16 | Meilė ir Laisvė

Pakylėtasis Mokytojas Paulius Venecijietis, 2015 sausio 9 d. per Kim Michaels.


AŠ ESU Paulius Venecijietis, Trečiojo Spindulio Čohanas, ir aš esu laisvas. Aš esu laisvas, nes įveikiau visus meilės iškreipimus.

Laisvos meilės koncepcija

Kai pasiekiate septintąjį lygmenį mano ašrame, pristatau jums galimybę įveikti vieną iš labiausiai paplitusių meilės iškreipimų Žemės planetoje. Tai yra koncepcija, kuri tapo labai gerai žinoma 20-ojo amžiaus 7-ajame dešimtmetyje, ir tai yra „laisva meilė“.

Daugeliu atvejų, laisva meilė reiškė laisvą seksą su kaip įmanoma daugiau skirtingų partnerių. Galbūt žinote, kad tame pačiame dešimtmetyje taip pat egzistavo judėjimas, siekęs didesnės moterų laisvės ir lygybės? Ir tuo pačiu metu buvo skleidžiama ši laisvos meilės koncepcija.

Ką ši laisva meilė daugeliu atvejų reiškė? Senosiomis dienomis, kai vyras susituokdavo su moterimi, su kuria užsiiminėjo seksu, moteris gaudavo tam tikrą apsaugą, būdama stabiliuose santykiuose. Kur laisvos meilės judėjime buvo ši moterų apsauga? Argi nebuvo taip, kad laisva meilė pagrinde buvo skirta vyrams, kad jie galėtų išreikšti savo troškimą užsiiminėti seksu su kuo daugiau įvairių moterų, nenešdami už tai jokios atsakomybės? Ar tai tikrai išlaisvino moteris, o gal tiesiog įstūmė jas į naują tironijos formą, kurioje jos dabar tiesiog tapo sekso objektu, užuot buvusios gyvenimo partnerėmis?

Kad ir kaip bebūtų keista, laisvos meilės judėjimas taip pat padarė ir pozityvų poveikį, nes senieji šablonai tarp lyčių turėjo būti sulaužyti. Kaip jau anksčiau paaiškinau, dalykai yra tokie blogi Žemės planetoje, kad kartais yra reikalingi drastiški metodai, kad būtų išardyta tai, kas sena. Tai nereiškia, kad mes, pakylėtieji mokytojai, remiame šiuos metodus. Tai tiesiog reiškia, kad matome, jog kai kuriais atvejais niekas kitas nebus veiksminga. Mes tiesiog leidžiame žmonėms įkūnyti tendencijas, kurias jie turi savo sąmonėje, nes jie vis tiek mūsų neklausys. Jei neklausai, pajausti privalai, kaip kai kurie iš jūsų tikriausiai girdėjote būdami vaikais. Deja, taip yra su daugeliu žmonių Žemėje. Jie mokosi tik per skausmą. Jiems nėra lengva mokytis iš Dangiško vedimo.

Kai mąstote apie laisvos meilės judėjimą, galite jį palyginti su plačiai paplitusiu posakiu, kad nemokami pietūs būna tik spąstuose. Ar egzistuoja toks dalykas kaip laisva meilė? Jūs gyvenate pasaulyje, kuriame viskas yra energija. Viskas, ką darote, yra daroma su energija. Kai užsiiminėjate seksu su daugeliu skirtingų partnerių, kiekvieną kartą su jais apsikeičiate energija. Ar tai jus išlaisvina ar prislegia, kad imate energiją iš savo sekso partnerių, tuo pat metu naudodami savo energijos išteklius? Ar jūs, ilgalaikėje perspektyvoje, tiesiog neperdegate užsiiminėdami laisva meile?

Galite pažvelgti į daugelį žmonių, kurie buvo šių pačių intensyviausių 20-ojo amžiaus septintajame dešimtmetyje vykusių eksperimentų dalimi, ir galite matyti, kad derindami seksą su daug partnerių ir narkotikais, jie iš tiesų galiausiai perdegė. Jų čakros išdegė. Jie, tikrąja to žodžio prasme, patyrė per didelį stimuliavimą, kuris galiausiai jiems tapo nebepakeliamas. Čakrų integralumas, subtilios energetinės čakrų struktūros pradėjo griūti.

Buvo daug žmonių, įsiliejusių į septintojo dešimtmečio ir vėlesnių laikų hipių judėjimą, kurie sunaikino savo Dangiškąjį planą. Jie iššvaistė savo energijas, ir nebeturėjo nei energijos, nei integralumo išpildyti tai, kas buvo jų Dangiškajame plane. Ką mums daryti su faktu, kad meilė Žemėje yra taip tampriai susieta su seksualine veikla?

Visų pirma, turėtumėte suprasti, kad mes, pakylėtieji mokytojai, esame pakilę. Tai reiškia, kad esame transcendavę sąmonę, kuri yra taip plačiai paplitusi Žemėje. Mes nebijome kalbėti apie seksą. Mums nėra gėda kalbėti šiuo ar bet kuriais kitais klausimais. Kodėl taip yra, kad tiek daug dvasingų žmonių, ypač pakylėtųjų mokytojų mokiniai, ypač pakylėtųjų mokytojų mokiniai Jungtinėse Valstijose, negali laisvai kalbėti apie seksą? Kodėl taip yra, mano mylimieji? Tai juk negali ateiti iš pakylėtojo lygmens, tiesa?

Tad šitai privalo būti dėl to, kad jie vis dar tebėra veikiami tam tikro puolusios sąmonės aspekto, kuris nori, kad užgniaužtumėte savo seksualinius troškimus ir savo seksualines energijas. Jie nori pavaizduoti, kad yra gėdinga pripažinti, jog turite seksualinių troškimų ir jūsų kūnas turi tam tikrus hormonus ir poreikius. Neturėtumėte atvirai apie tai kalbėti, bet turėtumėte stengtis, kad niekas apie tai neužsimintų nė puse lūpų. 

Tai yra senas iškreipimas. Negi iš tiesų manote, kad intensyvus seksualinės energijos ir pokalbių apie seksą užgniaužimas, kuris buvo taip plačiai paplitęs iki 7-ojo dešimtmečio, buvo skatinamas arba sukurtas pakylėtųjų mokytojų? Jeigu taip manote, visiškai klystate.

Seksualinės energijos nesukėlė nuopolio

Kai kurie iš jūsų galbūt girdėjote arba skaitėte, kad Jėzus turėjo intenciją išlaisvinti moteris savo tarnavime prieš du tūkstančius metų. Galiu jus užtikrinti, kad Jėzui visiškai nebuvo gėda kalbėti apie seksą, nors tai buvo sunku daryti anų laikų kultūriniame kontekste. Tikrasis seksualinių energijų ir bet kokių kalbų apie seksą suvaržymas prasidėjo nuo katalikų bažnyčios. Bažnyčia sukūrė mitą, kad būtent seksas buvo nuopolio priežastis, kuo netgi tiki kai kurie pakylėtųjų mokytojų mokiniai.

Kaip jūsų seksualinės energijos būtų galėjusios sukelti nuopolį, jeigu nuopolis įvyko ankstesnėje sferoje? Žmonės neturėjo fizinių kūnų su tokiomis pačiomis charakteristikomis, kokius jūsų kūnai turi Žemėje. Tose ankstesnėse sferose energijos buvo mažiau tankios. Nebuvo jokios būtinybės fiziškai santykiauti, siekiant sukurti vaiką.

Kaip seksualiniai santykiai būtų galėję sukelti nuopolį? Jie jo nesukėlė. Nuopolį sukėlė būtybės puolusioje sąmonėje, kurios sukėlė maištą prieš Dievą ir laisvą valią. Jos nenori, kad tai žinotumėte, tad mėgina nukreipti jūsų dėmesį į įvairiausius kitus dalykus. Sakymas, kad nuopolį sukėlė seksualinė energija, lytinis santykiavimas, taip pat yra labai patogus būdas visą kaltę už nuopolį suversti moterims.

Tai yra plačiai paplitęs patyrimas Žemėje, kad vyrų seksualinis troškimas yra didesnis, ir jie projektuoja, kad būtent moterys juos gundo. Tai yra ego tendencija projektuoti, kad problema yra išorėje. Moterys buvo kaltinamos, kad būtent jos sugundo vyrus, kai tuo tarpu realybė yra tokia, kad patys vyrai neturėjo noro kontroliuoti savo seksualinių troškimų. Jie nesugebėjo to kontroliuoti, kadangi negalėjo laisvai apie tai kalbėti, dėl labai disfunkcinės kultūros, kurioje apie tai kalbėti buvo tabu. Tai yra vienas puolusios sąmonės iškreipimo polius, tačiau priešingas polius yra laisva meilė ir laisvas seksas. Nė vienas polius nepadės jums patekti į dangų. Nė vienas polius nepadės jums patekti į dangų Žemėje.

Kuo meilė skiriasi nuo sekso

Kai pasiekiate septintąjį mano ašramo lygmenį, geriau jau būkite pasiruošę kalbėtis apie seksą. Neišlaikysite šio lygmens iniciacijų, jeigu nesiryšite pažvelgti į sekso temą ir kaip jis yra susijęs su meile. Seksas nėra sinonimiškas meilei. Yra visiškai įmanoma išreikšti meilę, net ir tarp vyro ir moters, be jokio sekso. Nesakau, kad tai yra dažnai pasitaikantis reiškinys. Tik sakau, kad tai yra įmanoma

Augdami dvasiniame kelyje iš pradžių turėsite pereiti trikdantį periodą, kai jums reikės pradėti žiūrėti į kai kuriuos dalykus, į kuriuos anksčiau nežiūrėjote. Daugeliu atvejų, jie buvo užgniaužti kultūroje, kurioje užaugote. Kiek iš jūsų užaugote aplinkoje, kurioje galėjote laisvai kalbėti apie seksą? Labai mažai iš jūsų. Kai ateinate į mano ašramą, mes susėdame saugioje aplinkoje, meile užpildytoje aplinkoje, ir pažvelgiame į seksą ir meilę – ir mes apie tai kalbame. Mes apie tai kalbame tol, kol įgyjate gebėjimą laisvai apie tai kalbėti eteriniame lygmenyje. Aš duodu jums šį mokymą fizine forma, kadangi tikiuosi, jog sugebėsite juo pasinaudoti, įtraukdami į savo sąmoningą protą iniciacijas, per kurias einate eteriniame lygmenyje.

Kodėl yra taip svarbu išdiskutuoti sekso temą? Yra nepaprastai svarbu jums išmokti laisvai išreikšti meilę. Kadangi seksas yra tapęs beveik sinonimišku meilei ir yra labai stipriai su ja susipynęs, šioje planetoje yra neįmanoma laisvai išreikšti meilės, nepažvelgus į iškreipimus, susijusius su seksu, ir jų neįveikus. Idealioje situacijoje turėtumėte sugebėti išreikšti meilę priešingos lyties žmogui (ar, tiesą sakant, net ir tos pačios lyties), nesužadindami jokių seksualinių energijų ar tarpusavio potraukio. Tai taip pat yra būtinas žingsnis, siekiant sėkmingų santykių.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Meilės iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels