18 | Būtinybė išvalyti astralinę plotmę

Pakylėtoji Mokytojas Motina Marija, per Kim Michaels 2015 balandžio 27 d.


Aš esu Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija! Norėčiau su jumis pakalbėti apie paslėptus puolusių būtybių tikslus. Šie tikslai yra tikroji karo priežastis. Visos išorinės karo priežastys, kurios yra pateikiamos šioje planetoje, yra paprasčiausia maskuotė, skirta nuslėpti tikrąją priežastį. 

Jums yra svarbu, būnant dvasingu žmogumi, suvokti neįtikėtiną skirtumą tarp pasaulėžiūros, kuri jums buvo diegiama nuo vaikystės, ir realybės, kaip iš tiesų veikia pasaulis. Oficiali pasaulėžiūra, kaip gyvenimas veikia Žemėje ir kaip progresavo istorija, ir kas skatino istoriją progresuoti, taip pat yra apgailėtinai neadekvati. Šis žinių stygius apie tai, kas iš tiesų vyksta planetoje, kyla ne iš nekalto neišmanymo; tai yra sąmoningai sukurtas neišmanymas, puolusių būtybių sąmoningai sukurta būsena. 

Dirbtinai sukurtas neišmanymas

Situacija yra labai paprasta. Jeigu pajaustumėte skausmą pėdoje ir žinotumėte, jog taip yra dėl to, kad užlipote ant vinies, kuri perdūrė jūsų bato padą, ką tuomet darytumėte? Nusimautumėte batą ir išsitrauktumėte vinį. Jeigu jaučiate skausmą pėdoje ir nežinote, kas jį sukelia, arba tikite, kad jums neįmanoma išvengti šio skausmo, negalite pritaikyti šios paprastos priemonės, tiesa? 

Žmonės nėra kvaili. Jeigu jaučia skausmą arba nepatogumą ir atranda tai sukėlusią priežastį, jie ima kažką daryti. Daugelis žmonių šioje planetoje jaučia skausmą dėl karo ir konflikto egzistavimo. Daugelis žmonių norėtų kažką dėl to padaryti. Jeigu šiems žmonėms kas nors padėtų suprasti, kad tikroji karo ir konflikto priežastis yra puolusių būtybių egzistavimas, jie iš karto nustotų sekti puolusiomis būtybėmis. Tokia yra paprasta situacija: puolusios būtybės negali išsaugoti savo galios, kai žmonės jas pamato ir pamato jų tikrąjį veidą. Savo galią jos gali išsaugoti tik per melą, per sukurtą neišmanymą. Kai kuriems žmonėms šis neišmanymas yra tyčinis neišmanymas. Jie iš tiesų nenori žinoti, kad puolusios būtybės egzistuoja, kadangi nenori pakeisti savo gyvenimo. 

Egzistuoja reliatyviai nedidelis žmonių Žemėje procentas (ir tai sakydama, turiu omenyje, mažiau nei 10 procentų), kurie, galėtume sakyti, sudarė nesąmoningą sąjungą su puolusiomis būtybėmis. Jie patys nėra puolusios būtybės, tačiau gauna tam tikrą naudą, paklusdami puolusioms būtybėms. Jie įgyja galios jausmą, privilegijas, o kai kuriais atvejais net ir tokį pranašumą, jog joms yra leidžiama žudyti, žeisti, kankinti arba kontroliuoti kitus žmones. Jie įgyja galios jausmą tai darydami. Šie žmonės nenori žinoti, kas iš tiesų vyksta, tačiau jų tėra mažuma. Aštuoniasdešimt procentų plačiosios populiacijos išsilaisvintų nuo puolusių būtybių, jeigu žinotų, kas iš tiesų vyksta. 

Aukščiausi dešimt procentų dvasingiausių žmonių yra atviresni žmonės, tačiau kai kurie iš jų puolusių būtybių buvo paklaidinti mano anksčiau aptarta idėja, kad „viskas yra gerai“ ir jiems nieko daugiau nereikia daryti kaip tik siųsti pozityvias vibracijas. Tam tikra prasme, galėtume sakyti, kad ir tarp aukščiausių dešimties procentų yra žmonių, kurie yra tyčiniame neišmanyme. Jie nori toliau tikėti, kad galės toliau daryti tai, ką daro, ir jiems nėra būtina pakeisti savo gyvenimo būdo ar savo požiūrio į gyvenimą, ir pripažinti tamsos jėgų egzistavimą. 

Jūs nesate puolusių būtybių priešai

Pakylėtieji mokytojai turi nelengvą užduotį apšviesti žmoniją apie šios planetos realybę. Būtent dėl to mums reikia, kad jūs, kurie esate atviri mūsų mokymams, išsakytumėte prašymus. Mes tuomet galėsime atverti takus kolektyvinėje sąmonėje, per kuriuos vis daugiau ir daugiau žmonių galės pradėti busti. Jie galės nubusti nenuklysdami į šiuos fanatizmo kraštutinumus, kuriuose dažnai matote atsiduriant žmones, kurie studijuoja visas tas konspiracijų teorijas ir kitas ekstremistines pasaulėžiūras. 

Labai gerai žinau, kad atsiras tokių, kurie sakys, kad tai, ką aš pateikiu šioje knygoje, ir tai, ką mes pateikiame kitose knygose, yra ekstremistinė pasaulėžiūra. Kodėl šitai žinau? Todėl, kad ilgą laiką studijavau puolusias būtybes, ir galiu jums pasakyti, kad nėra nieko naujo puolusiame mąstyme. Galima labai lengvai nuspėti, kaip jie reaguos, mums kiekvieną kartą siekiant apšviesti žmoniją.

Na, o dabar norėčiau pakalbėti apie būtinybę dvasingiems žmonėms Žemėje liautis save laikyti puolusių būtybių priešais. Jūs nesate puolusių būtybių priešininkai. Turite atrasti labai subtilią ir delikačią pusiausvyrą, nubusdami iš kolektyvinės miego būsenos, susijusios su puolusiomis būtybėmis. Nepulkite prieš jas maištauti ar su jomis kovoti. Mes šitai išsamiai paaiškinome knygoje Taikos Karys, tad čia nesikartosiu. Tiesiog noriu pabrėžti, kad yra nepaprastai svarbu nenueiti į aklavietę, kurioje manote privalantys kovoti su puolusiomis būtybėmis. Ir taip pat nepasiduokite prislėgtumo jausmui. 

Karo pašalinimas yra visiškai įveikiama užduotis

Nėra jokios priežasties jaustis prislėgtu, kadangi, kaip jau anksčiau paaiškinau, puolusios būtybės turi ribotą galią. Mes, pakylėtieji mokytojai, turime neribotą galią ir galime sudeginti bei įveikti viską, ką tik puolusios būtybės galėtų sugalvoti, jei tik jūs mums suteiksite įgaliojimus šitai padaryti. Esminė šios knygos idėja yra paskatinti kritinę žmonių masę suteikti mums įgaliojimus ir iškviesti energiją, kuri leistų mums pašalinti šias puolusias būtybes ir visiškai nesąmoningus demonus bei padarus iš šios planetos. 

Nėra absoliučiai jokios nevilties toje užduotyje, su kuria susiduriame. Nėra visiškai jokios priežasties jaustis prislėgtu. Tai yra visiškai įveikiama užduotis. Jums yra visiškai įmanoma gyventi reliatyviai normalų gyvenimo būdą ir kalbėti invokacijas bei šaukinius, kurie mums suteiks įgaliojimus pasinaudoti savo galia puolusioms būtybėms pašalinti. Tai yra įveikiama užduotis. Jeigu tai nebūtų įveikiama užduotis, mes nebūtume jums jos davę, nes visiškai netrokštame prislėgti savo mokinių. Deja, mūsų mokiniai ne visada tai supranta, ir jie patys save prislegia, susidūrę su mūsų mokymais.

Toks yra pavojus, perduodant išorinį mokymą, kurį galite perskaityti internete ar knygose. Mes negalime kontroliuoti, kas atras šį mokymą. Yra įmanoma mokymą atrasti žmonėms, kurie, nors yra pasirengę vidiniuose lygmenyse, nėra pasirengę išorinio proto lygmenyje. Ir būtent tai paskatina kai kuriuos mokinius įžengti vos ne į fanatizmo būseną dėl mūsų mokymų. Jie taip „užsidega“ kovoti su puolusiomis būtybėmis, kalbėdami šaukinius ir invokacijas, kad persistengia ir praranda pusiausvyrą savo užsidegime, kaip galite tai matyti ir daugelyje kitų žmonių, kurie dėl religinių ar politinių, ar netgi kitų priežasčių, gali tapti tikrais fanatikais, kas yra nesveika. Ir aš šito visiškai nenoriu skatinti, tad, vėlgi, pabrėžiu, mes jums duodame įveikiamą užduotį. 

Jūsų pasaulėžiūra ir puolusi pasaulėžiūra

Jau anksčiau aprašiau, kas vyksta mūšio lauke, kuriame galite matyti padarus ir demonus astralinėje plotmėje, ir puolusias būtybes mentalinėje ir identiteto karalijose. Norėčiau dar kartą apie tai pakalbėti iš šiek tiek kitokios perspektyvos. Norėčiau apie tai pakalbėti iš perspektyvos, ką puolusios būtybės arba demonai gauna iš karo.

Tai jums padės suprasti, kodėl egzistuoja toks didžiulis skirtumas tarp karo priežasčių, kurias pristato oficiali pasaulėžiūra, ir gilesnių karo priežasčių, kurias aš jums pateikiu. Daugelis dvasingesnių žmonių buvo suklaidinti oficialaus požiūrio į karą. Jie buvo suklaidinti, kadangi nesuvokia fundamentalaus skirtumo tarp to, kaip jūs žiūrite į gyvenimą ir kaip puolusios būtybės žiūri į gyvenimą.

Žmonės labai dažnai daro beveik nesąmoningą prielaidą, kad visi kiti yra tokie pat kaip jie, jie mąsto, jaučia ir žiūri į gyvenimą tuo pačiu būdu. Jeigu esate dvasingas žmogus, karą laikote nepageidaujamu ir darote prielaidą, kad dauguma žmonių nori sustabdyti karą. Galite tapti plačiai paplitusio klaidingo suvokimo auka, kurį skleidžia oficialioji pasaulėžiūra, kad tik keletas ekstremistiškai nusiteikusių žmonių iš tiesų nori sukurti karą. 

Jūs visi skaitėte apie Hitlerį ir kitus panašius ekstremistus. Jus mokino, kad jie buvo ypatingai blogi žmonės ir būtent dėl to jie sukūrė karą. Galėjote būti mokomi apie tam tikrus ekonominius veiksnius ar politinius veiksnius, kurie verčia žmones eiti į karą, nors jie iš tiesų to nenori, tačiau jaučia privalantys tai daryti, nes jiems grasina kažkoks jų išorėje egzistuojantis priešas. Esate linkę manyti, kad turėtų būti įmanoma karą sustabdyti racionaliomis priemonėmis. Daugelis jūsų užaugote su šiuo jausmu, kad karas yra blogis, karo turėtų būti vengiama, ir darote prielaidą, kad dauguma žmonių nori jo išvengti. 

Noriu jums čia parodyti, jog tai yra tiesa, kad dauguma žmonių turi varomąją jėgą savo psichologijoje, kuri juos skatina norėti išvengti karo. Paaiškinau, kad net ir pačiame kūne bei prote yra užprogramuotas savęs išsaugojimas ir rūšies išsaugojimas. Taip pat egzistuoja jūsų dvasinis ryšys. Daugumoje žmonių egzistuoja šis troškimas, šis noras sustabdyti karą. 

Tačiau per oficialią pasaulėžiūrą jums nebuvo duotas supratimas, kad šis noras gali būti nustumtas į šalį arba nustelbtas, kai žmonių protai yra užvaldomi ir kontroliuojami emocinėje, mentalinėje ir identiteto karalijose egzistuojančių būtybių. Noriu, kad iš šio mokymo suprastumėte, jog šios būtybės trijose aukštesnėse karalijose, o taip pat kai kurios puolusios būtybės įsikūnijime, visiškai netrokšta sustabdyti karo. 

PASTABA: Likusį diktavimą, kartu su pagal diktavimą sukurta invokacija, rasite knygoje Padėkite Pakylėtiesiems Mokytojams sustabdyti karą.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels