16 | Kaip idėjos yra naudojamos karui pateisinti

Pakylėtoji Mokytojas Motina Marija, per Kim Michaels 2015 balandžio 27 d.


Aš esu Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija. Norėčiau su jumis pakalbėti apie dar vieną karo priežastį, galėtume sakyti, dar vieną pateisinimą karui. Šios knygos mokymais siekiu padėti jums suvokti, kad yra įmanoma atskirti karo priežastis nuo karo pateisinimų. 

Tai, ką dauguma žmonių laiko karo priežastimis, remdamiesi paviršutinišku arba materialistiniu požiūriu, yra paprasčiausias kamufliažas. Tai yra sąlygos, kurios yra naudojamos karui pateisinti, tačiau tikrosios karo priežastys glūdi daug gilesniame lygmenyje, tai yra, puolusių būtybių mąstyme ir puolusių būtybių prote. Apie šį mąstymą pakalbėsiu kitame mokyme, tačiau kol kas norėčiau pakalbėti apie vieną iš elementų, kuris yra naudojamas karui pateisinti, vieną iš elementų, kuriuo yra naudojamasi žmonėms įtraukti į karą. Šis elementas yra idėjų naudojimas. Idėjos, žinoma, pasirodo įvairiomis formomis, tačiau kodėl yra būtina naudotis idėjomis, siekiant įtraukti žmones į karą? 

Fizinio kūno sudėtingumas

Mes, pakylėtieji mokytojai, siekiame jums perduoti pasaulėžiūrą, kad jūs nesate žmogiškos, materialios būtybės. Jūs esate dvasinės būtybės, kurios laikinai gyvena žmogiškame, materialiame kūne. Tai reiškia, kad jūs iš tiesų turite potencialą tapti savo kūno valdovais, savo kūno šeimininkais. Tai taip pat reiškia, kad jeigu nepasinaudosite šiuo potencialu, kūnas gali tapti jūsų šeimininku. 

Žmogaus kūnas yra labai, labai sudėtingas kūrinys. Galbūt esate girdėję įvairius faktus apie tai, kad smegenyse yra daugiau neuronų nei žvaigždžių visatoje. Yra dar daug ir kitų tokių faktų, kuriais galima aprašyti žmogaus smegenų sudėtingumą. Galbūt taip pat esate girdėję, kiek daug kūne yra ląstelių ir kokios sudėtingos yra įvairios kūne veikiančios sistemos. 

Turėtų būti akivaizdu, kad esant tokiems sudėtingiems mechanizmams, egzistuoja tam tikros taisyklės arba dėsniai, veikiantys kūne. Žmogaus kūnas yra organizmas, kurį tam tikrais atžvilgiais galėtume palyginti su kompiuterio kontroliuojama mašina. Kai kalbu apie keturis žemesniuosius kūnus arba keturis jūsų proto lygmenis, kalbu apie identiteto kūną, mentalinį kūną ir emocinį kūną. Netgi kalbu apie fizinio proto lygmenį, kuris yra labai tampriai susijęs su tuo, kaip jūs, dvasinė būtybė, sąveikaujate su materialiu kūnu Žemėje. 

Egzistuoja šio sielos indo elementai, kuriuos jūs nešatės su savimi iš gyvenimo į gyvenimą. Todėl galėtume sakyti, kad materialus kūnas nekuria šio sielos indo ir sielos indas nėra materialaus kūno dalis. Fizinis kūnas, kurį jūs šiuo metu dėvite, taip pat turi tik šiam gyvenimui, tik šiam kūnui būdingą aspektą. Šis aspektas vis dar tebėra protas, nors tai nėra savimonę turintis protas. Jis yra toks sudėtingas, kad galėtume jį palyginti su vienu iš tų superkompiuterių, įgijusių beveik žmogišką protą. Tuo nenoriu pasakyti, kad tyrinėtojai arba mokslininkai sugebės sukurti dirbtinį protą, kaip daugelis svajoja tai padaryti. Jie sugebės sukurti jo imitaciją, tačiau niekada nesugebės sukurti gyvybės, kuri turėtų savimonę, nes savimonė gali ateiti tik iš aukščiau. 

Sudėtingas į fizinį kūną įdiegtas programavimas

Egzistuoja kūno aspektas, į kurį yra įdiegtas labai sudėtingas programavimas. Šis programavimas yra įdiegtas į fizinį kūną. Jūs galite jį sąmoningai nustelbti, tačiau didžioji žmonių dalis šioje planetoje nesugeba to padaryti. Tačiau jie gali nustelbti programavimą nesąmoningu, neįsisąmonintu būdu. Jie nustelbia programavimą, tačiau sąmoningai nesuvokia, ką daro. Jie, taip sakant, buvo apgaule paskatinti nustelbti programavimą. Mūsų karo supratimui tai yra svarbu tuo, kad viena giliausių programų žmogiškame prote-kūne yra išgyvenimo programa. 

Jūs, žinoma, turite programą, kuri yra nukreipta į jūsų specifinio fizinio kūno išsaugojimą. Pajutusi grėsmę jūsų kūno gyvybei, ši programa darys viską, ko reikia, kad išsaugotų jūsų kūną, taip pat ir nužudydama kito žmogaus kūną. Tai yra savisaugos instinktas. Daugumai žmonių šiuolaikiniame pasaulyje ši programa retai būna aktyvuojama. Ši programa nekontroliuoja jūsų įprastinio kasdienio elgesio, kai nesate stresinėje ar gyvybei grėsmę keliančioje situacijoje. Ji tiesiog yra miego būsenoje, kaip ir važiavimo dviračiu programa, kuri yra aktyvuojama tik jums užsėdus ant dviračio. 

Taip pat egzistuoja ir kita programa, kurios tikslas yra išsaugoti visą jūsų rūšį. Šios programos paskirtis yra išsaugoti visą rūšį, o ne individus. Yra svarbiau išsaugoti rūšį nei atskirą individą, kadangi rūšis gali išgyventi be atskiro individo, tačiau jeigu rūšis išnyks, tuomet, žinoma, nebegalės egzistuoti ir jokie individai. 

Kai atsiranda konfliktas tarp kūno programų

Žmogaus protas-kūnas turi dvi programas, kurios labai lengvai gali tarpusavyje konfliktuoti. Individo psichikoje gali kilti konfliktas, susidūrus su visa šia kitų žmonių žudymo koncepcija. Galite atsidurti tokioje situacijoje, kurioje regimai gali iškilti tokia didelė grėsmė jūsų kūno gyvybei, kad jūs nužudysite kitą žmogų. Egzistuoja gilesnė, galingesnė programa, kuri jus skatina nežudyti kitų žmonių, kad išsaugotumėte rūšį. 

Ar suvokiate ką sakau? Žmogaus protas-kūnas yra užprogramuoti tokiu būdu, kad kuo stipriau stabdytų kitų žmonių žudymą. Tai yra labai gili ir labai galinga kūno programa. Kai prie viso to priduriate faktą, kad esate dvasinė būtybė, gyvenanti fiziniame kūne, matote, kad tol, kol turėsite kažkokį intuityvų pajautimą, jog esate būtybė, susijusi su didesne visuma už jus pačius, jausite tam tikrą vienovę su visa gyvybe. Galite sąmoningai nenaudoti šio išsireiškimo, tačiau jaučiate, kad gyvybė yra visuma. Jeigu laikote save dvasine būtybe, negalite norėti nužudyti kito žmogaus, nes suvokiate, jog esate Dievo Kūno dalis, taip pat kaip ir kitas žmogus. 

Egzistuoja atotrūkis tarp realybės, kurią jums paaiškinu, ir labai populiarios idėjos, kuri plaukioja kolektyvinėje sąmonėje. Ši idėja iš dalies yra grindžiama istorijos stebėjimu, o iš dalies evoliucijos teorija ir jos pateikiama idėja, kad išgyvena tik stipriausi, arba, kaip yra populiariai sakoma: „Gamta raudona nuo nagų iki dantų“. Tuo norima pasakyti, kad žmonių rūšiai žudyti yra beveik normalu, netgi natūralu. Privalote žudyti, kad išgyventumėte. Jums netgi gali tekti nužudyti savo rūšies narius, kad išgyventumėte. Ši idėja tėra idėja – tai nėra tikrovė. 

Ši idėja buvo sukurta puolusių būtybių ir suprojektuota į kolektyvinę sąmonę. Tiek dėl savo dvasinio tapatumo, tiek dėl fizinio kūno programavimo žmogui yra nepaprastai sunku nužudyti kitą žmogų. Tai tiesiog yra rūšies savisaugos instinkto dalis, kuri daugeliu atvejų nustelbia individo savisaugos instinktą. 

Karas nėra individualus konfliktas. Jeigu atsidursite situacijoje, kurioje jūsų fizinei gyvybei iškils grėsmė, bus paleista jūsų fizinio kūno gyvybę siekianti išsaugoti programa, ir ji gali paskatinti jus nužudyti kitą žmogų. Jeigu esate kareivis mūšio lauke, jūsų gyvybei gali iškilti grėsmė ir gali būti paleista programa, kuri jus privers nužudyti priešo kareivį, kuris kitu atveju nužudytų jus. Ir klausimas yra toks: „Kaip iš viso galite iš normalaus žmogiško gyvenimo pereiti į tas ganėtinai ekstremalias buvimo mūšio lauke sąlygas? Kas jus motyvuoja tenai eiti? Kas neleidžia jums pasipriešinti ir ten neiti?“ 

Gilesnė, galingesnė programa, kuri jus programuoja nežudyti kitų žmonių tiesiogiai yra nukreipta prieš visą šią karo koncepciją. Norėdamos priversti žmones įsitraukti į karą, puolusios būtybės turi atrasti būdą neutralizuoti programą, nukreiptą į rūšies išsaugojimą, ir išdidinti programos, kuri jus verčia žudyti, siekiant save išsaugoti save, svarbą. Programa, nukreipta į rūšies išsaugojimą, sako, kad yra blogai rinkti kariuomenę ir pulti kitą šalį, nes tai yra nukreipta prieš žmogaus rūšies išsaugojimą. Puolusios būtybės privalo rasti būdą neutralizuoti šią programą ir taip pat sustiprinti individo išsaugojimo programą, idant manytumėte, kad ta kita žmonių grupė, ta kita šalis arba ta kita rasė kelia tiesioginę grėsmę jūsų išgyvenimui. Ir dabar tampa priimtina arba būtina juos žudyti. 

PASTABA: Likusį diktavimą, kartu su pagal diktavimą sukurta invokacija, rasite knygoje Padėkite Pakylėtiesiems Mokytojams sustabdyti karą.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels