjusius 10 mėnesių nuo mūsų paskutinės konferencijos. Žinoma, kai kurie iš šių pokyčių jau buvo pradėti anksčiau, jūsų invokacijų dėka, kurias taip ištikimai kalbėjote ir kurias kalbėjo tiek daug žmonių, kad buvo pasiekta kritinė masė, atnešusi šiuos pokyčius, kurie atvedė prie prezidentės apkaltos.

Už prezidentės slypinčios tamsos jėgos

Noriu, kad suprastumėte, jog yra būtina, kad ir toliau išsakytumėte prašymus dėl šios situacijos, kadangi dar turi būti, taip sakant, atliktas apvalymo darbas. Neturėtumėte pražiūrėti fakto, kad jūsų buvusi prezidentė nebuvo labai stipri asmenybė. Ji tikrai nėra puolusi būtybė ir netgi nėra blogas žmogus, tačiau ji iš tiesų turėjo karminius saitus su savo tėvu, kuris buvo žemesnio rango puolusi būtybė, ką jūs galite aiškiai pamatyti, išstudijavę jo gyvenimo istoriją ir jo metodus, net ir jo mąstymą.

Jai buvo būtina ateiti į įsikūnijimą su šiuo tėvu, ir tai paveikė ją įvairiais būdais, tad jos psichologija buvo labai giliai suskaldyta. Ir tai ją padarė pažeidžiamą šio šamaniško lyderio įtakai, apie kurį jūs visi žinote, o tai reiškia, kad ji turėjo daug didelių vidinių konfliktų būdama prezidente.

Būtent dėl to, iš esmės, tamsos jėgos mėgino ją prastumti į šį postą, nes manė galėsiančios ja pasinaudoti, siekdamos savo tikslų Korėjoje, ir manė galėsiančios sustiprinti savo įtaką, kurią šios tamsos jėgos jautė turinčios šiai šaliai per verslo konglomeratus ir šias galingas šeimas, kurios sudarė valdžios elitą Pietų Korėjoje nuo to laiko, kai baigėsi karas. Mano mylimieji, mes norime atkreipti jūsų dėmesį, kad būtent jūsų prašymai buvo tas lūžio taškas, atnešęs šią Šviesos pergalę, atvedusią prie prezidentės apkaltos.

Galite manyti, kad to pasekoje kilo tam tikras chaosas. Mes, žinoma, žinome, kad daugelis žmonių labai bijojo ir jautė, kad tai yra labai chaotiški ir neramūs laikai. Sakau jums, jog tai buvo būtini pokyčiai, kad Korėja galėtų toliau progresuoti į Aukso Amžių, nes esmė čia nebuvo atsikratyti tam tikro asmens prezidento poste. Esmė buvo nugalėti, tikrąja to žodžio prasme, nugalėti tamsos jėgas, kurios per savo juodąją magiją veikė per ją, jai pačiai neturint jokių piktavališkų intencijų ar netgi nesuvokiant, kas vyksta. Žinoma, jūs visada nešate tam tikrą asmeninę atsakomybę už tai, kad atsivėrėte tam tikroms jėgoms, tad tuo nenoriu pasakyti, kad ji yra visiškai laisva nuo karmos ar atsakomybės.

Ir vis dėlto, mintis, kurią čia noriu išsakyti, yra tai, kad jums yra būtina išsakyti prašymus surakinti demonus, puolusias būtybes ir tamsos jėgas, kurios slypi už visos šios situacijos ir netgi už šios konkrečios prezidentės. Jos siekia kontroliuoti Pietų Korėjos visuomenę ir išsaugoti status quo, kuriame nedidelis elitas turi šią kontrolę. Tai žinodami, išsakydami prašymus surakinti šias jėgas tiek emocinėje oktavoje, tiek mentalinėje oktavoje, tiek identiteto oktavoje, jūs galėsite tęsti šį darbą, kol viskas bus galutinai išvalyta. Ir tuomet mes galėsime užsklęsti, ypač astralinę plotmę, idant jokios tamsos jėgos negalėtų pasinaudoti šia situacija, mėgindamos kurstyti smurtą, kaip jos mėgino tai daryti praėjusiais metais.

Turėtumėte išsakyti prašymus dėl visų jėgų surakinimo, kurios yra pasiruošusios naudoti smurtą politinėje Korėjos arenoje. Turite išsakyti prašymus dėl visų tamsos jėgų surakinimo, kurios vis dar tebesiekia pasinaudoti šia situacija, kad sukurtų susiskaldymą tarp vyresnės ir jaunesnės kartos. Turite išsakyti prašymus dėl jėgų surakinimo, kurios siekia pasinaudoti vyresnės kartos baime, tų žmonių, kurie vis dar prisimena karą, kad jie jaustų privalantys paklusti šioms tamsos jėgoms ir jų atstovams įsikūnijime, idant išvengtų komunizmo pavergimo.

Komunizmo baimė

Mano mylimieji, iš tiesų buvo toks momentas, kai buvo būtina turėti tam tikrą gynybą nuo komunizmo Pietų Korėjoje. Noriu padėti jums suvokti, kad šia situacija ir šia baime pasinaudojo tam tikros tamsos jėgos, sukurdamos diktatorišką valdymą, kuris nebuvo aukščiausias šios šalies potencialas. Ir nuo pat to laiko šios jėgos mėgino išsaugoti visuomenę savo gniaužtuose per verslo konglomeratus ir už jų stovinčias galingas šeimas. Matote, mano mylimieji, būtent jie vis dar tebesiekia kontroliuoti, ypač vyresniąją kartą, per šią baimę, kas gali nutikti, jeigu nebus kažkokios kontroliuojančios jėgos, galinčios pasipriešinti komunizmui, kurį jie vis dar tebejaučia esant grėsme.

Sakau jums, mano mylimieji, kad komunizmo sklidimas iš Šiaurės Korėjos į Pietų Korėją nebėra realistiška grėsmė, ir tiesiog yra taip, kad tamsos jėgos naudojasi šia baime, kurią turi vyresnė karta. Jos naudojasi ja, toliau ją skleisdamos ir ją stiprindamos, idant vyresnė karta priešintųsi status quo nuvertimui, status quo pakeitimui, atnešant visiškai naują klimatą į politinę ir ekonominę Korėjos areną.

Mes norime, kad išsakytumėte su tuo susijusius prašymus, idant galėtume paleisti Šviesą ir iš tiesų išvalyti visas šias tamsos jėgas, kurios slypi už šių situacijų. Ir tuomet mes galėtume atverti kelius tiems, kuriuos paleidome į įsikūnijimą ir kurie yra pasiruošę perimti Pietų Korėjos lyderių vaidmenį, tiek verslo pasaulyje, tiek politiniame pasaulyje, tiek kitose srityse, idant jie galėtų įgyti drąsos ir galios išeiti į viešumą ir tiesiog nubusti bei suvokti: „Tai yra mano laikas, atėjo mano laikas išeiti į priekį, ir dabar aš aiškiai matau idėjas, kurios mano šalį išves į aukštesnę pakopą.“ Ar jie tai laikytų Aukso Amžiumi ar ne, nėra svarbu, jei tik jie suvokia, kad: „Štai čia yra idėja, kuri yra tokia akivaizdi, kad tiesiog privalo būti įgyvendinta, ir mes esame tie žmonės, kurie galime ją įgyvendinti.“

Tad mes esame dėkingi už visus prašymus, kuriuos jūs išsakėte ir toliau išsakysite. Nenorime išpūsti jūsų svarbumo jausmo, tačiau taip pat nenorime jo sumenkinti. Mes norime, jog pripažintumėte, mano mylimieji, kad kai tampate šios aštuoniukės tėkmės dalimi ir atsiveriate aštuoniukės tėkmei iš pakylėtųjų mokytojų, dalykai iš tiesų pradeda vykti fizinėje oktavoje, kaip jūs tai matėte per pastaruosius dešimt mėnesių.

Mano mylimieji, mes sveikiname jus, mes dėkojame jums, ir aš dabar judėsiu toliau ir perduosiu Žodį kitam pakylėtajam mokytojui, kuris turi kitų svarbių dalykų, kuriuos nori jums pasakyti.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2017 Kim Michaels