7 | Pakeiskite tai, kuo save laikote

Mano mylimos širdys, šiame skyriuje duosiu jums mokymus, kurie yra specialiai sukurti padėti jums išvalyti netobulus įsitikinimus savo identiteto kūne. Tam tikra prasme, viskas, ką iki šiol kalbėjau, siejasi su jūsų identiteto kūno išvalymu, tačiau egzistuoja tam tikri dalykai, kurių nebuvau išsamiai paaiškinusi, ir kaip tik šiuos dalykus čia ir aptarsime. Svarbiausia, kad išvalę savo identiteto kūną, atrasite savo tikrąjį tapatumą, atrasite, kas tokie iš tiesų esate – Dievuje laisva būtybė, kurią jūsų Kūrėjas nuo pat pradžių sukūrė būti savo paties tąsa. Jūsų identiteto kūno turinys specifiškai yra susijęs su tuo, ką atėjote padaryti materialioje visatoje. Tai, ką atėjote čia padaryti, yra išraiška to, kas jūs iš tiesų esate – dvasinė Būtybė, pasiuntusi žemyn savo paties individualizaciją.

Vienas iš plačiausiai paplitusių klaidingų įsitikinimų Žemėje yra koncepcija, kad Dievo valia egzistuoja atskirai nuo jūsų individualios valios, o gal netgi yra priešinga jūsų valiai. Tai yra labai pavojinga ir labai klastinga iliuzija, paveikusi daugelį dvasios ieškotojų. Žinoma, Dievo valia visada yra priešinga jūsų mirtingojo aš valiai ir šio pasaulio princo valiai. Jūsų mirtingasis aš ir šio pasaulio princas yra visiškai įstrigę dualistinėje sąmonėje, toje sąmonėje, kuri yra gimusi iš atskirties nuo Dievo jausmo. Jau vien dėl savo prigimties, jie save laiko Dievo valios priešais. Jūsų ego valia, jūsų mirtingojo aš valia, visada jausis ribojama Dievo valios. Jūsų mirtingasis aš mėgins jus įtikinti iliuzija, kad, norėdami sekti Dievo valia, privalote atiduoti savo individualią valią. Privalote atiduoti savo valią Dievo valiai ir paklusti šiai aukštesnei valdžiai, kuri nori jus kontroliuoti. Tai netgi atvedė prie įsitikinimo, kad tiktai sukildami prieš Dievą Rojaus Sode žmonės įgijo savarankišką valią. Tai yra mėginimas visomis jėgomis pateisinti mirtingojo aš egzistavimą, naudojantis dualistine antikristo proto logika. Taip išeina, kad, kol Adomas ir Ieva nebuvo suvalgę uždraustojo vaisiaus, jie tebuvo paprasčiausi robotai. Jeigu jie iš tiesų būtų buvę robotai, kaip tuomet būtų galėję nepaklusti savo „programavimui?“

Jūs buvote sukurti su laisva valia nuo pat pradžių, ir, sukildami prieš Dievo valią, neįgijote laisvės priiminėti savarankiškus sprendimus. Praradote šią laisvę, atiduodami ją mirtingajam aš ir šio pasaulio princui. Didžiausias jūsų turtas yra jūsų individualumas, ir viduje jaučiate troškimą išreikšti šį individualumą. Jeigu mirtingajam aš ir šio pasaulio princui pavyks jus įtikinti, kad jūsų individualumo išreiškimas nėra suderinimas su Dievo valia, tapsite suskilusiu namu. Jumyse yra įdiegtas vientisumo ilgesys, kurį tegalima pasiekti, sekant Dievo valia, ir jūs turite troškimą išreikšti savo individualumą. Jeigu tikėsite, kad šie du dalykai yra nesuderinami, niekada nepasieksite vientisumo ir pilnatvės. Vienintelė išeitis yra suvokti, kad šis tariamai egzistuojantis konfliktas tarp jūsų individualios valios ir Dievo valios yra ne kas kita kaip dualistinė iliuzija. Šią iliuziją labai smarkiai sustiprino tradicinės religijos, tos religijos, kurios vaizduoja Dievą pikta būtybe danguje, stebinčia kiekvieną jūsų žingsnį ir pasirengusia nubausti jus už kiekvieną klaidą. Tai yra didelė našta mano širdžiai, kad tiek daug nuoširdžių dvasingų žmonių yra įstrigę šiame subtiliame tikėjime, jog Dievo valia kažin kokiu tai būdu yra priešinga jų pačių valiai. Todėl daugelis dvasingų žmonių jaučia subtilų pyktį Dievui dėl to, kad yra gyvi. Jie kažkodėl jaučia, kad Dievas primetė jiems šį gyvenimą, ir todėl Dievas yra atsakingas už jų dabartines kančias ir apribojimus. Jie jaučia negalintys kontroliuoti savo likimo. Juk tai Dievas juos sukūrė, Dievas jiems davė laisvą valią, Dievas pasiuntė juos į šį pasaulį, ir dabar Dievas juos apleido, nes praeityje jie padarė klaidą. Visi šie įsitikinimai kyla iš mirtingojo aš, bet net ir mirtingasis aš netiki šiais įsitikinimais. Mirtingasis aš naudojasi jais kaip įrankiais, kurių pagalba stengiasi įvaryti pleištą tarp jūsų ir jūsų aukštesniosios Esybės, tarp Sąmoningojo AŠ ir jūsų tikrojo tapatumo – aukštesnės dvasinės Būtybės, kuria jūs esate, tapatumo.

Pilnai suprantu, kodėl daugelis žmonių tiki šiuo melu. Kai turite netobulus, dualistinius įsitikinimus savo identiteto kūne, tiesiog negalite pažvelgti už savo identiteto kūno lygmens. Negalite pažvelgti už materialios karalijos ribų ir atrasti aukštesnę dvasinę Būtybę, kurios individualizacija jūs esate. Kaip galėtumėte priimti, kad Dievo valia iš tiesų yra jūsų valia? Tad jūsų identiteto kūno išvalymas jums bus naudingas tuo, kad pradėsite pripažinti ir pilnai priimti, jog Dievo valia iš tiesų yra jūsų valia, o jūsų valia yra Dievo valia. Kad padėčiau jums išspręsti šią tariamą mįslę, leiskite man pasiimti jus su savimi į nedidelę kelionę už laiko ir erdvės ribų.

***

Kartą buvo nemirtinga dvasinė Būtybė, gyvenusi dvasinėje karalijoje, kuri yra už materialios visatos ribų. Kai Kūrėjas sukūrė šią materialios visatos sferą, ši Būtybė pamatė, jog, norint, kad kūrimo procesas galėtų toliau tęstis, kas nors turi nusileisti į šią materialią visatą ir atnešti Dievo šviesą. Kas nors turi prisiimti bendrakūrėjo rolę, idant materiali visata palaipsniui galėtų būti užpildyta šviesa, šitaip tapdama dar vienu brangakmeniu Dievo Esybės karūnoje. Ši dvasinė Būtybė nusprendė, jog iš tiesų norėtų dalyvauti šiame kūrybiniame procese, iš tiesų norėtų tarnauti Kūrėjui, pasiųsdama dalį savęs žemyn į materialią visatą spinduliuoti Dievo šviesą ir kelti materialią visatą į aukštesnes vibracijas. Ši dvasinė Būtybė aiškiai suvokė esanti Kūrėjo tąsa, Kūrėjo, pradėjusio visą šį formų pasaulio kūrimo procesą, individualizacija. Ši aukštesnioji dvasinė Būtybė nusprendė pasiųsti dalį savęs į materijos karaliją. Nemirtinga dvasinė Būtybė negali visos savęs pasiųsti į materijos karaliją. Ji pasiuntė dalį savęs, savo individualizaciją, kuri tuomet tapo individualiu gyvybės srautu. Šis individualus gyvybės srautas nėra atskirtas nuo savo dvasinio „tėvo“ ir nėra jo priešpriešoje. Ir nors jis turi individualumą ir laisvą valią, jo pirminė valia nėra atskira ir nėra priešinga aukštesnei jo dvasinio šaltinio valiai ar netgi dar aukštesnei paties Kūrėjo valiai.

Jūs nebuvote sukurti vakuume. Jūs nebuvote sukurti kokio nors išorinio, tolimo Dievo, per prievartą jus pasiuntusio į šią materialią visatą, be jokios galimybės rinktis iš jūsų pusės. Jūs esate didesnės dvasinės Būtybės tąsa, ir esate išraiška fakto, kad ši didesnė Būtybė norėjo pasiųsti savo pačios tąsą į materialią visatą ir atnešti šviesą ir Dievo karalystę, kuri pakeistų Žemę užklojusią tamsą. Kai buvote sukurti kaip individualus gyvybės srautas, turėjote galimybę pasirinkti, ar iš tiesų nusileisite į materialią visatą, ar priešingai – augimo sieksite dvasinėje karalijoje. Kadangi aiškiai matėte tikslą, dėl kurio buvote sukurti, su meile pasirinkote nusileisti ir būti aukštesnės Būtybės pasiuntiniu. Jūsų niekas nevertė čionai ateiti. Jūs pasirinkote čia ateiti, ir šį pasirinkimą padarė ne kokia nors svetima, tolima būtybė. Jį padarėte jūs, Sąmoningasis JŪS, matydami save didesnės Būtybės, kuria esate, tąsa.

Suprantu, kad tai gali skambėti abstrakčiai jūsų dabartiniame savimonės lygmenyje. Galiu jus užtikrinti, kad, jums toliau augant savimonėje, išvalant dualistinius įvaizdžius iš savo identiteto kūno, pradėsite matyti ir priimti šią tiesą, kurią jums čia sakau. Jūs čia esate, nes pasirinkote čia ateiti, ir šį pasirinkimą padarėte iš meilės. Jūs esate čia, nes norite čia būti. Žinau, kad jūsų dabartinėje situacijoje yra daug aspektų, kurie nėra harmonijoje su jūsų pirminiu troškimu ir pirminiu tikslu, dėl kurio atėjote. Šie netobulumai yra pasirinkimų, kuriuos Sąmoningasis AŠ padarė, būdamas dualistinės sąmonės poveikyje, padariniai. Kai atskirsite savo Sąmoningąjį AŠ nuo šių dualistinių įsitikinimų, iš tiesų sugrįšite į aiškų suvokimą, kodėl iš tiesų čionai atėjote.

Ak, mano mylimieji, galiu jus užtikrinti, kad, kai atkursite ryšį su savo pirminiu atėjimo čionai tikslu, jūsų gyvenimas įgis visiškai naują dimensiją. Įgysite tokį gilų ir džiaugsmingą prasmės pajautimą, kad iš tiesų atkursite ryšį su pirmine prasme, pirminiu Dievo kūrinijos tikslu. Žinosite, kas esate ir kodėl iš tiesų atėjote į šią Žemę. Žinosite, kad esate aukštesnės dvasinės Būtybės, įkūnijančios tam tikrą Dievo savybę, tąsa. Žinosite, kad esate čia tam, jog atneštumėte tam tikrą Dievo savybę į šią Žemę, šitaip tapdami deimantinio Dievo proto briauna, nešdami Dievo karalystę į įsikūnijimą šioje planetoje. Ir tuomet atkursite ryšį su Dievo Kūno visuma ir suvoksite, kad esate didesnės Būtybių bangos dalis, kurios atėjo į šią Žemę dėl aukštesnio tikslo. Tai jums suteiks tikslo pajautimą, prasmės jausmą, dangiškojo vedimo jausmą, kuris iš tiesų taps aukščiausia pilnatve, kurios giliai viduje ilgisi visi dvasingi žmonės.

Ak, mano mylimieji, koks tai yra skausmas mano širdžiai, kad tiek daug žmonių Žemėje abejoja, ar gyvenimas iš viso turi kokį nors tikslą ar gilesnę prasmę. Atsakymas yra toks akivaizdus ir toks aiškus – kai pakylate virš dualistinės sąmonės. Žinau, kad, kol tebesate įstrigę už šios sąmonės būsenos sukurtų iliuzijų šydo, atsakymas atrodo iliuzinis ir nesuvokiamas. Labiausiai trokštu, kad jūs, ir visi dvasingi žmonės, pakiltumėte virš šio iliuzijų šydo – šio energijos šydo, šio blogio (angl. energy veil - evil) – idant galėtumėte tapti laisvi žinoti, kas esate ir kodėl atėjote į šią visatą. Ir štai tuomet galėsite pradėti išreikšti savo unikalų individualumą ir galėsite atnešti savo unikalią dovaną į šią planetą. Tai iš tiesų yra pamatas gausingam gyvenimui patirti.

Nemanau, kad rimtai tikite, jog gausingas gyvenimas sukasi vien apie pinigus? Galiu jus užtikrinti, kad tikrasis gausingas gyvenimas ateina iš žinojimo, kas tokie esate ir kodėl esate čia, šioje planetoje, ateina iš pajautimo, kaip Dievo šviesa teka per jūsų keturis žemesniuosius kūnus. Jis ateina iš žinojimo, kad kiekvienas jūsų žemesnės esybės aspektas yra dermėje su jūsų pirminiu atėjimo čionai tikslu. Kiekvienas jūsų gyvenimo aspektas yra šio tikslo išraiška ir tarnauja šio tikslo išpildymui. Tai yra aukščiausia gausos būsena, giliausias jausmas, kad esate Gyvenimo Upės tėkmėje, Dievo nuolatinės savitranscendencijos upės tėkmėje, keliančioje jus į vis aukštesnius ir aukštesnius lygmenis ir kartu keliančioje visos planetos vibracijas.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Jūsų gausingo gyvenimo planas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2005 Kim Michaels