Ko norite: komforto ar pakelti Ameriką į aukštesnį lygmenį?

Pakylėtasis Mokytojas MOR per Kim Michaels, 2020 metų rugsėjo 19 d. Šis diktavimas buvo perduotas 2020 metų vebinare „Rinkitės Amerikos ateitį“.


AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas MOR. Ką atstovauju Žemei? Atstovauju valią būti daugiau ir galią būti daugiau. Iš kur ateina valia būti daugiau? Na, ji ateina iš fakto, kad buvote sukurti kaip Kūrėjo esybės tąsa, ir Kūrėjas turi valią būti daugiau. Buvote sukurti su viename taške sukoncentruotu tapatumo jausmu, ir savo esybėje turite valią jį plėsti ir šitaip tapti daugiau.

Kas jums suteikia galią plėsti savo sąmonę? Padauginimo faktorius iš aukščiau, ateinantis per kosminį įstatymą, teigiantį, kad, jums padauginus savo talentus, jums bus duota daugiau nei padauginote. Būtent apie tai yra kalbama Jėzaus palyginime apie talentus. Trims tarnams buvo duotas įvairus talentų kiekis ir tie, kurie juos padaugino, gavo daugiau, o tie, kurie nepadaugino, prarado ir tai, kas jiems buvo duota. Tai reiškia, kad, kai išplečiate savo sąmonę, gaunate energijos iš aukščiau, iš savo AŠ ESU Esaties, iš pakylėtosios karalijos, ir tai jums suteikia galią dar labiau plėsti savo sąmonę. Tai sukuria aukštyn keliančią spiralę, kuri per laiką tampa save pastiprinančia spirale, kuomet jūs galite toliau neribotai plėsti savo sąmonę, kol pasieksite Kūrėjo sąmonę ir pakilsite net ir virš jos.

Bet kaip visa tai yra susiję su dabartine situacija Amerikoje? Na, jums tai gali suteikti kitokią perspektyvą į fenomeną, kuris Amerikoje pasitaiko daug dažniau nei daugumoje kitų šalių. Turite didelę grupę amerikiečių, kurie buvo pasiryžę sunkiai dirbti savo gyvenime. Jie buvo pasiryžę stengtis. Jie jaučia pasiekę tam tikrą poziciją, kurioje gali patogiai jaustis. Jie turi pakankamą materialaus pragyvenimo lygį ir jaučiasi kažką pasiekę, ir jie mano, kad tie, kurie nepasiekė to, ką pasiekė jie, to nepasiekė dėl to, kad nesistengė. Jie nenorėjo daryti visko, kas būtina, nes buvo per dideli tinginiai ar pernelyg kvaili, ar nenorėjo stengtis. Būtent taip galvoja daugelis amerikiečių, tad turite šį susiskaldymą, kuris buvo sukurtas Amerikoje tarp tų, kuriuos galėtume pavadinti pasiturinčiais ir tų, kurie yra neturtėliai, tarp tų, kurie turi valią sunkiai dirbti ir gerinti savo situaciją, ir tų, kuriuos jie laiko neturinčiais šios valios.

Na ir dabar, jeigu paimtumėte Sen Žermeno nepaprastai gilų mokymą, pamatytumėte, kad visi žmonės buvo sukurti lygūs. Ką tai reiškia? Jie visi turi troškimą pagerinti savo situaciją. Jie visi turi valią būti daugiau. Jie visi buvo su tuo sukurti. Tai yra natūralu, tai kodėl tuomet galite pažvelgę į visuomenę sakyti, kad kai kurie žmonės turi valią stengtis, valią siekti geresnių dalykų, o kiti žmonės regimai neturi šios valios? Kodėl kai kurie žmonės to neturi? Kodėl jie nenori dėti pastangų? Na, tie žmonės, kurie regimai neturi valios būti daugiau, iš pradžių nebuvo tokie. Jie buvo sukurti su šia valia. Kodėl jie nebeturi šios valios? Na, būtent apie tai ir noriu su jumis pakalbėti.

Na ir dabar, galite pažvelgti į Ameriką šiandien, kaip jau anksčiau sakėme, ir sakyti, kad egzistuoja reali galimybė, jog žmonės gali stengtis, gali sunkiai dirbti, gali sugalvoti naują idėją, gali pamatyti galimybes naujoje srityje. Jie gali pakilti į tam tikrą poziciją, gali užsidirbti tam tikrą kiekį pinigų ir gali prasigyventi, gal netgi labai gerai finansiškai prasigyventi. Egzistuoja galimybė, kad tam tikras skaičius žmonių gali tai pasiekti. O ką, jeigu visi amerikiečiai pamėgintų padaryti tą patį? Na, kaip sakėme, jie negalėtų to pasiekti, nes ekonomika, ekonomikos lygmuo tiesiog nėra pakankamas. Visi negalėtų prasigyventi, negalėtų pasiekti aukštesnio pragyvenimo lygio nei vidurinioji klasė, net jeigu dirbtų iš visų jėgų. Taip yra dėl to, kad ekonomika buvo iškreipta valdžios elito manipuliacijų, kuris išsiurbė žmonių darbo vertę. Valdžios elitas pavogė šią vertę iš žmonių.

Bet dabar pažvelkite į tai iš istorijos perspektyvos. Pažvelkite į kai kurias šiandienines pasaulio visuomenes. Jeigu grįžtumėte į feodalines Europos visuomenes, – kurių pavyzdį taip dažnai naudojame, nes tai yra toks geras pavyzdys, – ką gero pasiektų valstietis sunkiai dirbdamas? Na, galbūt jis pagamintų daugiau produktų tam tikrame jam patikėtame žemės lopinėlyje. Tačiau ar jis iš to ką nors daugiau gautų? Ne. Nes didikas tiesiog būtų paėmęs jo darbo vaisius. Matėte daug kartų istorijoje, daugelyje pasaulio visuomenių, kuomet žmonės naudojosi savo valia, sunkiau dirbdami ir labiau stengdamiesi, bet negavo atitinkamo atlygio.

Na ir dabar, mes sakėme, jog taip nutiko dėl to, kad čia įsiterpė puolusios būtybės, ir jos skynė žmonių darbo vaisius, šitaip sutrukdydamos veikti kosminio įstatymo padauginimo faktoriui, kuris teigia, kad žmonėms stengiantis jiems atitinkamai bus ir atlyginta. Puolusios būtybės tai darė per visą rašytinę istoriją ir, tiesą sakant, daug ilgiau. Jeigu pažvelgsite į istoriją, galėsite pamatyti, grynai realistiškai įvertindami, kad didžioji dalis žmonių Žemėje nugyveno daug, daugybę gyvenimų vienoje iš šių uždarų, represinių sistemų, kurioje negalėjo skinti savo darbo vaisių.

Ir ką tai paskatino šiuose žmonėse laikui bėgant išsivystyti? Na, jie prarado pasitikėjimą įstatymu, padauginimo įstatymu, padaugintos grąžos už jų pastangas įstatymu. Jie tiek daug gyvenimų sunkiai dirbo, nematydami tos grąžos, kad pradėjo abejoti įstatymo veikimu, pradėjo abejoti, kad įstatymas padaugins jų pastangas ir kad įstatymas grąžins jiems daugiau, kai jie padarys daugiau. Tai juos paskatino papulti į dvasinę stagnaciją, kurioje jie neplečia savo savasties jausmo, savo savimonės. Jie pradėjo stagnuoti tam tikrame lygmenyje. Identiteto lygmenyje jie dažnai yra pradėję save laikyti tiesiog valstiečiais, tiesiog darbininkais: „Mes čia nieko negalime padaryti. Negalime pakilti virš šio lygmens. Visada tik ir tebūsime vergai. Visada būsime tais kurie negauna galimybių, negauna atlygio, kurie nieko nepasiekia.“

Matote daug, daug žmonių pasaulyje, kurie yra šioje proto būsenoje. Jie yra įstrigę šiame netikėjime įstatymu ir jo veikimu. Jie iš tiesų netiki, jog bus apdovanoti už savo pastangas, nes tiek daug kartų tai patyrė. Ar galite žmones dėl to kaltinti? Ar galite juos kaltinti, kad jie nugyveno tiek daug gyvenimų šiose represinėse sistemose? Na, iš tiesų negalite jų pagrįstai kaltinti. Jūs, žinoma, visada galite sakyti, kad žmonės patys prisidėjo prie savo situacijos sukūrimo, ir jie patys save įstūmė į šią proto būseną, bet vis dėlto.

Tad daugelis žmonių Amerikoje jaučia, kad Sen Žermeno vizija Amerikai buvo sukurti visuomenę, kurioje žmonės atgautų laisvę ir galėtų gauti atlygį už savo pastangas. Amerika jiems suteiktų finansines ir ekonomines galimybes, kuomet jie už savo sunkų darbą galėtų asmeniškai skinti savo darbo vaisius. Būtent tuo Amerikai buvo skirta būti. Daugelis žmonių Amerikoje teisingai susiderino su šiuo idealu. Jie jaučia, kad būtent taip turėtų būti. Tačiau daugeliui šių žmonių nutinka taip, kad jie pasinaudoja savo Amerikoje turima laisve, kad iškiltų į tam tikrą poziciją. Jie pasiekia patogų vidurinės klasės, gal net aukštesnės vidurinės klasės gyvenimo būdą ir jaučiasi pasiturinčiais. Tačiau jie čia nesuvokia vieno dalyko: visų pirma, kad jų vidurinės klasės gyvenimo būdas per kelis pastaruosius dešimtmečius patyrė eroziją. Tačiau sekantis dalykas, kurio jie nesuvokia, yra tai, kad jie negalėtų pakilti virš to lygmens. Jiems būtų labai, labai sunku pasiekti daug, daug aukštesnį lygmenį. O priežastis tam, vėlgi, yra ta, kad ekonominė sistema yra apverstos piramidės ekonomika, kuri koncentruoja turtą į aukščiausio vieno procento rankas, į aukščiausio 0.1 procento rankas, iki kurio jie niekada nepakils. Jie niekada netaps to elito dalimi. Net ir kai kurie kiti žmonės, kurie tapo labai turtingais, kaip, pavyzdžiui, Amazon, Google ar Apple savininkai ar kad ir kas jie bebūtų, net ir šie žmonės negali tapti tikrojo valdžios elito dalimi, nes jie negimė į tą poziciją ir nėra laikomi pakankamai patikimais, kad galėtų tapti šio elito dalimi.

Tad čia galite suvokti, jog yra žmonių, kurie gyvena kognityvinio disonanso būsenoje. Jie teisingai jaučia, kuo yra skirta būti Amerikai. Jie suvokia, jog būtent tai yra amerikietiška svajonė. Jie jaučia gyvenantys tą amerikietišką svajonę, jie mano įrodę, kad amerikietiška svajonė veikia. Tačiau jie nesugeba suvokti, kad ji negalėtų veikti visiems dabartinėje situacijoje, ir ji netgi negali pilnai veikti ir jiems, nes jie pasiekė poziciją, kurioje patogiai jaučiasi, bet jie taip pat patikėjo, kad tik iki tiek jie ir tegali pakilti. Jie patikėjo, kad nieko geresnio nereikia tikėtis, kad jie negalėtų pakilti aukščiau, ir todėl šie žmonės, tam tikrais atžvilgiais, yra toje pačioje sąmonės būsenoje kaip ir daugelis tų žmonių, į kuriuos jie žiūri iš aukšto. Kodėl taip vadinami vargingi žmonės nesistengia? Todėl, kad patikėjo: „Mes negalime nieko geresnio pasiekti; negalime aukščiau pakilti.“ Būtent tuo Amerikoje patikėjo vidurinioji klasė ir net ir aukštesnė vidurinioji klasė. Jie priėmė tam tikrą turto lygmenį, tam tikrą klestėjimo lygmenį, tam tikrą savimonę. Ir jie tiki, kad tai yra viskas, ką jie gali pasiekti šiame gyvenime.

Na ir dabar, Amerikoje galėtų įvykti didžiulis pokytis, jeigu daugelis šių žmonių pradėtų giliau mąstyti apie savo situaciją, apie jų šalyje egzistuojančią situaciją. Jie galėtų suvokti, net ir remdamiesi šiuo tyrimu apie pajamų pasiskirstymą, kad visiems žmonėms tiesiog nebūtų įmanoma gauti teisingo atlygio už savo pastangas. Yra daug, daug žmonių Amerikoje, kurie gimsta į tam tikrą situaciją, į tam tikrą Amerikos visuomenės segmentą, kuomet net jeigu jie sunkiai dirbtų ir labai stengtųsi, negalėtų pakilti virš tam tikro lygmens. Jie iš tiesų negalėtų tapti pasiturinčiais Amerikoje. Egzistuoja daug populiacijos segmentų, ar jie būtų tos ar anos odos spalvos, ar būtų kilę iš tos ar anos aplinkos, kuriems būtų labai labai sunku ir praktiškai neįmanoma pasiekti to, ką pasiekė ši vidurinioji žmonių klasė. Vėlgi, žinau, kad visada galite atrasti tam tikrų žmonių pavyzdžių, kilusių iš tam tikros aplinkos, kurie iškilo aukščiau. Tačiau faktas, vėlgi, yra toks, kad individai gali sugebėti tai padaryti, bet visi negalėtų to padaryti. O jeigu visi negali to padaryti, ką tai rodo? Na, Dievas visus žmones sukūrė lygius, su lygiu potencialu augti. Jeigu jie negali augti, tai reiškia, kad Amerikos sistema yra disharmonijoje su kosminiu įstatymu, disharmonijoje su pamatiniu augimo principu. Ir tai turėtų paskatinti susirūpinti tuos, kurie ryžtingai gina Amerikos sistemą, galvodami, kad tai yra geriausia šalis pasaulyje, geriausia sistema pasaulyje, pati pažangiausia šalis, turtingiausia šalis, didingiausia šalis pasaulyje ir taip toliau. Tai turėtų juos paskatinti suvokti, kad galbūt Amerika ir yra gera šalis, bet ne visiems. Amerika yra puikiausia šalis pasaulyje, jeigu priklausote aukščiausiam vienam procentui, galbūt net jeigu priklausote aukščiausiems dešimčiai procentų, tačiau jeigu priklausote 90 procentų, tuomet Amerika nebėra puikiausia šalis pasaulyje. Galbūt tai buvo tiesa prieš 40 metų, bet ne šiandien.

Ir jeigu žmonės šitai suvoktų, jeigu jie tai pripažintų, tai juos paskatintų suprasti, jog būtini pokyčiai. Yra būtina pažvelgti į skaudžius faktus, kaip pajamų augimas buvo atimtas iš žemiausių 90 procentų Amerikos žmonių. Yra būtina ištirti, kodėl ir kaip tai įvyko, ir kodėl Amerika leido atsirasti šiam elitui, įgijusiam tokią didelę politinę įtaką ir sugebėjusiam paversti Amerikos ekonomiką apverstos piramidės ekonomika. Kaip tai iš viso galėjo nutikti? Kaip tai buvo padaryta?

Na ir dabar, žinoma, jūs galite tai ištirti, galite tai atsekti. Galite grįžti atgal ir matyti, kad šis sprendimas atvedė prie tokios pasekmės, o anas sprendimas atvedė prie tų padarinių, ir daugelis individualių sprendimų pakeitė sistemą tokiu būdu, kad tai buvo naudinga elitui ir labai nenaudinga žmonėms. Tai sukūrė Ameriką, kurią galėtume pavadinti išvirkščiu Robino Hudo principu. Robinas Hudas, kaip žinote, ėmė iš turtingųjų ir davė vargšams. Amerika ima iš vargšų ir duoda turtingiesiems. Tai tikrai nėra tai, ką įsivaizdavo Tėvai-Įkūrėjai, ir ne tai, ką įsivaizdavo Sen Žermenas ir ko reikalauja gamtos dėsnis.

Kitaip tariant, Amerika yra disharmonijoje su gamtos dėsniu ir gamtos dievu, suteikusiu rėmus jūsų Konstitucijai ir jūsų šaliai. Ir ką mes taip pat sakėme? Turtas Amerikoje išaugo dėl padauginimo faktoriaus, tačiau šį padauginimo faktorių labai susilpnino ši apverstos piramidės sistema. Tai nugramzdino šiandieninę Amerikos ekonomiką į daug žemesnį lygį nei ji būtų galėjusi būti, jeigu nebūtų buvusi sukurta ši apverstos piramidės ekonomika. Tai galėtų, ir galėtume sakyti, tai ir turėtų šiuos viduriniosios klasės ir aukštesnės viduriniosios klasės žmones paskatinti suvokti, kad jie negali tiesiog sėdėti ir būti patenkinti tuo, ką turi. Jeigu jie yra ištikimi savo principams, savo įsitikinimams, jie turėtų norėti daugiau nei šiuo metu turi. Tai nebūtinai reiškia didesnį pinigų kiekį ar komfortiškesnį gyvenimo būdą. Jie turėtų norėti daugiau ta prasme, kad norėtų gyventi šalyje, kuri būtų tapimo daugiau procese ir kurioje visi žmonės galėtų tapti daugiau ir pasiekti daugiau, užuot būdami smukdomi šios nelygios ekonomikos. Kitaip tariant, šie žmonės turėtų pasiekti tašką, kuriame tartų: „Privalome naudotis savo pozicija, savo turima laisve, ir pradėti reikalauti pokyčių Amerikoje, teisingesnės finansinės ir ekonominės sistemos, kuri iš tiesų suteiktų lygias galimybes visiems. Ir šitaip mes galėtume atsimokėti visatai už tą gausą ir galimybes, kurios mums buvo suteiktos. Galėtume pasinaudoti savo geresne padėtimi, kad padėtume kitiems. Tiems, kurie negali savo dabartinėje situacijoje to pasiekti patys.“

Daugelis amerikiečių jau pradėjo padėti kitiems. Daugelis amerikiečių jau ryžosi judėti ta kryptimi, tačiau skirtumas iš tiesų nepasijus tol, kol jie nesuvoks, kad esminė problema yra nelygus turto ir pajamų pasiskirstymas, ir kad tai privalo pasikeisti, ir kad pakeisti tai galima tik iš apačios. To neįmanoma pakeisti iš viršaus. Tai buvo sukurta iš viršaus ir todėl labai mažai šansų, kad tie, kurie šiai sistemai vadovauja, šitai pakeis.

Žinoma, yra žmonių, kurie turi daug pinigų ir sugeba matyti problemą, jie mato, kur visa tai veda, jie mato smurtinės revoliucijos potencialą, tačiau šie žmonės, kaip sakiau, naujai praturtėję žmonės nepriklauso senajam įsigalėjusiam elitui. Senasis įsigalėjęs elitas nepasikeis. Galbūt keletas žmonių šen ir ten, bet kaip visuma, jie nepasikeis. Jie negali pasikeisti. Jie pernelyg daug gyvenimų nugyveno save laikydami pranašesniu elitu, kad ir kokiu išoriniu pretekstu būtų naudojęsi savo elitizmui pateisinti, ir jie nepaleis šio pranašumo jausmo, nes jiems tai yra svarbiau už viską. Jiems tai yra netgi svarbiau už pinigus ar valdžią. Šių žmonių gyvenimo varomoji jėga, jausmas, dėl kurio jie egzistuoja, yra pranašumas. Jie privalo jaustis pranašesniais už plačiąją visuomenę, nes kitaip tiesiog negalėtų egzistuoti. Jie negalėtų pakelti egzistavimo, ir kai šitai suvokiate, suvokiate, kad per visą istoriją daugelis visuomenių funkcionavo dėl šio pamatinio tikslo leisti nedidelei žmonių grupelei išsaugoti ar netgi išplėsti savo pranašumo jausmą. Feodalinės visuomenės egzistavo dėl šio tikslo. Net ir komunistinės sovietinės Rusijos ir Kinijos visuomenės egzistavo dėl šio tikslo. Senovės Kinija egzistavo dėl šio tikslo. Daugelis kitų istorinių visuomenių egzistavo dėl šio tikslo, dėl imperatorių, carų ir karalių, kad suteiktų jiems tą pranašumo jausmą. Tai, žinoma, egzistuoja ir kitose šalyse, ne tik Amerikoje, tačiau Amerika yra vienintelė šalis, kurioje, galėtume sakyti, pagal savo Konstituciją ji neturėjo būti tokia visuomene. Ji turėjo būti lygias galimybes visiems žmonėms suteikiančia šalimi. Todėl yra didesnė problema, kad tai vyksta Amerikoje, nei jei tai vyktų, ir žinoma, vyko ir vyksta, Saudo Arabijoje.

Tad matote, jeigu esate tikri amerikiečiai, jeigu esate tikri patriotai ir jums rūpi Amerika ir Amerikos ateitis, atėjo laikas sutelkti savo dėmesį į šią problemą ir suvokti, kad kol nebus pakeistas šis nelygus pajamų ir turto pasiskirstymas, Amerika negalės iš tiesų judėti pirmyn. Ji negalės pereiti į sekantį lygmenį. Ji netgi negalės ištrūkti iš žemyn traukiančio sūkurio, kuris buvo sukurtas šio nelygaus pasiskirstymo. Situacija gali tik blogėti, ir ji gali darytis vis labiau ir labiau chaotiška. Pyktis gali vis labiau ir labiau augti. Konfliktų gali tik gausėti.

Kodėl, jūsų manymu, tiek daug žmonių prisijungė prie demonstracijų prieš policijos brutalumą? Ar dėl to, kad jiems rūpėjo policijos brutalumas? Ne, jie prie jų prisijungė dėl to, kad vis didėjantis Amerikos populiacijos segmentas suvokia neturintis jokių realių galimybių, ir jie vis labiau ir labiau dėl to pyksta. Jūs, kurie esate viduriniosios klasės žmonės, užuot siekę juos laikyti priešais ir norėję suvaržyti juos įstatymais, tvarka ir kariuomene, tuo ir anuo, jūs iš tiesų galėtumėte pripažinti, kad tai yra jūsų galimybė, jūsų atsakomybė padėti jiems pakeisti Amerikos visuomenę, ir kad tai yra jūsų pačių labui tą padaryti. Nes negalite tikėtis, kad jums pavyks išsaugoti savo dabartinį pragyvenimo lygį, jeigu visoje šalyje prasidės pilietiniai neramumai. Ir jūs taip pat, žinoma, negalėsite išpildyti savo atsakomybės prieš šią šalį, sugrąžindami šią šalį į augimo spiralę, kurioje kiekvienas galėtų matyti savo darbo rezultatus, savo darbo vaisius, ir galėtų sunkiau dirbdamas uždirbti daugiau pinigų, galėtų turėti geresnį pragyvenimo lygį, ir visa ekonomika pakiltų į aukštyn kylančią save pastiprinančią spiralę, kurioje ji buvo trejus dešimtmečius po karo, ir kurioje būtų galėjusi likti, jeigu valdžios elitui nebūtų pavykę to sustabdyti.

Jūs, kurie pasinaudojote laisve ir Amerikos ekonomika, tai yra jūsų atsakomybė atkurti šią laisvę, kuomet žmonės gautų atlygį už savo pastangas. Aš tiesiog projektuoju į kolektyvinę sąmonę, kad tokia yra atsakomybė. Užuot žvelgę iš aukšto į tuos, kuriems ne taip pasisekė kaip jums, užuot sakę: „Jie nesistengė, jie nenorėjo sunkiai dirbti“, atlikite šį pokytį ir suvokite, kad tai yra jūsų atsakomybė kažką daryti, kad pakeistumėte šią situaciją. Ir kad šie žmonės nėra tinginiai. Nėra taip, kad jie nenori dirbti. Jie tiesiog buvo sužeisti, būdami įsikūnijime tiek daug kartų, kuomet jų darbo vaisiai buvo pavogti, ir jie dabar mato, kad tai vyksta net ir Amerikoje, ir todėl jiems nieko nebelieka tik pykti. Jie neturi ko prarasti. Jūs turite ką prarasti, o jie neturi, ir kai žmonės neturi ką prarasti, neįmanoma nuspėti, ką jie ryšis daryti ir kaip toli nueis ir kokią destrukciją gali sukelti. Tereikia tik pažvelgti į šią šalį. Kas galėtų čia kažką pakeisti?

Valdžios elitas sukūrė šią situaciją. Jis negali, o tiksliau nenori jos keisti. Nėra tikėtina, kad politikai, kurie manipuliacijomis buvo įstumti sukurti šią situaciją, kažką imsis joje keisti. Kai kurie politikai gali, bet dauguma turėtų būti naujai išrinkti politikai. Vargingieji, išnaudojami žmonės taip pat nieko dėl to negali padaryti, jie tegali sukilti ir pasiduoti pykčiui bei smurtui. Tad kas čia gali kažką padaryti? Na, žmonės viduriniojoje ir aukštesnėje viduriniojoje klasėje, tie, kurie turi laiko ir dėmesio, kuriuos gali skirti pažvelgti į šią šalį, pažvelgti, kur link visa tai veda, pamatyti, ką reikėtų padaryti, ir tuomet imtis tai daryti, užuot toliau mėgavusis savo komfortišku gyvenimo būdu.

Mes kalbėjome apie Amerikos ateitį ir pasirinkimus, kuriuos turite. Tad, vėlgi, kokią norite matyti Ameriką? Ar norite, kad ji būtų užjaučianti visuomenė ar komfortiška visuomenė? Tokia visuomenė, kurioje tam tikras populiacijos segmentas jaučiasi patogiai, bet vis didėjantis skaičius jaučiasi labai nepatogiai. Norite patogumo ar priešingai – norite atlikti pokytį ir tapti užjaučiančiais ir išpildančiais savo likimą, savo atsakomybę pakelti Ameriką į aukštesnį lygmenį?

Tad tai yra klausimas, kurį sviedžiu į kolektyvinę sąmonę. Esu dėkingas, kad galėjau pasinaudoti jūsų čakromis ir auromis ir šitai sustiprinti, ir tiesiog leidžiu, kad tai sklistų kaip ratilai vandenyje, gerbdamas laisvą valią. Tik pasakysiu, tiems iš jūsų viduriniojoje ir aukštesnėje viduriniojoje klasėse, kad tai yra jūsų galimybė tapti daugiau. Daugiau nei galėjote įsivaizduoti galintys tapti, tačiau tai vis dar tebėra galimybė jums augti ir išvesti Ameriką į aukštyn kylančią spiralę, kurioje vis daugiau ir daugiau žmonių galėtų augti, kol visi tie, kurie ryšis dėti pastangas, galės pamatyti teisingą, natūralų atlygį už savo pastangas. Galės pamatyti savo pastangų padauginimą, kaip Jėzus iš tiesų jiems žadėjo prieš 2000 metų ir kaip įstatymas jiems žadėjo nuo laikų pradžios.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2020 Kim Michaels