9 | Penktasis Spindulys: Atotrūkio dvasiniame kelyje panaikinimas

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels 2009 balandžio 19 d.


Marija yra mano vardas. Dangiškoji Motina yra mano tarnystė. Tačiau aš esu DAUGIAU. Ko Dangiškoji Motina trokšta savo vaikams? Ji trokšta pažadinti juos realybei, kad ir jie yra daugiau. Jūs buvote sukurti iš Dievo Daugiau, iš Dievo troškimo būti daugiau.

Kaip gali visagalė, sau pakankama, visa savyje talpinanti, visa persmelkianti, visur esanti būtybė tapti daugiau? Tiktai sukurdama savimonę turinčias savo pačios tąsas, savo egzistavimą pradedančias iš tam tikros vietos kosminėje erdvėje ir tuomet augančias savimonėje ir tampančias daugiau, ir šitaip suteikiančias jūsų Kūrėjui tapimo daugiau per jus patyrimą. 

Neišvengiama, – kai matote šią kelionę, – kad savo kelią pradedate jausdamiesi maži, tačiau vienišumo jausmas nėra neišvengiamybė. Vienišumo jausmas kyla iš atskirties, tačiau mūsų jums perduodama žinia – perduodama jums vėl ir vėl iš skirtingų perspektyvų – yra ta, kad atskirtis nėra tikra, atskirtis yra iliuzija. 

Kodėl atskirtis nėra tiesa

Šis pasiuntinys kartą pasakė kitam žmogui: „Jeigu Dievas yra visur, kaip galėtum atrasti vietą, kurioje Dievo nebūtų?“ Žmogus buvo šokiruotas, nes augdamas tradicinėje krikščioniškoje kultūroje buvo taip stipriai indoktrinuotas išorinio, tolimo Dievo danguje įvaizdžiu, kad jo protas nesugebėjo suvokti, kas jam yra sakoma. Tačiau tai yra realybė.

Negalite, mano mylimieji, atsiskirti nuo Dievo. Tai, vėlgi, yra iliuzija, dvasinė puikybė ir arogancija, į kurią nugrimzdusieji nusprendė sukilti prieš Dievą ir patikėjo galintys tapti Dievo priešais ir paversti Žemę vieta, kurioje Dievo nebūtų. Arba jie mano galintys sukurti pragarą, kuriame Dievo nebūtų. Dievas yra visur ir visame kame, per savo Sūnaus, Žodžio, o tiksliau, Logos tarnystę, nes be jo nieko nebuvo sukurta, kas yra sukurta. 

Galite pažvelgti į save ir matyti, kad esate tam tikroje sąmonės būsenoje, tam tikrame būvyje, kuriame esate šiek tiek įsitraukę į materialias aplinkybes. Tačiau sakau jums su tyra savo Motinos širdimi, jog kad ir kaip į save bežiūrėtumėte, kad ir kaip žiūrėtumėte į savo praeitį ir klaidas, kurias galvojate padarę, jums iš tiesų neįmanoma padaryti kažką tokio, kas priverstų Dievą ar Dangiškąją Motiną nusigręžti nuo jūsų.

Jūs, žinoma, galite pasinaudoti savo laisva valia, kad nusigręžtumėte nuo Dievo. Tai yra jūsų teisė, kurią jums suteikė Dievas. Tačiau žinokite, kad net jeigu nusigręžiate nuo Dievo, Dievas vis tiek per jus patiria viską, ką patiriate jūs.

Tuo tiesiog noriu pasakyti, kad jeigu norite, mano mylimieji, patirti vienišumo jausmą, įsivaizduodami, kad Dievas jus paliko, kad Dievas jus atstūmė, tuomet, kaip paaiškino Mokytojas MOR, turite teisę patirti šį patyrimą tiek ilgai, kiek to norite. Jeigu pasieksite tašką, kuriame daugiau nebenorėsite to patirti, tuomet sakau jums, yra įmanoma akimirksniu pakeisti savo perspektyvą į gyvenimą ir pripažinti, kad Dievas yra čia su jumis, Dangiškoji Motina yra čia su jumis. Todėl jums nereikia jaustis vienišiems. Jūs niekada nesate vieniši, nes visa gyvybė yra viena.

Vienintelis būdas būti laisvu yra liautis bėgti

Galiu jus užtikrinti, kad kai paliksite vienišumo jausmą, jums bus daug lengviau pakelti bet kokias aplinkybes, su kuriomis jums tenka susidurti, ar tai būtų išorinės aplinkybės ar vidinės, jūsų pačių prote esančios aplinkybės. Ką sakė prieš mane kalbėję mokytojai? Jie sakė, kad kai priimate atskirties iliuziją, iš šios iliuzijos kyla įvaizdis, kuris yra projektuojamas ant Materijos šviesos, ir jis galiausiai materializuosis kažkokiu jūsų fiziniame kūne pasireiškusiu negalavimu. Atskirties iliuzija yra bėgimo veiksmas, bėgimo nuo Dievo veiksmas. Mėginimas pabėgti nuo jūsų kūne pasireiškusio negalavimo ir už jo slypinčios sąmonės jūsų neišlaisvins. Vienintelis būdas tapti laisviems yra liautis bėgti, mano mylimieji. 

Kaip jau anksčiau esame sakę, jeigu darote tą patį dalyką ir tikitės kitokių rezultatų, na, nėra tikėtina, kad gausite kitokius rezultatus, argi ne taip? Ateina tas tiesos momentas, tas realizmo taškas, kuriame turite savęs paklausti: „Jeigu toliau darysiu tai, ką visada dariau, ar galiu tikėtis, kad mano gyvenimas pasikeis?“

Paklauskite savęs: „Ar esu laimingas savo dabartinėje sąmonės būsenoje ir savo dabartinėse aplinkybėse?“ Mano mylimieji, atidžiai paklausykite. Daugelis jūsų instinktyviai sakysite: „Ne, aš nesu laimingas“. Tačiau prašau jūsų atsitraukti žingsnelį atgal ir užduoti šį klausimą iš gilesnio lygmens.

Ankstesniuose šios serijos mokymuose paaiškinome, kad jūs turite laisvą valią. Viskas, su kuo susiduriate savo gyvenime, yra jūsų padarytų pasirinkimų pasekmė. Todėl turite potencialą susigrąžinti savo galią ir pakeisti praeities pasirinkimus, padarydami pasirinkimus, kurie nebūtų grįsti atskirtimi ir dualizmu, bet būtų grįsti vienove. Jūs iš tiesų galite turėti galią, išmintį ir meilę – ir jų trijų akceleraciją, apsijungusių tame baltos šviesos intensyvume, kuri jus iškelia virš jūsų dabartinės sąmonės būsenos, virš bet kokios sąmonės būsenos.

Jūs, kurie esate dvasingi žmonės, privalote pasiekti tą tašką, kuriame tartumėte sau: „Ar esu laimingas savo dabartinėje proto būsenoje?“ Tai reiškia, jeigu nesusigrąžinau savo galios pakeisti savo dabartinės proto būsenos, ar taip yra ne todėl, kad man, tiesą sakant, patinka save kankinti ir žeminti? Ar yra kažkas šiame patyrime, kuriame save laikau nevertu arba vienišu, ko man dar nebuvo gana? Jeigu sąžiningai pripažįstate, kad jums dar nebuvo gana šio patyrimo, tuomet žinokite, kad nei aš, nei jokia kita būtybė danguje jūsų už tai nesmerks. Mes gerbiame laisvą valią absoliučiai ir besąlygiškai.

Turite teisę patirti viską, ko trokštate, ir tiek ilgai, kiek to trokštate – tam tikruose, žinoma, laiko ir erdvės rėmuose. Niekas laike ir erdvėje negali būti amžina ar tęstis amžinai, tačiau labai plačiose rėmuose turite teisę į bet kokį patyrimą, kokio tik trokštate. Jeigu sąžiningai pripažįstate trokštantys toliau patirti tą patyrimą, kurį patiriate per savo dabartinę sąmonės būseną, tuomet priimkite tai, mano mylimieji. Priimkite savo kančias, savo nevertumo jausmą, savo vienišumo jausmą, savo baimę. Priimkite ir tuo mėgaukitės, nes būtent tai pasirinkote šiuo metu materializuoti. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Išsigydykite save išvalydami čakras.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2009 Kim Michaels