Viena, pamatinė problema Žemėje

TEMOS: Grožis yra visuotinis vienytojas – Kelionė į aukštesnes karalijas – Pamatinė žmogiškų konfliktų priežastis – Dievo meilė yra aukščiau žmogiškų sąlygų – Šventosios Dvasios metai – Atleidimas yra raktas

Pakylėtoji Mokytoja Kuan Jin, 2011 gruodžio 30 d. per Kim Michaels. Šis diktavimas buvo perduotas Almaty, Kazachstane.


Aš, Kuan Jin, noriu jus pasiimti į kelionę vaizduotėje. Trokštu, jog suvoktumėte, kad kol jūs kalbėjote šią invokaciją, su savo širdžių grožiu ir rusų kalbos grožiu, pastatėte sraigtinius laiptus, kylančius aukštai į eterinę ir dvasinę karalijas. Šios invokacijos kalbėjimo metu, o taip pat ir po to, šiais sraigtiniais laiptais leidosi angelai, o žmonių sielos kilo jais aukštyn pačiu nuostabiausiu aštuoniukės tekėjimu, kokį tik kada nors galėtumėte įsivaizduoti. Šio tekėjimo grožis visiškai pranoksta bet kokius dalykus, kuriuos matote įkūnytus Žemės planetos fizinėje plotmėje. Tačiau jis nepranoksta to, ką yra įmanoma įkūnyti ir kas bus įkūnyta, kai sąmonė bus pakelta.

Grožis yra visuotinis vienytojas

Iš tiesų, grožis – grožis yra visuotinis vienytojas, nes visi žmonės turi grožio pojūtį. Visus žmones įmanoma sujaudinti didingo grožio patyrimu, tokio grožio, kuris pranoksta tai, ką jie įprastai mato, ką jie patiria, ko jie tikisi, ką jie įsivaizduoja. Ir šį grožį mes pakylėtoje karalijoje patiriame visą laiką ir mes, žinoma, trokštame, kad mūsų nepakilę broliai ir seserys patirtų tokį patį grožį. Nes tik kai patirsite tai viduje ir priimsite, kad šis grožis yra realybė, sugebėsite priimti, kad jis taip pat gali būti įkūnytas fizinėje karalijoje, materialioje karalijoje, Žemėje.

Iš tiesų, mes kalbėjome apie uždaras sistemas, ir bjaurumas tampa tokia uždara sistema, kai žmonės yra supami bjaurios aplinkos, skurdo, orumo stygiaus. Jie ima tikėti, kad tik tiek Motinos karalija sugeba įkūnyti. Ir šitaip jie tampa savaime išsipildančiomis pranašystėmis, ir mes, žinoma, trokštame, kad visi pakiltų iš šios sąmonės. Ir būtent dėl to žmonių sielos, tų, kurie yra pasirengę šiam patyrimui, kilo sraigtiniais laiptais, kurie buvo pastatyti, ne tik jūsų, kurie esate čia fiziškai, bet taip pat ir žmonių pasaulyje, kurie studijavo mūsų mokymus ir taikė juos kalbėdami invokacijas.

Iš tiesų, jūs visi pasaulyje, kurie bent kažkiek kalbėjote invokacijas ir šaukinius per šiuos Motinos Metus, prisidėjote prie šių sraigtinių laiptų statymo, idant metų pabaigoje gyvybės srautai galėtų pakilti jais tiek aukštai, kiek leis jų sąmonė, ir tuomet galėtų akies krašteliu pamatyti grožį, kuriam niekas, ką jie mato Žemėje, negali prilygti.

Ir jiems patyrus šį grožį ir parsinešus jį į savo kasdienybę, jie jį nešiosis savo esybėje. Net jeigu neprisimins to sąmoningai, jie turės šį vidinį žinojimą, kad yra įmanoma įkūnyti didesnį grožį.

Nes kaip mano mylimas brolis, Mokytojas MOR, ką tik pasakė: „Su Dievu viskas yra įmanoma“, tik apribojimas čia, žinoma, yra toksai, kad materijos karalijoje viską valdo laisva valia. Tad nors Dievui yra įmanoma materializuoti daug daugiau, nei yra materializuota šiuo metu, Dievas, žinoma, negali materializuoti daugiau nei žmonės sugeba įsivaizduoti ir priimti.

Tad pirmas žingsnis į materializavimą yra turėti viziją, kad daugiau yra įmanoma, ir tuomet pradėti priimti, kad ši vizija yra reali galimybė, galiausiai pasiekiant tašką, kuriame jūs ne tik kad priimate tai kaip galimybę, bet priimate tai kaip įkūnytą realybę. Ir jūs patvirtinate, kad tai yra realybė, o bjaurumas nėra realybė, nes tai yra netikrovės pasireiškiamas. Ir tai yra pokytis sąmonėje, link kurio mes dirbome labai ilgą laiką, ir jis vis labiau artėja prie tapimo realybe, nes vis daugiau ir daugiau žmonių gali pradėti priimti tai kaip realybę.

Kelionė į aukštesnes karalijas

Tad kildami su manimi šiais sraigtiniais laiptais, jūs kylate aukštyn. Pirmiausia per fizinę plotmę, tuomet per emocinę, kurioje jūs, užsklęsti mano gailestingumo, nepasiduosite pagundai įžengti į vieną iš daugybės nesubalansuotų emocijų, kurios jus siekia nusitempti šen ir ten. Bet liksite susitelkę centre su manimi, mums kylant per emocinę karaliją, o tuomet kylant per mentalinę karaliją, kurioje jūs taip pat esate užsklęsti nuo daugybės pagundų, kurios jus gundo įsitraukti į kažkokį ginčą, į kažkokius svarstymus ar mėginimus išspręsti kažkokią problemą – nes protas taip mėgsta spręsti problemas.

Tačiau jūs, žinoma, liekate susitelkę mano gailestingumo liepsnoje, tad suvokiate, kad problemos, kurias protas taip mėgsta spręsti, yra paties proto sukurtos problemos ir jos egzistuoja tiktai prote. Tad jūs toliau kylate sraigtiniais laiptais, neįsitraukdami į mėginimus kažką išspręsti, nes mes keliaujame link kažko aukštesnio. Ir kai pakylame į eterinę karaliją, tuomet net ir čia esate užsklendžiami nuo pagundos eiti ir taisyti savo tapatumą ar kitų tapatumą. Ir šitaip jūs kylate per eterinę plotmę į aukštesnę eterinę karaliją, į dvasinę karaliją.

Ir dabar mes esame tarsi erdvėlaivyje, kabančiame aukštai virš Žemės, ir žvelgiame į šią planetą iš didelio atstumo. O su atstumu įgyjate perspektyvą, nes kai nesate Žemės viduje, Žemės energetiniame lauke, kai nesate masinės sąmonės viduje, galite aiškiau matyti, kas vyksta Žemėje. Ir kai jūs tuomet pažvelgiate, matote, kad už visų išorinių regimybių ir regimų problemų bei pasireiškimų, egzistuoja požeminis srautas.

Tad klausimas, kurį jums užduodu, yra toks: „Jeigu galėtumėte nusileisti į pačią šerdį, į pačią esmę to, kas vyksta Žemėje, jeigu galėtumėte išskirti vieną priežastį, vieną problemą, vieną požeminę srovę, kuri yra žmogiškų konfliktų ir žmogiškų problemų priežastis, kokia būtų ši priežastis?“ Ir jeigu labai atidžiai į tai pažvelgsite, pamatysite, kad už visų išorinių pasireiškimų – tų pasireiškimų, kurie sulieja jūsų matymą, kai esate savo normaliose aplinkybėse – už visų šių pasireiškimų yra tik viena priežastis, ir ji tiesiog yra tokia: daugybė žmonių nemyli savęs.

Pamatinė žmogiškų konfliktų priežastis

Matote, kai nemylite savęs besąlygiškai, galvojate, kad vienintelis būdas gauti meilę yra išpildyti tam tikras sąlygas. Ir, žinoma, pats fundamentaliausias visų žmonių poreikis yra gauti meilę. Tad kai manote privalantys išpildyti tam tikras sąlygas, kad gautumėte tai, ko jūsų gyvybės srautas labiausiai trokšta, esate įstrigę šiose niekada nesibaigiančiose pastangose arba kovojime išpildyti sąlygas, kad ir kokios jos būtų, kurias priėmėte kaip įsiterpusias tarp jūsų ir jūsų tiesioginio meilės patyrimo.

Galvojate, kad meilę galite gauti tiktai išpildę tam tikras sąlygas, ir todėl negalite priimti meilės, kuri teka, kuri lyja ant jūsų kiekvieną sekundę. Tad jūs aktyviai atstumiate tą meilę, ieškodami kažko išorėje, siekdami išpildyti tam tikras sąlygas. Ir todėl matote, kad didžioji žmonių dauguma Žemėje turi požeminę srovę savo sąmonėje, ir ji yra štai kas: jie mėgina kompensuoti tai, ką suvokia kaip stygių.

Jie mano privalantys išpildyti sąlygas. Jie mano, kad šiuo metu neišpildo šių sąlygų, tad jie siekia kompensuoti šį stygių, kurį įsivaizduoja. Ir jeigu nuodugniau ištirsite žmonių veiklas, žmonių tikėjimo sistemas, net ir pačią žmonių visuomenę, pamatysite šį požeminį srautą, šį siekimą kompensuoti stygių. Tai veikia kiekvieną žmonių asmeninio gyvenimo aspektą, kiekvieną jų santykių aspektą, kiekvieną visuomenės aspektą, kiekvieną nacionalinės ir tarptautinės politikos aspektą. Tai yra mėginimas kompensuoti stygių.

Kodėl žmonių elgesys vienų su kitais yra toks žemas, toks žiaurus, toks pasiduodantis smulkmeniškumams? Jie siekia kompensuoti tai, ką laiko stygiumi savyje, kažkokiu tai būdu manipuliuodami, kontroliuodami arba žemindami kitus. Kai turite šį deficito jausmą savo esybėje, šį stygiaus jausmą, jausmą, kad jums reikia kompensuoti šį deficitą, galite įžengti į sąmonę, kurioje manote, kad jeigu jums pavyks pažeminti kitus žmones, jeigu jie bus žemiau už jus, tuomet jūs kažkokiu būdu pakilsite aukščiau.

Dievo meilė yra aukščiau žmogiškų sąlygų

Bet matote, mano mylimieji, Dievo požiūriu niekada negalėsite pakilti aukščiau siekdami pažeminti kitus. Tad tiesiog įvyks taip, kad visi nugrims žemiau. Nes, žinoma, tam, kad galėtumėte pažeminti kitą gyvybės dalį, jūs pirmiausia privalote pažeminti save. Ir universalus vaistas šiai negaliai yra priimti Dievo meilę, kurią jis jums jaučia. Tačiau negalėsite priimti Dievo meilės tol, kol manysite, kad Dievo meilė yra sąlygiška. Tiktai tuomet, kai pradėsite priimti, kad Dievas jus myli be jokių Žemėje apibrėžtų sąlygų, galėsite priimti Dievo meilę.

Nes matote, mano mylimieji, visos sąlygos Žemėje, dėl kurių atrodo, kad nesate verti Dievo meilės – kad privalote išpildyti šias žemiškas sąlygas tam, kad gautumėte Dievo meilę – na, mano mylimieji, visos šios sąlygos kyla iš atskirties sąmonės, iš puolusių būtybių sąmonės. Jos visos buvo apibrėžtos žaltiško proto ir tų, kurie taip įgudo naudotis žaltišku protu, kad iš tiesų yra įsitikinę, kad kai Žemėje jie paskelbia: „Šitai yra taip“, tuomet jie tiki, kad taip yra net ir Dievo realybėje.

Tad kai jie apsiskelbia religinių judėjimų, politinių judėjimų ar verslų vadais, tuomet jie mano galintys paskelbti, kaip viskas turėtų būti, ir tuomet net pats Dievas tai gerbs. Ir būtent dėl to matote religijas, kurios skleidžia tam tikrą Dievo įvaizdį, tarsi tai būtų ne įvaizdis, o realybė. Tačiau Dievas yra aukščiau už visus įvaizdžius, kurie kada nors galėtų būti suformuluoti atskirties prote.

O kai pakylate virš atskirties proto, įžengiate į vienovės protą. Ir tuomet, kai esate vienovėje, kam jums būtų reikalingas Dievo įvaizdis? Nes matote, įvaizdis jums reikalingas tik tam, kas yra toli nuo jūsų. Nes kai kažkas yra čia ir jūs esate vienovėje su tuo, jums nebėra jokio reikalo žiūrėti į tai per įvaizdį – nes jūs patiriate tai visoje pilnatvėje.

Šventosios Dvasios metai

Tad mokymai, kuriuos mes davėme, mes visi, kurie kalbėjome šiame renginyje, mes visi, kurie kalbėjome per Motinos Metus, buvo pasiruošimas padėti jums išlaikyti Šventosios Dvasios Metų iniciacijas. Nes iš tiesų, šiais ateinančiais metais negalėsite išlaikyti iniciacijų, jeigu savęs nemylėsite, jeigu nepriimsite Dievo besąlyginės meilės, kurią jis jums jaučia.

Jeigu turite sąlygų, negalite tekėti su Dvasia, kaip Motina Marija ir Sen Žermenas, ir Elohimas vakar sakė. Kaip galite tekėti su Dvasia, jeigu norite, kad Dvasia paklustų anti-dvasios proto apibrėžtoms sąlygoms? Tai neįmanoma.

Nepakilsite, siekdami priversti dvasią paklusti žemiškoms sąlygoms. Pakilsite tik tuomet, kai ryšitės leisti Dvasiai išvesti jus iš šių sąlygų. Ir šitai, tikiuosi, sugebate suprasti protu. Tačiau iššūkis ateinančiais metais bus pakilti virš supratimo ir įžengti į vienovę su tuo, patirti tai savo pilnatvėje, patirti Dvasios tekėjimą.

Nes tiktai tekėjime egzistuoja gyvybė; stovėjimas vietoje tegali būti mirtis. Gyvenimas yra nuolatinis tekėjimas, nuolatinė transcendencija. Sąlygos yra mėginimas sustabdyti gyvenimą, sulaikyti jį tam tikrame taške, tam tikrame etape. O tai yra mirtis, mirties sąmonė.

Atleidimas yra raktas

Tad, kaip sakiau vos prieš keletą dienų, sakau tai dar kartą: gailestingumas, atleidimas yra šių sąlygų įveikimo raktas. Jeigu laikysitės nuoskaudos kitiems žmonėms, tuomet ši nuoskauda neleis jums tekėti su Dvasia. Jeigu sieksite pakeisti kitus, jeigu sieksite priversti juos pamatyti, kaip jie stipriai klysta pagal jūsų sąlygas, jeigu sieksite juos nubausti pagal savo sąlygas, nubausite tik patys save.

Nes sukursite pasipriešinimą, ir kuo stipriau kabinsitės į savo proto įvaizdį, kaip viskas turėtų būti, tuo stipriau Dvasia turės jus traukti, kad jus išlaisvintų. Tad galiausiai jėga, traukimas, taps toks didelis, kad sutraukys jūsų sąlygas. Tad pamatysite šiais ateinančiais metais, kaip tie žmonės, tos šalys, kurių žmonės neatleido, kuriose jie nenori atleisti, nenori pažvelgti į savo praeitį ir tarti: „Mes tai paleidžiame. Mums nereikia kompensuoti už kažką, kas įvyko praeityje. Mums tiesiog reikia tai paleisti ir mylėti save, ir mylėti savo artimą.“

Bet matote, tos pasaulio dalys, kuriose žmonės neatliks šio pokyčio, būtent ten pamatysite materializuojantis didžiausius sunkumus. Tai gali būti karai ir konfliktai, tai gali būti ekonominė griūtis arba problemos, arba tai gali būti pati gamta, kuri sukils prieš širdies sudiržimą, idant sukietėjusias sąlygas galėtų sudaužyti žemės drebėjimai, potvyniai, vėjai ar kad ir kas tai būtų, kurie nupūs šias sienas, kurias žmonės pasistatė aplink savo širdis. Nes Šventosios Dvasios Metais būtent žmonių širdys turi būti išlaisvintos. Nes būtent širdies sudiržimas neleidžia žmonėms tekėti su Dvasia.

Tad tokia yra mūsų dovana šiandien. Mokytojas MOR ir aš apjungiame savo jėgas, kad pademonstruotume tą vyriškumo ir moteriškumo pusiausvyrą, kurią taip pat matote įkūnytą daugelio žmonių Žemėje. Ši pusiausvyra ateina, kai mylite save, ne kaip vyrą ar moterį, bet kaip gyvybės srautą, kuris yra aukščiau už šias žemiškas sąlygas. Ir tuomet galite turėti pusiausvyrą, ir tuomet galite turėti tikrąją partnerystę su priešingos lyties asmeniu. Nes nebematote jokios priešingybės, jokio netyrumo žmogiškame seksualume. Ir todėl galite įžengti į tikrą vienovę su savo partneriu, ir todėl gali būti pusiausvyra, subalansuotas vyriškumo ir moteriškumo abiejuose išreiškimas, kuris tuomet atrakina meilės tekėjimą ir tampa magnetu, pritraukiančiu kitus.

Tad, mano mylimieji, išreiškiu jums mūsų didžiulį dėkingumą, tiems iš jūsų, kurie suorganizavote šį susibūrimą, ir tiems iš jūsų, kurie įnešėte didesnį ar mažesnį indėlį ir pavertėte tai didžiu tyraširdžių, romiųjų, kurie paveldės Žemę, susibūrimu. Tad Gailestingumo Liepsnoje, kuria AŠ ESU, išreiškiu jums savo besąlyginį, niekada nesibaigiantį ir begalinį dėkingumą.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2011 Kim Michaels