Metu jums iššūkį: Būti ar nebūti

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, 2006 spalio 03 d., per Kim Michaels. Ši žinia buvo perduota Kronborgo pilyje, į šiaurę nuo Kopenhagos, Danijoje, Šekspyro pjesėje Hamletas minimoje vietoje.


Aš esu Sen Žermenas, ir atėjau įtvirtinti savo Laisvės Liepsną šioje vietoje. Renkuosi šią vietą dėl tos pačios priežasties, dėl kurios pasirinkau ją centrine vieta Princo Hamleto istorijoje. Nes tai yra centrinė vieta, per kurią vyksta pasikeitimas energijomis tarp Europos ir Atlanto Vandenyno, ir dėl to tai yra susikirtimo taškas aštuoniukėje tarp Europos ir Britanijos salų, o už jų net ir Jungtinių Valstijų.

Todėl tai yra vieta, kurioje, tiek fikcijoje, tiek ir eterinėje karalijoje, mečiau amžiną, nesenstantį iššūkį žmonijai: Būti ar nebūti. Šis iššūkis dabar jau turėjo pakankamai laiko prasiskverbti iki kolektyvinės sąmonės, ir yra pasirengęs pradėti kaltis į fizinį įsikūnijimą, per aukščiausiai esančius dešimt procentų pačių dvasingiausių šios planetos žmonių.

Tad dabar įtvirtinu nepaprastai didelę šios Laisvės Liepsnos dalį šioje vietoje, kurioje ji nepaliaus šviesti per visą Vandenio Amžių, kol įsikūnijime bus žmonių, pasirinkusių įkūnyti šią Laisvės Liepsną. Tad su šiuo jūros riaumojimu, simbolizuojančiu Šventosios Dvasios vėjo ošimą, kuri iš tiesų yra septintojo laisvės spindulio tekėjimas per visus materialios karalijos lygmenis, aš dabar sakau visai žmonijai: „Drįskite būti laisvi. Drįskite būti čia apačioje visu tuo, kuo esate Viršuje, ir atneškite Sen Žermeno Aukso Amžių į pilną fizinį įsikūnijimą – geriau greičiau nei vėliau.“ Tad tai atlikta!

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2006 Kim Michaels