Aukso Amžiaus atnešimas per pokytį ir savitranscendenciją

Pakylėtasis Mokytojas Gautama Buda per Kim Michaels, 2023 metų spalio 29 d. Šis diktavimas buvo perduotas 2023 metų Amerikai skirtame vebinare „Įženkite į vienovę su Sen Žermeno vizija Amerikai“.


AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Gautama Buda.

Kokie yra tokios konferencijos kaip ši padariniai? Ar kada nors pamatysite konkrečius fizinius savo pastangų rezultatus? Na, tai priklausys nuo to, ar sugebėsite matyti ženklus, kurie yra subtilūs, tačiau labai svarbūs. Mes daug kartų kalbėjome apie šiuos pokyčius, kurie gali įstatyti šalį arba planetą į kitokį kursą, kuris iš pradžių gali neatrodyti labai svarbus, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje nuves šalį visiškai kitokia kryptimi. Akivaizdu, kad ši konferencija sukūrė tokį pokytį. Ar pamatysite šį pokytį rytoj, o gal kitą savaitę? Ne, žinoma, ne. Ar pamatysite jį per savo gyvenimą? Tikėtina, kad pamatysite atsirandant kai kuriuos dalykus, apie kuriuos mes kalbėjome.

Ši konferencija, žinoma, nėra izoliuotas įvykis. Mes perdavėme daug mokymų apie Ameriką ir jie vis dar tebėra reikšmingi. Jeigu grįžtumėte ir pažvelgtumėte į šiuos ankstesnius mokymus, pavyzdžiui knygoje Dvasiniai sprendimai Amerikos problemoms, pamatytumėte, kad Amerika dar neatliko šio pokyčio. Galite matyti, kad vis dar tebėra daug žmonių, kurie laikosi įsikibę senosios sąmonės ir atsisako keistis. Todėl tie mokymai ir jais paremtos invokacijos vis dar tebėra svarbios, ir galite atlikti tarnystę Amerikai išstudijuodami šiuos mokymus ir kalbėdami šias invokacijas.

Mes daug kartų sakėme, kad mūsų pagrindinis tikslas nėra fiziniai rezultatai. Mūsų tikslas yra sąmonės pokytis. Galėtumėte grįžti į praeitį, į tuos laikus kai buvau įsikūnijime prieš 2500 metų, ir paklausti: „Ar mačiau kokius nors fizinius savo mokymų rezultatus?“ Mačiau, kaip susikūrė Sangha, mačiau ateinant daug mokinių, bet ar mačiau kokius nors didelio masto pokyčius pasaulyje ar visuomenėje, apie kuriuos būčiau sužinojęs tais laikais? Žinoma, tais laikais nebuvo tokio paties globalaus suvokimo, kokį matote šiandien. Galėtume sakyti, kad aš neišvydau tų dramatiškų rezultatų, tačiau iš tiesų pradėjau matyti šį pokytį, ir budizmas iš tiesų prisidėjo prie šios planetos kurso pakeitimo, jai skriejant kosmose vis didėjančiu greičiu.

Pabėgimas iš Žemės ar gyvenimo Žemėje pagerinimas

Kodėl Žemė skrieja vis didėjančiu greičiu per kosmosą? Todėl, kad ją traukia aukštyn visos visatos aukštyn kylantis judėjimas. Kalbant apie erdvę, kurią laikau Žemei, galėtumėte pamąstyti, kodėl Amerika ir vėl yra pasiryžusi skirti didžiulius valstybinių lėšų išteklius bazei mėnulyje kurti, iš kurios būtų galima rengti misijas į Marsą. Suprantu, kad Amerika žavisi technologijomis. Suprantu, kad įsitraukus į šias kosmines lenktynes, kaip kai kurie tai vadina, bus gauta tam tikra technologinė nauda. Bus išvystyta nauja technologija, kuri galės būti naudinga kitose visuomenės srityse. Tačiau jeigu atsitrauktumėte ir pažvelgtumėte į šį mąstymą, kuris slypi už šios kosmoso manijos, kuria serga kai kurie žmonės, argi nematote, kad tai yra jausmas, jog galbūt mes negalėsime išgyventi Žemėje, tad privalome surasti kokią kitą vietą, į kurią galėtume nukeliauti? Bet jeigu pamąstytumėte apie tai, ką kalbėjo Motina Marija, Sen Žermenas, Jėzus ir kiti šioje konferencijoje, pamatysite, jog visa ši idėja, kad Žemė negali išmaitinti gyvybės, yra puolusios sąmonės padarinys.

Būtent puolusieji turi šį įsitikinimą, kad planeta gali būti sunaikinta ir todėl jie turės eiti kitur. Jie yra apsėsti dėl savo fizinio išgyvenimo, tad jie kuria visas šias kosmines lenktynes iš šios sąmonės. Argi nebūtų konstruktyviau paskirti visus šiuos pinigus ir visas šias pastangas tyrimams, kaip galėtume pagerinti gyvenimą šioje planetoje, pagerinti gyvenimą Amerikoje Amerikos žmonėms? Kai pažvelgiate į šį nuostabų Motinos Marijos perduotą mokymą, galite matyti, kad pakeitus savo sąmonę ir pradėjus save laikyti gyvenančiais draugiškoje visatoje, išmokstant dirbti su Dangiškąja Motina, visos šios problemos, kurios šiuo metu atrodo neįveikiamos, tiesiog išnyks ir taps atgyvenusiomis.

Dirbkite su visata, o ne prieš ją

Kokia yra budizmo esmė? Gyvenimas yra kančia, tačiau egzistuoja kelias išeiti iš kančios. Tačiau koks tai yra kelias? Ar tai yra išorinis kelias? Ar tai yra technologija? O gal tai yra sąmonės kėlimas? Jeigu pažvelgsite į mokymus, kuriuos taip seniai perdaviau, jeigu paskaitysite tarp eilučių, pamatysite, kad net ir anais laikais visas mano dėmesys buvo sukoncentruotas į sąmonės kėlimą.

Kas iš tiesų išspręs Amerikos problemas? Sąmonės kėlimas. Kaip ši sąmonė bus pakelta? Žmonėms individualiai pasišvenčiant sąmonės kėlimo keliui, kad ir kaip jie tai suvoktų. Kas sukelia kančias? Tam tikra sąmonės būsena. Mes tai vadinome atskirties iliuzija, atskirties sąmone, dualizmo sąmone. Šioje sąmonėje jūs galite tik kentėti. Kodėl? Todėl, kad susikuriate proto įvaizdį apie tai, kaip norėtumėte, kad visata veiktų. Šis proto įvaizdis yra paremtas iliuzija. Ir tuomet jūs projektuojate šį proto įvaizdį į savo aplinką, tokią kaip Žemė. Tačiau kiti žmonės turi kitokius proto įvaizdžius, kuriuos projektuoja. Ir visada egzistuos konfliktas. Visada vyks susidūrimai. Visada vyks konfliktai tarp žmonių grupių. Tačiau ne tiktai tai, kadangi jūsų proto įvaizdis yra atitrūkęs nuo realybės, kaip funkcionuoja visata, jūs einate prieš pamatinę visatos jėgą.

Tai yra tarsi žmonija būtų nusprendusi, kad norime, jog Žemė suktųsi aplink Saulę priešinga kryptimi. „Raskime būdą sulėtinti Žemę ir priversti ją suktis priešinga kryptimi.“ Ar tai būtų realistiškas scenarijus? Žinoma, kad ne. Kiekvienas sveiko proto žmogus gali tai matyti. Tai kodėl tuomet žmonės nesugeba matyti, kad jų mėginimas priversti visatą veikti pagal savo idėjas yra lygiai toks pat beprasmiškas, toks pat nerealistiškas? Buvo toks žymus graikų filosofas [Archimedas], kuris pasakė: „Duokite man fiksuotą tašką, ir aš pagaminsiu svirtį, su kuria pakelsiu pasaulį.“ Kad galėtumėte sulėtinti Žemę, turėtumėte turėti kažkokį fiksuotą tašką. Tačiau kur jūs jį rastumėte? Kas yra fiksuotas taškas? Tai yra Kristaus Uola arba Budos Prigimtis, ar netgi Motinos Išmintis. Tai yra fiksuotas taškas sąmonei kelti. Ir kai pakeliate sąmonę, galite pradėti dirbti su visata, užuot dirbę prieš visatą.

Ar kada nors galėtumėte sukurti pakankamai jėgos Žemėje, kad sulėtintumėte Žemės judėjimą aplink Saulę? Žinoma, kad ne. Ar kada nors galėtumėte sukurti pakankamai jėgos, kad priverstumėte visatą per prievartą jums duoti tai, ko jūs norite? Negalėtumėte. Tačiau jums nereikia generuoti jėgos. Jums tiesiog reikia dirbti su visata ir ji duos jums tai, ko jūs norite, kaip susietai būtybei, kuri siekia vienovės su Kristaus sąmone. Visata nėra sukurta duoti jums tai, ko jūs norite kaip atskira būtybė, kuri naudoja jėgą prieš kitus. Kai naudojate jėgą, ką privalote daryti? Na, Motina Marija kalbėjo apie dvi viena kitą papildančias jėgas. Tačiau kai įžengiate į dualizmą ir paverčiate šias jėgas priešingybėmis, ką tai reiškia? Tam, kad galėtumėte eiti viena kryptimi, privalote pasinaudoti viena iš šių nesubalansuotų jėgų. Tačiau net ir nesubalansuotos jėgos nėra atskirtos. Kai naudojatės viena jėga, stumdami viena kryptimi, kita jėga sugeneruoja priešingą jėgą, kuri jums priešinasi. Ir kurį laiką ribotoje aplinkoje galite sukurti lemiamą jėgą, kuri pastums jus viena kryptimi. Tačiau jūs sugeneruosite priešingą jėgą, ir ateis toks momentas, kai negalėsite sugeneruoti pakankamai jėgos, kad galėtumėte reikšmingai pajudėti ta kryptimi.

Todėl jūsų judėjimas sulėtės, sustos, ir kad ir ką būtumėte sukūrę, ar tai savo asmeniniame gyvenime, ar netgi visoje civilizacijoje, pradės griūti. Ir būtent tai sukuria kančias. Tikitės, kad visata paklus jūsų proto įvaizdžiams, matote, kad ji nepaklūsta, ir kenčiate. Ir puolusios būtybės tuomet samprotauja: „Privalome atrasti būdą sugeneruoti daugiau jėgos.“ Ir tuomet jos į tai įtraukia kitus žmones, mėgindamos sugeneruoti vis daugiau ir daugiau jėgos, kad mūsų religija taptų dominuojančia religija Žemėje, sunaikindama visus, kurie jai priešinasi. Ar kas nors tai pasiekė žinomoje istorijoje? Ne. Ar kas nors tai pasiekė nežinomoje istorijoje? Ne. Bent jau labai ilgą laiką. Tad ką aš mėginau paaiškinti, ką mėginau mokyti anais laikais, buvo praktiškai tapatu tam, ką Jėzus mėgino mokyti prieš 2000 metų. „Tėvui malonu jums dovanoti savo karalystę.“ Kai nustosite mėginti grobti jėga, kai nustosite mėginti jėga užgrobti dangų, atrasite, kad jis jums yra dovanai dovanojamas.

Jėga paremtas mąstymas Amerikoje

Šis jėga paremtas mąstymas yra labai giliai įsišaknijęs Amerikos psichikoje. Matėte jį Revoliuciniame Kare. Matėte jį Pilietiniame Kare. Matėte jį pirmuosiuose naujakuriuose, kurie atvyko ir manė, kad turi priversti gamtą duoti jiems tai, ko jiems reikia. Ir tuomet jie turėjo kovoti su čiabuviais žmonėmis. Po to jie turėjo kovoti vienas su kitu. Po to jie turėjo kovoti su kitomis šalimis. Kovoti, kovoti, kovoti – naudoti vis daugiau ir daugiau jėgos. Amerikiečiai mano, kad tai yra būdas pasiekti rezultatus. Nes juk, šiaip ar taip, kaip gi jie laimėjo Antrąjį Pasaulinį Karą? Sugeneruodami daugiau jėgos nei tai galėjo padaryti vokiečiai; sugeneruodami daugiau jėgos, nei tai galėjo padaryti japonai. Tačiau galite laimėti karą, bet prarasti taiką. Sugeneruodami jėgą, kurios pakanka laimėti karą, prarandate savo proto ramybę. Kiek ilgai Amerika ir amerikiečiai nori judėti šia trajektorija, siekdami sugeneruoti vis daugiau ir daugiau jėgos? Kiek dar ilgai Amerikos žmonės leis valdžios elitui stumti juos šia trajektorija? Kada Amerikos žmonės pradės matyti, kad valdžios elitas sugeba naudoti vien jėgą ir jis niekada, bent jau artimiausioje ateityje, neatsisakys šių mėginimų naudoti jėgą?

Kada gi Amerikos žmonės suvoks, kad Jėzus nenaudojo jėgos? Jis pademonstravo, ką galite pasiekti nenaudodami jėgos. Ir, žinoma, daugelis žmonių pasaulyje, tačiau net ir daugelis žmonių Amerikoje, net ir daugelis tų, kurie save vadina krikščioniais, žvelgia į Jėzaus gyvenimą ir galvoja: „Bet ką jis iš tiesų pasiekė? Jis buvo suimtas ir pasmerktas kaip nusikaltėlis, ir tuomet buvo nukryžiuotas. Kokius jis pasiekė fizinius, materialius rezultatus?“ Tačiau jis iš tiesų pasiekė rezultatą, pakildamas į dvasinę karaliją. Žinoma, dauguma amerikiečių to nesupranta ir nesupranta, kaip tai yra reikšminga, nes jie mano, kad jis buvo toks ypatingas, jog jie negalėtų sekti jo pavyzdžiu.

Amerikiečiai, kurie nenori keistis

Žinote šią seną pasaką apie naujus karaliaus drabužius. Ši pasaka iš tiesų buvo įkvėpta iš pakylėtosios karalijos, ir nors ne visos Hanso Kristiano Andersono pasakos buvo įkvėptos iš pakylėtosios karalijos, šioji buvo. Ir jos tikslas iš tiesų yra parodyti puolusias būtybes ir kaip puolusios būtybės sugeba užhipnotizuoti žmones, kad šie aklai jomis sektų, nekvestionuodami to, kas turėtų būti kvestionuojama, kas akivaizdžiai turėtų būti kvestionuojama.

Kai pažvelgiate į Ameriką šiandien, jums gali kilti klausimas, kada gi kas nors sušuks, kad karalius nuogas, kad valdžios elitas yra nuogas? Kada gi kas nors sušuks ir parodys pirštu į tai, kas yra akivaizdu? Mes sakėme, kad po dešimtmečio, dviejų ar trijų dešimtmečių, žmonės žiūrės į šiuos laikus ir matys tai, ko šiandieniniai žmonės nesugeba matyti. Ir jie savęs klaus: „Kaip gi jie nesugebėjo to matyti? Juk tai yra akivaizdu.“ Tačiau yra akivaizdu, kad žmonėms šiandien tai nėra akivaizdu. Kodėl? Todėl kad jų matymą blokuoja šis energijos debesis, kabantis virš šios šalies. Žmonės nesugeba matyti to, kas turėtų būti akivaizdu. Tačiau, žinoma, kai kurie žmonės iš tiesų sugeba tai matyti, ir vis daugiau ir daugiau žmonių pradeda tai matyti. Ir dėka jūsų prašymų ir jūsų keliamos sąmonės, vis daugiau ir daugiau žmonių pradės tai matyti. Ir vis dėlto, privalote užduoti klausimą: „Kodėl yra tiek daug žmonių Amerikoje, kurie nesugeba matyti daugelio šių dalykų, į kuriuos mes atkreipėme dėmesį šioje ir ankstesnėse konferencijose?“ Iš dalies dėl to, kad energija daro šį akinantį poveikį, šį hipnotizuojantį poveikį, kurį puolusios būtybės taip gerai moka sukurti.

Tačiau ne tiktai tai, nes yra daug žmonių Amerikoje, kurie nenori to matyti. Koks yra už to slypintis mechanizmas? Tai yra, kad jie nenori keistis. Jie nenori keisti savęs, savo proto būsenos, savo pasaulėžiūros ir savo požiūrio. Ir jeigu jie pamatytų tam tikrus dalykus, kurie yra arba turėtų būti akivaizdūs, jie tuomet privalėtų pasikeisti. Jie atsisako matyti; jie atsisako pažvelgti. Vietoj to, jie seka puolusiomis būtybėmis, kurios žada jiems, kad Amerikoje galės įvykti pokyčiai be būtinybės žmonėms patiems pasikeisti.

Pažvelkite į krikščionis, kurie jaučia privalantys laikytis įsikibę šių tradicinių vertybių, nors žino, kad Amerika keičiasi jų akyse. Tačiau jie karštligiškai nori į tai kabintis, nes nenori pažvelgti į save ir tarti: „Ar turėčiau keistis su laikų dvasia, užuot mėginęs sutrukdyti laikams keistis?“ Šiandien pokyčių diena.

Pažvelkite į Amerikos istoriją. Nuolatiniai pokyčiai. Pažvelkite į Ameriką prieš atvykstant visiems tiems naujakuriams. Čiabuviai žmonės taip pat didžiąja dalimi atsisakė keistis. Jie priešinosi pokyčiams; jie kovojo prieš pokyčius. Šiandien egzistuoja tam tikras Amerikos žmonių segmentas, kurie patikėjo šia idėja, jog Amerika kažkuriuo metu praeityje buvo pasiekusi kažkokį didybės lygmenį, kurio niekada nebus įmanoma pranokti. O dabar Amerika patiria nuosmukį, tačiau mes galime sugrąžinti Amerikai jos didybę, jei tik seksime tais, kurie dalina šiuos didingus pažadus, kad galėsime pakeisti Ameriką, nekeisdami savęs, bet kovodami su tais kitais žmonėmis. Tai tie kiti žmonės privalo pasikeisti, o ne mes. Tai nėra sąmonė, kuri stovi už Amerikos sistemos, už Amerikos šalies, už Amerikos būdo. Amerikos sąmonė yra grįsta pokyčiu, nuolatiniu, nesibaigiančiu pokyčiu. Niekada nebuvo tokio momento, kai Amerika būtų pasiekusi didybę, kurios nebūtų įmanoma pranokti, ir niekada nebus pasiektas toks taškas. Visada bus daugiau, ką galima pasiekti, ir šitai, žinoma, yra Sen Žermeno Aukso Amžiaus vizija.

Kodėl taip yra, kad kai kurie žmonės nenori pripažinti būtinybės keistis? Galite sakyti, kad Laisvos Valios Įstatymas leidžia žmonėms patirti bet kokį patyrimą, kokio tik jie nori, kol jiems bus jo gana. Ar negalėtumėte tiesiog sakyti, kad šiems žmonėms nebuvo gana patirčių, kurias jie patyrė? Bet matote, jiems jau buvo gana patirčių, kurias patiria. Būtent dėl to jie yra nepatenkinti. Jie nori pokyčių. Jie tiesiog nori, kad kiti žmonės pasikeistų, užuot ryžęsi keistis patys. Kai įžengiate į šią proto būseną, suspenduojate savo Laisvą Valią, nes jums nėra leidžiama amžinai patirti patyrimą, kad norite pokyčių, bet nenorite keistis, norite priversti kitus žmones pasikeisti. Tai nėra įtraukta į Laisvos Valios Įstatymą, kai kiti žmonės yra pasiryžę keistis. Jeigu kai kurie žmonės yra pasiruošę plaukti su laikų dvasia ir judėti link Aukso Amžiaus, tuomet tie, kurie nenori keistis, bet nori laikytis įsikibę į kažkokią būseną iš praeities, kuri iš tiesų niekada neegzistavo – jie suspenduoja savo laisvą valią.

Tų, kurie nori keistis, valia

Kol kas, būtent laisva valia tų, kurie yra pasiryžę keistis, nulems šalies kursą. Kaip kitaip visata galėtų progresuoti? Kaip kitaip sfera galėtų pakilti, jeigu kai kurie žmonės galėtų sustabdyti visos šalies ar visos planetos progresą? Privalo egzistuoti būdas išeiti iš aklavietės, ir tai yra, kad tie, kurie yra pasiryžę keistis, jų laisvos valios pasirinkimai turi didesnį svorį už tų, kurie nenori keistis, pasirinkimą. Žinoma, žmonių grupė gali izoliuotis ir atsiskirti, ir ilgą laiką atsisakyti keistis. Matote tai daugelyje vietų planetoje. Jūs netgi tai matote kai kuriose šiose kaimiškose bendruomenėse Amerikoje, kuriose žmonės izoliavosi ir atsisako keistis. Tačiau šalyje, kaip visumoje, klausimas yra: „Kokia yra pusiausvyra tarp žmonių, kurie yra pasiryžę keistis, ir tų, kurie nenori keistis?“ Ir kai yra daugiau žmonių, kurie yra pasiryžę keistis, nei tų, kurie nenori keistis, tuomet tie, kurie nenori keistis, negali sustabdyti visos šalies augimo.

Štai kodėl jie pradeda jausti, kad jų kontrolė slysta jiems iš rankų. Štai kodėl privalo ateiti tas momentas, kuriame jie nebegalės išsaugoti savo kontrolės visuomenei. Tai įvyko nesuskaičiuojamą daugybę kartų istorijoje. Tai nutiko čiabuviams Amerikos gyventojams, kurie nenorėjo keistis su laikų dvasia. Tai nutiko tibetiečiams, kurie nenorėjo keistis. Tai nutiko daugeliui kitų žmonių. Matote šią dinamiką visoje Žemėje. Jūs ją matote net ir planetos mastu, kad jau yra tiek daug žmonių, kurie yra pasiryžę keistis, jog tie, kurie nenori, negali sustabdyti neišvengiamo planetos žygiavimo link aukso amžiaus.

Ramybė per savitranscendenciją

Kaip sakė Sen Žermenas, Žemė yra traukiama aukštyn visos likusios sferos. Ir tai nepažeidžia laisvos valios tų, kurie naudojasi savo laisva valia, siekdami suspenduoti kitų laisvą valią. Kai neaugate, kai netranscenduojate, jūsų valia iš tiesų nėra laisva. Kas riboja jūsų valią? Ne Dievas, ne pakylėtieji mokytojai, ne kosminis įstatymas. Jūs patys ribojate savo valią. Kartais puolusios būtybės riboja jūsų valią, tačiau taip yra dėl to, kad jūs leidžiate joms tai daryti, aklai jomis sekdami ir tikėdami jų pažadais. Nė vienas žmogus nėra sala. Negalite amžinai izoliuotis ir atsiskirti nuo pirmyn žygiuojančios visatos.

Ar galėtų kokia nors grupė žmonių sustabdyti Žemę ir neleisti jai judėti per kosmosą? Ne tik aplink Saulę, bet ir judėti per kosmosą? Saulei judant per kosmosą, galaktikai judant per kosmosą, visai visatai judant per kosmosą, ar galėtų jie tai sustabdyti? Žinoma, ne. Kai šitai suvokiate, kai ryžtatės pripažinti, kad gyvenate milžiniškoje visatoje su milžiniškomis jėgomis, su susietąja kilme, kurioje jūs esate visumos dalis ir privalote plaukti su visuma, galite pasiekti tą tašką, kurį pasiekė daugelis žmonių, kuomet, užuot priešinęsi visumai, priimate visumą. Tekate su ja. Dirbate su visata, užuot dirbę prieš ją. Keitimosi galite išvengti tik per jėgą, per priešinimąsi. Tačiau kaip yra sakoma sename posakyje: „Priešintis yra beprasmiška.“ Jūs būsite asimiliuoti į aukštyn traukiantį visatos judėjimą.

Daugelis tų, kurie teigia esantys budistai, iš tiesų nesuvokė, kad Budos Prigimtis yra dinamiška. Jie mano, kad Budos tikslas yra pasiekti ramybę. Jie mano, kad ramybė reiškia stovėjimą vietoje. Jūs turite visus tuos įvaizdžius apie mane, sėdintį meditacijoje su šia paslaptinga šypsena. Turite idėją, kad aš buvau ramybėje. Tačiau kodėl aš buvau ramybėje? Todėl, kad atsidaviau į tėkmę. Nustojau priešintis tėkmei. Ir būtent dėl to esate ramybėje. Ramybė nėra stovėjimas vietoje. Ramybė yra dinamiška proto būsena, nes jūs tekate su visata, užuot siekę stovėti vietoje. Stovėjimas vietoje yra mirtis. Gyvenimas yra savitranscendencija. Ramybėje būsite tik tuomet, jeigu plauksite su šia savitranscendencija, kuri yra varomoji visatos jėga. Net ir Kūrėjas trokšta save transcenduoti, nes kitaip nebūtų jokios kūrinijos.

Kaip iš tiesų veikia visata?

Amerika turi Sen Žermeno paramą ir jis turi aukso amžiaus viziją. Aukso Amžius pareikalaus milžiniškų pokyčių Amerikoje. Jūs arba galite tekėti su šiais pokyčiais, arba galite mėginti jiems priešintis. Tačiau priešindamiesi jūs tik sukursite sau kančias. Galite ten ir šen sulėtinti pokyčius, tačiau jūs jų nesustabdysite, kaip negalėtumėte sustabdyti planetos, kuri skrieja per kosmosą šiuo beveik neįsivaizduojamu greičiu. Amerika buvo sukurta būti progresyvia šalimi, nepaliaujančia augti, nepaliaujančia keistis, nepaliaujančia vis iš naujo ir iš naujo save išrasti.

Ką jūs šiuo metu matote taip vadinamuose kultūriniuose karuose Amerikoje? Tai iš esmės yra kova tarp tų, kurie yra pasiryžę keistis, ir tų, kurie nenori keistis. Tai nereiškia, kad tuos, kurie yra pasiryžę keistis, galima rasti tik vienoje pusėje, o tuos, kurie nenori keistis, galima rasti tik kitoje politinės skirties pusėje. Žvelgiant iš platesnės perspektyvos, tai iš tiesų yra kova tarp tų, kurie siekia priversti visatą paklusti jų vizijai, ir tų, kurie yra pasiruošę susiderinti su Motinos Išmintimi ir Kristaus sąmone, kad sužinotų, kaip iš tiesų funkcionuoja visata.

Matote žmones dešinėje ir žmones kairėje, ir tiek vieni, tiek kiti yra įsitikinę, kad visata turėtų funkcionuoti pagal jų viziją, kurią jie yra pasiruošę mėginti primesti visiems kitiems žmonėms, kad šie paklustų jų vizijai. Ir abi pusės yra atitrūkusios nuo Motinos Išminties, nuo Kristaus sąmonės ir nuo Sen Žermeno. Kada kritinei masei amerikiečių bus gana mėginti padaryti neįmanoma? Kada žmonės atsitrauks žingsnelį ir paklaus: „Kaip iš tiesų veikia visata? Man nerūpi, ką sako tas ar anas autoritetas apie tai, kaip visata turėtų veikti. Aš noriu žinoti, kaip ji iš tiesų veikia. Kaip galiu tai sužinoti?“ Ir tuomet atsakymas bus: „Per Kristaus sąmonę ir Motinos Išmintį.“ „Prašykite ir gausite.“ „Kai mokinys pasiruošęs, pasiruošęs ir jo mokytojas.“ Pakylėtieji mokytojai yra pasiruošę mokyti amerikiečius, tačiau mes turime būti pakviesti, mūsų turi būti paprašyta.

Tačiau, žinoma, jums nėra būtina pripažinti pakylėtuosius mokytojus, tačiau jums reikia kažkokiu būdu susiderinti su ta aukštesne realybe, kuri yra aukštesnė už bet kokius žmogaus proto sukurtus dalykus, ir tai yra Motinos Išmintis. Yra įmanoma tirti materialią visatą ir daug ką sužinoti apie tai, kaip veikia visata, tačiau negalėsite visko suprasti, žvelgdami į materialią visatą. Taip pat privalote naudotis Kristaus protu, kad susiderintumėte su tais principais, kurių negalite sužinoti žiūrėdami į praeitį ar žiūrėdami aukštyn iš materialios visatos. Privalote eiti tiesiai į šaltinį, nes šiuos principus galima matyti tik iš aukščiau, jie yra nematomi iš apačios.

Tais laikais, kai buvau įsikūnijime, induizmo brahminai buvo tame įstrigę, siekdami sukurti proto įvaizdžius apie tai, kaip turėtų veikti visata. Aš tuo metu sakiau: „Atidėkime į šalį visas šias spekuliacijas ir vietoj to susitelkime į savo proto įvaldymą, o tuomet, kai pakelsime savo sąmonę virš šios žemesnės sąmonės būsenos, galbūt tuomet ir vėl galėsime pažvelgti į šiuos platesnius klausimus.“ Šiandien daugelis žmonių yra pasiruošę pažvelgti į šiuos platesnius klausimus, nes jie pakėlė savo sąmonę ir daugelis yra pasiruošę dar labiau pakelti savo sąmonę. Tai yra kitoks laikmetis su daug didesnėmis galimybėmis tiek dvasios mokiniams, tiek dvasios mokytojams. Tačiau ko tam reikia? Pasiryžimo pažvelgti už to, ką jūs šiuo metu turite. Jeigu visą laiką žvalgysitės į praeitį, į šiuos mokymus, kurie buvo taip seniai perduoti, negalėsite išpildyti savo potencialo šiame Amžiuje.

Atsakymas yra ne praeityje

Pažvelkite į visus tuos daugybę žmonių Amerikoje, tarp jų ir į kai kurias įžymybes, kurios žvalgosi į budizmą, žvalgosi į Dalai Lamą, manydamos, kad tai yra atsakymas. Tačiau Dalai Lama turi specifinę poziciją Tibeto žmonėms, kurie yra daug žemesniame sąmonės lygyje už Amerikos žmones. Ką jūs, kaip amerikietis, iš tiesų galite išmokti iš Dalai Lamos? Jam nėra skirta būti dvasiniu Amerikos lyderiu. Ką jūs galite išmokti iš krikščionybės religijos, kuri žvalgosi į praeitį ir niekada iš tiesų net nesuvokė tikrųjų Kristaus mokymų? Kaip galite pereiti į Naują Amžių, žvalgydamiesi į senus dvasinius mokymus? Jeigu iš tiesų norite plaukti su laikų dvasia, turite atrasti aukštesnius dvasinius mokymus, kurie yra perduodami šiandien.

Pažvelkite, kokia tai yra ironija. Tiek daug religingų žmonių galvoja: „Anais laikais praeityje, kai buvo perduotas mūsų religinis mokymas, jis atėjo iš aukštesnio autoriteto.“ Kad ir kaip jie į tai žiūrėtų, egzistavo kažkoks aukštesnis autoritetas, kuris perdavė šį mokymą prieš 2000 metų, prieš 2500 metų, prieš 3000 metų. Jis atėjo iš aukštesnio autoriteto. Tačiau jie nemąsto: „O kur yra šis aukštesnis autoritetas šiandien? Argi iš tiesų yra logiška, kad ši visagalė būtybė dvasinėje karalijoje gebėjo perduoti tik vieną mokymą Žemėje, o tuomet nebeturėjo daugiau ko pasakyti per du ar tris tūkstančius metų, ir nieko negalėtų perduoti šiandien ir nieko nenori perduoti šiandien?“ Ar tame yra nors lašas logikos? Ar kas nors užduoda šį klausimą? Daugelis, žinoma, jį užduoda, ir daugelis iš tiesų yra pasiruošę ieškoti kažko naujo. Ir tai yra tie žmonės, kurie bus varomąja jėga, išvesiančia Ameriką į Aukso Amžių. Praeitis negali materializuoti ateities. Jeigu darote tą patį dalyką ir tikitės kitokių rezultatų, neinate į Aukso Amžių.

Tai yra mano privilegija ir mano džiaugsmas užsklęsti šią konferenciją ir išreikšti jums savo dėkingumą, kad ryžotės būti jos dalimi. Mes, pakylėtieji mokytojai, negalime Aukso Amžiaus atnešti vieni patys. Jūs, žmonės, negalite Aukso Amžiaus atnešti vieni patys. Tai galime padaryti, tiktai įtvirtinę aštuoniukės tėkmę tarp pakylėtosios karalijos ir įsikūnijime esančių žmonių. Jūs esate šios tėkmės dalis. Daugelis kitų žmonių yra šios tėkmės dalis, daugelis jų net nėra girdėję pakylėtųjų mokytojų koncepcijos, tačiau jie vis tiek sugeba susiderinti.

Negalite patraukti savęs aukštyn už batų raištelių. Negalėsite išgelbėti planetos, naudodamiesi ta pačia sąmone, kuri sukūrė dabartines sąlygas planetoje. Privalote siekti kažko aukštesnio. Kad ir kaip tai matytumėte, kad ir kaip tai vadintumėte, svarbiausia yra, kad patirtumėte, jog yra kažkas aukštesnio. Patirtumėte, kad egzistuoja Esybė už jūsų pačių proto ir to, ką jūs matote, materialiame pasaulyje. Ar patyrėte mano Esybę per šį perdavimą? Tuo atveju, turite kažką, ant ko galite statyti, atskaitos tašką, kuris gali jums padėti pakilti virš Maros iliuzijų, kurios vis dar gali jus veikti.

Gautama Buda AŠ ESU, ir užsklendžiu jus Taikos Liepsnoje, kurią saugau Žemei, ir aš ją saugau, kadangi tapau viena su ja, tad AŠ ESU Taikos Liepsna, Kosminės Taikos Liepsna. Būkite užsklęsti toje liepsnoje.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2023 Kim Michaels