Šviesos uždanga apsaugoti buvusias Sovietinio bloko šalis

Pakylėtasis Mokytojas Arkangelas Mykolas per Kim Michaels, 2015 metų birželio 20 d., konferencija Estijoje.

Aš esu Pakylėtasis Arkangelas Mykolas. Atėjau materializuoti savo Esybę pagal Rytų liniją, kurią sudaro šalys iš buvusios Sovietų Sąjungos. Atėjau atsiliepdamas į kvietimą žmonių, atradusių pakylėtųjų mokytojų mokymus, duotus ne tik per šį pasiuntinį, bet taip pat ir per kitus pasiuntinius. Kalbu tiems, kurie gyvena šalyse, kurios buvo Sovietų Sąjungos Varšuvos pakto dalimi, ir kurie yra susirūpinę dėl to, ką jie mato kaip agresyvius Vladimiro Putino ir Rusijos veiksmus.

Mano atliepimas nesiremia tuo, kaip žmonės mato dabartinę situaciją, ar jie būtų Rusijoje ar Vakaruose nuo Rusijos. Aš atsiliepiu remdamasis faktu, kad mes, pakylėtieji mokytojai, savaime suprantama, nenorime atkurti Sovietų Sąjungos. Mes norime, kad visos šią patirtį apturėjusios šalys būtų laisvos spręsti savo pačių likimą savo pačių tautoje. Todėl aš atsiliepiu į šaukinius, rožinius ir invokacijas, kuriuos žmonės kalbėjo čia Estijoje, Baltijos šalyse, Lenkijoje, Vengrijoje ir kitose šalyse, kurios buvo Sovietų bloko dalimi.

Šviesos uždanga tamsos energijų sustabdymui

Todėl aš ateinu užtraukti šviesos uždangą, kurios paskirtis yra sustabdyti visus demonus, išsikūnijusias sielas, padarus ir baime paremtų energijų projekcijas, ateinančius iš Rusijos. Tai nėra teismas Rusijos žmonėms, tačiau tai yra būtinas veiksmas, ir tai yra atsakas į žmonių prašymus ir susirūpinimą, kurie jaučia, jog jų savivaldai iškilo grėsmė. Todėl aš dabar nuleidžiu šią šviesos uždangą. Ji ne visur eina pagal nacionalines sienas, nes ji tam tikru laipsniu seka žmonių sąmonę. Turiu jums pasakyti, kad dalis Rytų Ukrainos yra Rytuose nuo šios šviesos uždangos, todėl, kad tiems žmonėms yra reikalinga patirtis, ką tai reiškia būti arčiau Rusijos.

Todėl mes turime leisti laisvai valiai reikštis. Tai mes darome būdais, kuriuos gali būti sunku suvokti įsikūnijime esantiems žmonėms. Galiu jums pasakyti, kad, kai buvo nuleista Geležinė Siena, tai nebuvo taip, kad kažkokie žmonės susėdo ir nubraižė linijas žemėlapyje. Egzistavo ganėtinai tikslus atitikimas tarp fizinės sienos ir žmonių sąmonės būsenos. Turite suprasti, kad žmonės, kurie buvo Sovietų Bloko dalimi, buvo įtraukti į šią patirtį, nes neturėjo pakankamai noro patys spręsti.

Jie nebuvo pakankamai pasiruošę save valdyti, kad galėtų būti į Vakarus nuo šios sienos. Turite suprasti, kad nors aš dabar ir nuleidžiu apsaugos uždangą, jūs vis tiek privalote pakilti aukščiau ir būti pasiruošę atsakyti už savo pačių likimą, priimti savo pačių sprendimus. Tai yra būtina visoms šalims, kurios yra susirūpinusios dėl to, kaip šiuo metu įvykiai klostosi Rusijoje. Turite pakilti aukščiau, ir jūs, kurie esate dvasingi žmonės, jūs taip pat privalote pakilti aukščiau ir priimti savo pačių sprendimus dėl savo asmeninio gyvenimo ir dvasinio kelio.

Dvasingų žmonių atsakomybė

Kaip girdėjote pradžioje, labai svarbu, kad dvasingi žmonės rodytų kelią. Jeigu plačioji visuomenė šalyje neturės lyderių, kuriais galėtų sekti, kaip tuomet jie galės pakilti aukščiau? Galite sakyti: „Bet niekas apie mus nežino, mes nesame vadovaujančiose pozicijose.“ Jūs nesate vadovaujančiose pozicijose pasaulietiška prasme, tačiau esate dvasine prasme.

Sakau tai ne tam, kad suteikčiau jūsų ego dingstį išpūsti savo svarbumą. Žinau, kad dauguma tų, kurie tai girdės, sugebės atskirti ego nuo aukštesniojo aš. Turite suprasti, kad, norėdami priimti savo pačių sprendimus, pirmiausia turite būti pasiruošę nuspręsti, jog esate verti priimti savo pačių sprendimus. Esate pasiruošę žinoti iš vidaus, ir netgi jeigu priimtumėte taip vadinamą neteisingą sprendimą, esate pasiruošę pasimokyti iš jo, ir todėl tai nebebus neteisingas sprendimas.

Mes, pakylėtieji mokytojai nemąstome terminais „teisinga ir klaidinga.“ Mūsų mąstymas remiasi tuo, kas galėtų padėti jums pakilti į naują sąmonės lygmenį. Visa kita mums iš tiesų nėra svarbu. Svarbu tik tai, kas padeda jums augti, kas padeda pamatyti ankstesnius savo apribojimus ir padeda paleisti šiuos apribojimus. Mums rūpi tiktai tai ir būtent taip mes siekiame padėti jums.

Daugybė žmonių klausia: „Bet kai mes išsakome prašymus, kai kalbu maldą, kai kalbu šaukinius, kodėl nematau iš karto materializuojantis to, ko prašau?“ Daugeliu atveju taip yra dėl to, kad mes nesame „Kalėdų Senelis.“ Mes nesame čia tam, kad duotume jums viską, ko prašote. Jeigu tai, ko prašote, trukdys jūsų augimui, tuomet mes negalėsime jums to duoti. Laisvos Valios Įstatymas nereiškia, kad gaunate viską, ko nori jūsų žemesnioji žmogiška valia. Tai reiškia, jog gaunate tai, ką nusprendėte savo aukštesniąja valia, jog norėtumėte gauti šiame gyvenime.

Jeigu dabar esate situacijoje, kurioje jus erzina tam tikra sąlyga Žemėje, ir jūs prašote specifinio rezultato, tačiau šis rezultatas nepadeda jūsų augimui ir jūsų Dangiškajam planui, tuomet mes, žinoma, jums to neduosime. Tačiau mes, daugeliu atveju, iš tiesų duosime jums tai, kas padės jūsų Dangiškajam planui. Ir vėlgi, mes tai galėsime daryti tik tuomet, kai imsitės spręsti patys ir nebežiūrėsite į mus kaip į tuos, kurie turėtų ištaisyti jūsų klaidas arba neleisti jums daryti klaidų. Mes netaisome jūsų klaidų, nes tai yra dalis patirties, kuri padeda jums augti. Mes nenorime trukdyti jums daryti klaidas, nes darydami tai (ką jūs vadinate klaidomis, tačiau mes vadiname eksperimentu) jūs augate, tai tampa jūsų gyvenimo patirtimi. Visa tai yra patirtis, mano mylimieji.

Ir tiktai patirtis yra svarbi, ir todėl šviesos uždangos, kurią aš šiandien nuleidžiu, paskirtis yra suteikti žmonėms, kurie buvo Sovietų Sąjungos dalimi, laisvę įgyti savo pačių patirtį. Kol jie priims šią laisvę ir bus pasiruošę priimti savo pačių pasirinkimus (kol bus pasiruošę eksperimentuoti, kol bus pasiruošę mokytis iš savų klaidų), tol ši šviesos uždanga saugos juos nuo bet kokios agresijos iš Rusijos ar kitur.

Aš taip pat šią uždangą užtraukiu aplink tam tikras šalis, tokias kaip Kazachstanas, kurios taip pat yra užsklendžiamos nuo Kinijos ir bet kokios agresijos iš tos pusės.

Mūsų tikslas yra tik paskatinti jūsų augimą, o augate jūs tik priiminėdami savo pačių sprendimus ir būdami pasirengę įvertinti pasekmes, užuot ignoravę jas ar stengęsi išvengti šių pasekmių. Tai nėra klausimas, ar tai buvo teisinga ar klaidinga, tai yra klausimas: „Ar aš noriu daugiau šito, ar noriu mažiau šito.“ Tuomet pažvelgiate į save ir sakote: „Ką turėčiau pakeisti savyje, kad išvengčiau šios situacijos pasikartojimo ir vietoj jos sukurčiau kažką aukštesnio?“ Ir čia mes jums padėsime, tiek kiek būsite išvystę savo vidinį gebėjimą girdėti mus, girdėti mokytoją, kuris yra arčiausiai jums prie širdies.

Ir su tuo, mano mylimieji, aš viską pasakiau ir dabar pasitraukiu, užleisdamas vietą Motinai Marijai pasidalinti su jumis tolesnėmis mintimis.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels