Rubininė Ugnis sudegina septynis Kinijos drakonus

TEMOS: Kinijos mentalitete įsišaknijusi apgaulė – Septyni didieji melai – Septynių drakonų nužudymas – Daugelis kiniečių funkcionuoja kaip mechanizuoti žmonės – Rūstus perspėjimas: chaosas arba augimas

Pakylėtasis Mokytojas Arkangelas Čamuelis, 2012 birželio 21 d. per Kim Michaels.


Čamuelis su Dosnybe, AŠ ESU. Trečiąjį meilės spindulį mes atstovaujame Žemei. Tačiau meilė, žinoma, dažnai buvo klaidingai suprantama ir netinkamai naudojama Žemėje. Manoma, kad ji visada yra minkšta, visada yra švelni, meilę silpnumu laikė tie, kurie iškreipė išminties arba galios liepsną.

Tačiau nors iškreipusieji mėlynąją liepsną gali būti užgrobę fizinę valdžią Žemėje, jie niekada nesugebės pasiekti dvasinės galios nesubalansuodami trilypės liepsnos. Negalite subalansuoti trilypės liepsnos, jeigu į meilę žiūrite kaip į silpnumo ar nepakankamumo požymį.

Lygiai taip pat matote tuos, kurie sudievina išmintį, ir dažnai tai yra intelekto, samprotaujančio proto išmintis, kurį žalčiui yra taip lengva suklaidinti. Jie išaukština šią netikrą išmintį iki dievybės statuso ir naudojasi ja paskelbti save dievais. Vėlgi, jie gali įgyti didžią reputaciją tarp žmonių, tačiau negali įgyti tikrosios dvasinės galios, nes, vėlgi, tokia išmintis yra linkusi iš aukšto žvelgti į meilę, o be subalansuotos trilypės liepsnos neįmanoma jokia tikra galia.

Kinijos mentalitete įsišaknijusi apgaulė

Tad mes, trečiojo spindulio Arkangelas ir Archėja, iš tiesų ateiname atlikti galingo išvalymo darbo šiai Kinijos šaliai. Iš tiesų, mes gebame panaudoti šio pasiuntinio čakras, kurios buvo išvalytos šiam tikslui, nes jų valymą jis pradėjo labai seniai taikydamas ištartą žodį. Žinoma, daugelis pakylėtųjų mokytojų mokinių, kurie taikė ištartą žodį, taip pat išvalė savo čakras, tad jie taip pat gali būti šio milžiniško darbo dalimi, kuris iš tiesų yra didžiulė tarnystė, ne tik šiai Kinijos šaliai, bet ir visai žmonijai, dėl tos svarbios pozicijos, kurią užima Kinija ir kurią toliau kurį laiką užims ateityje.

Akivaizdu, kad dauguma šalių šiandien suvokia, jog Kinija vaidins vis didesnį vaidmenį šalių ateityje. Tad jos mato, kaip yra svarbu, kad įvyktų tikri pokyčiai šioje šalyje, idant ši šalis galėtų įveikti mąstymą, dėl kurio daugeliui kitų šalių yra taip sunku iš tiesų įžengti į pasitikėjimu grįstą sąjungą su Kinija. Nes kas gi gali pasitikėti šalimi, į kurios esybę yra taip giliai įsišaknijusi apgaulė?

Žinoma, daugelis Kinijos žmonių iš karto imtų prieštarauti, jeigu kada nors išgirstų šį teiginį, nes jie sakytų, kad Kinijos žmonės nieko neapgaudinėja ir specialiai nemeluoja. Tai galbūt yra tiesa daugeliu atvejų, tačiau tikrai ne visada. Tačiau didesnė problema čia tiesiog yra tokia: Galite sakyti, kad neapgaudinėjate, tačiau patys save apgavote, patikėdami melų šūsnimi kaip realybe, ir tuomet, nors galbūt sąmoningai nemeluojate, visas jūsų požiūris į gyvenimą yra paremtas iliuzija, melu.

Septyni didieji melai

Egzistuoja septyni didieji melai, kurie veikia šią Kinijos šalį, kiekvieną iš jos čakrų. Ne visi jie buvo sukurti komunistinės mašinos, nes daugelis jų ateina iš amžių glūdumos, ir komunistinis režimas jais tiesiog pasinaudojo, arba šiek tiek iškreipė, kad pritaikytų savo tikslams, ne tik Pirmininko Mao komunizmo formai, bet ir tai kitai komunizmo formai, kurią matėte pastaraisiais dešimtmečiais.

Egzistuoja melas, kuris iškreipia širdį, ir tai yra melas, kad meilė yra silpna, kad meilė yra minkšta. Netgi egzistuoja melas, kad kai kuriais atvejais yra būtina naudoti minkštumą tikslui pasiekti, pavyzdžiui, apgaunant arba užliūliuojant priešą. Bet matote, tikroji meilė neturi priešų. Be to, tikroji meilė neturi jokių savanaudiškų tikslų. Ji nesiekia žeminti nė vienos gyvybės dalies, ji siekia visus pakylėti. O to Kinijos žmonės šiuo metu nesugeba suprasti. Nes jie temąsto, kaip galėtų išaukštinti save arba išaukštinti Kiniją kaip šalį, kuri pranoktų visas kitas šalis.

O tuomet, žinoma, egzistuoja saulės rezginio čakros iškreipimas, kuris įtikina žmones, jog jie yra taikūs. Tačiau jie nesugeba matyti po tuo slypinčios frustracijos ir pykčio, kuris dažnai užverda ir iškyla į paviršių nuo menkiausios provokacijos. Jie nenori pripažinti, kad patys turi šią iškreiptą taiką, kuri visiškai nėra taika. Jie siekia taikos per kontrolę. Tačiau kaip galite pasiekti tikrąją taiką per kontrolę, netaikydami vienintelio rakto į tikrąją taiką – atsidavimo į savo aukštesnįjį aš.

O tuomet egzistuoja melas, kuris iškreipia sielos čakrą, melas, kuris žemina individualumą ir individualumą laiko grėsme, ir todėl siekia jį užgniaužti, nes valstybė yra svarbesnė už kūrybinę individo raišką. Tad matote daugiau kaip milijardą žmonių turinčią šalį, kurioje didžioji žmonių dalis tiesiog neturi to, ką jūs ir kitos šalys vadintumėte individualumu ar individualiu kūrybiškumu. Tai buvo slopinama ištisus gyvenimus – kūrybiškumo slopinimas buvo taip stipriai įšaknydintas masinėje sąmonėje, kad net ir patys tėvai nenoromis perduoda tai savo vaikams, siekdami priversti juos paklusti šiam tobulam įvaizdžiui, koks turėtų būti tobulas kiniečių vaikas ir kaip jis turėtų elgtis.

O tuomet egzistuoja pagrindo čakros melas, kuris sako, kad moteriškasis esybės aspektas nėra vertas ir jam neturėtų būti leidžiama turėti valdžią. Tad jį reikėtų slopinti arba išreikšti įvairiomis iškreipto seksualumo formomis, kurios taip pat šioje šalyje buvo praktikuojamos tūkstančius metų. Tai taip pat yra išreiškiama per moterų žeminimą, per vertės nematymą mergaitėse, troškimą padaryti joms abortą arba atiduoti jas po gimimo. Ši moterų priespauda ateina iš moteriškojo esybės aspekto baimės, kurio paskirtis yra atsverti vyriškąjį aspektą, idant jis nenueitų pernelyg toli į savo kariaujantį kraštutinumą.

O tuomet, kylant aukštyn nuo širdies, egzistuoja melas, kuris iškreipia galios centrą, gerklės čakrą. Jis sako, kad vyrai yra iš prigimties pranašesni už moteris, ir todėl tiktai vyrams turėtų būti leidžiama priiminėti svarbius sprendimus valdžioje ir kariuomenėje, ir, žinoma, netgi dar labiau šeimoje. Tai yra sąmonė, kuri siekia pažeminti moteriškumą. Tačiau kas yra moteriškasis Dievo polius? Savimonę turinčios būtybės įsikūnijime sudaro šį polių. Kai vyrai siekia pažeminti moteris, jie nemato, kad taip pat pažemina ir save, ir todėl iš tiesų pažemina savo tikrąją dvasinę galią.

Ir nors jiems dažnai gali pavykti turėti tam tikrą galią Žemėje, ši galia yra paremta ne tik prievarta, ji taip pat yra paremta baime, kuri kyla iš prievartos grėsmės. Tai niekada negalės būti tikra galia, nes tikra galia visada yra grįsta meile, net ir žmonių meile vertam lyderiui, kuris yra pusiausvyroje ir pripažįsta, kad tėra tikrojo žmonių lyderio atstovas – tam tikros dvasinės būtybės atstovas.

O tuomet, pakilus į trečiosios akies čakrą, yra daug žmonių, kurie tiki, kad vizijos neįmanoma išvystyti tarp masių, nes tai gali padaryti tik elitas, kuris yra pranašesnis ir sugeba matyti, kas žmonėms yra geriausia. Akivaizdu, kad šis nenoras skatinti viziją tarp žmonių tegali stabdyti kūrybiškumą šalyje. Ir tuomet matote neišvengiamą tikrojo kūrybiškumo pakaitalą, kuris visada buvo ritualas. Ritualai, taisyklės – tai yra labai suvaržytos meno išraiškos, ir jos yra labai stipriai kontroliuojamos ir negali nuklysti nuo įtvirtinto šablono. Net ir kiniečių kalbos rašmenys yra tapę beveik religija – būdami taip stipriai kontroliuojami, tokie bereikalingai įmantrūs, tokie dirbtini ir stingantys tikrosios kūrybinės vizijos.

O tuomet egzistuoja karūnos iškreipimas, nenoras pripažinti, kad tikroji išmintis negali būti apibrėžta Žemėje. Ji neateina iš kažkokios žemiškos sistemos ar filosofijos, ir ji taip pat neateina iš jokio žemiško žmogaus, nes ji tegali ateiti iš anapus. Gebėjimas peržengti žemiškos karalijos ribas yra įgimtas kiekvienam žmogui ir kiekvienas gali jį vystyti. Ir jį iš tiesų turi vystyti didžioji žmonių dalis šalyje, jeigu ši šalis nori įkūnyti visuomenę, kuri būtų grįsta tikra išmintimi, subalansuota išmintimi.

Septynių drakonų nužudymas

Ir kol aš kalbėjau, Rubininio Spindulio angelų legionai suko ratus aplink šią Kinijos šalį, panerdami ir išnerdami iš keturių materialios visatos lygmenų, ieškodami visų tų padarų – kuriuos galite vizualizuoti kaip tipiško kiniečių drakono paveikslą – kurie įkūnijo arba buvo šių septynių melų pasireiškimo tvarinys.

Ir todėl mūsų milijonai išvalė šiuos drakonus. Mes nudobėme drakonus. Sudeginome juos rubininio raudonumo ugnimi. Tad mes išvalėme ne tik šios šalies čakras, bet taip pat įtvirtinome šviesą, kuri gali išvalyti Kinijos žmonių čakras, tų, kurie to norės. Pagrindinis mūsų tikslas, kas liečia žmonių čakrų išvalymą, buvo išvalyti jas tiems, kuria čia įsikūnijo šiuo metu, kadangi jie turi potencialą įkūnyti savo Kristiškumą šiame gyvenime. Tad jie išėjo į priekį, kad prabiltų Kinijos visuomenėje, užimtų pozicijas, kuriose jie gali padaryti didžiausią pokytį, atnešdami progresyvius pokyčius, kurie, nors jau prasidėjo, iš tiesų dar neįgijo nesustabdomo momentumo būtent dėl to, kad buvo stabdomi šių melų.

Kalbu į masinę Kinijos žmonių sąmonę ir sakau: „Jūs pasirinkote tyčinį neišmanymą, kad galėtumėte neigti, jog jūsų čakros buvo užblokuotos ir taip užslopintos, kad negalite būti atviromis durimis Dievo kūrybiškumui tekėti per jus. Tuo pat metu leidote sau būti dvigubai neišmanančiais, pasiduodami melui, įtikinusiam jus, kad jūs patys, jūsų valdžia, jūsų lyderiai, žmonių didvyriai ir jūsų šalis turi kažkokį pranašesnį statusą pasaulyje. Ateinu perrėžti šį šydą ir sakau: Nubuskite iš šio tyčinio neišmanymo ir ryžkitės stoti nuogi prieš Dievą, idant galėtumėte gauti tikrąją viziją, ne apie tai, ko jums stinga, o apie tai, ko reikės, kad taptumėte atviromis durimis tikrajam kūrybiškumui, kuris yra jūsų aukščiausias potencialas.“

Daugelis kiniečių funkcionuoja kaip mechanizuoti žmonės

Privalote ryžtis pripažinti, kad didžioji dalis žmonių šioje šalyje funkcionuoja kaip dvasiniai robotai, mechanizuoti žmonės, kurie tiesiog neturi gebėjimo kūrybiškai mąstyti ir kūrybiškai spręsti problemas. Tai galima matyti daugelyje kasdienių situacijų, nuo padavėjo restorane iki taksi vairuotojo ir kitų darbininkų, dirbančių įvairiose pramonės šakose. Bet dabar pamąstykite, kad jeigu tai yra taip plačiai paplitę tarp dirbančiųjų žmonių, argi nematote, kad tai lygiai taip pat yra paplitę tarp verslo ir valdžios lyderių, tarp švietimo sistemos lyderių?

Yra įmanoma prisiimti regimybę, kad turite išmintį arba galią, toliau būnant mechanizuotu žmogumi, kuris nesugeba kūrybiškai mąstyti. Turite lyderius, kurie pasiekė aukštus postus, nes visada laikėsi komunistų partijos taisyklių ir jos ideologijos. Tačiau dabar ateina krizinė situacija, kurioje nėra jokių taisyklių, kurios galėtų išvesti šalį iš krizės. Ir vadovai sėdi tenai su šia galia, nesugebėdami peržengti taisyklių ir nesugebėdami kūrybiškai mąstyti.

Na ir kas tuomet, jūsų manymu, nutiks šiam Kinijos šalies laivui? Jis suduš ant realybės uolų. Jeigu nepaklausysite šių žodžių ir nepasinaudosite galimybe, kurią suteikėme išvalydami šios šalies čakras – ir jeigu nesiryšite valyti savo pačių čakrų – iš tiesų privalėsite būti pažadinti kitu būdu. Imsite matyti augantį gamtos kataklizmų kiekį, ir pamatysite, kaip pati Žemė ims drebėti jums po kojomis – jeigu greitai nenubusite, matuojant žemišku laiku.

Iš tiesų, tyčinio neišmanymo pluta, kuri buvo palaidojusi Kinijos žmones, bus išardyta šviesos per šiuos ateinančius mėnesius, metus ir vieną ar porą dešimtmečių. Ši šalis bus supurtyta, ir jeigu neįveiksite savo pranašumo puikybės per realistišką įvertinimą, tuomet privalėsite patirti pažeminimą, kol patys savęs nepabudinsite. Mes, pakylėtieji mokytojai, žinoma, visiškai netrokštame pažeminti nė vieno žmogaus. Mes netrokštame nė vieno pažeminti. Ir mes to nedarome, nes mes tiesiog suteikiame šviesą, kuri jums duoda atskaitos tašką.

Jeigu neįkūnysite šviesos ir neleisite jai tekėti per savo čakras ir atnešti kūrybiškų sprendimų, tuomet šviesa tiesiog kaupsis tol, kol sudaužys sukietėjusią plutą, kurios sudeginimui nenorite būti atviromis durimis, degindami ją po truputį. Ir tuomet įtampa privalės augti, kol šviesa prasiverš ir pluta bus sulaužyta. Ir tuomet per šį procesą sudrebės žemė, arba ateis audra iš Ramiojo Vandenyno, kuris yra galingų vėjų lopšys.

Ateis potvyniai ir lietūs. Galbūt patirsite karinio pralaimėjimo pažeminimą, jeigu mechanizuoti lyderiai savo puikybėje patikės, kad kareivių skaičius, lėktuvų ir laivų skaičius gali padengti kūrybiško mąstymo stygių – kuris, net ir kare, yra raktas į pergalę, kaip priešingybę pralaimėjimui.

Rūstus perspėjimas: chaosas arba augimas

Svarstyklės kabo virš šios šalies. Jos gali nusvirti į vieną pusę, ir tuomet sulauksite daug problemų ir katastrofų. Arba jos gali nusvirti į kitą pusę, ir tuomet įvyks didelė dvasinė transcendencija, taip pat vedanti ir į fizinę transcendenciją.

Jeigu svarstyklės nusvirs ne į tą pusę, sulauksite ugnies, bado, žemės drebėjimų, taifūnų ir epidemijų. Įvyks toks chaosas, prieš kurį net ir tokia didelė šalis kaip Kinija negalės atsilaikyti ir negalės įveikti. Tai nėra pasaulio pabaigos pranašystė, nes šalis iš tiesų nesiliaus egzistuoti, tačiau senasis mąstymas nesugebės išgyventi – tas mąstymas, kuris verčia Kinijos žmones galvoti, kad jie kažkokiu būdu yra nenugalimi, jie yra aukščiau Dievo dėsnių.

Tyčinis neišmanymas ir užblokuotos čakros, septyni čakrų melai daro visuotinį poveikį, priversdami daugelį žmonių patikėti, kad jie nėra pavaldūs Dievo dėsniams ir kad jiems kažkaip pavyks apgauti net ir gamtos dėsnius. Ir tai yra mąstymas, kuriam bus mestas iššūkis. Jeigu iššūkį jam mes patys žmonės, ar bent jau tie iš jų, kurie turi potencialą įkūnyti Kristiškumą, tuomet daug kančių, daug fizinių kančių bus galima išvengti.

Ir tai iš tiesų gali būti laikoma rūsčiu perspėjimu. Tai nereiškia, jog tikimės, kad daugelis Kinijos žmonių jo paklausys, tačiau jis privalo būti ištartas į masinę sąmonę, kurioje tie, kurie yra jautrūs, iš tiesų gali susiderinti su faktu, jog laikrodis tiksi ir smėlio laikrodyje smėlio liko nedaug, kol ciklas taps nesugrąžinamas. Tad iš tiesų egzistuoja savanoriškos transcendencijos būtinybė, savanoriškai kvestionuojant visas iliuzijas, kurių Kinijos žmonėms buvo diegiama niekada nekvestionuoti.

Privalo atsirasti pasiryžimas pažvelgti už savo kasdienio gyvenimo ir pamąstyti, kad gyvenime yra kažkas daugiau, ne vien materialūs turtai. Gyvenime yra kažkas daugiau nei vien noras turėti tvarkingą ir harmoningą visuomenę. Nereikalinga fizinė revoliucija, tačiau reikalinga dvasinė revoliucija, revoliucija sąmonėje. Daugelis turi gebėjimą tai pajausti – jeigu norės.

Tad užbaigęs šį valymo veiksmą, aš dabar pakeliu Rubininio Spindulio skeptrą ir leidžiu jam nusileisti septynis kartus, išvalydamas septynias šios šalies čakras ir tų žmonių, kurie ryšis pereiti šį išvalymą, nors kai kuriems jis bus iš tiesų skausmingas, nes jie dar niekada anksčiau nebuvo susidūrę su rubininio spindulio ugnies intensyvumu. Tad, su dėkingumu už galimybę pasakyti tai fizinėje plotmėje, užsklendžiu šį perdavimą besąlyginėje rubininės ugnies liepsnoje, meilės liepsnoje. Čamuelis, AŠ ESU.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2012 Kim Michaels