Atėjo laikas krikščionims praregėti iš krikščionybės melo sluoksnių

Pakylėtasis Mokytojas Jėzus Kristus per Kim Michaels, 2023 metų balandžio 9 d. Šis diktavimas buvo perduotas 2023 m. Velykų vebinare „Nuimkite krikščionybę ir save nuo kryžiaus“.


AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Jėzus Kristus.

Negalite suprasti misijos, kurią įvykdžiau prieš 2000 metų, jeigu nesuprantate, kad dažnai kalbėjau apie jėgas, būtybes ir žmones, kurie priešinosi mano misijai. Negalite iki galo suvokti Kristaus misijos, neturėdami suvokimo, kad pasaulyje egzistuoja antikristo jėga, kurią aš vadinau šio pasaulio princu, velniu arba Šėtonu; ir kad yra žmonių, kurie gali būti šios jėgos įrankiais, ir šie žmonės, žinoma, priešinosi man kiekviename žingsnyje, rašto aiškintojai ir fariziejai, kuriuos aš vadinau velnio sūnumis, ir, žinoma, žmonės, kurie norėjo, kad būčiau pasmerktas, suimtas ir man būtų įvykdyta mirties bausmė. Tačiau kai pažvelgiate į šiuolaikinę krikščionybę, ar daug yra kalbama apie tokią jėgą? Kiek yra supratimo apie tokios jėgos egzistavimą? Ir tai yra viena iš priežasčių, kodėl ši jėga sugebėjo laikyti krikščionybę prikaltą ant kryžiaus ir laikyti ją tenai 17 šimtmečių.

Krikščionys dažnai kalba apie velnią, tačiau velnias, apie kurį jie kalba, yra laikomas lygiai tokiu pat tolimu kaip ir Dievas, apie kurį jie kalba. Egzistuoja tolimas Dievas danguje, egzistuoja velnias pragare ir jis gali gundyti žmones, tačiau nėra pakankamai supratimo, kaip tai iš tiesų veikia, tad būtent apie tai pasidalinsiu su jumis keliomis mintimis.

Valdžios elitas įsikūnijime

Visų pirma turime pripažinti, kad yra žmonių šiame pasaulyje, kurie pasiekė ekstremalų susikoncentravimo į save, savanaudiškumo lygmenį, ir jie yra psichologų taip vadinami narcizai, sociopatai ir psichopatai, arba jų visų trijų kombinacija. Šios būtybės iš pradžių niekuo fundamentaliai nesiskyrė nuo kitų būtybių, kitų savimonę turinčių būtybių. Tačiau jos taip giliai nusileido į mirties sąmonę, į antikristo sąmonę, kad turi visiškai kitokį požiūrį į gyvenimą nei dauguma žmonių planetoje. Jos yra tvirtai įtikėjusios, kad yra pranašesnės už kitus žmones, kad turi teisę išsikelti save kaip elitą, kad yra teisios, naudodamos pretekstus, kuriuos naudojo išsikelti save į šias galingas ir privilegijuotas pozicijas. Ir jos tiki, kad tikslas gali pateisinti priemones, todėl jos turi teisę naudotis viskuo, kas yra patrauklu žmonėms, kad pasiektų tikslus, kuriuos jos gali matyti.

Turite pripažinti, kad istorijos eigoje egzistavo tam tikra žmonių grupė įsikūnijime, kurie sudarė šį valdžios elitą, mėginusį išsikelti save į galingą ir privilegijuotą poziciją, kurioje jie yra aukščiau už plačiąją populiaciją, ir kurioje plačioji populiacija negali jiems mesti iššūkio. Matote to pavyzdį, kaip mes daug kartų minėjome, feodalinėse Europos visuomenėse, kuriose nedidelį elitą sudarė karaliai, kilmingieji ir taip pat bažnyčios dvasininkija. Ir dauguma žmonių iš esmės buvo šio elito vergais, ir todėl galėtume sakyti, kad žmonės buvo nukryžiuoti elito. Jie buvo prikaustyti prie kryžiaus, visas savo dienos valandas, visą savo energiją, visą savo laiką turėdami skirti dirbdami elito naudai. Elitas, fiziniame įsikūnijime, buvo nukryžiavęs žmones ganėtinai fizišku būdu.

Neįsikūnijusių puolusių būtybių hierarchija

Tačiau kodėl elitas, kuris buvo įsikūnijime, galėjo tai daryti – tik dėl to, kad egzistuoja būtybės, kurios nėra įsikūnijime, kurios dirba per elitą įsikūnijime. Ir šios neįsikūnijusios būtybės yra tai, ką aš vadinau pasaulio princu, antikristu, Šėtonu, velniu, velnio sūnumis. Jos yra tai, ką mes šiandien vadiname puolusiomis būtybėmis, kurios nupuolė iš malonės per savo pačių pasirinkimą ir todėl prisiėmė šį mąstymą, kuriame dirba prieš Dievą, dirba prieš Dievo tikslą, ir todėl, žinoma, taip pat dirba prieš Kristų ir Kristaus pasiuntimo į šį pasaulį tikslą.

Negalėsite pilnai suprasti krikščionybės ir mano misijos, jeigu nesuprasite, kad egzistuoja ši išsikūnijusių būtybių jėga, kurios sudaro šią antikristo jėgą, kurios darė viską, ką galėjo, kad sutrukdytų man būti Kristumi įsikūnijime, ir kurios nuo to laiko darė viską, ką galėjo, kad sutrukdytų mano misijai pasiekti sėkmę.

Galite matyti, jeigu pažvelgsite į Evangelijas, kaip karalius Erodas buvo viena iš tų įsikūnijusių būtybių, kurios protas buvo užvaldytas išsikūnijusių būtybių, ir būtent dėl to jis patikėjo šia idėja, kad atsiras kažkas, gims vaikas, kuris gali mesti iššūkį jo valdžiai, ir todėl jis buvo pasiruošęs išžudyti visus vyriškos lyties kūdikius tam tikroje amžiaus grupėje, kad ištremtų iš įsikūnijimo tą vieną būtybę, kuri galėjo būti Kristumi. Jis nesuprato to sąmoningai, jis neturėjo gilaus supratimo apie tai, tačiau buvo pasiruošęs veikti, skatinamas šių neįsikūnijusių puolusių būtybių, kurios buvo užvaldžiusios jo protą.

Matote, kad puolusios būtybės buvo pasiruošusios nužudyti didelį skaičių vyriškos lyties kūdikių, kad užtikrintų, jog nužudė tą, kuris turėjo Kristaus potencialą. Kodėl jos galiausiai nužudė mane, nužudė mano fizinį kūną? Todėl, kad, vėlgi, išsikūnijusios puolusios būtybės dirbo su puolusiomis būtybėmis įsikūnijime, siekdamos nužudyti mane man dar nespėjus įvykdyti savo misijos. Jos, žinoma, pilnai nesuprato, kokia yra mano misijos esmė, tačiau jos iš tiesų suvokė, kad aš atėjau išlaisvinti žmonių nuo šių puolusių būtybių, velnio sūnų viešpatavimo.

Kodėl Kristus ateina į Žemę? Kodėl Dievas kažką pasiunčia? Kodėl Šviesos Hierarchija pasiunčia kažką į Žemę, kas gali atnešti kažkokį mokymą, kuris gali išlaisvinti žmones? Na, žinoma, tai yra daroma, kadangi žmonės yra pavergti, ir galite pažvelgti į istoriją ir matyti, kad atėjo toks momentas tolimoje praeityje, dėl priežasčių, kurias mes jau paaiškinome ir į kurias čia nesileisiu, kad šioms puolusioms būtybėms, šioms tamsos būtybėms buvo leista ateiti į Žemę.

Dalykas, kurį turime pripažinti, yra tai, kad tuo metu, kai aš gimiau prieš 2000 metų fiziniame kūne, puolusios būtybės jau buvo įsikūnijime ir ne įsikūnijime emocinėje, mentalinėje ir identiteto karalijose. Jos čia buvo ilgą laiką ir per tą laiką joms iš esmės pavyko visus žmones paversti savo vergais, išsikeliant save kaip galingą ir privilegijuotą elitą, o žmonės praktiškai buvo vergai. Kodėl? Todėl, kad žmonės buvo nukryžiuoti.

Kaip veikia bendrakūrimas

Mes perdavėme daug mokymų apie keturis materijos lygmenis. Sakėme, kad jūs, kurie esate savimonę turinčios būtybės, iš tiesų esate sukurti būti bendrakūrėjais su Dievu ar bent jau bendrakūrėjais su pakylėtaisiais mokytojais, kurie sukūrė Žemę. Žemė buvo sukurta kaip tokia aplinka, kurioje galite naudotis savo kūrybiniais gebėjimais, savo bendrakūrybiniais gebėjimais ir tuo būdu augti sąmonėje.

Kaip naudojatės savo bendrakūrybiniais gebėjimais? Jūs gaunate šviesą iš savo aukštesniojo aš, savo dvasinio aš. Ji iš pradžių patenka į jūsų identiteto kūną, kuriame jūs įspaudžiate tam tikrus įvaizdžius ant šviesos, tuomet ji pereina į jūsų mentalinį kūną, kuriame jūs įspaudžiate konkretesnius įvaizdžius, o tuomet ji pereina į jūsų emocinį kūną, kuriame jūs įspaudžiate tam tikrą momentumą ir kryptį, ir tuomet energija pereina į fizinį spektrą, kuriame ji įgyja fizinę formą, bent jau idealiame scenarijuje.

Žemė yra sukurta būti bendrakūrybine aplinka. Jums yra skirta, ir sakau, kad visiems žmonėms yra skirta naudotis savo bendrakūrybiniais gebėjimais ir tuo mėgautis. Jums yra skirta patirti pilnatvę tai darant. Kai naudojatės savo bendrakūrybiniais gebėjimais, tobulinate savo fizinę situaciją, tobulinate savo emocijas, tobulinate savo mintis, tobulinate savo tapatumo jausmą. Jūs augate savo tapatumo jausme ir todėl, kaip aprašiau savo palyginime apie talentus, kuo daugiau padauginsite jums duotus talentus, tuo daugiau gausite, tam, kas turi, bus duota dar daugiau.

Bendrakūrimas kaip kova

Pirminis Žemės dizainas buvo sukurti šią bendrakūrybinę aplinką, kurioje žmonės galėtų naudotis savo gebėjimais ir nebūtų jokių kančių. Nebūtų jokių konfliktų, jokio karo. Vėlgi, nesileidžiant į tai, kaip puolusios būtybės atėjo į Žemę, įvyko pokytis, kai žmonija pažemino kolektyvinę sąmonę, puolusios būtybės atėjo į Žemę, ir nuo pat to laiko, kai jos čia atėjo, joms pavyko pavergti žmones, tad žmonės yra nukryžiuoti savo keturiuose kūnuose, savo keturiuose proto lygmenyse.

Ir dabar bendrakūrimas nebėra džiaugsmą teikiantis procesas, tai yra kova, tai kelia kančias ir todėl žmonės, tikrąja to žodžio prasme, yra nukryžiuoti keturiuose materijos lygmenyse, nukryžiuoti keturiuose savo proto lygmenyse. Ir būtent dėl to Dievas pasiunčia kažką į Žemę. Tas kažkas yra viengimis sūnus, tačiau šis viengimis sūnus nėra ir niekada negalėtų būti apribotas viena žmogiška būtybe. Tai yra Kristaus sąmonė, visuotinė, neasmeniška Kristaus sąmonė. Ši sąmonė gali būti išreikšta fizinėje oktavoje per žmogų, bet tik tuomet, kai žmogus yra atėjęs į įsikūnijimą kaip ir visi kiti žmonės ir kai jis pakelia savo sąmonę iki pakankamo lygmens, kuriame tas žmogus gali būti atviromis durimis beasmeniam Kristaus protui išreikšti save Žemėje.

Kristaus pavyzdys

Kodėl Kristaus protas yra pasiunčiamas į Žemę įasmenintoje formoje? Todėl, kad, visų pirma, žmonės yra įstrigę, jie yra nukryžiuoti, jie negali patys savęs nuimti nuo kryžiaus, kai jau yra prikalti prie kryžiaus, jiems reikia kažko iš už jų protų ribų, kad galėtų turėti atskaitos tašką iš už savo proto ribų. Ir jiems to reikia tokioje formoje, kurią jie galėtų atpažinti ir suprasti, ir suvokti, kadangi žmonės negali susisieti su kažkokiu tolimu Dievu danguje. Jiems reikia matyti pavyzdį, kelio, kuriuo galite eiti, pademonstravimą, idant visi žmonės galėtų išsilaisvinti nuo kryžiaus, išsilaisvinti nuo kančių ir atgimti į aukštesnį tapatumo jausmą, kuriame nebegalėtų būti pavergti puolusių būtybių. Nes dabar jie žinotų ir priimtų, kad yra Dievo sūnūs ir dukterys, o ne nusidėjėliai.

Tokia yra pamatinė dinamika. Laikas nuo laiko Šviesos Hierarchija pasiunčia kažką, o tiksliau, galėtume sakyti, laikas nuo laiko atsiranda žmogus, kuris pakelia savo sąmonę iki tokio lygmens, kuriame gali tarnauti atviromis durimis ir atnešti kažką, kas suteikia žmonėms atskaitos tašką iš už jų mąstymo ribų, pavertusio juos valdžios elito vergais ir verčiančio koncentruotis į keturių materijos lygmenų kryžių.

Ką daro puolusios būtybės? Na, sakiau, kad pirmasis jų rūpestis yra neleisti tam žmogui, kuris turi tą potencialą, iš viso gimti. Jos gali tai žinoti, kadangi kai kurios iš jų sugeba nuskaityti sąmonę tų, kurie įsikūnija, jos gali žinoti, kad kažkas yra pasiekęs aukštą lygmenį ir todėl kitame savo įsikūnijime turi potencialą būti atviromis durimis. Ir todėl jos mėgins neleisti tai būtybei gimti, kaip tai darė su manimi. Tačiau jeigu joms nepasiseka užkirsti tam kelio, tuomet jos, žinoma, mėgins sutrukdyti šiam žmogui sulaukti pripažinimo tarp žmonių. Ir šiam tikslui jos sukūrė daugybę įmantrių įsitikinimų, religijų, ideologijų, ideologinių sistemų, kurios mėgina neleisti žmonėms atpažinti Kristaus.

Nuopolis į dualizmą

Na ir dabar, kaip sakėme, jūs iš tiesų niekada negalite prarasti galimybės atpažinti Kristaus. Tačiau jūs galite būti užprogramuoti daryti tai, ką savo ankstesniame mokyme papasakojau padarius Petrą, kuomet jis atpažino Kristų, kaip turintį kažką ypatingo, tačiau tuomet mėgino įtraukti mane į savo proto dėžutę, į savo lūkesčius, į savo požiūrį, kas turėtų ar neturėtų nutikti Kristui. Ir būtent tai daro puolusios būtybės.

Pažvelkime į tai. Egzistuoja keletas elementų. Pirmasis elementas yra tai, kad puolusios būtybės išnaudoja faktą, jog visi žmonės nusileido žemiau 48 sąmonės lygmens, tad dabar jie save patiria kaip atskiras būtybes. Dauguma žmonių Žemėje save laiko atskirtais nuo savo aukštesniojo aš. Ir tai juos daro pažeidžiamus puolusių būtybių ideologijai, įsitikinimams, kurie teigia, kad Dievas egzistuoja, tačiau jis yra tenai aukštai danguje, o jūs esate čia Žemėje. Ir jūs esate atskirti nuo jo šiuo atotrūkiu, šia praraja, šiuo atstumu.

Jos, amžių bėgyje, turėjo įvairius paaiškinimus, kodėl žmonės yra atskirti. Tačiau krikščionybės religijoje tai yra paaiškinama tuo, kad jūs esate nusidėjėliai, jūs nusidėjote, ir dėl to, kad nusidėjote, buvote išmesti iš rojaus, išmesti iš Rojaus Sodo, kuriame Adomas ir Ieva vaikščiojo ir kalbėjo su Dievu. Tačiau dabar jie yra atskirti, jūs atsidūrėte už Rojaus Sodo, ir prie jo stovi angelai liepsnojančiais kardais, kurie neleidžia jums į jį grįžti.

Na ir dabar, žinoma, čia egzistuoja tam tikra realybė, kad žmonės padarė tuos pasirinkimus nusileisti į tą sąmonės lygį, kuriame jie nebepatiria savęs kaip susietų būtybių, bet patiria save kaip atskiras būtybes. Kai kurie žmonės padarė savo pasirinkimą dar net iki puolusių būtybių atėjimo. Tačiau dalykas, kuris bent kažkiek tiksliai yra pavaizduotas Pradžios Knygoje, yra gundymas Rojaus Sode. Žinoma, tiek Adomas, tiek Ieva, abu buvo gundomi vienodai, tad ne Ieva sukėlė žmogaus nuopolį, tačiau tai, vėlgi, yra puolusių būtybių iškraipymas. Tad čia yra vaizduojama, kad egzistavo gėrio ir blogio pažinimo vaisius. Jiems nebuvo leidžiama jo valgyti. Tačiau realybė, tiesą sakant, buvo tokia, kad jiems nebuvo leidžiama jo valgyti, kol jie nebuvo pasiruošę, kadangi tai buvo tam tikra iniciacija. Ir Rojaus Sodas buvo mokykla, kurioje jie ėjo per iniciacijų lygmenis, ir gėrio ir blogio pažinimo vaisius simbolizavo vieną iš pažangesnių iniciacijų, kurios žmonėms nebuvo skirta laikyti, kol jie nebuvo pasiruošę.

Žaltys, kuris atstovauja arba simbolizuoja puolusias būtybes, sugundė žmones paragauti vaisiaus, o tai reiškia, kad jie nusileido į dualizmo sąmonę, kaip mes daug kartų paaiškinome. Kai nusileidžiate į dualizmą, egzistuoja du priešingi poliai, jie abu yra reliatyvūs ir nė vienas iš jų nėra aukščiausia tiesa, tačiau jūs galite vieną iš jų paimti ir išaukštinti į neklystamumo ir pranašumo statusą, pažemindami kitą. Jūs sukuriate šiuos du polius, ir būtent tai jums leidžia tapti kaip Dievu, pažįstančiu gėrį ir blogį, tačiau jūs nepažįstate gėrio ir blogio, jūs apibrėžiate gėrį ir blogį. Ir, žinoma, dauguma žmonių Žemėje nesugeba to daryti, tačiau puolusios būtybės sugeba tai daryti. Tad nutiko taip, kad užuot sekę tikru mokytoju, kuris siekia jums padėti sugrįžti į vienovę, jie seka netikru mokytoju, kuris siekia nuvesti žmones vis giliau ir giliau į atskirtį ir, žinoma, būtent atskirties iliuzija jus prikala ant keturių materijos lygmenų kryžiaus.

Tai yra pirmasis elementas. Jūs esate atskirti nuo Dievo. Ši atskirtis didele dalimi buvo sukurta puolusių būtybių, kurios vedė žmones vis giliau ir giliau į atskirtį, vis labiau ir labiau apsunkindami žmonėms ėjimą keliu link vienovės. Kai kurie žmonės amžių bėgyje, kiekviename amžiuje, atrasdavo kelią, tačiau didžioji dauguma kelio nerado. Tai yra svarbu suvokti, nes tuomet suvokiate vieną fundamentalią tiesą. Problema Žemėje buvo sukurta ir išdidinta puolusių būtybių.

Atpirkimas per išorinę religiją

Na o dabar pasiekiame sekantį apgaulės lygmenį. Jos teigia, kad iš tiesų galite būti atpirkti, tačiau atpirkti galite būti tik per išorinę religiją ir tos religijos hierarchiją, tos religijos dvasininkus. Būtent tai jūs matėte žydų religijoje, kai atėjau į įsikūnijimą. Žydų religija teigė, kad nusidėjote, todėl atsidūrėte už Dievo karalystės ribų, tačiau jeigu seksite žydų religija, paklusite dvasininkams, dalyvausite visuose ritualuose, galėsite būti atpirkti ir galėsite sugrįžti į Dievo karalystę.

Tačiau kas buvo žydų religijos dvasininkai? Jie buvo puolusios būtybės įsikūnijime. Kas stovėjo už žydų religijos? Puolusios būtybės ne įsikūnijime. Tad dabar matote, kad puolusios būtybės iš pradžių sukūrė problemą, kad žmonės įžengė į atskirtį, ir dabar jos mėgino išsikelti save kaip tuos, kurie turi monopolį, patentą sprendimui, kaip žmonės gali grįžti į Dievo karalystę. Tai yra esminė dinamika, kurią turėjo suvokti krikščionių bažnyčia, tačiau krikščionių bažnyčia to nesuvokė. Kodėl ji to nesuvokė? Kodėl tai nebuvo šaukiama nuo stogų nuo mano misijos Žemėje laikų?

Kristaus pavyzdžio sunaikinimas

Na, iš dalies dėl to, kad daugelis ankstyvųjų krikščionybės pasekėjų pilnai to nesuvokė, tačiau iš tiesų įtvirtinta tai tapo po Romos katalikų bažnyčios susiformavimo, kuri mane išaukštino į išimties statusą, vienintelio Dievo sūnaus, gimusio, bet ne sukurto, esančio vienos prigimties su Tėvu, – šitaip išaukštindama mane į ypatingą kategoriją. Ir po to niekas nebegalėjo manęs laikyti pavyzdžiu, kuriuo galėtų sekti, niekas negalėjo matyti, kad aš pademonstravau kelią, kuriuo visi gali eiti. Ir mes grįžome prie situacijos, kurioje katalikų bažnyčia nuo pat savo gimimo buvo pastatyta ant šios idėjos, kad vienintelis būdas krikščionims įžengti į dangų yra per išorinę bažnyčią ir jos hierarchiją.

Kitaip tariant, po 300 metų krikščionybės religija tapo lygiai tokia pačia religija kaip mane nužudžiusi žydų religija. Istorijos ironija, galite sakyti, tačiau kai suvokiate, ką jums čia sakau, matote, kad tai tiesiog yra paprastas faktas, jog istorija kartojasi, ir jeigu nesimokote iš istorijos klaidų, jums yra lemta jas pakartoti.

Mano misijos realybė buvo tokia, kad atėjau išlaisvinti žmones nuo puolusių būtybių įsikūnijime ir ne įsikūnijime, nuo šio pasaulio princo, nuo velnio sūnų. Ir visgi po 300 metų krikščionių bažnyčia buvo užvaldyta šių puolusių būtybių ir nuo to laiko ji buvo naudojama laikyti žmones įkalintus tame pačiame kalėjime, kuriame jie buvo iki mano atėjimo. Kai kuriais atžvilgiais, netgi dar labiau įkalintus.

Dievas ir velnias

Na ir dabar, egzistuoja šie du elementai. Puolusios būtybės siekia sukurti problemą. Jos taip pat siekia suprojektuoti klaidingą supratimą, kokia yra problema, ir tuomet jos siekia pristatyti save kaip sprendimą. Tačiau koks yra sekantis jų apgaulės elementas? Na, jie sukuria šį dualistinį polių, sakydami: „Taip, Dievas egzistuoja, tačiau taip pat egzistuoja ir velnias, kuris yra jo priešingybė.“ Na, velnias, kuris yra priešingybė Dievui, neegzistuoja, kadangi niekas negali būti priešinga tikrajam Dievui. Tačiau puolusios būtybės sukūrė netikrą Dievo įvaizdį, kurį žmonės garbino ilgą laiką, ir jie sukūrė šią būtybę emocinėje, mentalinėje ir identiteto karalijoje, kuri gali prisiimti įvairių dievų pavidalą. Tai yra netikras dievas. Tai yra dualistinis dievas, ir todėl šis dievas iš tiesų turi priešingybę – velnią, kuris taip pat buvo sukurtas per puolusių būtybių įvaizdį. Tad turite tam tikrą laikiną dievo ir velnio realybę, tačiau tikrasis Dievas yra aukščiau šio poliariškumo ir yra aukščiau už visus žmogiškus įvaizdžius bei projekcijas.

Puolusios būtybės sukūrė dievą pagal savo paveikslą ir savo panašumą, ir jos sukūrė velnią pagal kitos puolusių būtybių grupės paveikslą ir panašumą. Tad turite šias dvi puolusių būtybių grupes, kurios reprezentuoja priešingus polius, ir kaip jos tuo naudojasi? Na, visų pirma, turite „velnio puolusias būtybes“, kurios siekia vykdyti visokiausius žiaurumus ir siekia priversti žmones vykdyti visokiausius žiaurumus Žemėje. Ir tuomet „dievo puolusios būtybės“ siekia tuo gąsdinti žmones, jos naudojasi tuo, siekdamos sukelti žmonėms baimę, kad jie gali nueiti į pragarą arba juos gali užvaldyti velnias ir juos gali sugundyti velnias, net kol jie tebėra įsikūnijime. Tačiau jie taip pat, palikę įsikūnijimą, gali nueiti į pragarą ir likti tenai visai amžinybei ir būti kankinami velnio. Tai, žinoma, išgąsdina žmones, jeigu jie tuo patiki, tai ką tuomet jie daro? Jie sako: „Na, yra būdas pabėgti nuo velnio. Yra būdas išvengti velnio gundymų, kol esate įsikūnijime, ir yra būdas visam laikui pabėgti nuo velnio, nueinant į dangų, po to kai paliksite įsikūnijimą.“

Ir koks yra tas būdas? Tai yra išorinė bažnyčia ir jos religija, privalote visiškai jai paklusti, atlikinėti jos ritualus, ir tuomet bažnyčia apsaugos jus nuo velnio, kol esate įsikūnijime, ir bažnyčia atves jus į dangų po įsikūnijimo. Abu šie teiginiai yra fikcija. Bažnyčia Žemėje, jokia bažnyčia Žemėje, ar tai būtų katalikų bažnyčia ar bet kuri kita religija, kokia tik kada nors egzistavo, negali jūsų atvesti į dangų. Nes ką aš sakiau: „Kur yra dangus? Dievo karalystė yra jumyse,“ kadangi Dievo karalystė yra sąmonės būsena. Tai yra neatskirties būsena. Tai yra grįžimas į savo nekaltumą, į tą nekaltumą, su kuriuo buvote sukurti.

Didžiausi uždaros sistemos spąstai

Tačiau, žinoma, puolusios būtybės taip pat nuslėpė šį faktą sakydamos, kad: „Ne, jūs nebuvote sukurti Dievo sūnumi arba dukterimi, jūs buvote sukurti nusidėjėliu per šią pirmapradę nuodėmę, atėjusią iš Adomo ir Ievos“. Tad pradedate matyti besidėliojantį paveikslą, kaip puolusios būtybės, antikristo jėgos, naudojosi krikščionybės religija nukryžiuoti žmones, kuomet kiekvienas, kuris tiki šia krikščionybės religija, iš tiesų yra nukryžiuotas, kadangi nedrįsta atverti savo emocinio, mentalinio ir identiteto protų jokiems tos išorinės religijos ir jos doktrinų ribas peržengiantiems dalykams. Nes juk, šiaip ar taip, jeigu tai nedera su krikščionybės religija, tai reiškia, jog tai ateina iš velnio ir tai velnias mėgina jus sugundyti, nusitempti į pragarą, kuriame kentėsite visą amžinybę.

Tad dabar matote, koks išbaigtas buvo šis melas daugeliui žmonių, kai pažvelgiate į tai, ką iš tiesų padarė krikščionybės religija, o ypač katalikų bažnyčia. Pažvelkite į visą šią koncepciją, kad egzistuoja eretikai, kas atvedė prie inkvizicijos, kryžiaus žygių, raganų medžioklių. Pažvelkite į skilimą tarp katalikų ir liuteronų ir karų, kurie iš to kilo, kuomet jie mėgino vienas kitą išžudyti, po to kai mėgino išžudyti visus musulmonus ir taip toliau. Matote visus šiuos veiksmus, kuriuos darė krikščioniai, ir galite paklausti savęs: „Ar Kristus iš tiesų galėtų tam pritarti?“ Galite pažvelgti į tai, kas vyksta šiandien su pedofilijos skandalu katalikų bažnyčioje ir paklausti savęs: „Ar Kristus galėtų tam pritarti? Ar tikrai Kristus nori, kad tai darytų jo bažnyčia?“

Ir kai kurie žmonės net nedrįsta užduoti to klausimo, kadangi mano, jog tai ateina iš velnio, kuris mėgina juos sugundyti abejoti bažnyčia ir todėl mėgina jiems sutrukdyti patekti į dangų. Žmonės gali būti tame įstrigę ištisus gyvenimus.

Kodėl taip yra, kad bent kai kurie žmonės šiandien jau yra ištrūkę iš šių spąstų? Kai kurie žmonės netgi paliko krikščionybę, tačiau kai kurie žmonės pradėjo ją kvestionuoti. Na, tai vyksta dėl reinkarnacijos realybės. Reinkarnacija, žinoma, taip pat buvo neigiama puolusių būtybių, nes jeigu priimate, kad žmogus gali turėti daugiau nei vieną gyvenimą, taip pat turite priimti, kad tai buvo Dievo sukurta sąlyga, ir tai tuomet veda prie klausimo: Kodėl? Kodėl Dievas taip padarytų, kad galėtumėte turėti daugiau nei vieną gyvenimą? Na, labiausiai tikėtinas paaiškinimas būtų tai, kad gyvenimui iš tiesų yra skirta būti keliu, kuriame galite kelti savo sąmonę, kol užsitarnausite savo galimybę įžengti į Dievo karalystę. Jeigu jums nepavyks to pasiekti per vieną gyvenimą, gausite papildomas galimybes.

Tačiau tai nėra, ko nori puolusios būtybės, nes jeigu žmonės tikės, kad: „Aš gimiau kataliku šiame gyvenime, tačiau neturiu 100% paklusti bažnyčiai, kadangi galėsiu gausti galimybę kitame gyvenime, kuriame galiu negimti kataliku.“ Na, tai tuomet puolusios būtybės negali gauti nekvestionuojančio paklusnumo iš žmonių, tad jos labai greitai pašalino reinkarnacijos koncepciją iš katalikų religijos ir netgi iš visų liuteroniškų religijų, kurios nesugrąžino šios koncepcijos. Vėlgi, tai yra dar vienas būdas laikyti žmones tvirtai prikaltus prie to kryžiaus, kurį jos sukūrė.

Sulaužytas pažadas

Tačiau realybė, žinoma, yra tokia, kad reinkarnacija yra tikrovė, tad kas įvyko? Na, ką puolusioms būtybėms pasirodė būtina pažadėti žmonėms? Kad gautų iš jų absoliutų paklusimą šiame gyvenime, jos įtikina žmones, kad jeigu jie seks puolusiomis būtybėmis šiame gyvenime, garantuotai bus išganyti ir nueis į dangų po šio gyvenimo.

Ir, žinoma, su žmonėmis nutiko taip, kad jie nugyveno visą savo gyvenimą visiškai paklusdami bažnyčiai. Jie palieka įsikūnijimą, tikisi nueiti į dangų, tačiau jiems yra pasakoma, kad turės grįžti į įsikūnijimą. Ir nors jie grįžta neprisimindami, kad gyveno anksčiau, jiems palaipsniui, kai tai kartojasi ne vieną gyvenimą, susikuria tam tikras išliekantis prisiminimas ir supratimas, kuomet, nors ir neprisimena specifinių detalių, jie grįžta su nepasitikėjimu krikščionybės religijos skleidžiamiems pažadams. Ir dabar jie tampa šiek tiek atviresni pažvelgti į tai, ką daro krikščionybės religija, ir paklausti: „Ar tai iš tiesų yra logiška? Ar tai gali ateiti iš Kristaus? Ar doktrinos yra nuoseklios, o gal jos yra prieštaraujančios viena kitai? Ar gali dvasininkai atsakyti į mano klausimus? O galbūt matau, kad galiu geresnius atsakymus rasti kitur, ar tai būtų mokslas, kokia nors kita religija ar mistinis mokymas?“

Uždaros sistemos kvestionavimas

Matote, kad puolusios būtybės negali laikyti žmonių įkalintų amžinai. Jos negali jiems amžinai sutrukdyti kvestionuoti savo iliuzijų. Tačiau jos gali sutrukdyti tai daryti labai ilgą laiką, kaip tą galite matyti iš fakto, jog nuo 381 metų iki reformacijos ir netgi iki mokslo pažangos ir šiuolaikinių sekuliarių demokratijų, krikščionybė daugumos Vakarų pasaulio žmonių protus laikė neįtikėtinai stipriuose gniaužtuose. Matote, kaip tai yra neįtikėtinai pavojinga ir kaip puolusios būtybės, kai jau yra sukūrusios tokią uždarą sistemą, kurioje žmonės bijo ją kvestionuoti ir pažvelgti į ją iš išorės, gali laikyti labai didelę žmonių grupę įkalintus tokioje sistemoje labai ilgą laiką.

Krikščionybė, žinoma, čia nėra vienintelis pavyzdys. Yra daug ir kitų – islamas, induizmas, kai kurie budizmo aspektai, mokslinis materializmas, komunizmas, ir yra daug kitų pavyzdžių amžių bėgyje. Tačiau, žinoma, man pagrinde rūpi nuimti krikščionybę nuo kryžiaus, ir vienas potencialas yra tai, kad vis daugiau ir daugiau žmonių pradės busti, pradės kvestionuoti bažnyčią, visų pirma, katalikų bažnyčią, bet taip pat ir liuteronų bažnyčias ir ortodoksų bažnyčias, jie pradės kvestionuoti kai kuriuos iš šių įsitikinimų, kurie yra absoliučiai nelogiški. Ir tai potencialiai gali pakeisti bažnyčią, atvesti prie naujos krikščioniškos bažnyčios sukūrimo ar netgi kelių naujų krikščioniškų bažnyčių sukūrimo, ar bent jau išlaisvinti žmones pereiti į labiau mistinį mokymą. Nėra taip, kad man labai rūpėtų išsaugoti katalikų bažnyčią ar atnaujinti katalikų bažnyčią.

Katalikų bažnyčia – nepataisomai sugedusi?

Katalikų bažnyčia yra taip giliai įstrigusi puolusių būtybių mąstyme, kad net jeigu nuoširdžiai trokštumėte reformuoti katalikų bažnyčią, yra abejotina, kad tai jums pavyks padaryti, tačiau galėtume užduoti klausimą: „Ar kas nors katalikų bažnyčioje mato būtinybę reformuoti bažnyčią? Ar jie iš viso mato problemą?“ Ir, žinoma, daugelis paprastų žmonių mato problemą su katalikų bažnyčia. Daugelis žmonių buvo pažadinti pedofilijos skandalo ir kitų skandalų, ir jie mato, kad egzistuoja problema. Tačiau kokia yra tipinė tokių žmonių reakcija? Jie jaučia negalintys kovoti su Miesto Rotuše ir negalintys kovoti su Vatikanu, tad iš tiesų negalite reformuoti bažnyčios. Kokia yra vienintelė galimybė, kurią jie mato? Jie išeina. Jie gali pereiti į kitas krikščioniškas bažnyčias, jie gali pereiti į kitas religijas, jie gali pereiti į kokį nors mistinį arba naujojo amžiaus mokymą, arba jie gali tapti visiškai nereligingi, tačiau jie išeina. Jeigu matote būtinybę reformuoti katalikų bažnyčią ir išeinate, kaip galite būti katalikų bažnyčios reformavimo dalimi?

Na ir ką dabar puolusios būtybės nori daryti? Jos nori sukurti uždarą sistemą, ir kai jau yra ją sukūrusios, jos nori ją išsaugoti, laikydamos žmones įkalintus sistemoje. Ką jos padarė ne tik katalikų bažnyčioje, bet ir daugelyje kitų savo sukurtų sistemų? Jos sukūrė procesą, kurį galėtume pavadinti nenatūralios atrankos procesu. Natūrali atranka tariamai atrenka tuos, kurie yra tinkamiausi išgyventi. Nenatūrali atranka neatrenka žmonių ,kurie yra tinkamiausi išgyventi individualiai. Ji atrenka žmones, kurie yra tinkamiausi padėti išlikti organizacijai, struktūrai. Ką turite katalikų bažnyčioje? Turite situaciją, kurioje paprasti žmonės neturi jokio balso katalikų bažnyčioje. Tiktai tie, kurie yra apmokyti ir ištreniruoti katalikų bažnyčios užimti kažkokį postą, nuo dvasininkų ir diakonų, iki kardinolų ir popiežių, gali turėti balsą katalikų bažnyčioje. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad tiktai tie, kurie yra viršūnėje, turi galią pakeisti katalikų bažnyčią. Tačiau kokias turite turėti savybes, kad galėtumėte užkopti į šios puolusios struktūros viršūnę?

Na, vienintelis būdas užkopti į viršūnę yra pademonstruoti visišką lojalumą struktūros išlikimui. Sistema atmeta kiekvieną, kuris turi troškimą arba potencialą reformuoti struktūrą. Tai reiškia, kad galite tapti popiežiumi, kaip matote dabartinį popiežių, ir galite turėti kažkokį troškimą sukurti reformas katalikų bažnyčioje. Tačiau negalite tapti popiežiumi, jeigu turite tikrą troškimą ir jeigu esate pasiryžę daryti viską, ką reikia padaryti, kad bažnyčia būtų atvesta į dermę su Kristaus protu, užuot buvusi kontroliuojama antikristo proto.

Tai nereiškia, kad sakau, jog tiktai puolusios būtybės gali tapti popiežiais. Tačiau turite pademonstruoti šį lojalumą organizacijos išlikimui, nes kitaip negalėsite pasiekti aukštesnių lygmenų organizacijoje. Tai reiškia, kad negalite tapti kardinolu, jeigu nepademonstravote ištikimybės. Jeigu turite tikrą troškimą reformuoti katalikų bažnyčią, negalite tapti kardinolu. Ir kas renka popiežių? Na, žinoma, kardinolai, ir būtent vienas iš kardinolų tampa popiežiumi. Tad matote, tie, kurie gali turėti tikrą troškimą ir tikrą gebėjimą reformuoti bažnyčią, niekada nepasiektų pozicijos, kurioje turėtų galią reformuoti katalikų bažnyčią ir tas pats, žinoma, galioja daugumai kitų krikščioniškų bažnyčių.

Tačiau ką jos iš tiesų siekia padaryti, puolusios būtybės, sukurdamos šią struktūrą? Na, atlikime mąstymo eksperimentą ir tarkime, kad turėtų būti įmanoma reformuoti katalikų bažnyčią. Kaip tai būtų galima padaryti? Kas tai galėtų padaryti? Kokio tipo asmuo galėtų tai padaryti? Na, toks asmuo, kuris turėtų potencialą pakelti savo sąmonę, kadangi tai turėtų būti vyras dabartinėje katalikų bažnyčios situacijoje, kuris pakeltų savo sąmonę iki Kristaus sąmonės lygmens. Turėtumėte turėti tam tikrą Kristaus sąmonės lygmenį, kad galėtumėte sugrąžinti katalikų bažnyčią į harmoniją su Kristaus protu. Šitai, tikiuosi, turėtų būti įmanoma suprasti. Tačiau koks yra pamatinis visos šios katalikų bažnyčios struktūros ir doktrinų, kurias sukūrė puolusios būtybės, tikslas? Tikslas yra užtikrinti, kad nė vienas pakankamą Kristiškumo lygmenį pasiekęs žmogus negalėtų iškilti į aukštesnę poziciją katalikų bažnyčioje.

Jie nori ištremti Kristų iš katalikų bažnyčios, kad puolusios būtybės galėtų išsaugoti kontrolę. Ar būtų įmanoma tai sugrąžinti, tai pakeisti? Nėra labai tikėtina. Viena Kristaus būtybė net negalėtų to padaryti, nes kaip viena Kristaus būtybė galėtų būti išrinkta popiežiumi, jeigu turite visus tuos kardinolus, kurie yra įstrigę puolusiame mąstyme? Kardinolai nepripažintų šio asmens kaip turinčio kažką vertingo pasiūlyti bažnyčiai. Vietoj to, jie jį laikytų grėsme. Jie laikytų jo troškimą reformuoti grėsme, ir jo viziją, kaip bažnyčia turėtų būti reformuota, grėsme struktūros išlikimui, ir ką jie sakytų? „Katalikų bažnyčia išgyveno 2000 metų ir mes negalime jos keisti, nes tai sukeltų pavojų bažnyčios išlikimui.“ Tik ji, žinoma, išgyveno ne 2000 metų, o tik 1700 metų, tačiau būtent tą jie dažnai sakys, kadangi jie, žinoma, teigia, kad savo kilme ji siekia Petrą, kas, kaip jau sakiau, nėra tiesa.

Melo sluoksniai

Koks yra sekantis melo lygmuo, į kurį mums reikia pažvelgti? Šviesos Hierarchija pasiunčia Kristaus būtybę išlaisvinti žmones nuo puolusių būtybių. Tačiau ką puolusios būtybės padarė su krikščionybe? Jos sukūrė bažnyčią, kuri laiko žmones pavergtus, laiko juos puolusių būtybių vergais, tačiau jos teigia, kad ši bažnyčia ne tik atstovauja Kristų, bet net ir buvo sukurta ir pašvęsta, ir iki pat šių dienų remiama Kristaus. Kitaip tariant, jie teigia, kad Kristus palaiko antikristo bažnyčią. Ši apgaulė, kurią puolusios būtybės pasiekė per krikščionybės religiją, yra beveik absoliuti. Jeigu iš tiesų priimate teiginius, kuriuos išsako katalikų bažnyčia, esate prikalti prie kryžiaus ir neišsivaduosite nuo jo šiame gyvenime, o potencialiai ir daugelį ateinančių gyvenimų. Būtent dėl to matėte, kad katalikų bažnyčia dominavo Europos gyvenime daugiau kaip tūkstantį metų praktiškai niekieno netrikdoma. Kalbėjau apie feodalinę visuomenę, kurioje karaliai ir kilmingieji buvo pavergę žmones fiziškai, tačiau tai nebūtų buvę įmanoma, jeigu katalikų bažnyčia nebūtų pavergusi jų emocinių, mentalinių ir identiteto kūnų.

Kaip jie tai padaro? Emociniame lygmenyje jie sukuria pragaro baimę ir velnio baimę. Mentaliniame lygmenyje jie supančioja žmones visomis šiomis subtiliomis doktrinomis, visais šiais argumentais ir samprotavimais, ant kurių yra pastatyta bažnyčia, ir tuomet identiteto lygmenyje jie supančioja žmones šiame netikrame tapatume, kad buvote sukurti nusidėjėliais, ir todėl nebuvo taip, kad buvote sukurti nekaltume ir nusileidote į mirties sąmonę, iš kurios vėl galite pakilti. Ne, jūs buvote sukurti nuodėmėje ir todėl buvote sukurti su išganymo poreikiu, kurį galite pasiekti tik per išorinę bažnyčią.

Vidinis Kristaus kelias

Ką sakiau, kai buvau įsikūnijime? „Dievo karalystė yra viduje, kas ryšis ryšis prarasti savo gyvybę dėl manęs, ją atras.“ Ir daugelis kitų teiginių, kurie demonstruoja, kad galite eiti keliu, kuriuo užsitarnaujate teisę įžengti į dangų, ir kad tai padarytumėte, jums nereikalinga išorinė bažnyčia čia Žemėje. Jums iš tiesų reikia Kristaus, ne kaip išorinio išganytojo, kuris viską padarytų už jus, bet kaip atpirkėjo, kuris padeda jums praregėti iš atskirties ir dualizmo iliuzijų, idant galėtumėte nuo jų išsilaisvinti, kad jums nukristų tie žvynai nuo akių, kad galėtumėte nusimesti grandines ir sudrausmintumėte velnią, jam atėjus jūsų gundyti katalikų bažnyčios pavidalu, tos pačios bažnyčios, kuri teigia atstovaujanti Kristų. Turite Kristaus įžvalgumą sudrausminti velnią, kaip jūs matėte mane sudrausminantį velnią, kai buvau gundomas po savo pasninko dykumoje ir daugelyje kitų situacijų.

Ir tai gali padaryti visi: „Tie, kurie tiki manimi, darys darbus, kuriuos aš dariau, ir dar didesnius darys.“ Tai yra kelias, kurį pademonstravau. Tai yra kelias, apie kurį kalbėjau, tačiau nepaisant to, kad vis dar yra išlikę kai kurie mano žodžiai ir aprašymai, katalikų bažnyčia visiškai sunaikino šią idėją, kad galite eiti keliu ir todėl galite išsilaisvinti be išorinės bažnyčios čia Žemėje, kadangi vienintelis dalykas, kurio reikia jūsų išsilaisvinimui, yra Kristus, o Kristus yra aukščiau visko Žemėje.

Ką aš pademonstravau, leisdamasis nukryžiuojamas ir būdamas po to prikeltas, ir tuomet pakildamas į dangų? Pademonstravau, kad antikristo jėga neturi galios Kristui. Galite nužudyti Kristaus būtybę, tačiau negalite nužudyti dvasios. Tai yra Velykų istorijos galia, kad per Kristų galite pakilti virš mirties. Kas yra mirtis? Atskirties, dualizmo sąmonė, puolusių būtybių sąmonė ir visi iš jos kylantys melai. Kas yra gyvenimas? Tai yra atgimimas Kristuje.

Na o dabar, paimkite pirmapradės nuodėmės koncepciją, kad buvote sukurti nusidėjėliais, ir palyginkite tai su tuo, ką sakiau Nikodemui. Kai jam pasakiau, kad turite atgimti, nes kitaip negalėsite įžengti į karalystę; jisai, būdamas labai pažodiškas žmogus, paklausė: „Bet kaip žmogus gali atgimti? Ar gali jis sugrįžti į savo įsčias antrąjį kartą?“ Ir aš jam pasakiau: „Tiktai tasai, kuris nusileido iš dangaus, gali pakilti atgal į dangų.“ Ką šis teiginys sako? Jūs nebuvote sukurti nuodėmėje, kadangi niekas danguje nėra nuodėmėje ir nėra sukurtas nuodėmėje. Jūs nusileidote iš dangaus. Kaip mes dabar sakome, Sąmoningasis AŠ nusileido iš dangaus, ir būtent šis „aš“ gali pakilti atgal į dangų, kai įveikia mirties iliuzijas, mirties sąmonę, ir padaro tai per Kristaus sąmonę, per gyvenimo sąmonę.

Kai sekate manimi, kai esate pasiryžę leisti mirties sąmonei, savasčiai, sukurtai iš mirties sąmonės, mirti, atgimstate į amžinąjį Kristaus gyvenimą, ir tuomet galite pakilti atgal į dangų. Kai jau esate mirtyje, negalite to padaryti be Kristaus, tačiau iš tiesų galite tai padaryti be žemiškos institucijos, kontroliuojamos puolusių būtybių, kurios yra mirties sąmonėje.

Mirties sąmonė krikščioniškose religijose

Jeigu nuvyktumėte šiandien į Romą, kurį yra laikoma krikščionybės centru, ar bent jau katalikų bažnyčios centru, ką jūs tenai pamatytumėte? Pamatytumėte šią įžymiąją bažnyčią, šv. Petro baziliką. Tačiau kai įžengiate į jos vidų, ką matote? Matote mirusius popiežius, kurie guli tenai vitrinose, matote jų mumifikuotus kūnus. Nes juk tai, šiaip ar taip, yra ne šv. Petro katedra, o šv. Petro bazilika. Jums tektų ilgai ir sunkiai ieškoti, norint atrasti prisikėlusio Kristaus paveikslą, o tiksliau, prisikėlusio Kristaus statulą. Galite tenai rasti didelę Petro statulą, ir galite rasti mirusius popiežius, tačiau čia rasite labai mažai prisikėlusio Kristaus paveikslų. Rasite vieną mirusio Kristaus, gulinčio ant Motinos Marijos kelių, paveikslą.

Ką jūs matote, kai tenai įžengiate ir esate jautrūs vibracijai? Kokią vibraciją pajaučiate šv. Petro bazilikoje? Pajaučiate mirties vibraciją, nes ne tik bazilika, bet ir visas Vatikanas yra persmelkti mirties sąmone, mirties vibracija. Tiesą sakant, visa krikščionybės religija, ne tik katalikų bažnyčia, bet ir liuteronų bažnyčios ir rytų ortodoksų bažnyčios yra persmelktos mirties sąmonės.

Net ir Kristus negali jų prikelti, kadangi Kristus nedirba prieš įsikūnijime esančių žmonių laisvą valią. Ir žmonės yra taip prisirišę prie mirties sąmonės, jie taip bijo ją kvestionuoti, kad net nesugeba užduoti vieno logiško klausimo: „Kaip jie gali įžengti į amžinąjį gyvenimą per mirties sąmonę ar per žemišką struktūrą, kuri yra persmelkta mirties sąmonės?“

Kaip sužinoti tiesą iš vidaus

Kokia yra visa Kristaus žinia koncentruota forma? Kristus ateina jums duoti amžinąjį gyvenimą, išvesdamas jus virš mirties, virš mirties sąmonės. Tiktai Kristus gali tai padaryti, jokia struktūra Žemėje negali jums suteikti įėjimo į karalystę, ir jokia struktūra Žemėje negali jūsų neįleisti į karalystę. Tačiau puolusios būtybės teigia, kad jos turi galią leisti jums įžengti į dangų arba neleisti jums įžengti į dangų ir nusiųsti jus į pragarą. Tai yra melas, ir jeigu tikėsite šiuo melu, mirsite. Tiesiog yra neįmanoma įžengti į dangų jokiu kitu būdu, kaip tik per visuotinę Kristaus sąmonę, kuri, žinoma, taip pat buvo išreikšta per budizmą ir kitas religijas, kuriose jos nenaudojo žodžio Kristus. Tačiau tai yra ta pati sąmonė, kadangi ji yra aukščiau žodžių, ji yra aukščiau doktrinų, ji yra aukščiau žmogiškų įsitikinimų. Nėra jokio kito kelio.

Vėlgi, kelias buvo aiškiai parodytas tiems, kurie turi akis matyti ir ausis girdėti. Galite sakyti: „Na, argi aš nekartojau to įvairiais būdais per šį pasiuntinį daugelį metų, ir argi jūs, kurie esate mokiniai, negirdėjote to anksčiau – žinoma, kad girdėjote.“ Bet ar iš tiesų įsisąmoninote žodžius, ar iš tiesų suvokėte, ką jie reiškia? Ir, žinoma, kita priežastis tai sakyti yra pasiųsti juos, pasiųsti dar vieną bangą į kolektyvinę sąmonę. Egzistuoja tendencija šiuolaikiniame pasaulyje, kuomet žmonės sako: „Kodėl tu kartojiesi? Žmonėms yra taip sunku ilgesniam laikui sutelkti dėmesį, jie nemato pakartojimų vertės, dabar, kai viskas gali būti išspausdinta ir įdėta į internetą, ir todėl gali būti skaitoma vėl ir vėl.“

Tačiau yra vertinga kartoti. Nes kiekvieną kartą, kai tai yra išsakoma, kiekvieną kartą, kai tai yra aiškiau išsakoma, atsiranda kitas žmonių ratas, kurie sugeba tai suvokti savo identiteto kūnuose, savo mentaliniuose kūnuose, savo emociniuose kūnuose, ir lėtai tai pradeda tą procesą, per kurį jie pradeda kvestionuoti, jie pradeda atkurti ryšį su kažkuo savyje, kuris juos paskatina ryžtis pripažinti, kad jie iš tiesų gali pažinti Kristų, jie gali žinoti tiesą viduje. Tai, žinoma, yra dar viena puolusių būtybių apgaulė, kuri buvo projektuojama per visas jų struktūras, tame tarpe ir per krikščionybės religiją, ir kas tai yra? Tai yra, kad jūs, paprasta žmogiška būtybė, nusidėjėlis, negalite tiesos žinoti savarankiškai. Ir ypač tiesos negalite žinoti viduje. Tiesa privalo ateiti iš išorinio šaltinio, ir tai yra krikščioniška bažnyčia, o tiksliau, ją kontroliuojančios puolusios būtybės.

Vėlgi, čia esama tiesos ir klaidos. Kai esate mirties sąmonėje, atskirties sąmonėje, tiesa gali ateiti tik iš išorinio šaltinio, kadangi ji negali ateiti iš atskirosios savasties, tačiau ji gali ateiti iš Kristaus, iš Kristaus proto. Esmė ta, kad Kristus negali būti sugrūstas į išorines doktrinas ir ritualus, net ir į šventraščio žodžius. Tai gali ateiti tik iš vidaus, ta prasme, kad iš mirties sąmonės jus ištrauks tai, kad atgimsite, psichologiškai, dvasiškai, tačiau iš tiesų tai reiškia, kad jumyse įvyks sąmonės pokytis.

Vidinio atgimimo procesas

Kaip gali pasikeisti jūsų sąmonė? Tai negali įvykti per išorinį procesą. Negalite sukurti edukacinės institucijos ir manyti, kad visi žmonės, kurie per ją pereis, garantuotai pakeis savo sąmonę ir pasieks Kristaus sąmonę. Galite sukurti misterijų mokyklas, kurios gali padėti žmonėms, jeigu toks yra jų tikslas, tačiau net ir tuomet negalite garantuoti rezultatų, kadangi žmonės turi ryžtis pažvelgti vidun, ieškoti rąsto savo akyje ir pasikeisti. Ir tai yra vidinis patyrimas. Tai tegali būti vidinis patyrimas. Kristus negali to padaryti už jus, tačiau Kristus gali jums parodyti, kad yra kažkas už jūsų atskirosios savasties ribų, už mirties sąmonės.

Jeigu panorėsite, galėsite pasinaudoti šiuo atskaitos tašku, kad palaipsniui pakeistumėte savo tapatumo jausmą, pakeistumėte savo įsitikinimus, pakeistumėte savo jausmus, atgimdami į aukštesnį savasties jausmą. Tačiau tai turi būti savanoriška. Tai turi vykti sąmoningai. Tai turi būti vidinis procesas. Tai negali vykti jokiu kitu būdu. Ir tai yra dar vienas krikščionybės religijos melas, – kad išganymas yra išorinis procesas, per kurį aš ateisiu kaip visagalis Dievo Sūnus ir nusivesiu jus į dangų. Tai yra puolusių būtybių svajonė, kad jos kažkokiu būdu galės prasibrauti, sukčiaudamos įsliūkinti į dangų. Jos galės apgauti Kristų ir priversti jį priimti jas į dangų, nes sukūrė tokią gerą regimybę Žemėje.

Pažvelkite, kiek daug krikščionių tuo tiki. Jie nugyvena visą savo gyvenimą tikėdami: „O, aš buvau toks geras krikščionis, buvau ištikimas bažnyčiai, daviau pinigų bažnyčiai. Užsiėmiau labdara. Lankiausi mišiose ir kalbėjau maldas, degiojau žvakes ir dariau visus tuos išorinius dalykus. Tad Jėzus tikrai mane pasitiks, kai paliksiu kūną, ir pasiims į dangų.“ Ir jie čia ateina, palikę kūną, ir jiems yra parodoma, kad turės grįžti į įsikūnijimą, kadangi visi tie išoriniai dalykai, kuriuos jie padarė, nepakeitė jų sąmonės, ir todėl, kaip galite įžengti į karalystę, kuri yra jumyse, jeigu nepakeitėte savo sąmonės? Kaip galite įžengti į karalystę, kuri yra jumyse, išorinėmis priemonėmis? To padaryti neįmanoma. Matote daug melo sluoksnių, kurie buvo sukurti puolusių būtybių, ir būtent visi šie melo sluoksniai prikala krikščionių bažnyčią ant kryžiaus, prikala krikščionybę ant kryžiaus ir prikala daugumą krikščionių ant kryžiaus.

Man atrodė svarbu apie tai pakalbėti šia Velykų proga. Esu dėkingas, kad tiek daug iš jūsų ryžotės su tuo susiderinti, kad jums girdint tai gyvai, o vėliau kitiems tai girdint ir skaitant, šie žodžiai bus sustiprinti per jūsų dėmesį, per jūsų keturis žemesniuosius kūnus, ir todėl jie bus suprojektuoti į kolektyvinę sąmonę, kurioje dar viena žmonių grupė galės būti išlaisvinta nuo šios hipnotinės būsenos, kurioje puolusios būtybės tokį ilgą laiką laikė tiek daug krikščionių.

Jau laikas, ir seniai jau laikas, vergams būtų išlaisvintiems, sūnums palaidūnams ir dukterims palaidūnėms grįžti, pasiklydusias avis grąžinti piemeniui. Nes krikščionybė nėra piemuo. Kristus yra piemuo ir AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Jėzus Kristus. AŠ ESU Jis.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2023 Kim Michaels