7 | Trečiasis Spindulys: Jūs visada esate verti meilės

Pakylėtoji Mokytoja Archėja Dosnybė su Pauliumi Venecijiečiu, per Kim Michaels 2009 balandžio 18 d.


Jeigu kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet neturėčiau meilės, būčiau niekas. Žodžiai, apie kuriuos reikėtų pamąstyti, mano mylimieji. Girdėjote muzikinį kūrinį, perduodantį arkangelų vibracijos didybę. Dosnybė, AŠ ESU. Ateinu jums suteikti pajautimą, kas iš tiesų yra dosnumas, mano mylimieji. 

Dosnumas iš tiesų nėra visai tinkamas žodis, tačiau dėl kalbos ribotumo nėra tokio žodžio, kuris galėtų adekvačiai perduoti už jo slypinčią vibraciją. Jūs savo kalboje ir supratime galėtumėte sumąstyti geresnį žodį, ir tai iš tiesų būtų „besąlygiškumas“. Tai yra vibracija, perduodama per Trečiąjį Spindulį, kurį jūs paprastai vadinate Trečiuoju Meilės Spinduliu. 

Meilė, kaip ir daugelis kitų žodžių, per laiką buvo padengta tokiu dualistiniu sluoksniu, kad praktiškai tapo beverčiu žodžiu. Ir todėl, žinoma, besąlyginė meilė yra daug geresnė koncepcija. Bet kodėl tiesiog ne besąlygiškumas? 

Kas yra Gyvenimo Upė? Tai yra besąlyginis bet kurios Dievo savybės išreiškimas. Neįmanoma progresuoti už tam tikros ribos dvasiniame kelyje, jeigu nesusiderinate su besąlygiškumo vibracija – kaip girdėjote iš Lanto apie susiderinimą su išminties vibracija.

Yra tiek daug žmonių dvasiniuose ir religiniuose judėjimuose, kurie pradėjo suprasti būtinybę pakilti virš savanaudiškumo, susikoncentravimo į save ir žemesnių pasireiškimų. Jie siekia susiderinti su meilės vibracija, tačiau tai yra dualistinė meilė, kuri yra baimės, pykčio, neapykantos priešpriešoje. Meilė dieviškąja prasme negali turėti jokių priešingybių, nes kitaip ji nebūtų dieviška. 

Kaip sakė Mokytojas MOR, tai yra grandiozinė puolusių būtybių iliuzija, kad jos iš tiesų priešinasi Dievui. Priešintis galite tiktai tam, kas egzistuoja dualizmo karalijoje, tad tai, kam jūs priešinatės, yra stabmeldiškas Dievo įvaizdis. Daugelis žmonių niekam nesipriešina; jie siekia patirti meilę. Tačiau jeigu sieksite susiderinimo su stabmeldišku įvaizdžiu, kaip kada nors galėsite pasiekti tikrąją meilę? Tai yra, kaip paaiškino Lanto, neįmanoma.

Pamąstykite apie besąlygiškumą

Tad iš čia kyla būtinybė pamąstyti apie besąlygiškumą. Besąlygiškumas. Ir iš tiesų, būtent dėl to jums davėme koncepciją, kad tam tikrame kelio taške yra būtina liautis mėginti save pakeisti. Vienintelis būdas išeiti iš tos paskutinės atskirosios savasties iliuzijos yra priimti save – besąlygiškai – tokį, koks esate. 

Girdėjote apie būtinybę atlikti tą pokytį iš pirmųjų dviejų spindulių. Aš, kartu su Pauliumi Venecijiečiu, ateinu jums pakalbėti apie tai iš Trečiojo Spindulio perspektyvos.

Kaip galėsite progresuoti į Ketvirtąjį Tyrumo Spindulį, jeigu nebūsite susiderinę su besąlygiškumu? Argi ne sąlygos materializuoja netyrumus mūsų protuose ir kūnuose – net ir fiziniame Žemės kūne, kurie pasireiškia tokia daugybe gamtoje egzistuojančių disbalansų ir kataklizmų?

Vėlgi, nėra jokios šventos ar slaptos formulės, kuri galėtų veikti automatiškai. Koncepcija, kad nesugebate arba nesate verti išreikšti aukštesnę meilę, na, būtent ši koncepcija ir yra problema.

Meilė yra besąlygiška jėga, kuri nori būti išreiškiama. Jums nereikia nieko daryti, kad galėtumėte būti atviromis durimis besąlygiškumui išreikšti. Kokią sąlygą galėtumėte išpildyti, norėdami išreikšti tai, kas yra besąlygiška – ir todėl teka ir teka, ir transcenduoja, ir auga, ir išreiškia save, kad ir kokios būtų sąlygos? 

Tad, vėlgi, ar suvokiate to neįmanomumą, kaip tai yra nelogiška ir kaip tuo tikėti gali tik atskirasis aš? Jūs esate daugiau nei atskirasis aš. Tol, kol laikysitės koncepcijos, jog privalote pakilti į tam tikrą tobulumo būseną, kad galėtumėte įgyti gebėjimą ir tapti vertais Dievo meilei tekėti per jus – tol, kol save laikysite atskirtais nuo meilės tekėjimo, meilė negalės tekėti. Ji nepriims jokių sąlygų.

Turite teisę prisiimti sąlygas. Tačiau neįpulkite į subtilios sąmonės spąstus, paspęstus būtybių, kurios yra visiškai susitapatinusios su dualizmu ir todėl savo arogancijoje tiki galinčios sudaryti priešingą polių Dievui. Negalite apriboti Dievo, negalite apriboti meilės, negalite apriboti meilės reiškimosi.

Jūs arba leidžiate jai tekėti, arba ji aplenkia jus. Nėra jokių tarpinių variantų. Galite galvoti, kad egzistuoja kažkoks tarpinis variantas, nes žmonės taip ilgai kūrė dualistinį, reliatyvų meilės įvaizdį, kaip priešingybę neapykantai, pykčiui, baimei ir kt. Kai kurie žmonės labai gerai išmoko užsidėti mylinčių ir malonių žmonių kaukę.

Galite nueiti ir matyti tai daugelyje vietų, tarp jų ir šiame gydymo centre, kuriame yra žmonių, labai gerai sugebančių įkūnyti įvaizdį, kuriame jie atstovauja žemišką instituciją. Arba galite nueiti prie nuolankiausiųjų, kurie stovi tenai visą dieną, padėdami žmonėms eiti per gydančius vandenis, ir pamatysite, kad čia rasite meilės pasireiškimą, kuri neapsimetinėja, neturi jokių sąlygų. Visa tai yra nuplauta troškimo padėti kitiems. 

Įveikite baimę būti atstumti

Meilė nesiekia savintis. Jeigu ji nesiekia savintis, tai reiškia, kad jai nieko nereikia mainais. Pamąstykite apie baimę išreikšti meilę dėl baimės būti atstumtiems. Kai jaučiate atstūmimo baimę, dar nesate susiderinę su besąlygiškumo vibracija. Jeigu meilė yra išreiškiama besąlygiškai, kaip gali egzistuoti baimė būti atstumtiems? 

Kaip besąlyginė meilė galėtų būti atstumta? Besąlyginė meilė yra pati sau pakankama. Ji džiaugiasi galėdama būti išreikšta, galėdama išreikšti save, tekėti.

Kai galvojate, kad meilę turite išreikšti tik vienam konkrečiam žmogui – ir kad norite, jog tas žmogus priimtų šią meilę, galbūt netgi, kad priimtų ją tam tikru būdu – nesate besąlyginės meilės tėkmėje. Susiderinote su žemesne sąlygiškos meilės vibracija. Jūs vis dar galite jausti meilę tam žmogui, vis dar galite turėti troškimą išreikšti tą meilę, tačiau dar nepasiekėte aukščiausio potencialo. Baiminatės atstūmimo arba siekiate turėti ir savintis, arba gauti kažką mainais.

Kai galvojate, kad jums kažko reikia iš bet kurio kito žmogaus ar iš bet kokio šaltinio materialiame pasaulyje, jaučiate stygių. Turite deficito sąmonę. Galvojate, kad jums kažko trūksta ir kažkas kitas privalo ateiti ir tai užpildyti, užpildyti tą tuštumą, kad galėtumėte būti išbaigti. Tai yra iliuzija.

Net ir liepsnų dvynių koncepcija – kad egzistuoja viena žmogiška būtybė, kuri yra jūsų liepsna dvynė ir todėl ši liepsna dvynė yra tobula meilė, kuri galės jus išbaigti – net ir tai nėra aukščiausias supratimas. Jūsų tikroji dvasinė liepsna dvynė yra jūsų aukštesnysis aš, jūsų AŠ ESU Esatis. Tiktai įžengę į vienovę su tuo, būsite išbaigti, būsite vientisi. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Išsigydykite save išvalydami čakras.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2009 Kim Michaels