14 | Įveikite savo dramas

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, per Kim Michaels 2009 sausio 04 d.


Sen Žermenas AŠ ESU, ir AŠ ESU laisvas! Kodėl jūs nesate laisvi? Nes nesate manimi!

Koks yra raktas į laisvę? Jau turėtumėte žinoti, kad viskas yra Kūrėjo Esybės išraiška, prisiėmusi tam tikrą charakteristiką, ar tai būtų meilė, išmintis, galia, tiesa, taika ar laisvė. Jūs taip pat esate iš Kūrėjo Esybės.

Tad koks yra raktas patirti ir būti atviromis durimis tam tikros savybės, tokios kaip laisvės, pasireiškimui? Tai yra leisti savo esybei, savo Sąmoningajam AŠ – ar kad ir kaip jį norite vadinti – tapti viena su ta Dievo liepsnos savybe, kaip AŠ ESU viena su Dievo laisvės savybe. Ir tuomet būsite atviromis durimis tai Dievo savybei būti išreikštai Žemei, būti išreikštai Žemėje, būti išreikštai ant Žemės ir būti išreikštai vyrų ir moterų širdyse, jiems ryžtantis būti laisve. 

Jūsų drama atima jūsų laisvę

Tai koks tuomet yra raktas į laisvę? Tai, žinoma, yra suvokti realybę, kad laisvu jums neleidžia būti tai, kad susikūrėte dramą, asmeninę istoriją, kurią manote privalantys amžinai vaidinti. Jūs kažkaip tame įstrigote, susitapatinote su tuo. Manote, kad drama jums duoda kažką, ko jums reikia, kažką, be ko negalėtumėte išgyventi.

Ir tas kažkas – kaip jau kiti mokytojai apie tai kalbėjo – yra kažkas iš materialaus pasaulio, ko jums, jūsų manymu, reikia, kas, jūsų manymu, jus išbaigs. Kaip jau anksčiau buvo pasakyta – ir kaip mes kartosime vėl ir vėl, kol galiausiai tai suprasite – niekas jums materialiame pasaulyje negali suteikti pilnatvės. Pilnatvę jums gali suteikti tik kažkas iš dvasinės karalijos, tai yra, viena iš Dievo liepsnų. Galite patirti kažką iš dvasinės karalijos būdami atviromis durimis, kad tai tekėtų per jus į materialią karaliją ir keltų aukštyn visą gyvybę.

Žinote, kad buvau įsikūnijęs žmogumi, įkvėpusiu didelę dalį šekspyriškųjų pjesių, tad turėtumėte žinoti, kad mėgavausi drama kaip ir kiekvienas. Net kai stebite kitus dramoje vaidinančius žmones, įkūnijate tam tikrus vaidmenis savo prote, priklausomai nuo to, kaip matote dramą, kaip į ją žiūrite, kaip žiūrite į žmones, kurie yra pirmame dramos plane. Jūsų požiūris į dramą, jūsų šios dramos patyrimas, parodys jums – jeigu būsite sąžiningi ir norėsite tai pamatyti – jūsų pačių dramą.

Ar gėdijatės tam tikrų dalykų? Tuomet įkūnijate tam tikrą dramą. Ar bijote, kad bus pasakyti tam tikri dalykai? Tuomet tai yra jūsų drama, sukelianti baimę, troškimą apriboti tai, kas gali būti išsakoma pokalbyje. Kai turite dramą, kuri jumyse kelia norą varžyti tai, kas gali būti išsakoma, tuomet akivaizdžiai nesate laisvi leisti bendravimui tekėti iš širdies, nes siekiate suvaržyti šį tekėjimą. 

Laisvas bendravimas neturi jokių standartų

Kartais galite galvoti, kad bendravimas iš širdies turi atitikti tam tikrą standartą, koks, jūsų manymu, turėtų būti „širdingas“, „dvasingas“ arba „mylintis“ bendravimas. Kaip jau anksčiau buvo paaiškinta, kartais širdis gali nusidažyti tam tikra spalva, priklausomai nuo žmogaus pamatinės pasaulėžiūros. Jeigu žmogus vis dar turės noro atvirai kalbėti, tuomet jis turės galimybę – pasidalindamas tuo su visais kitais žmonėmis – pamatyti tai kitoje šviesoje nei matė anksčiau. Ir todėl galės labiau priartėti prie to lūžio taško, kuriame galiausiai aiškiai pamatys, kas tai iš tiesų yra. Pamatys, kad tai tėra kažkas, ką prisiėmė jo Sąmoningasis AŠ, o jis yra nepalyginamai daugiau. Ir galiausiai galės priimti tą sprendimą: „Man nebereikia šios dramos, kad gaučiau tai, ko man reikia, nes žinau, jog galiu tai gauti iš vidaus.“ 

Jūsų asmeninė drama yra tarsi labirintas. Esate įkalinti labirinte ir negalite rasti iš jo išėjimo. Patikėjote – nes susitapatinote su drama – kad jus šiame labirinte įkalino išorinės jėgos arba kiti žmonės, ir negalite iš jo ištrūkti. Ir niekada neištrūksite iš dramos – iš labirinto – kol nesuvoksite, kad dramą sukūrė ne Dievas, ne kiti žmonės, ne likimas, ne atsitiktinumas. Ją sukūrėte jūs! 

Tik jūs vieninteliai galite surasti išėjimą iš labirinto, nes jūs vieninteliai galite nuspręsti, kad nebelaikysite savęs labirinte įstrigusiu žmogumi. Pakeisite, kur koncentruojate savo dėmesį, ir suvoksite, kad esate daugiau nei žmogus, daugiau nei labirintas, daugiau nei pasąmonės duomenų bazė, kuri neleidžia jums ištrūkti.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Kaip bendrauti iš širdies.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2009 Kim Michaels