Beviltiškumo jausmo transcendavimas

Pakylėtoji Mokytoja Elohima Astrėja per Kim Michaels, 2022 metų spalio 10 d. Šis diktavimas buvo perduotas perduotas 2022 m. vebinare „Demokratijos prikėlimas“.


AŠ ESU Pakylėtoji Mokytoja Elohima Astrėja. Kadangi esu Ketvirtajame Tyrumo Spindulyje, mano darbas dažnai būdavo, kaip apie save keletą kartų sakė Sanat Kumara, būti kosminių šiukšlių rinkėja, ta, kuri ateina ir sutvarko žmonių sukurtą betvarkę, kai jie ima šauktis išlaisvinimo nuo šios pačių susikurtos betvarkės.

Beviltiškumo jausmas

Mes suprantame, kad tokios žinutės, kokias mes perduodame tokioje konferencijoje kaip ši, gali pasirodyti labai rimtos, ypač žmonėms, kurie yra naujokai ir nėra taip gerai susipažinę su mūsų mokymais. Gali pasirodyti, kad yra tiek daug problemų Amerikoje, jog beveik beviltiška kažką dėl jų padaryti. Tie iš jūsų, kurie turite didesnę patirtį su mūsų mokymais, žinoma, žinote, kad jūsų dėmesį į problemą atkreipiame tik tuomet, kai galite kažką dėl jos padaryti, išsakydami prašymus, laikydamiesi vizijos ir taip toliau. Tačiau aš čia noriu pakalbėti apie tam tikrą energiją, tam tikrą sąmonės būseną, kuri įslinko į Amerikos kolektyvinę sąmonę ir egzistuoja joje jau ne vienerius metus. Tai yra tam tikras prislėgtumo jausmas, nesugebėjimas matyti, ką būtų galima padaryti dėl problemų, kurios atrodo vis rimtesnės ir kurioms nesimato jokio galo.

Šis pasiuntinys neseniai perskaitė istoriją apie rusus, kurie išvyko iš Rusijos, nes nenorėjo kariauti Putino kare. Jis atkreipė dėmesį į faktą, kad vienas iš šių žmonių pasakė, jog priežastis, dėl kurios jie paliko šalį, yra ta, kad nieko negalėjo padaryti dėl savo šalies. Jie mėgino, tačiau niekas neveikė. Tai, žinoma, yra pralaimėtojų požiūris. Daug, daug rusų turi šį požiūrį po tiek daug metų, praleistų Sovietų Sąjungoje, ir Putinas tuo pasinaudojo, sukurdamas regimybę, kad jiems yra netgi dar labiau neįmanoma pakeisti savo šalį. Būtent dėl to tiek daug iš jų išvyko.

Tačiau aš čia noriu atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad šis pralaimėtojų mentalitetas nėra tradicinis amerikiečių mentalitetas. Amerika tradiciškai labiau turėjo šį „galiu ir padarysiu“ mentalitetą: „Taip, mes galime tai padaryti, mes galime įveikti šią kliūtį, mes galime judėti į priekį, mes galime įveikti šią problemą.“ Tad čia iš tiesų matote, kad vis daugiau ir daugiau amerikiečių pradeda pereiti į šią beviltiškumo būseną. Jie jaučia, kad nėra nieko, ką jie galėtų padaryti situacijai pakeisti. Turite posakį Amerikoje: „Negali kovoti su miesto rotuše“, ir daugelis žmonių tokius pačius jausmus pradeda jausti ir federalinei valdžiai. Tai, žinoma, nėra konstruktyvu demokratijai bendrai ir Amerikai konkrečiai, kuri turi tokią tradiciją būti inovacijų priekyje, transcenduoti problemas, eksperimentuoti su naujais dalykais ir visada atrasti būdą apeiti kliūtis. Tad aš ateinu pasiūlyti jums savo pagalbą, sudaužant šią matricą, surakinant šiuos padarus, šiuos demonus, kurie įsiveržia į žmonių protus ir paskleidžia juose šią beviltiškumo miglą, verčiančią juos jausti ką? Pyktį. Pyktį ir frustraciją. Jie ieško, ką galėtų apkaltinti. Jie ieško atpirkimo ožio.

Žinau, kad kiti mokytojai daug kalbėjo apie Trampą ir Trampo prezidentavimą. Tačiau aš čia norėčiau pridurti, kad Donaldas Trampas kaip niekas kitas per pastaruosius metus prisidėjo prie šio jausmo paskleidimo, kad amerikiečiai nieko negali padaryti dėl tam tikrų problemų. Jis dar net per savo kandidatavimo kampaniją kalbėjo apie slaptą vyriausybę, pelkę, tarsi kažkur egzistuotų šis didelis, nematomas valdžios darinys, dėl kurio niekas nieko negali padaryti. Jis pažadėjo kažką dėl to padaryti, jeigu bus išrinktas. Tačiau kai buvo išrinktas, ką jis iš tiesų padarė?

Konspiracijų teorijų esmė

Na, ką jis galėjo padaryti? Jis galėjo susikoncentruoti į realias, praktines problemas, ką tam tikru laipsniu ir darė. Tačiau jis negalėjo nieko padaryti dėl šio nežinomo darinio, kuris iš tiesų neegzistuoja niekur kitur kaip tik žmonių protuose. Bet ką gi jūs tuomet matėte, kai jis nelaimėjo rinkimų? Na, jis apkaltino šį nematomą darinį, šią slaptąją vyriausybę, šią sistemą, kuri pavogė iš jo rinkimus. Daugelis tų, kurie juo sekė, perėmė iš jo šią beviltiškumo energiją, ir todėl jie vis dar, daugelis jų, tebėra šioje pykčio būsenoje, kaltindami savo pačių vyriausybę. Jie iš tiesų nežino, ką kaltina. Jie, žinoma, kaltina demokratus ir Antifą, ir dabartinis prezidentas tampa objektu, ant kurio jie gali išlieti savo pyktį. Tačiau jeigu iš tiesų apie tai pamąstytų, jie iš tiesų negalėtų apibrėžti, ką jie kaltina, kas yra ši slaptoji vyriausybė.

Tokia yra daugelio konspiracijų teorijų esmė. Egzistuoja kažkokia slapta bendruomenė, kuri viskam vadovauja užkulisiuose. Tačiau slaptos bendruomenės esmė yra ta, kad ji yra slapta, ji yra nematoma. Kaip gi jūs kada nors galėtumėte ją pamatyti? Kaip jūs kada nors galėtumėte ką nors dėl jos padaryti? Ir būtent tam yra kuriamos konspiracijų teorijos, siekiant įstumti žmones į beviltiškumo būseną. Nusivylimas yra aštriausias ginklas velnio arsenale, ir daugelis amerikiečių pasidavė nusivylimui.

Astrėjos pasiūlymas

Mes jums perdavėme daug mokymų apie tai, kad būtų geriau, jog žmonės nukreiptų savo pyktį į valdžios elitą, imdami reikalauti pokyčių daugelyje šių sistemų, ir suvoktų, kad yra būtina peržengti politinio susiskaldymo ribas, nes nei respublikonai, nei demokratai vieni patys nieko negali dėl to padaryti. Tam reikalingas visiškai naujas požiūris, kuris peržengtų politinio spektro ribas, kadangi šis susiskaldymas buvo sukurtas ir išdidintas valdžios elito. Tad aš ateinu pasiūlyti jums savo pagalbą, tiems iš jūsų, kurie yra dėl to susirūpinę, tiems iš jūsų, kurie turite laiko kažką dėl to padaryti. Kalbėkite mano šaukinius ir išsakykite man specifinius prašymus sudaužyti šį beviltiškumo debesį, šį „aš negaliu padaryti“ požiūrio debesį, ir surakinti šiuos demonus, šiuos padarus, šiuos kolektyvinius padarus, ir sudaužyti juos, sudaužyti už jų slypinčią matricą, ideologinę už jų slypinčią matricą.

Amerika nėra, nepaisant daugelio problemų, į kurias atkreipėme jūsų dėmesį, ant katastrofos slenksčio. Amerika juda pirmyn link aukso amžiaus. Tą galima matyti daugelyje skirtingų sričių, daugelyje įvairių inovacijų, daugelyje naujų minčių, daugelyje žmonių, kurie atveria savo protus naujoms idėjoms. Amerika nėra beviltiškai žlugęs reikalas. Situacija Amerikoje nėra beviltiška. Tačiau, deja, daugelis amerikiečių nesugeba to matyti, nes jie kenčia nuo ligos, kurią galėtume pavadinti internetine priklausomybe.

Bendrakūrimas per čakras

Mes paaiškinome apie čakras. Mes paaiškinome, kad čakros yra energijos portalai ir energija gali judėti abiem kryptimis. Ką jūs darote būdami bendrakūrėju? Sakėme, kad suformuluojate matricą savo prote ir suprojektuojate šią matricą ant Materijos šviesos. Bet kaip jūs projektuojate šią matricą? Per ką jūs projektuojate matricą? Per savo čakras. Kai kažką bendrakuriate, šviesa, kurią gaunate iš savo AŠ ESU Esaties, yra nukreipiama į išorę per čakras. Tai sukuria tam tikrą pojūtį čakrose, kurį, nesant geresnio žodžio, galėtume pavadinti teikiančiu malonumą. Jums yra malonu jausti šviesos paleidimą per čakras. Būtent tai vyksta, kai bendrakuriate. Tačiau daugelis žmonių įžengė į dualistinę sąmonę, kurioje jūs, daugumoje atvejų, iš tiesų nebendrakuriate, o reaguojate. Užuot buvę bendrakuriančioje proto būsenoje, kurioje pastoviai diriguotumėte iš savo proto išeinančiam srautui, jūs reaguojate į sąlygas.

Priklausomybė nuo svetainių, kurios pažemina jūsų energijas

Ir dabar nutinka taip, kad daugelis amerikiečių ir, žinoma, daugelis žmonių pasaulyje, labai įprato eiti į internetą ir įsikabinti į tam tikras svetaines, kurios jiems duoda kažką, kas stimuliuoja jų protą. Kai jų protas yra stimuliuojamas, per jų čakras yra paleidžiama šviesa, ir tai jiems suteikia tam tikrą malonumo pojūtį. Deja, ši šviesa dažnai nueina tamsos jėgoms astralinėje plotmėje, demonams ir kolektyviniams padarams, tačiau šis jausmas, kai energija palieka čakrą, yra labai panašus, ar bent jau artimas tam, ką jaučiate bendrakurdami. Tai gali suteikti žmonėms malonumo pojūtį, netgi kažkokį prasmės jausmą, nes jie kažką daro. Bet daugelyje žmonių galite matyti, kad tai tapo obsesiniu-kompulsiniu sutrikimu. Tai tapo priklausomybe. Ir ši priklausomybė nėra vien pornografijai. Ji taip pat yra, pavyzdžiui, lankymuisi konspiracijų svetainėse ar kitose svetainėse, kurios tapo šį pasaulio pabaigos paveikslą, sakydamos, kad yra tiek daug problemų, vyksta visi šie dalykai ir nėra nieko, ką jūs galėtumėte dėl to padaryti. Jūs tenai sėdite, stimuliuojami visos šios informacijos, ir jaučiate šviesą, paleidžiamą per jūsų čakras. Po to, kai šviesa yra paleista, jaučiatės išsekę. Jaučiatės išsekę savo kasdieniame gyvenime, nes iš jūsų buvo išsiurbta energija. Manote, kad ir vėl turite apsilankyti toje svetainėje ir dar daugiau joje kažko paskaityti, kad vėl galėtumėte pajausti, jog kažkas vyksta.

Tai tapo priklausomybe daugeliui, daugeliui amerikiečių ir, žinoma, žmonėms visame pasaulyje, kurie jaučia privalantys lankytis tose svetainėse, kurios pažemina jų energijas. Net ir kai kurie pakylėtųjų mokytojų mokiniai buvo į tai įtraukti. Tačiau mes jums perdavėme įrankius. Susikoncentruokite į savo širdį, pajauskite: „Ar tai pakylėja mano energijas? Ar tai pažemina mano energijas?“ Jeigu tai pažemina energijas, tuomet tame nedalyvaukite, palikite tai. Tačiau, vėlgi, jūs taip pat galite išsakyti prašymus, kad kiti žmonės būtų išlaisvinti nuo šios internetinės priklausomybės, nuo šios priklausomybės negatyvui, šios priklausomybės beviltiškumui, jausmui, kad nieko negalima padaryti. Turite šį bendrą jausmą, kad nieko negalima padaryti, tačiau kai šviesa yra išstumiama iš jūsų čakrų, jūs jaučiatės kažką darantys. Nesusiejate, kad išsekimo būsena, kurią pajaučiate vėliau, buvo sukelta fakto, kad šviesa buvo paleista nesubalansuotu būdu. Žmonės nepaliauja to daryti diena iš dienos, ištisas valandas gerdami į save visus šiuos dalykus, klausydami radijo, žiūrėdami televizorių, per kurį jie vėl ir vėl yra stimuliuojami visu šiuo negatyvu, visomis šiomis problemomis. Jiems išsivysto priklausomybė visiems šiems dalykams.

Yra žmonių, kurie yra priklausomi nuo tam tikrų televizijos kanalų, nuo tam tikrų radijo programų, kuriose jų vedėjai skleidžia visas šias konspiracijų teorijas, negatyvius dalykus, ir tuomet parduoda savo produktus žmonėms, kurie yra įbauginami ir priverčiami įžengti į šią pralaimėtojų proto būseną, manydami, kad kitą savaitę ateis pasaulio pabaiga, tad geriau jau dabar pradėti ruoštis visas atsargas. Jungtinėse Valstijose egzistuoja ištisa industrija, kuri yra maitinama milžiniško padaro, ir jūs, žinoma, galite išsakyti prašymus, kad surakinčiau šį padarą. Aš tai padarysiu, jums įgaliojus mane tai padaryti savo prašymais. Tai gali padaryti poveikį ir išlaisvinti nuo to vis daugiau žmonių, idant jie pasiektų suvokimą: „Bet juk man tai nieko neduoda. Aš tiesiog jaučiuosi vis blogiau ir blogiau, lankydamasis šiose svetainėse ir gerdamas visus tuos dalykus į savo protą. Turiu rasti kitą būdą žiūrėti į gyvenimą. Turiu rasti kažką kito.“ Dauguma jų neatras pakylėtųjų mokytojų mokymo, tačiau jie atras kažką kito, kas bus pozityvu ir konstruktyvu.

Realistiškas pakylėtųjų mokytojų optimizmas

Turite judėjimą Jungtinėse Valstijose, kai žmonės, kurie nėra tradiciniai politikai, kandidatuoja į valstybės postus. Turite keletą vyrų ir moterų kongrese, išrinktų per paskutinius rinkimus, kurių nebūtų galima pavadinti įprastiniais politikais, nes tai yra žmonės, kurie nusprendė pažiūrėti, ar negalėtų mesti iššūkio politinei sistemai ir atnešti kažką naujo. Yra daug, daug iniciatyvų, daug, daug dalykų Jungtinėse Valstijose, kurie rodo į priekį, traukia šalį pirmyn link aukso amžiaus. Tad tai jokiu būdu nėra beviltiška situacija.

Mes, žinoma, nesame vien optimistai. Mes esame realistai, kadangi matome, jog tamsos jėgos pralaimi mūšį. Jos visada pradeda niršti, visada ima panikuoti ir tuomet jos meta viską ką gali ant žmonių, su karštligiška viltimi, kad sugebės kažkaip apgręžti situaciją, kaip Putinas šiuo metu daro Ukrainoje. Jos visada panikuoja ir mano: „Jei tik sugebėsiu pakankamai stipriai pastumti, laimėsiu.“ Bet matote, kai jau esate pradėję pralaiminėti, taip nutiko dėl to, kad nuo pat pradžių pradėjote stumti, ir jūsų jėgos naudojimas sugeneravo priešingą jėgą, kurios negalite įveikti. Tad kad ir kaip stipriai bestumtumėte, jūs tesugeneruosite tik dar didesnę priešingą jėgą ir negalėsite jos įveikti. Būtent dėl to Hitleris buvo nugalėtas. Būtent dėl to Sovietų Sąjunga galiausiai buvo nugalėta. Būtent dėl to visi šie diktatoriai ir kariai, kuriuos matėte praeityje, visi šie užkariautojai – jiems visiems galiausiai baigėsi garas, nes jie susidūrė su grįžtamuoju atsaku iš materijos karalijos, kurio negalėjo įveikti.

Štai kodėl mes esame realistai. Mes žinome šį mechanizmą, mes matėme jį veikiant vėl ir vėl, ir todėl žinome, kad ši planeta žingsnis po žingsnio juda link Sen Žermeno Aukso Amžiaus. Aukso Amžius bus neišvengiamai įkūnytas. Tėra laiko klausimas, kada tai įvyks ir kokį tiksliai reikės nueiti kelią, kad tai materializuotųsi. Ir vis dėlto, tai yra neišvengiamybė, ir mes tikimės, kad tie iš jūsų, kurie esate mūsų tiesioginiai mokiniai, sugebėsite susiderinti su šiuo mūsų realistišku optimizmu, su tuo užtikrintumu, kurį mes turime, ir todėl nebūsite trikdomi šių išorinių įvykių.

Žinome, kad šie įvykiai daugumai žmonių yra trikdantys, ir kolektyvinėje sąmonėje yra jaučiama sumaištis, ir todėl yra žmonių net ir ne Amerikoje, kurie taip pat jaučia tą beviltiškumo jausmą: „Ką galime padaryti?“ Tačiau galėtumėte grįžti laiku atgal į bet kurį laiką, į bet kokią krizę, ypač kai ši krizė būdavo labiau akivaizdi, ir visada atsirasdavo žmonių, kurie galvojo: „Viskas, mums galas. Tai beviltiška. Negalime ištrūkti iš šios situacijos. Nieko neįmanoma padaryti.“ Bet tuomet kažkas pasikeitė, planeta pajudėjo toliau, visuomenė pajudėjo toliau, žmonių dėmesio centre atsirado nauji sprendimai. Ir dabar niekas nebepamena, kas įvyko 1929 ar 1914, ar 1939 metais ir visais šiais kriziniais momentais istorijoje.

Jūs, kurie esate mūsų mokiniai, galite pamąstyti apie tai, jog galite pasirinkti, sąmoningai pasirinkti į tai susikoncentruoti, susikoncentruoti į progresą, susikoncentruoti į pozityvą. Jūs vis dar galite išsakyti prašymus dėl daugelio problemų, dėl kurių prašome jus išsakyti prašymus, tačiau jums nėra būtina įsitraukti į negatyvą. Priešingai, kai išsakote dėl kažko prašymus, argi nemanote, kad tai veikia?

Kaip veikia prašymų išsakymas

Žinau, kad kai kurie iš jūsų klausė: „Na, su visais tais šaukiniais, kurie buvo kalbami dėl situacijos Ukrainoje, kodėl karas nesiliovė?“ Bet mes jums tai paaiškinome: tam reikia laiko. Pažvelkite, kuria linkme eina karas, pažvelkite, kaip Rusija yra stumiama atgal. Negi nemanote, kad jūsų prašymai nepadarė tam poveikio? Supraskite vieną dalyką, kurį mes jums jau labai ilgą laiką mėginome paaiškinti. Tai, kas įvyksta fizinėje oktavoje, yra atspindys to, kas vyksta identiteto, mentalinėje ir emocinėje karalijose. Grandinė prasideda identiteto plotmėje, persifiltruoja į mentalinę plotmę, tuomet į emocinę, o tada į fizinę. Tam reikia laiko. Kai išsakote prašymą, jūs esate fiziniame įsikūnijime, jūs siunčiate jį aukštyn, ir tuomet atsiranda grįžtamasis srautas. Tačiau viskas veikia laisvos valios ir kolektyvinės sąmonės bei žmonių pasiryžimo kelti savo individualią sąmonę rėmuose. Mes negalime akimirksniu atsakyti į jūsų prašymą, kadangi dirbame su šia labai sudėtinga sistema. Tačiau galite būti tikri, kad kai išsakote prašymą, prašymas reikalauja atsakymo.

Iš karto atsiranda grįžtamasis srautas per identiteto, mentalinę ir emocinę karalijas, kuris galiausiai pasiekia ir fizinę karaliją. Jis gali neturėti lygiai tokios formos, kokios jūs prašote, arba apie ką galvojate savo prote išsakydami prašymą, tačiau grįžtamasis srautas iš tiesų egzistuoja. Mes dažnai matėme mokinius, kurie pasidavė nusivylimui, nes kurį laiką kalbėjo prašymus, bet tuomet savo prote nusprendė, kad toks yra laiko limitas, ir jeigu jie iki šiol nepamatė materializuotų rezultatų, tuomet jų ir negaus. Tad jie pasiduos, galbūt netgi negatyviai pradės žiūrėti į visą šią prašymų išsakymo idėją. Daugeliu atvejų šie mokiniai pasidavė kaip tik tuomet, kai jau būtų įvykusi fizinė materializacija. Kiti mokiniai pasidavė po to, kai fizinė materializacija įvyko, tačiau ji nebuvo tiksliai tokia, kokią jie įsivaizdavo. Tad jie to nematė. Jie to nepripažino. Mes tikimės, kad sugebėsite pakilti aukščiau ir suvoksite, kad kai kalbate invokaciją arba šaukinį, rezultatas yra. Tai yra grįžtamasis energijos srautas iš mūsų, kuris persifiltruoja žemyn. Net jeigu nėra jokio regimo poveikio fiziniame lygmenyje, poveikis yra trijuose aukštesniuose lygmenyse.

Na ir dabar, mes jau anksčiau sakėme, kad kai dalykai pereina į fizinę plotmę, egzistuoja tam tikras ciklas, per kurį jiems turi būti leidžiama, daugeliu atvejų, pereiti. Tai reiškia, kad galite turėti tam tikrą problemą – pavyzdžiui, karą – dėl kurios išsakote prašymus, tačiau, visų pirma, reikia laiko grįžtamajam srautui pasiekti fizinę plotmę. Net ir fizinėje plotmėje egzistuoja tam tikras momentumas, kuriam įveikti reikia laiko. O tuomet, žinoma, yra dar ir kitas aspektas, ir tai yra, kad viskas yra mokomoji priemonė žmonėms pamatyti savo veiksmų pasekmes ir būtinybę pasikeisti. Tam, vėlgi, gali reikėti laiko. Kaip sakėme, šis karas yra galimybė Rusijos žmonėms pamatyti kažką, ko jie nenorėjo matyti, bet taip pat ir Ukrainos žmonėms, ir žmonėms demokratinėse šalyse. Mes jau davėme ne vieną mokymą, ką žmonėms reikia pamatyti. Vėlgi, kartais mes sulaikome rezultatų fizinį įkūnijimą, kadangi žmonės neišmoko pamokos. Tačiau rezultatas vis tiek filtruojasi per tris aukštesniuosius protus, ir tai palengvina žmonėms išmokti pamoką. Tai gali labai stipriai sutrumpinti laiką, kuris yra reikalingas tam tikrai problemai įveikti.

Akimirksniu patenkinamų troškimų poreikis

XX-ojo amžiaus trečiajame ir ketvirtajame dešimtmečiais daug, daug AŠ ESU judėjimo mokinių kalbėjo šaukinius dėl Antrojo Pasaulinio Karo. Tai neturėjo iš karto matomo poveikio. Šio karo mastas buvo toks milžiniškas, kad jis negalėjo būti sustabdytas akimirksniu. Bet jeigu AŠ ESU mokiniai nebūtų kalbėję savo šaukinių, karas būtų tęsis dvejais su puse metų ilgiau negu tęsėsi. Tai yra labai didelis skaičius žmonių, kurie būtų buvę nužudyti, bet jų gyvybės buvo išgelbėtos šaukinių dėka. Jeigu šaukinius būtų kalbėję daugiau žmonių, šį laiką būtų buvę galima dar labiau sutrumpinti, tačiau tai būtų buvę galima sutrumpinti tik iki tam tikro taško. Kartais dalykai turi išsirutulioti fizinėje plotmėje, kad žmonės pamatytų tai, ko jie kitais būdais nenorėjo matyti. Kai šitai žinote, kai tai suvokiate, galite išvengti nusivylimo ir priimti, kad prašymas iš tiesų reikalauja atsakymo, tačiau atsakymas ne visada būna toks, kokį jūs įsivaizdavote ar troškote pamatyti išoriniu protu.

Šis pasiuntinys jautė kai kuriuos jūsų kalbėtus šaukinius ir invokacijas, ir jautė srautą iš dvasinės karalijos, tekantį per jį Šventosios Dvasios pavidalu. Jis suvokė, kad jautė tai nuo paties pirmojo karto, kai pradėjo kalbėti šaukinius prieš tuos daugybę metų. Jis suvokė, kad jam visada to pakako, nes kai pajausdavo tekėjimą, žinojo, kad šaukiniai daro poveikį. Jūs, žinoma, galite priimti šį požiūrį, suvokdami, kad energijos tekėjimas padarys poveikį. Jis negali nepadaryti poveikio. Tačiau tai gali nebūti tai, ką jūsų išorinis protas norėtų pamatyti tiksliai tuo laiku, kuriuo jūs norėtumėte tai pamatyti. Tai yra bendrai vyraujanti tendencija šiuolaikiniame pasaulyje. Žmonės, kadangi jie visi nešiojasi nedidelį plastiko gabaliuką savo piniginėse, kurį gali išsitraukti ir nusipirkti ką tiktai nori ir gauti tai čia ir dabar, tapo beveik priklausomi nuo akimirksniu išpildomų norų.

Jūs, kurie esate dvasios mokiniai, kodėl gi turėtumėte būti priklausomi nuo akimirksniu išpildomų norų? Jūsų tikslas, jeigu suvokėte mūsų mokymus, yra dirbti dėl savo pakylėjimo, o tam, kaip žinote, reikia laiko, tam galbūt prireiks viso šio jums likusio gyvenimo, o gal net ir daugiau gyvenimų. Jūs turite ilgalaikį tikslą. Kodėl tuomet turėtumėte būti nekantrūs dėl to, kad jūsų šaukiniai neturi akimirksniu matomo poveikio? Ką sakė Jėzus? „Kantrybe laimėsite savo sielas.“ Tai iš tiesų yra svarbus dalykas, kurį turėtumėte prisiminti būdami dvasios mokiniais. Netampate prisirišę prie išorinių rezultatų. Nepasiduodate nusivylimui, jeigu negaunate rezultatų, kurių tikisi jūsų išorinis protas. Jeigu jaučiate, kad tai jums yra problema, naudokitės mūsų įrankiais apnuoginti tą atskirąją savastį ir leisti jai mirti, kad galėtumėte įgyti proto ramybę. Tai, ką jūs čia darote, yra amžių darbas. Tai nėra akimirksnio darbas. Negalite tikėtis akimirksniu matomų rezultatų dvasiniame kelyje. Tai nėra realistiška. Tačiau iš tiesų galite tikėtis, kad rezultatai bus įkūnyti, nepaisant regimybių materialioje karalijoje.

Tad dabar daviau jums impulsą, momentumą, energiją, kuriuos norėjau jums duoti, ir tikiuosi, kad tai padės kai kuriems iš jūsų sudaužyti tą nusivylimo ir beviltiškumo jausmą, kurį galbūt jaučiate. Galite pakilti į jausmą, apie kurį kalbėjo kiti mokytojai: į džiaugsmą, džiaugsmą žinoti, kaip sakė Mokytojas MOR, kad mes laiminėjome nuo pat pradžių. Mes laimime, nes tai jau nebėra pradžia. Užsklendžiu jus Ketvirtajame Tyrumo Spindulyje, tyrumo džiaugsme, nes kai jaučiate tyrumą, kaip gi galėtumėte nebūti džiaugsmingi? Džiaugsmo stygius yra netyrumas, kuris negali egzistuoti tyrumo liepsnoje. Būkite užsklęsti Elohimos Astrėjos buvime.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2022 Kim Michaels