8 | Ketvirtasis Spindulys: Akceleracija yra raktas į vientisumą

Pakylėtasis Mokytojas Serapis Bėjus, per Kim Michaels 2009 balandžio 18 d.


Serapis Bėjus yra vardas, kuriuo buvau žinomas būdamas pakylėtuoju mokytoju. Aš, žinoma, ESU DAUGIAU negu tai. Aš esu daugiau nei Luksoro hierarchas. Nesu apribotas viena konkrečia vieta Žemėje ar viena akmenų krūva.

Sakau tai tam, kad galėtumėte suprasti, jog nėra nieko Žemėje, kas būtų iš prigimties šventa, kaip žmonės supranta šventumą. Egipto piramidės ir šventyklos tik tai ir tėra – akmenų krūvos, mano mylimieji. Nebent taptų gyvaisiais širdies akmenimis, įkvėptais iš vidaus, jos neturi jokios ypatingos vibracijos, jokios ypatingos reikšmės. Nėra jokio reikalo ir naudos dvasiniame kelyje garbinti kažkokį išorinį simbolį. Būtina peržengti visas išorines regimybes ir simbolius ir susiderinti, kaip dabar apie tai jau buvo kalbėta iš skirtingų perspektyvų, su tikrąja už viso to slypinčia vibracija. 

Ateinu jums suteikti galimybę – jeigu norite būti išgydyti – susiderinti su Ketvirtuoju Spinduliu. Norėdami galutinai pagyti, norėdami pasiekti visišką vientisumą, jūs, žinoma, privalote eiti septynių spindulių iniciacijų keliu, po jų taip pat pereidami į slaptuosius spindulius. Bet net jeigu eisite septynių spindulių keliu, galėsite pasiekti vientisumą, išgijimą.

Galite akceleruotis virš bet kokių žemiškų sąlygų

Girdėjote iš Pirmojo Spindulio mokytojo, kaip yra būtina naudotis savo valios jėga ir sąmoningai susigrąžinti savo valią. Girdėjote iš Antrojo Spindulio, kaip yra būtina pakilti virš išorinės išminties ir studijavimo ir įžengti į gnozę su Išminties Dvasia. Girdėjote iš Trečiojo Spindulio, kaip yra būtina įžengti į vienovę su tekančia meilės versme, Gyvenimo Upe. Kai išlaikote šių trijų spindulių iniciacijas, yra būtina žengti dar vieną žingsnį, kurio daugelis nesuprato. 

Tam, kad galėtų gauti šį perdavimą iš mano širdies, šis pasiuntinys ir pats turėjo išlaikyti testą. Jo fiziniam kūnui ir net jo emociniam bei mentaliniam kūnams tai buvo keletas ilgų dienų. Prieš priimdamas šį diktavimą, jis nuėjo į savo kambarį jausdamas, kad jo energijos yra nusekusios ir todėl, kaip yra natūralu, pagalvodamas: „Turiu kelias minutes pailsėti“. Jis atsigulė ilsėtis ir staiga tapo atviras gauti mintį iš mano širdies: „Tau reikia ne poilsio, tau reikia akceleruoti savo esybę“. 

Tokia yra Ketvirtojo tyrumo Spindulio iniciacijų esmė. Galite pereiti pirmųjų trijų spindulių iniciacijas. Galite jausti kažką pasiekę. Netgi galite jaustis taip apsupti meilės, kad manote, jog jums nereikia eiti toliau. Bet sakau jums, yra būtina eiti toliau, kad galėtumėte pasiekti vientisumo pilnatvę. Norint pakilti virš to Trečiojo Spindulio lygmens, jums reikia akceleruotis, palypėti aukščiau. 

Tai yra vienas didžiausių blokų išgijimui. Ką žmonės natūraliai jaučia, kai jų fizinis kūnas sugriūva? Jie jaučiasi pavargę, jaučia skausmą, jaučiasi išsunkti ir be energijos. Jie jaučia, argi ne taip: „Aš tikrai negalėčiau akceleruotis. Esu pernelyg pavargęs, pernelyg sergantis, jaučiuosi pernelyg prastai.“ Bet matote, tai yra netikrovė

Jūs nesate pavargę, susirgę ar prastai besijaučiantys, nebent pasirenkate įžengti į vieną iš tų vaidmenų, apie kuriuos kalbėjo kiti mokytojai, ir susitapatinate su tuo vaidmeniu. Jūs susitapatinate su tuo, kad jaučiatės prastai, pavargę, išsunkti, sergantys, ir todėl pats jūsų proto koncentravimasis į tą vaizdinį paverčia tai nors ir laikina, bet įkūnyta realybe jūsų fizinėje šventykloje.

Energijos transmutavimas ar pašalinimas

Kaip kiti mokytojai mėgino jums paaiškinti, egzistuoja ego – ir dualistinio proto bei visos masinės Žemės sąmonės – sukurta iliuzija, kad dėl tos ar anos jūsų patiriamos sąlygos, negalite akceleruotis. Jums reikia pailsėti, atgauti jėgas.

Nėra tokio dalyko kaip poilsis. Netapsite vientisi ilsėdamiesi. Tuo nenoriu pasakyti, kad poilsis jums nėra reikalingas. Tačiau sakau, kad ateina toks momentas, kai turite pripažinti, kad ne poilsio jums reikia šiame konkrečiame gydymo procese – jums reikia akceleracijos. 

Na ir dabar, žinoma, negalite sakyti sergančiam žmogui: „Kelkis iš lovos ir akceleruok“. Žmogus pirmiausia turi būti pravestas per pirmųjų trijų spindulių laiptelius. Pirmiausia jis turi suvokti, kaip labai rūpestingai paaiškino Mokytojas MOR, kad privalote susigrąžinti savo galią priiminėti sprendimus. O tuomet turite įgyti išmintį žinoti, kas yra tikra ir netikra, ir kad visos tos sąlygos ir proto įvaizdžiai neturi aukščiausios tikrovės. O tuomet turite susiderinti su meilės tėkme, žinodami, jog kad ir kokias klaidas galėjote praeityje padaryti, galite tiesiog nuo jų nueiti. 

Bet dabar pakilkime virš šio išsireiškimo, kad galite nuo kažko nueiti, nes realybėje, žinoma, negalite nuo nieko nueiti. Negalite, kaip kiti mokytojai mėgino paaiškinti, pakilti virš dualistinės sąmonės, naudodamiesi dualistine sąmone. Tad dar kartą pažvelkime į tyrumo koncepciją ir nuskaistinimo būtinybę. Yra labai lengva linijišku, analitiniu protu įžengti į įvaizdį, kad turite talpyklą – savo aurą, savo fizinį kūną, – kuri prisiėmė netyrumus iš pasaulio. Todėl ji turi būti išvalyta, turi būti nuskaistinta, pašalinant tuos netyrumus, išimant juos ir padedant kažkur kitur.

Tai atrodo logiška linijiškam protui. Suprantu, kad kai kurie iš jūsų netgi naudositės ankstesniais mokymais ir sakysite: „Bet argi mes nekalbėjome apie šį procesą, argi tai nėra violetinės liepsnos darbas transmutuoti iškreiptą energiją?“ Čia, vėlgi, egzistuoja subtilumas, apie kurį reikia pamąstyti brandesniems mokiniams. Energijos transmutavimo veiksmas nėra tapatus energijos pašalinimui.

Kaip buvo paaiškina, jūs gaunate dvasinę šviesą iš savo aukštesnės esybės. Pasirenkate, kaip koncentruosite savo sąmonę, savo dėmesį. Nudažote šviesą aukštesnėmis arba žemesnėmis vibracijomis. Šviesa, kuri bus nudažyta žemesne vibracija, galiausiai, perėjusi keturis materialios visatos lygmenis, pasieks jūsų fizinio kūno lygmenį. Kai jos sankaupa pasieks tam tikrą koncentraciją, ji pradės slėgti ląsteles ir jos nebegalės tinkamai funkcionuoti, ir tai sukels ligą. 

Kas nudažė šviesą? Atskirosios savasties iliuzija, jūsų koncentravimasis į savo atskirumą nuo kitų žmonių. Tai yra tikėjimas, kad turite teisę daryti tai, kas yra geriausia jums, net jeigu tai žeistų kitas gyvybės formas – ar kiti panašūs įsitikinimai, pateisinantys į save sukoncentruotą, egoistišką elgesį. 

Imate suvokti, kad sergate, kad jūsų kūnas serga ir liga gali jus pražudyti. Ir pirma instinktyvi jūsų reakcija yra: atsikratyti ligos, tai reiškia, atsikratyti netyrų energijų. Nors kartais prisiimate energijas iš pasaulio, į savo sistemą negalite priimti jokių energijų, jeigu jos neturi atitikmens jūsų jau turimai sąmonės būsenai. 

Jeigu tiesiog sakote: „Aš noriu paimti šią energiją, kuri sargdina mano kūną, pašalinti ją iš savo kūno ir išmesti ją į pasaulį“, tai rodo, kad iš tiesų dar nesate pasiekę aukštesnio dvasinio supratimo. Siekiate įveikti problemą iš tos pačios sąmonės būsenos, kuri sukūrė problemą – iš atskirties iliuzijos. 

Matote, daugelis žmonių, kai suserga, labai stipriai susitelkia, susikoncentruoja į save. Jie tiesiog nori išgyti, nesvarbu kas. Tai, žinoma, negali atvesti prie tikro išgijimo. Tai gali atvesti prie fizinio kūno simptomų nuslopinimo, tačiau tai, žinoma, tai nėra tikrasis gydymas. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Išsigydykite save išvalydami čakras.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2009 Kim Michaels