1 | Jūsų aukščiausias potencialas

Mano mylimos širdys, ankstesniame skyriuje [žiūrėkite 2 dalį] paaiškinau jums procesą, per kurį buvo materializuota viskas, kas egzistuoja materialioje visatoje. Paaiškinau, kad viskas prasideda nuo bendros idėjos identiteto karalijoje, kuri tuomet yra nuleidžiama ir sukonkretinama mentalinėje karalijoje ir tuomet įgyja dar didesnį konkretumą, o taip pat momentumą bei kryptį emocinėje karalijoje, ir po to jau yra materializuojama regimos formos ir veiksmų pavidalu materialioje karalijoje.

Pažadėjau padaryti šį mokymą praktiškesnį, ir būtent tai padarysiu šiame skyriuje, susiedama jį su klausimu, kaip galėtumėte įkūnyti gausingą gyvenimą sau ir visai gyvybei šioje planetoje. Pradėkime nuo temos, kuri yra neatsiejama gausingo gyvenimo įkūnijimo dalis, tai yra, nuo jūsų kūrybinių galių, nuo jūsų gebėjimo materializuoti dalykus. Jeigu esate studijavę kokius nors mokymus apie praturtėjimą, kurie egzistuoja šioje planetoje, žinote, kad daugelis jų pabrėžia, jog yra labai svarbu turėti tikslą, turėti aiškią viziją apie tai, ko norite pasiekti. Tai yra labai svarbus žingsnis, įkūnijant gausingą gyvenimą, nes iš tiesų, kaip yra sakoma Biblijoje: „Be vizijos žmonės pražus“ (Patarlių kn. 29;18). Jeigu neturite jokio supratimo, ką norite įkūnyti, kaip tuomet galėsite atnešti tai į įsikūnijimą, ypač žinodami mano mokymą, jog viskas yra sukurta iš Motinos šviesos, kuri prisiėmė tam tikrą formą dėl įvaizdžio, kurį ant jos įspaudė savimonę turintis protas. Galbūt esate girdėję apie lobių žemėlapio idėją, ir šis žemėlapis tiesiog yra paveikslėlių koliažas, iliustruojantis tai, ką norite pamatyti materializuojantis savo gyvenime, pavyzdžiui, gausesnius materialius turtus, gražų namą, kuriame galėtumėte gyventi, ir kitus dalykus. Šiuo būdu iš tiesų galite mėginti materializuoti gausą, tačiau jis turi tam tikrus apribojimus. Galite turėti geriausią įmanomą viziją, bet neturėti galios atnešti ją į įsikūnijimą. Būtent apie galios aspektą kalbėsiu šiame skyriuje, ir tuomet vėliau pakalbėsime apie tai, kaip galėtumėte nuskaistinti savo viziją ir įgyti aukščiausią viziją apie savo kūrybinį potencialą.

***

Tikrasis raktas gausingam gyvenimui įkūnyti yra leisti tyrai Dievo šviesai tekėti per jūsų keturis žemesniuosius kūnus. Jeigu šviesa galės tekėti nekliudoma ir nesusilpninta, Dievo gausingas gyvenimas iš tiesų bus įkūnytas jūsų materialiose aplinkybėse. Jeigu jūsų keturi žemesnieji kūnai iš tiesų bus tyri, Dievo šviesa tekės per juos ir nebus susilpninta tekėjimo metu. Ir jeigu norite žmogaus, turėjusio šį tyrumą savo keturiuose žemesniuosiuose kūnuose, pavyzdžio, pažvelkite į Jėzaus gyvenimą. Jėzaus pasiekimai buvo tokie aukšti, kad jis žinojo veikiantis ne savo galia. Jo veikimas nebuvo grįstas vien fiziniu kūnu. Jo veikimas netgi nebuvo grįstas psichinės energijos naudojimu, tos energijos, kuri buvo atnešta į identiteto, mentalinę ar emocinę karalijas. Jėzus žinojo, kad pats iš savęs jis nieko negali daryti (Jono 5,30), kadangi tai Tėvas jame darė darbus (Jono 5,17). Tėvas jame buvo jo AŠ ESU Esatis ir Dievo šviesa. Jis žinojo, kad be šios tyros Dievo šviesos nieko vertingo negalėtų atlikti, nieko, kas būtų amžinai reikšminga.

Pasiekęs šį suvokimą, Jėzus atvėrė ir nuskaistino savo keturis žemesniuosius kūnus, ir tuomet Dievo šviesa galėjo tekėti per juos ir galėjo būti nukreipiama jo išorinio proto. Jo protas, žinoma, buvo tobuloje harmonijoje su dangiškuoju planu jo misijai toje inkarnacijoje. Jėzus iš tiesų naudojosi visais keturiais savo žemesniaisiais kūnais, materializuodamas dalykus. Paimkime, pavyzdžiui, situaciją, kai Jėzus prikėlė Lozorių iš mirties (Jono 11,1). Jėzus netgi neįeina į kapą. Jis pasilieka už kapo ribų, sukoncentruoja visą savo dėmesį ir sušunka: „Lozoriau, išeik!“ (Jono 11,43). Kai Jėzus tai pasakė, jis nekalbėjo tyliai. Jis nekalbėjo maldos, jis neišsakė prašymo. Jis iš tiesų buvo tapęs savo keturių žemesniųjų kūnų valdovu, ir su pilna savo esybės galia išsiuntė įsakymą. Šiame įsakyme glūdėjo visa jo fizinio balso galia ir intensyvumas. Jo balsas buvo pripildytas emocijų intensyvumu, jo besąlygine meile Lozoriui. Jo emocijos tobulai išreiškė tyrą Lozoriaus nubudimo ir išgijimo viziją, kurią jis saugojo savo mentaliniame kūne. Jėzus žinojo, su absoliučiu tikrumu, kad Dievo galiai iš tiesų yra įmanoma prikelti mirusį kūną gyvenimui. Jo mentalinio kūno varomoji jėga buvo tapatumo jausmas, ateinantis iš žinojimo, kad jis yra Dievo sūnus, bendrakūrėjas su Dievu, ir kad atėjo įkūnyti gausingą gyvenimą materialioje visatoje. Kaip Jėzus sakė: „Aš atėjau, kad jie turėtų gyvenimą, – kad apsčiai jo turėtų“ (Jono 10,10).

Kadangi Jėzaus keturi žemesnieji kūnai buvo tyri, Dievo galia galėjo tekėti per juos ir pažadinti Lozoriaus kūno ląsteles ir atomus, išvalydama juos nuo netobulų ligos įvaizdžių ir sudarydama galimybes jo sielai sugrįžti į kūną, kuris dabar buvo apvalytas nuo visų negalių. Žinau, kad daugelis žmonių šiandieniniame pasaulyje, net ir daugelis krikščionių, ignoruoja Jėzaus stebuklus arba atmeta juos kaip prietarus. Tačiau jie nebuvo fantazijos vaisius ir jie taip pat nebuvo evangelijų rašytojų išsigalvojimai, mėginant sukurti „Jėzaus-stebukladario“ reputaciją. Jie iš tiesų buvo tikri ir jie buvo pasekmė fakto, kad Jėzus išvalė savo keturis žemesniuosius kūnus, todėl Dievo galia galėjo tekėti per juos pilna jėga. Per Jėzų Dievo galia galėjo atlikti dalykus, kurie įprastinėje sąmonės būsenoje esantiems žmonėms atrodė kaip stebuklai. Tačiau tai nebuvo stebuklai, tai tiesiog buvo aukštesnis dvasinis įstatymas, iškviestas į materialią visatą ir pakeitęs materialius dėsnius bei jų apribojimus.

Leiskite man jums padėti suvokti Dievo galią, kurią pasiekti yra įmanoma kiekvienam, einančiam Jėzaus pademonstruotu Kristiškumo keliu. Vėlgi, pamąstykite apie Jėzaus žodžius: „Kas mane tiki, darys darbus, kuriuos aš darau, ir dar už juos didesnius darys“ (Jono ev. 14;12). Ar manote, kad Jėzus jums davė tuščią pažadą? Tiek daug krikščionių ignoravo šį teiginį. Galiu jus užtikrinti, kad šiame teiginyje glūdi faktas, jog kiekvienas žmogus Žemėje turi Kristaus potencialą. Jeigu ryšitės eiti Jėzaus parodytu keliu, mirtingojo aš įveikimo keliu, mirtingojo aš drakono nužudymo keliu, iš tiesų galėsite daryti darbus, kuriuos darė Jėzus. Dievas galės daryti tuos pačius darbus per jus, kuriuos darė per Jėzų. Kai nesusilpninta Dievo galia teka per jūsų keturis žemesniuosius kūnus, neegzistuoja jokie apribojimai ką Dievas gali padaryti.

Dualistinis protas kyla iš atskirties nuo jūsų šaltinio, atskirties nuo jūsų pačių aukštesniosios Esybės ir Dievo. Dėl šios atskirties netikite, kad Dievas gali per jus dirbti, todėl atimate iš Dievo gebėjimą dirbti per jus. Dualistiniai įsitikinimai, kurie susikaupė jūsų keturiuose žemesniuosiuose kūnuose, blokuoja Dievo šviesos tekėjimą, todėl jūsų turimos kūrybinės galios išreiškia tik nedidelę dalelę jūsų tikrojo potencialo. Jūs buvote sukurti taip, kad Dievo galia galėtų tekėti per jūsų keturis žemesniuosius kūnus. Būdami savo tyrame pavidale, šie kūnai gali išlaikyti didžiulę galią, kurią pademonstravo Jėzus. Kai nusileidžiate į atskirties ir dualizmo sąmonę, ši galia nebegali tekėti. Jūs dabar imate tikėti, kad esate darytojas, kad veikiate savo pačių galia ir kad galite veikti nepriklausomai nuo Dievo ar nuo Dievo šviesos. Viskas yra sukurta iš Materijos Šviesos ir nieko negalite daryti be Dievo šviesos. Vienintelis klausimas tėra, ar veikiate, naudodamiesi tyra Dievo šviesa, ar priešingai – ta šviesa, kuri jau yra atnešta į žemesnių dažnių spektrą.

Tai yra subtilus skirtumas, kurio dauguma žmonių nepastebėjo, jo nepastebėjo net ir daugelis dvasinių guru. Kai jūsų tapatumo jausmas yra sukoncentruotas į fizinį kūną, galite veikti tik naudodamiesi materialių dažnių spektre vibruojančiomis energijomis. Kadangi jūsų sąmonė negali pažvelgti už šio spektro ribų, nesugebate matyti ryšio tarp materialios energijos ir Dievo. Nesugebate matyti, kad net ir fizinė materija yra sukurta iš Dievo šviesos, kuri buvo pažeminta vibracijose ir prisiėmė specifinę formą. Nemanote, kad Dievas yra visų šių miriadų formų vienatinė priežastis. Dėl dualistinių melų, kuriuos jūsų prote užprogramavo mirtingasis aš ir šio pasaulio princas, neigiate Dievo buvimą ten, kur esate. Šis neigimas sukuria bloką, dėl kurio Dievas negali per jus dirbti, kadangi Dievas niekada nepažeidinėja savo paties Laisvos Valios Įstatymo. Kai įveiksite atskirties iliuziją, leisdami Kristaus protui būti jumyse, suvoksite, kad jūs – tai reiškia išorinis protas ir mirtingasis aš – nesate darytojai. Viskas yra daroma su Dievo energija, tad Dievas visada yra pirminė priežastis. Galite ir toliau tikėti atskirties iliuzija, tuo būdu toliau smarkiai ribodami savo tikrąsias kūrybines galias. Tai daryti yra jūsų pasirinkimas, o ne kokio nors pikto Dievo jums primestas noras. Galėtume sakyti, kad tai yra jums pikto dievo primestas noras – netikro dievo, piktos būtybės danguje, kurį sukūrė šio pasaulio princas ir kolektyvinė žmonijos sąmonė. Kai pradedate suvokti Kristaus tiesą, pamatote, kad turite potencialą susigrąžinti savo pirminę misiją ir būti bendrakūrėju su tikruoju Dievu, vidiniu Dievu, trokštančiu, kad bendrakurtumėte gausingą gyvenimą, kurio vizijos jis jums laikosi. Jėzus atėjo išlaisvinti visus žmones nuo jų mirtingojo aš ir dualistinio mąstymo apribojimų, ribojančių Dievo galią ir neleidžiančių Dievui per juos dirbti.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Jūsų gausingo gyvenimo planas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2005 Kim Michaels