Įžanga į gausingo gyvenimo kursą

Ar kada nors girdėjote, o gal skaitėte Jėzaus ištartus žodžius: „Nebijok, mažoji kaimene, jūsų Tėvui malonu jums dovanoti savo karalystę“ (Luko 12,32)? Ar kada nors susimąstėte apie šiuos žodžius ir ar, pažvelgę į savo gyvenimą, nepagalvojote: „Jeigu Tėvui malonu man dovanoti savo karalystę, kodėl tuomet neturiu Dievo gausos?“ Ar kada nors pamąstėte apie šiuos žodžius ir, pažvelgę į pasaulį, neklausėte savęs: „Jeigu Dievui malonu visiems žmonėms dovanoti savo karalystę, kodėl tiek daug žmonių gyvena visiškame skurde ir neturi jokių galimybių pagerinti jiems tekusios gyvenimo dalios?“ Kodėl dauguma žmonių gyvena vargingai, o nedidelis elitas yra aptekęs sunkiai protu suvokiamais turtais? Ar kada nors susimąstėte, kodėl Dievas jums neduoda tos gausos, kurios trokštate ir kurią jis pats jums tariamai nori duoti? Ar kada nors susimąstėte, kaip galėtumėte pakeisti šią situaciją ir patirti gausingą gyvenimą?

Esu tikra, jog kažkuriuo gyvenimo momentu mąstėte apie šiuos klausimus. Tačiau ar radote atsakymą? O jeigu atsakymo neradote, ar esate pasirengę atsakymo ieškoti už tradicinių šaltinių ribų? Ar esate pasirengę ieškoti atsakymo už dėžutės, kurioje šiuo metu gyvena jūsų protas, ribų? Jeigu taip, pirmiausia norėčiau, kad pamąstytumėte apie šiuos klausimus: „Ar tai Dievas mane padarė vargšu ir neleidžia turėti gausos, ar kažkas kitas? Ar tai Dievas neduoda man savo gausos, ar aš pats atstumiu šią gausą? Ar tai Dievas leidžia tokiai daugybei žmonių žemėje būti vargšais, o gal tai pati žmonija atstūmė Dievo gausą ir susikūrė nepriteklių bei nelygybę Žemėje?“

Žinau, jog tai yra labai tiesūs klausimai, ir gali pasirodyti, kad juose nėra meilės. Tačiau užtikrinu jus, jog šiuos klausimus užduodu su didžiausia meile, nes žinau, kad jeigu mąstysite apie šiuos klausimus, tikrai rasite atsakymus, kurie leis paveldėti jums teisėtai priklausančią Dievo gausą. Tai darydami, prisidėsite prie judėjimo, kuris neišvengiamai atves prie akimirkos, kai nepriteklių ir nelygybės grandinės bus sutraukytos šioje planetoje. Dangaus vartai bus atverti ir visi žmonės galės gauti gausingą Dievo gyvenimą. Mano klausimai yra užduodami su didžiausia meile, neleidžiančia man palikti savo vaikų vienišų, įstrigusių skurde, nepritekliuose ir apribojimuose. Jau verčiau sudrumsiu jų protų ramybę tiesiu klausimu, kuris, tikiuosi, privers juos pabusti realybei, – kad egzistuoja daug gilesnis gyvenimo supratimas už tą, kurį jie šiuo metu yra priėmę.

Jeigu manote negalintys turėti savo trokštamų dalykų, tuomet jūsų stygiaus būsena yra kalėjimas. Tačiau kaip ir visi kalėjimai, jis turi duris. Jeigu galėtumėte surasti šias duris ir išmoktumėte jas atidaryti, turėtumėte galimybę ištrūkti iš šio kalėjimo. Jeigu netikite, kad durys egzistuoja, arba nežinote, kaip šias duris atidaryti, kaip tuomet galėsite ištrūkti iš kalėjimo kameros, kurioje šiuo metu esate įkalinti? Neturėsite jokių šansų ištrūkti, jeigu nežinosite, kaip tai padaryti. Raktas jūsų dabartinio stygiaus būsenai įveikti yra gilesnis supratimas, ką jums reikės padaryti, kad paveldėtumėte Dievo gausą. Ir tuomet galėsite įrodyti, kad Jėzus nesišvaistė tuščiais pažadais, sakydamas, kad Tėvui malonu jums dovanoti savo karalystę. Jis davė tikrą pažadą, nes suprato, kad egzistuoja durys, per kurias galite ištrūkti iš žmogiškojo kalėjimo. Jis atrado šias duris. Jis atrado raktą, atrakinantį šias duris. O svarbiausia, jis pats išėjo pro šias duris, išsilaisvindamas iš žmogiškų sąlygų, žmogiškų vargų. Visas jo gyvenimas buvo pašvęstas įrodyti, kad įmanoma ištrūkti iš žmogiškų apribojimų, ir jis vylėsi, kad visi žmonės žiūrės į jo gyvenimą kaip į pavyzdį, iš kurio supras, kad ir jie gali ištrūkti iš kalėjimo – iš proto kalėjimo – iš žmogiškos sąmonės būsenos, iš atskirties, apribojimų ir nepriteklių sąmonės būsenos.

***

Atėjau padėti jums atrasti kalėjimo duris. Atėjau duoti jums raktus, kurie atrakins kalėjimo duris, nes jis iš tiesų yra užrakintas daugiau nei vienu užraktu. Atėjau pasiūlyti jums savo ranką ir išvesti jus pro šias duris, kad ištrūkę iš kalėjimo galėtumėte laisvai maudytis savo tikrosios Esybės Saulėje. Bet kas aš esu, kad dalinu tokius pažadus? Jei sutinkate, kad jūsų dabartinė situacija yra kalėjimas, ir kad norite ištrūkti iš šio kalėjimo, ką norėtumėte matyti savo vedliu? Yra daug žmonių, kurie siūlosi būti jūsų vedliais. Jie žada, kad, jei tik pirksite jų paslaugas, jų knygas ir jų mokymus, jie tikrai išves jus iš žmogiškojo kalėjimo. Problema ta, kad jie vis dar tebėra fiziniame kūne, ir todėl juos vis dar teberiboja laikas ir erdvė. Jie gali turėti kažkokį supratimą apie tai, kaip ištrūkti iš žmogiškojo kalėjimo, tačiau šio supratimo jie dar nepritaikė iki galo. Jeigu norėtumėte, kad jus vestų Būtybė, kuri pritaikė savo žinias ir ištrūko iš žmogiškojo kalėjimo, tuomet esu pasiruošusi jums tarnauti ir su meile parodyti kelią. Tai kas tuomet aš esu?

Esminė Jėzaus perduota žinia yra, kad galite ištrūkti iš žmogiškojo kalėjimo ir nugalėti net ir pačią mirtį. Esminė Jėzaus žinia yra, kad mirtis nėra pabaiga, kad galite atrasti naują gyvenimą – naują sąmonės būseną – aukštesnėje karalijoje. Jėzus įrodė, kad galite visam laikui ištrūkti iš žmogiškojo kalėjimo ir pakilti į aukštesnę karaliją. Ir nors kai kuriems krikščionims nuo vaikystės buvo diegiamas tikėjimas, kad Jėzus buvo išimtis, Jėzus nebuvo vienintelis, ištrūkęs iš žmogiškojo kalėjimo ir visam laikui pakilęs į aukštesnę karaliją. Jeigu Jėzus būtų buvęs vienintelis, galėjęs eiti šiuo keliu, tai koks būtų buvęs jo atėjimo į Žemę tikslas? Koks gi Dievas pasiųstų savo vienintelį Sūnų į šį pasaulį rodyti kelio, kuriuo negalite eiti? Ar tai nebūtų druskos užbėrimas ant žaizdos, parodant jums, kad vienas žmogus galėjo ištrūkti iš žmogiškojo kalėjimo, o jūs negalite?

Tad turite tik dvi galimybes. Galite galvoti, kad Dievas nėra mylintis Dievas, arba galite samprotauti, kad už Jėzaus gyvenimo ir mokymo yra paslėpta žinia, žinia, kuria sekti potencialiai gali visi žmonės, o ja sekdami jie taip pat gali palikti šį žmogiškąjį kalėjimą ir pakilti į aukštesnę karaliją. Galite samprotauti, kad arba Dievas pasiuntė Jėzų parodyti kelią į savo karalystę, kelią, kuriuo ir jūs galite eiti, arba Jėzus melavo sakydamas, kad Tėvui malonu jums dovanoti savo karalystę. Nes negali būti ir viena, ir kita. Negalite, jeigu logiškai apie tai pamąstysite, galvoti, kad tik Jėzus galėjo paveldėti gausingą gyvenimą, ir tuo pat metu laikyti Jėzų tikruoju išganytoju, o Dievą – geradarišku Dievu. Žmogiškas kalėjimas yra suręstas iš daugybės nelogiškų ir vienas kitam prieštaraujančių įsitikinimų, ir aš ketinu atskleisti visus šiuos įsitikinimus tolimesniuose skyriuose. Jei tik man leisite, atvesiu jus prie aukštesnio gyvenimo supratimo, ir jūs pažinsite tiesą, kuri jus išlaisvins. Ir tuomet galėsite išeiti pro kalėjimo duris, ir patekti į savo Tėvo gausingo gyvenimo karalystę. Jei sugebėsite priimti galimybę, kad Jėzus nebuvo vienintelė į Dangų pakilusi Būtybė, turėtumėte sugebėti priimti, kad ir aš ėjau Jėzaus pademonstruotu keliu ir taip pat pakilau į aukštesnę karaliją. Aš kažkada buvau žmogaus kūne, tokiame pačiame, kokį ir jūs šiuo metu dėvite. Tuomet buvau žinoma Marijos, Jėzaus motinos vardu. O pasibaigus tam gyvenimui, aš iš tiesų laimėjau savo amžinąjį pakylėjimą į dvasinę karaliją. Tad šiandien esu pakylėtoji būtybė ir pasirinkau likti su Žeme, ir tarnauti joje kaip mokytoja, kaip globėja, kaip vedlė jums ir tiems jūsų dvasios broliams bei seserims, kurie dar neištrūko iš žmogiškojo kalėjimo.

Nuo savo pakylėjimo nestovėjau vietoje. Kilau aukštyn Dangaus hierarchijos laiptais, nes iš tiesų, kaip sakė Jėzus: „Mano Tėvo namuose daug buveinių“ (Jono 14:2). Pasiekimų lygmenys egzistuoja net ir dvasiniame pasaulyje, ir nuo savo pakylėjimo pasiekiau gilesnį supratimą, suvokimą ir vienovę su Dievo Motinos aspekto sąmone ir Esybe. Šiandien atstovauju Dangiškąją Motiną Žemės planetai. Galite įsivaizduoti tai kaip dvasinę tarnystę, kuri yra panaši į Žemėje egzistuojančias žmonių užimamas pareigas, tokias kaip miesto meras, valstijos gubernatorius ar šalies prezidentas.

Ateinu kaip Dangiškosios Motinos atstovė ir tiesiu jums ranką su didžiausia meile, su giliausia, besąlygine, puoselėjančia Dangiškosios Motinos meile. Aš nieko daugiau netrokštu, kaip tik išvysti, kad visi Dievo vaikai gautų jiems priklausantį paveldėjimą – gausingą gyvenimą. Tai yra absoliuti tiesa, kad Dievui Tėvui malonu jums dovanoti savo gausingo gyvenimo karalystę. Jums nereikia laukti šio gausingo gyvenimo, kol pakilsite į Dangų. Galite paveldėti ir patirti, galite pareikšti savo teisę į šį gausingą gyvenimą dar tebebūdami čia Žemėje, kaip pademonstravo Jėzus, paversdamas vandenį vynu ir padaugindamas duoną bei žuvis.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Protas valdantis Materiją.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2005 Kim Michaels