12 | Meilė ir Tiesa

Pakylėtasis Mokytojas Paulius Venecijietis, 2015 sausio 7 d. per Kim Michaels.


AŠ ESU Paulius Venecijietis. Kas nutinka, kai pasiekiate penktąjį mano ašramo lygmenį? Čia jūs susiduriate su meilės ir Penktojo Spindulio, kuris dažnai dar buvo vadinamas tiesos spinduliu, deriniu. „Kas yra tiesa?“, kaip Poncijus Pilotas paklausė Jėzaus. Verta apie tai pamąstyti.

Realybė ir jūsų realybės suvokimas

 Poncijus Pilotas atstovavo žmogų, kuris buvo žemiau 48 sąmonės lygmens. Jėzus atstovavo žmogų, kuris buvo labai arti 144 sąmonės lygmens. Kai priartėjate prie to 144 lygmens, galite žinoti tiesą. Kol esate žemiau 48 lygmens, niekada nežinote tiesos. Kai ateinate į mano ašramą, nesate žemiau 48 lygmens, tačiau taip pat nesate arti 144 lygmens.

Ar galite žinoti tiesą tame lygmenyje, kuriame esate, kai ateinate į mano ašramą? Galite pažinti aukštesnę tiesos išraišką nei būdami žemiau 48 lygmens. Negalite pažinti pilnos tiesos, kurią galite sužinoti tik priartėję prie 144 lygmens. Yra labai svarbu tai prisiminti. Tad ką gi jūs galite žinoti? Kaip galite matyti tiesą, būdami kažkur tarp 48 ir 96 lygmenų kelyje į asmeninį meistriškumą? 

Jūs galite matyti tiesą tik per sielos indą, kuriuo naudojatės išreikšdami save materialiame pasaulyje. Tai nereiškia, kad negalite patirti tiesos jos gryniausiame pavidale. Sąmoningasis AŠ turi gebėjimą išlipti iš savo susitapatinimo su sielos indu. Kaip galite patirti besąlyginę meilę, taip galite patirti ir besąlyginę tiesą, tačiau besąlyginė tiesa yra besąlyginė. Ji neturi jokių sąlygų.

Turime įžvelgti subtilų skirtumą, apie kurį didžioji dalis žmonių šioje planetoje net nenutuokia. Jiems neatrodo svarbu įžvelgti šį skirtumą, kadangi jie nemato jokio skirtumo tarp realybės ir savo realybės suvokimo. Jie mano, kad tai, ką jie mato per sielos indą, yra realybė, yra tiesa, tačiau taip nėra, tiesa? Jūs pradėjote pakilti virš 48 lygmens ir pradėjote atsisieti, atsitapatinti nuo to sielos indo.

Jūsų sielos indas nėra jūsų priešas

 Tad štai koks yra skirtumas, kurį jums reikia suvokti: Sielos indas nėra jūsų dvasinio augimo priešas. Jis gali toks būti, ir iš tiesų toks yra, kai esate žemiau 48 lygmens. Kai esate žemiau 48 lygmens, sielos indas, į kurį įeina ego, traukia jus į egocentriškus šablonus, baime paremtus šablonus. Jūs siekiate apginti ego ir žemesnįjį aš, užuot ryžęsi pakilti virš ego ir savanaudiškesnių žmogiškos sąmonės aspektų. 

Žmogiška sąmonė ir ego uždeda spalvotą sluoksnį ant sielos indo. Kai pakylate virš 48 lygmens, pradedate išsilaisvinti iš šio koncentravimosi į save. Kildami aukštyn asmeninio meistriškumo kelyje link 96 lygmens, jūs vis daugiau ir daugiau tai nusimetate. Tai nereiškia, kad visiškai nusimetate sielos indą.

Kelio į asmeninį meistriškumą tarp 48 ir 96 lygmenų tikslas yra padėti jums išvystyti savo kūrybinius gebėjimus, kad galėtumėte geriau juos išreikšti fizinėje karalijoje. Kai išreiškiate savo kūrybinius gebėjimus, turite juos išreikšti per kažkokį indą. Turite turėti keturis žemesniuosius kūnus. Būtent dėl to Sąmoningasis AŠ, savo grynosios sąmonės būsenoje, negali išreikšti jokio kūrybiškumo. Būtent dėl to Sąmoningasis AŠ turi susikurti sielos indą, tame tarpe ir keturis žemesniuosius kūnus. Jam nėra būtina susikurti ego, tačiau jis tai padarė tokioje tankioje planetoje kaip Žemė. Pagrindinė užduotis kelyje į asmeninį meistriškumą yra pakilti virš ego įtakos, kad galėtumėte pasiekti meistriškumą sielos indui, užuot leidę, kad ego būtų jūsų sielos indo šeimininku ir trauktų jūs kartoti šiuos baime paremtus šablonus, kurių galutinis tikslas yra apsaugoti ego. 

Kaip buvo išvystytas sielos indas

Anksčiau kalbėjau apie būtinybę nustoti mėginti nuskaistinti vidines dvasias ir jas atiduoti, tačiau vidinės dvasios nėra jūsų sielos indas jo grynajame pavidale. Vidinės dvasios yra sukuriamos iš ego baimės ir iškreipto suvokimo. Jos yra sukuriamos iš iliuzijos, dualistinės iliuzijos, tačiau yra įmanoma turėti sielos indą, kuris būtų nuo jų apvalytas. Tai vis tiek nereiškia, kad sielos indas galės pakilti, tačiau tai iš tiesų reiškia, kad galite turėti tyresnį indą, per kurį galite išreikšti save materialiame pasaulyje.

Kaip jūs išvystėte savo asmeninį sielos indą? Jūs tai padarėte remdamiesi individualumu, kuris yra įaustas, įrėžtas jūsų AŠ ESU Esatyje. Jūsų AŠ ESU Esatis turi unikalią individualią matricą, kuri skiriasi nuo bet kurios kitos savimonę turinčios būtybės visame formų pasaulyje. Nors sąmoningai galite nesuvokti savo AŠ ESU Esaties, jūs vis tiek tam tikru laipsniu išreiškiate savo AŠ ESU Esaties individualumą, kai kuriatės savo sielos indą.

Jūsų sielos indas taip pat yra sukuriamas remiantis patirtimis, kurias patiriate materialiame pasaulyje. Jeigu ilgą laiką buvote įsikūniję Žemės planetoje, kaip yra tuo atveju, jeigu esate pasiruošę dalyvauti šiame kurse, tuomet jūsų individualumas, jūsų sielos indo individualumas, buvo paveikti to, ką patyrėte Žemėje. Toks tiesiog yra gyvenimas. Tai galioja mums visiems, kai esame įsikūnijime. 

Užduotis, su kuria susiduriame tarp 48 ir 96 lygmenų, yra nuskaistinti savo sielos indą nuo ego, tačiau tai nereiškia, kad turime atsikratyti sielos indo ar atimti bet kokį individualumą iš sielos indo. Šitai jūs pradedate daryti po 96 lygmens, kuriame pradedate išlaisvinti Sąmoningąjį AŠ net ir ne nuo baime paremtų savo sielos indo aspektų.

Galėtume sakyti, kad iš pradžių jūs susikuriate sielos indą, kuris yra tyras, idant turėtumėte indą, per kurį galėtumėte save išreikšti, bet tuomet jūs pradedate atsitapatinti nuo sielos indo ir suvokiate, kad esate – jūs esate – Esatis, Esaties tąsa. Indas tik tai ir tėra: indas, per kurį jūsų kūrybiškumas teka į materialią karaliją. Galėtume sakyti, kad virš 96 lygmens pradedate ardyti individualumą arba sielos indą, kurį kūrėtės iki 96 lygmens, tačiau vyksta ne visai tai. Jūs neliekate visiškai be jokios asmenybės 144 lygmenyje. 

Matėte, kad Jėzus turėjo savitą asmenybę. Ji nėra labai tiksliai aprašyta evangelijose, tačiau jis iš tiesų turėjo tam tikrą asmenybę. Tame nebuvo nieko blogo, kadangi jis nebuvo su ja susitapatinęs. Kiti žmonės gali į tai žiūrėti ir sakyti, kad Kristus įsikūnijime tikrai negalėtų turėti tokios asmenybės, ir pasinaudotų tuo kaip dingstimi jį atstumti. Kai kurie žmonės, kurie sutiko jį anais laikais, būtent tai ir padarė, tačiau tai buvo pasirinkimas, Jėzus nebuvo už tai atsakingas. Gali būti, kad turėsite tam tikrus žmogiškos asmenybės aspektus su savimi iki pat savo pakylėjimo, tačiau jie neturės reikšmės jūsų pakylėjimui. Tai yra tik indas. 

Kodėl jums tai pasakoju? Todėl, kad tai yra susiję su iniciacijomis, su kuriomis susiduriate penktajame mano ašramo lygmenyje. Vienas iš meilės iškreipimų, kurį turite įveikti mano ašrame, yra būtent ši tendencija manyti, kad tiesa gali būti tik tokia ir ne kitokia. Jeigu iš tiesų kažką mylite ir norite jiems padėti, ir juos išlaisvinti, privalote priversti juos pamatyti tiesą. 

Mano mylimieji, jeigu stovite, žiūrėdami į Vakaruose besileidžiančią saulę, ir stovite atsisukę į saulę, jūs turite tam tikrą perspektyvą. Jeigu apsigręšite ir pažvelgsite į kitą pusę, saulės nebematysite, tiesa? Kai jūs, kaip Sąmoningasis AŠ, nusileidžiate vidun ir atsitraukiate iš sielos indo, galite pažvelgti aukštyn ir pamatyti savo AŠ ESU Esatį. Jūs galite patirti tiesos besąlygiškumą, tačiau taip pat galite patirti, kad besąlyginė tiesa negali būti išreikšta žodžiais, net ir įvaizdžiais, teorijomis ar filosofijomis.

Kas nutinka, kai apsigręžiate ir dabar žiūrite į išorę per savo sielos indą į materialų pasaulį? Jūs dabar žiūrite į pasaulį per savo sielos indą ir tame inde įdiegtą individualumą. Galite pažvelgti į tiesos koncepciją per tą indą, tačiau dalykas, apie kurį norėčiau, kad čia pamąstytumėte, yra tai, kad niekada iš tiesų negalėsite pamatyti absoliučios arba besąlyginės tiesos per savo sielos indą. 

Būtent tai yra meilės iškreipimas, kuomet troškimas kažko daugiau būna iškreipiamas puolusios sąmonės į kažko galutinio troškimą. Jūs turite natūralų tiesos troškimą, tačiau jis yra iškreipiamas į absoliučios tiesos troškimą, kurią galėtų suvokti sielos indas.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Meilės iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels