7 | Karo priežastis – baimė

Pakylėtoji Mokytojas Motina Marija, per Kim Michaels 2015 balandžio 27 d.


Aš esu Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija! Ateinu su jumis pakalbėti apie vieną iš karo priežasčių, kurią noriu, kad įsikūnijime esantys žmonės žinotų ir išsakytų prašymus. Prieš pradėdama tai aptarti, norėčiau trumpai apibendrinti, ką kalbėjau savo ankstesniuose mokymuose.

Mokytojai nori pakelti aukštyn visus gyvybės srautus

Žinau, kad kai esate įsikūnijime, jums beveik neįmanoma nebūti paveiktiems dualistinės sąmonės. Ši sąmonė kabo tarsi sunkus debesis, tarsi beveik nepermatomas šydas, tarsi rūkas, dengiantis šią planetą. Ji veikia visų žmonių, kurie yra fiziniame įsikūnijime protus, apakindama juos gilesnei vienovės realybei.

Ši dualistinė sąmonė gali jus versti žiūrėti į mano ankstesnį mokymą ir klausti, ar tikrai mes, pakylėtieji mokytojai, norime pakelti aukštyn visus gyvybės srautus. Ar tai tikrai yra tiesa, kad norime pakelti aukštyn net ir demonus bei puolusias būtybes žemiausiuose pragaro, astralinės plotmės lygmenyse? Ar tai tikrai yra tiesa, kad norime pakelti aukštyn tokius gyvybės srautus kaip Hitleris, Stalinas ir Mao, kurie vykdė masinius kitų žmonių ar net savų žmonių žudymus? Ar mes tikrai siekiame išgelbėti arba pakelti aukštyn kiekvieną gyvybės srautą?

Atsakymas yra: „Taip!“ Mes nesame dualistinėje sąmonėje ir matome visos gyvybės vienovę. Mes matome, kaip visa gyvybė yra tarpusavyje susijusi ir kaip kiekvienas gyvybės srautas yra Dievo Kūno tam tikroje planetoje ir net visoje visatoje dalis. Matome, kad visuma patiria praradimą, kai gyvybės srautas patiria antrąją mirtį. Šio gyvybės srauto potencialas pasiekti pakylėjimą nebus išpildytas. 

Mes taip pat matome, kad net ir gyvybės srautai, kuriems padėti, daugumos žmonių manymu, būtų neįmanoma arba kuriuos jie laikytų blogio įsikūnijimu, iš tiesų tėra suklaidinti ir apakinti dualistinės sąmonės. Mes, žinoma, taip pat matome, kad tie žmonės, kurie teisia kitus kaip įkūnijančius blogį, taip pat yra apakinti dualistinės sąmonės ir yra patekę į to teisimo kalėjimą. Tad taip, mes darysime viską, ką galime, kad pakeltume aukštyn kiekvieną gyvybės srautą.

Kova vyksta jūsų prote

Kai kuriais atvejais gyvybės srautas yra įžengęs į save pastiprinantį, žemyn traukiantį sūkurį. Kai esate atsidūrę tokiame sūkuryje, jūs prieš kažką kovojate. Jums atrodo, kad tas kažkas – prieš ką manote privalantys kovoti – yra jūsų išorėje. Mes matome realybę, kad kova vyksta jūsų pačių proto viduje. Tai, prieš ką jūs iš tiesų kovojate, nėra jūsų išorėje egzistuojanti realybė, tai tėra realybės suvokimas. Tam reikalingas gilesnis supratimas. 

Kai dvi šalys stoja į karą, tarp jų vyksta kova. Negalite tiesiog sakyti, kad jos neturi priešo, kad jos tiesiog susikūrė priešą savo protuose. Išorinis priešas, žinoma, egzistuoja, jis jas puola arba jiems priešinasi, tačiau taip yra dėl to, kad abi pusės yra įstrigusios dualistinėje sąmonėje. Taip, išorinis priešas egzistuoja, tačiau jos iš tiesų kovoja ne su išoriniu priešu. Abi pusės kovoja su proto įvaizdžiais, su kitos žmonių grupės suvokimu. Šis suvokimas yra visiškai dualistinis ir uždengia faktą, kad abi pusės yra vieno Dievo Kūno dalis. Būtent tai turi būti suprasta: jūs kovojate su suvokimu

Kai pradedate šitai suprasti, suvokiate, kad vienintelis realus būdas sustabdyti karą yra išlaisvinti žmones iš dualistinio suvokimo. Kai gyvybės srautas įžengia į žemyn traukiantį, save pastiprinantį sūkurį, tas gyvybės srautas tampa nepasiekiamas dvasiniam mokytojui. Mes negalime tiesiog pasirodyti tokiam gyvybės srautui ir duoti tam gyvybės srautui dvasinį mokymą, kuris jį staiga atverstų ir padėtų jam pamatyti, kaip stipriai jis klysta.

Lūžio taškas žemyn traukiančiame sūkuryje

Kai esate įžengę į save pastiprinantį, žemyn traukiantį sūkurį, sūkurys turi pasiekti kažkokį galutinį tašką, kuriame jums būtų gana kovų ir kovojimo. Jūs atvertumėte savo protą galimybei, kad egzistuoja alternatyva. Ir tuomet galėtumėte pradėti matyti, kad ši alternatyva yra tai, jog užuot kovoję prieš išorinius priešus, jūs pradėtumėte žiūrėti į save, į savo pačių protą, į savo pačių suvokimą. Jūs pradėtumėte ieškoti rąsto savo akyje, užuot ieškoję krislo savo brolio akyje. Jūs pradėtumėte suvokti, kad jeigu norite, jog jūsų gyvenimas pasikeistų, jūs privalote pasikeisti. Jūsų protas privalo pasikeisti. 

Klausimas yra toks: „Kaip žemai gyvybės srautas turi nusileisti savo sąmonėje, kad pasiektų šį lūžio tašką?“ Mes iš tiesų kai kuriais atvejais leidžiame jėgoms save išreikšti, kadangi visiems tame dalyvaujantiems gyvybės srautams reikalinga ta ekstremali patirtis. Kai tik žmonės pasiekia lūžio tašką ir tampa atviri kokiam nors aukštesniam mokymui, mes, pakylėtieji mokytojai, esame pasiruošę pasiūlyti jiems mokymą, kuris gali pasirodyti patrauklus jų dabartiniam sąmonės lygiui. Tai nereiškia, kad visiems gyvybės srautams galime duoti aukštesnį dvasinį mokymą. Negalime pradėti kalbėti apie non-dualizmą gyvybės srautui, kuris labai giliai nusileido žemyn traukiančiame sūkuryje ir ką tik apsigręžė. Toks gyvybės srautas nėra netgi pasiruošęs mąstyti apie mano šioje knygoje pristatomas idėjas, tačiau jis iš tiesų yra pasiruošę apie kažką mąstyti. 

Nuoga baimė kaip karo priežastis

Tad tuo remdamasi, aš dabar pereisiu prie karo priežasties, kurią noriu aptarti šiame mokyme, ir šią priežastį galėtume įvardinti kaip „nuogą baimę“. Pirmiausia norėčiau pakalbėti apie baimę, kai bijote fiziškai būti užpulti kitų. Tai yra jausmas, tačiau jis yra labai stipriai susijęs su potencialia ar netgi realia fizine grėsme. 

Gyvenate planetoje, kurioje nuolatos tai vienur tai kitur vyksta karai. Istorijoje buvo daug situacijų, kai viena žmonių grupė susidūrė su priešu, kuris surinko fizinę armiją ir jiems grasino. Daugeliu atvejų šią baimę paskatino reali fizinė grėsmė. Kartais ji tapdavo tokia intensyvi ir taip stipriai užvaldydavo žmonių protus, kad jie turėjo pulti pirmi, nes buvo visiškai tikri, kad jų priešas juos užpuls.

Taip pat yra pavyzdžių, kai viena pusė bijojo kitos pusės ir surinko kariuomenę, kad išvengtų puolimo iš tos pusės. Antroji pusė tuomet pasinaudojo tuo kaip pretekstu surinkti savo kariuomenę, nes bijojo, kad pirmoji pusė juos užpuls. Matėte situacijų, kuriose dvi žmonių grupės išėjo į karą tik dėl šio savo įsitikinimo, jog kita pusė ketina juos užpulti. Kai jau esate patekę į baimės sūkurį, jūs tiesiog ieškote kažko savo išorėje, kas galėtų patvirtinti tą baimę.

Mano mylimieji, ar atkreipėte dėmesį į tai, ką ką tik pasakiau? Jeigu pažvelgsite į šias mano aprašytas situacijas, kuriose dvi žmonių grupės bijojo būti užpultos kitų, pamatysite, kad daugumoje atvejų jie sakytų, jog jų baimė buvo paremta išorinės grėsmės realybe, jų baimės pagrindas buvo kitų žmonių veiksmai. Jie sakytų, kad fizinė situacija atsirado pirmiau už baimę. 

Esamoje situacijoje būtent taip gali atrodyti, tačiau kai žinote apie reinkarnaciją, kai suvokiate, kad gyvenimas šioje planetoje tęsiasi labai ilgą laiką, matote, kad niekada nėra taip, jog fizinės sąlygos atsirastų prieš kažkam įvykstant trijose aukštesnėse oktavose. Baimė niekada neateina iš fizinių sąlygų. Baimė atsiranda aukštesniame nei materialių sąlygų pasireiškimo lygmenyje.

PASTABA: Likusį diktavimą, kartu su pagal diktavimą sukurta invokacija, rasite knygoje Padėkite Pakylėtiesiems Mokytojams sustabdyti karą.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels