Galingo Laisvės Stulpo įtvirtinimas Centrinėje Azijoje

TEMOS: Šviesa yra trūkstamas ingredientas – Kodėl kapitalistinė sistema žlunga – Šventosios Dvasios ekonomika – Kritinė iniciacija kelyje – Kodėl Kazachstanui pasisekė – Laisvės Liepsnos įtvirtinimas – Toksiškos puolusių būtybių idėjos

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, 2011 gruodžio 29 d. per Kim Michaels. Šis diktavimas buvo perduotas Almaty, Kazachstane.


Tebūnie šviesa! Tebūnie šviesa! Tebūnie šviesa! Tebūnie šviesa!

Ir šviesa yra visų žmonių širdyse, kurie yra susiderinę su Sen Žermeno Laisvės Liepsna, su Laisvės Liepsna, kuria AŠ ESU.

Esu nepaprastai dėkingas už šią suteiktą galimybę išlieti šviesą, kuria aš esu. Iš tiesų, ką darytų žmonija be šviesos, jei ne toliau klaidžiotų tamsybėse? O be laisvės šviesos, ką ji darytų, jei ne toliau tęstų savo egzistavimą pančių ir vergovės tamsybėse; ne tik fizinės vergovės, bet ir dvasinės vergovės, kurioje žmonės šioje planetoje buvo tūkstančius metų.

Šviesa yra trūkstamas ingredientas

Tad man tai yra didis džiaugsmas, didelė viltis visiems pasiūlyti galimybę išsilaisvinti iš pančių, kurie juos laiko įkalintus šiuose užburtuose ratuose, kuriuose jie sukasi tarsi karuselėje, ir atrodo, jog nėra jokios vilties, nėra jokio progreso, nėra jokio išėjimo iš šios nesibaigiančios kovos, kurioje kovojate stengdamiesi užsidirbti pragyvenimui, arba kovojate prieš kitus žmones, ar prieš totalitarinę sistemą, ar prieš kažkokį valdovą, kuris teigia gelbėjantis žmones, bet iš tiesų negali išpildyti šio pažado.

Ir kodėl gi šie žemiški diktatoriai negali išpildyti savo pažado? Todėl, kad jie neturi šviesos. O kodėl jie neturi šviesos? Nes jie nesiekia išlaisvinti visos gyvybės.

Kaip galite būti atviromis durimis Sen Žermeno šviesai, jeigu siekiate išlaikyti savo brolius ir seseris supančiotus grandinėmis? Kaip galite būti atviromis durimis laisvės šviesai, jeigu neturite noro suteikti šią laisvę visiems? Išties, tai negali būti padaryta! Tai neįmanoma, ir todėl yra tokių, kurie teigia norintys išlaisvinti žmones – ar tai per komunistinę sistemą ar per kapitalistinę sistemą – tačiau jie negali išlaisvinti žmonių nė per vieną iš šių sistemų. Tiesą sakant, niekada neegzistavo ir niekada neegzistuos sistema, kuri galėtų išlaisvinti žmones.

Nes laisvė negali būti įgrūsta į sistemą. Laisvė yra laisvė! Laisvė yra spontaniškumas, laisvė yra nenuspėjama. O koks yra esminis sistemos tikslas? Tikslas yra padaryti viską nuspėjama, kad tai įtilptų į sistemą, kad tai visada sukurtų trokštamus rezultatus, kuriuos vadovaujantieji sistemai nori matyti. Jie gali turėti gerus norus, tačiau argi nėra pasakyta, kad kelias į pragarą yra gerais norais grįstais, ir tai yra tikra tiesa.

Kodėl kapitalistinė sistema žlunga

Tai iš tiesų nėra geri norai, jeigu manote norintys išlaisvinti žmones, tačiau galvojate, kad tai įmanoma padaryti tiktai įgrūdant juos į sistemą. Matote, mano mylimieji, aš nesėdžiu čia aukštai dvasinėje karalijoje su planu ateinančiam Aukso Amžiui, kuris būtų uždara sistema. Mano tikslas nėra priversti visus sekti tam tikra sistema, net ir tam tikru išoriniu mokymu. Ir taip pat mūsų tikslas nėra priversti visus Žemėje sekti pakylėtųjų mokytojų mokymu. Ateinantis Vandenio Amžius, ateinantis Sen Žermeno amžius yra Šventosios Dvasios amžius – o Šventoji Dvasia pučia ten, kur nori.

Jos negali nuspėti linijiškas, analitinis, žmogiškas protas, ji negali būti įgrūsta į jokias sistemas, sukurtas analitiško, linijiško, žmogiško proto. Ir todėl, tie, kurie siekia sugalvoti aukščiausią sistemą, tiesiog atitrūks nuo susiderinimo su Laisvės Liepsna, kuria aš esu. Ir todėl jie bus palikti, kai vis daugiau ir daugiau žmonių ryšis tekėti, tekėti, tekėti su Dvasia, tekėti su šviesa, mano mylimieji.

Ką matote finansų krizėje, kuri ritasi per pasaulį? Tai yra tiesiog štai kas: kapitalistinė sistema nebeveikia. Taip pat, žinoma, ir komunistinė sistema nebūtų išsprendusi dabartinių ekonominių problemų. Nėra tokios sistemos, kurią galėtumėte pritaikyti, nes turite tekėti su Dvasia, nežinodami, kur ji jus nuneš. Ir būtent to, žinoma, pasaulio valdžios elitai nenori matyti vykstant.

Nes ką gi jie taip ilgai mėgino padaryti kapitalistiniame pasaulyje? Jie mėgino sukurti paslėptą sistemą, kurioje galėtų kontroliuoti ekonomiką, galėtų kontroliuoti akcijų biržą, galėtų kontroliuoti valiutas, priversdami jas kilti arba kristi pagal savo norą. Idant turėtų kontrolę: kai vyksta pakilimas ir kai vyksta smukimas – ir galėtų pelnytis tiek iš pakilimo, tiek iš smukimo.

Tiesą sakant, jie gali pelnytis tiktai kurdami šiuos dirbtinius pakilimus ir smukimus, nes jie – valdžios elitas – negauna pelno iš pastovaus augimo, kuris iš tiesų yra aukščiausias ekonomikos potencialas. Todėl matysite tose ekonomikose, tose šalyse, kurios sieks laikytis įsikibusios į senuosius įpročius, kad joms bus praktiškai neįmanoma išspręsti savo finansinės situacijos, išspręsti šių problemų. Ir tiktai tie, kurie ryšis permąstyti senuosius šablonus, kurie ryšis tekėti su srautu, sugebės atlaikyti šią finansų krizę ir išeiti iš jos sustiprėję.

Šventosios Dvasios ekonomika

Nes, žinoma, kai sistemos žlunga, valdžios elitas visados rėkia. Ir jis mėgina įtikinti žmones, kad sistemos yra pernelyg didelės, kad žlugtų, tad jos turi būti paramstytos žmonių pinigais, kad būtų išvengta vienokios ar kitokios katastrofos. Tačiau sakau jums, visa tai tėra dūmų uždanga. Nes kai valdžios elito sukurtos sistemos žlunga, tuomet Šventajai Dvasiai atsiranda vietos tekėti. Ir nėra geresnės ekonomikos už Šventosios Dvasios ekonomiką. Tai yra, nėra geresnės ekonomikos žmonėms už Dvasios ekonomiką. Nes, žinoma, tai nėra geriausia ekonomika elitui, kadangi jie negali nuspėti, kuria kryptimi ji judės.

Jie nori gauti kažką dykai, tačiau šis principas gyvenime neveikia – ir jis taip pat neveikia dvasiniame kelyje. Mes, pakylėtieji mokytojai, iš tiesų siekiame pakelti žmoniją į aukštesnį sąmonės lygį, tačiau nesiekiame to daryti paleisdami tiek daug šviesos iš savo oktavos, kad ji priverstų žmones pakelti savo sąmonę. Štai kodėl gerbiame Laisvos Valios Įstatymą, ir štai kodėl šviesą paleidžiame tiktai per širdis tų, kurie ryžtasi pasišvęsti dvasiniam keliui ir dvasinei praktikai.

Štai kodėl mes dirbame per tokius žmones kaip jūs, suteikdami jums šviesos, kurią jūs padauginote, kurią jūs išreiškėte, kurią jūs davėte kitiems, padauginimą. Kaip duodate, taip ir gaunate. Jeigu nėra noro duoti, tuomet nieko negalite gauti iš dvasinės karalijos. Nes, vėlgi, kodėl turėtume duoti kam nors šviesą, leisdami jiems išaukštinti save ir savo ego, susikuriant jausmą, kad jie yra svarbesni už kitus. Tai nėra mūsų tikslas!

Mūsų tikslas yra dirbti per tuos, kurie, kaip Jėzus sakė, yra romieji, paveldėsiantys Žemę. Kas yra romieji? Tai yra tie, kurie nesiekia išsikelti savęs virš kitų, bet siekia tarnauti Visumai, tiesiog būdami atviromis durimis. Būdami neutralūs, neturėdami jokių troškimų, neturėdami jokių tvirtų įsitikinimų ar idėjų, kaip viskas turėtų būti. Tačiau jie yra pasiryžę tekėti su Dvasia, jie yra pasiryžę tekėti ten, kur nori tekėti šviesa, kad ir kur tai būtų.

Tad matote, kai atsiveriate Dvasiai, kartais jūsų gyvenimas gali pasisukti netikėta linkme. Ir kartais privalote pakeisti kryptį, turite tekėti su Dvasia ir eiti visiškai nauja kryptimi, galbūt persikeldami į kitą šalį, galbūt pereidami į kitokią situaciją. Tuo nenoriu pasakyti, kad jūs visada turite tai daryti, nes kelias yra individualus. Tačiau turite būti atviri galimybei, kad Dvasia jus nuves kryptimi, kurios jūs nebuvote numatę, kurios nesitikėjote ar kurios jūsų tėvai, jūsų šeima ar jūsų visuomenė nesitikėjo. Ir tuomet privalote ryžtis susiderinti su savo širdimi ir žinoti: šį žingsnį žengti man yra teisinga!

Kritinė iniciacija kelyje

Daugumoje atvejų nesuprasite, kodėl tai yra teisingas žingsnis, mano mylimieji! Nes egzistuoja kritinė iniciacija, su kuria jūs visi dvasiniame kelyje privalote susidurti. Tai yra pasiryžimas žengti žingsnį tam tikra linkme nežinant, kas jūsų laukia už dviejų žingsnių. Jūs ryžtatės žengti vieną žingsnį į priekį, ir tuomet žiūrite, kur jis jus veda.

Tai yra kritinė iniciacija, kurią matote įkūnytą daugumos dvasinių mokytojų gyvenimuose, tarp jų ir Jėzaus gyvenime, šventojo Juozapo gyvenime, kuriame aš buvau fiziniu Jėzaus tėvu, ir Motinos Marijos gyvenime, kuriame ji buvo fizine Jėzaus motina. Nė vienas iš mūsų neplanavome pagimdyti Kristaus potencialą turintį vaiką. Ir vis dėlto, kai Dvasia mus pašaukė, mes nusekėme ja.

Ir dabar jūs matote viso to rezultatą, tačiau jums taip pat reikia suprasti, kad mes, kai buvome fiziniame įsikūnijime, nebuvome ypatingi. Mes nesiskyrėme nuo jūsų! Galite žvelgti į praeitį ir galvoti, kad Motina Marija ir Juozapas sulaukė angelų apsilankymų ir gavo kažkokią ypatingą viziją, kurios jūs neturite, tačiau taip nėra, mano mylimieji.

Mes buvome fiziniame įsikūnijime. Mūsų vizija buvo tokia pati ribota kaip ir jūsų. Todėl mes neturėjome aiškios vizijos apie tai, kas mūsų laukia ateityje. Mes nežinojome visko apie Jėzų ir jo misiją, ir jo potencialą. Tačiau pajautėme Dvasios kvietimą, judėjome kartu su ja, ir šitaip laimėjome savo pergalę. Ir būtent taip jūs laimėsite savąją.

Ne žinodami viską, kas nutiks nuo šios akimirkos iki pat tos dienos, kai pakilsite. Tačiau ryždamiesi susiderinti su Dvasia, sekti jos nurodymais, žengti kitą žingsnį savo kelyje. Ir tuomet žengti dar vieną, ir dar vieną, ir dar vieną, kol vieną dieną pažvelgsite atgal ir tarsite: „Niekada savo išoriniame prote nebūčiau įsivaizdavęs to, kas nutiko mano gyvenime per praėjusius penkerius, dešimt ar dvidešimt metų. Niekada nebūčiau įsivaizdavęs. Ir jeigu man būtų pasirodęs angelas ir pasakęs man, kas nutiks, tikriausiai būčiau pasakęs: ‘Ne, tai neįmanoma, tai niekada negalėtų įvykti.’“

Bet dabar jūs matote, jog dėl to, kad ryžotės žingsniuoti po vieną žingsnelį į priekį, tai tapo įmanoma. Ir dabar jūs nuėjote taip toli nuo ten, kur buvote prieš penkerius, dešimt ar dvidešimt metų, ir jūsų gyvenimas įgijo visiškai naują dimensiją. Ir šitai, žinoma, kaip matysite, gali įvykti ne tik jūsų individualiame gyvenime, bet ir didesniu mastu, šalies arba pasaulio mastu.

Kodėl Kazachstanui pasisekė

Grįžkite, mano mylimieji, į praėjusio amžiaus devintąjį dešimtmetį. Jeigu tais laikais būčiau perdavęs diktavimą, kuriame būčiau pasakęs, kad po kelerių metų Sovietų Sąjunga subyrės, kiek iš jūsų būtumėte tuo patikėję? Būtumėte sakę: „Ne, tai neįmanoma. Taip giliai šaknis įleidusi sistema tiesiog negali sugriūti iš vidaus.“ Bet štai jūs esate čia, žvelgdami į tai, kas įvyko.

Bet dabar pažvelkite į šią šalį Kazachstane! Noriu jums pasakyti, mano mylimieji, kad jaučiu didelę meilę šios vietovės žmonėms, ne tik Kazachstane, bet ir platesniame Centrinės Azijos regione.

Pažvelkite, kas įvyko jūsų šalyje vos per 20 metų? Bet tuomet drįskite pažvelgti į ateitį. Jums pasisekė šioje šalyje, kad turite prezidentą, kuris sugeba susiderinti su Sen Žermeno Laisvės Liepsna. Nesakau, kad viską, ką jūsų prezidentas daro ar darė, aš remiu ar kad viskam pritariu. Nes yra tam tikri dalykai, kurie vyksta užkulisiuose, kurie turi būti apnuoginti ir jie bus apnuoginti. Ir vis dėlto, sakau jums, jums pasisekė turėti asmenį su tikru susiderinimu. Tačiau drįskite pažvelgti į ateitį ir drįskite suvokti, jog tam, kad Kazachstanas galėtų progresuoti, privalo ateiti momentas, kai pereisite į dar atviresnę sistemą, kurioje valdžią dalinsis parlamentas ir vyriausybė, kurie bus laisvai išrinkti žmonių.

Kai kurie iš jūsų turite viziją, kad tai įvyks, tačiau galvojate, kad tai tegalės įvykti kažkokioje tolimoje ateityje. Bet aš jūsų prašau nesilaikyti tos vizijos, neuždėti laiko apribojimų ant jos, kada tai gali įvykti. Nes galite suvokti, kad net ir pats jūsų prezidentas gali matyti, kad jeigu jis šiandien mirtų, atsirastų vakuumas, ir tai nepasitarnautų žmonių, šalies ar net jo paties palikimo labui. Tad galite matyti, jog daugelis žmonių šioje šalyje gali būti įkvėpti pradėti mąstyti apie perėjimą, idant augimas, kuris įvyko, galėtų toliau tęstis ir netgi galėtų būti akceleruotas. Ir yra svarbu, kad jūs, kurie esate dvasingi žmonės, laikytumėte tą pozityvią viziją savo šaliai ir šiam Centrinės Azijos regionui.

Tai taip pat reiškia, kad turėtumėte laikytis vizijos, jog du didieji jūsų kaimynai, Rusija šiaurėje ir Kinija pietuose, taip pat pereis į laisvesnę ir demokratiškesnę sistemą, kurioje žmonių valia labiau tiesiogiai bus išreikšta valdžios sprendimuose ir veiksmuose. Jūs jau matėte, kad tai pradeda vykti abejose šalyse, nes jose auga pačių žmonių aktyvumas, jie įsidrąsina kalbėti ir ryžtasi stoti ginti savo teisių.

Tad toks, iš tiesų, yra potencialas, nes sakau jums, jeigu laikysitės pozityvios vizijos – jeigu dvasingi žmonės šiame Rusijos, Kinijos ir Centrinės Azijos regione laikysis pozityvios vizijos – tuomet jūs po penkerių, dešimties ar dvidešimties metų pažvelgsite į tai, kas įvyko, į įvykusius pokyčius, ir jums bus sunku patikėti, kiek daug įvyko pokyčių, kiek nepalyginamai daugiau atsirado laisvės, koks nepalyginamai didesnis atsirado klestėjimas, tiek materialiai, tiek dvasiškai.

Laikykitės vizijos! Leiskite sau nusimesti tuos išorinius apribojimus, kuriais įtikėjote, kas gali ir negali įvykti. Ir vietoj to laikykitės vizijos, kad Šventoji Dvasia gali nugriauti kliūtis, gali sudaužyti Didžiąją Kinijos Sieną.

Kad net ir Kinija taptų atviresne sistema, kuri nebekeltų grėsmės arba susirūpinimo savo kaimynams. Laikykitės vizijos, kad Rusija taps atviresnė ir nepasiduos dar didesniam militarizmui, per kurį gali vėl tapti grėsme savo kaimynams. Laikykitės vizijos perėjimui, kuris gali įvykti, ir gali įvykti daug greičiau, nei galite pajėgti priimti savo išoriniu protu.

Laisvės Liepsnos įtvirtinimas

Nes iš tiesų, aš, Sen Žermenas, atėjau čia ne tik duoti jums žodžius. Atėjau čia įtvirtinti didesnę Laisvės Liepsnos koncentraciją, ir įtvirtinu ją čia, Kazachstane, ir įtvirtinu ją būtent šioje vietoje, kuri buvo atominių bombų testavimo vieta Sovietų Sąjungai šiaurės Kazachstane [Semipalatinskas].

Aš ją čia įtvirtinu, nes ji yra priešnuodis radiacijai, kuri vis dar tebesklinda iš tos vietos ir teršia ne tik fizinius kūnus, bet net ir daugelio šioje vietovėje gyvenančių žmonių protus ir širdis. Nes kaip jus mokėme, kad egzistuoja keturi materialios visatos lygmenys, galiu jus užtikrinti, kad kai įvykdote tokį smurtinį aktą kaip atominės bombos susprogdinimas, žaizdą sukuriate net tik fiziniame rūbe, bet taip pat sukuriate žaizdas emocinėje, mentalinėje ir eterinėje planetos klostėse. Ir būtent dėl to norėtume, kad kalbėtumėte šias dvi invokacijas per ateinančias dvi dienas: Širdies išvalymo ir Meilės sau invokacijas.

Nes argi nematote, kad kai Sovietų Sąjunga nusprendė šioje Kazachstano vietoje sukurti atominių bombų testavimo centrą, tai buvo absoliučios meilės nebuvimo žmonėms išraiška? Sistemos lyderiai neturėjo jokios meilės žmonėms ir buvo pasiruošę paaukoti bet kokį žmonių kiekį, kad pasiektų tikslus, kuriuos jie buvo nusistatę sistemos išsaugojimui.

Individas nereiškė nieko; sistema buvo viskas. Ir tai, mano mylimieji, yra laisvės priešingybė. Nes Laisvės Liepsnoje individas reiškia viską, o sistema yra reikšminga tik tiek, kiek padeda augti individui. O kai sistema nebetarnauja individo augimui, tuomet ši sistema tampa pavaldi antrajam termodinamikos dėsniui, ir ji tuomet susinaikins – tai tėra laiko klausimas.

Tad įtvirtinu šią Laisvės Liepsną šioje labiausiai užterštoje vietoje, kad ji suteiktų priešnuodį, kad ji pagydytų keturis žemesniuosius planetos kūnus ir kad spinduliuotų visai šiai Azijos vietovei tą Laisvės Liepsną.

Nes turiu jums pasakyti, ne be priežasties žmonės Rusijoje, buvusiose sovietinėse respublikose, Kinijoje ir Šiaurės Korėjoje pateko po komunizmo jungu. Ir taip nutiko dėl to, kad šiuose žmonėse Laisvės Liepsna nėra tokia stipri kaip tam tikrose kitose šalyse. Ir būtent dėl to jie nesugebėjo nusikratyti šio komunizmo jungo, ne tik tuomet, kai sistema jiems buvo primesta pirmąjį kartą, bet ir vėliau.

Tad sakau jums, tam, kad šis išgijimas galėtų įvykti – kuomet jūs visiškai transcenduotumėte toksišką komunistinės ideologijos mąstymą – vienintelis priešnuodis yra laisvės šviesa, kuria AŠ ESU. Nes iš tiesų, argi nesuvokiate, kad egzistuoja atitikmuo idėjų pasaulyje tam, ką matote fizinėje plotmėje atominės radiacijos ir radioaktyviųjų dulkių pavidalu? Praktiškai nėra nuodingesnės substancijos fizinėje karalijoje už atominę radiaciją. Tačiau aš jums sakau, kad tai, ką matote įkūnyta fizinėje plotmėje, turi atitikmenį idėjų pasaulyje.

Toksiškos puolusių būtybių idėjos

Nes puolusios būtybės eonus metų šioje planetoje siekė įkalinti žmones, spinduliuodamos tam tikras idėjas į masinę sąmonę, kurios labai panašiai veikia sąmonę kaip atominė radiacija veikia fizinį kūną, savo radiacija suardydama pačią atomo struktūrą; mažiausias fizinio kūno statybinis blokas yra išardomas atominės radiacijos.

Ir visgi tam egzistuoja atitikmuo emocinėje, mentalinėje ir eterinėje karalijose, kuriose turite tam tikras idėjas, kylančias iš žaltiško proto, kurios turi labai panašų poveikį kaip fizinė radiacija. Jos ardo emocinio kūno, mentalinio kūno ir identiteto kūno audinį. Ir šitaip jūs prarandate vidinį pajautimą, kad esate daugiau nei mechanizuotas žmogus, kad esate daugiau nei mechaniškas robotas, daugiau nei žmogus, materiali būtybė. Pamirštate, nedrįstate patikėti – ir šitaip pradedate abejoti savo kilme. Ir patikite, kad šios toksiškos, atominės, radioaktyvios idėjos turi jums ar jūsų visuomenei kažkokią galią, ar kad jūs esate joms skolingi savo ištikimybę, mano mylimieji.

Ir nėra jokių argumentų, jokių samprotavimų, kuriuos būtų galima pristatyti, kurie neutralizuotų šios radiacijos, šių radioaktyviųjų dulkių poveikį prote. Vienintelis priešnuodis yra pati šviesa, laisvės šviesa. Ir būtent dėl to, kalbėdamas šiuos žodžius fizinėje plotmėje, įtvirtinau galingą Laisvės Liepsnos stulpą pačiame atominio testavimo vietos centre, kad ji pradėtų deginti padarinius keturiuose žemesniuosiuose Žemės kūnuose ir pradėtų spinduliuoti priešnuodį šioje vietoje gyvenančių žmonių sąmonėje paliktiems padariniams.

Ir tai yra dovana tiems iš jūsų, kurie gyvenate šiame regione – Rusijoje, Centrinėje Azijoje, Kinijoje ir netgi visame pasaulyje, kur jūs galite turėti saitų su šiomis šalimis – galite pasinaudoti tuo, kad vizualizuotumėte šį galingą Laisvės Liepsnos stulpą. Ir galite susiderinti su jos vibracija, susiderinti su mano vibracija, netgi vėl ir vėl klausydami šio perdavimo ir tuomet pajausdami, mano mylimieji, kaip stovite tame stulpe. Įžengiate į tokią vienovę su šiuo laisvės stulpu, kad tampate atviromis durimis spinduliuoti Laisvės Liepsną ten, kur esate.

Tad šitai iš tiesų yra galinga dovana ir dispensacija, ir raginu jus nepamiršti, bet pilnai ją išnaudoti, vizualizuojant, susiderinant, pašvenčiant savo šaukinius, invokacijas ir rožinius šiai Laisvės Liepsnai. Ir paprašant manęs, Sen Žermeno, būti čia su jumis, kai kviečiate mano Esatį, idant galėtumėte būti atviromis durimis Laisvės Liepsnai.

Tad tai yra mano dovana. Vėlgi, esu amžinai dėkingas už galimybę kalbėti, tačiau taip pat esu dėkingas už galimybę pamatyti tiek daug čia susirinkusių žmonių, kurie yra pasiryžę būti atviromis durimis ir atverti savo širdis bei esybes Esačiai, kuria AŠ ESU. Tad, Laisvės Esatyje, kuria AŠ ESU: išlaisvinu jus!

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2011 Kim Michaels