13 | Ar žinote geriau už Dievą?

Kaip ką tik paaiškinau, vienintelė išeitis iš kančių yra pradėti savarankiškai rinktis ir prašyti vedimo iš Kristaus proto. Tad neturėtų stebinti, jog puolusios būtybės pamėgino užblokuoti šią išeitį. Vienas iš pavojingiausių epinio mąstymo padarinių yra tas, kad jis priverčia žmones galvoti, jog jie žino geriau už Dievą arba už pakylėtuosius mokytojus. Jie pasinaudoja specifiniu mokymu arba idėja, kurie egzistuoja fizinėje karalijoje, kaip pretekstu atstumti mūsų mokymus, perduodamus laipsniško apreiškimo pavidalu, arba atstumti idėjas, kurias jiems perduodame tiesiogiai jų pačių protuose. Jums būtų sunku patikėti, kiek daug žmonių, kurie iš tiesų žino apie pakylėtuosius mokytojus, atstumia tikrus nurodymus, kuriuos gauna iš vidaus, iš savo Kristaus AŠ, savo AŠ ESU Esaties arba iš savo asmeninių pakylėtųjų mokytojų. Tai iš tiesų yra pati didžiausia kliūtis mūsų pastangoms išlaisvinti individus ir pakelti kolektyvinę sąmonę.

Ir ypatingai didelį rūpestį šiuo atžvilgiu kelia tai, kad yra daug žmonių, kurie yra priėmę specifinį išorinį mokymą kaip atėjusį iš mūsų ir todėl laiko šį mokymą tikru mokymu. Jie dabar naudojasi išoriniu mokymu, kuris yra fizinėje plotmėje, kaip pateisinimu atstumti Gyvąjį Žodį, kurį siekiame jiems duoti iš vidaus. Yra net ir tokių žmonių, kurie tebėra absoliučiai įsitikinę epinių dramų tikrumu, ir jie tuomet interpretuoja pakylėtųjų mokytojų mokymus iš epinio mąstymo, būdami įsitikinę, kad šie mokymai iš tiesų patvirtina epinę kovą ir būtinybę nugalėti tamsos jėgas.

Šie žmonės samprotaus, pasiremdami, mūsų mokymais apie puolusias būtybes, kad yra pateisinama naudoti jėgą arba smurtą puolusioms būtybėms iš Žemės pašalinti ir jų intrigoms įveikti. Pažvelkite į istoriją ir pažiūrėkite, kiek daug karų vyko šioje planetoje. Jeigu būtų buvę įmanoma pašalinti puolusias būtybes smurtu, negi nemanote, kad tai jau būtų įvykę?

Jau vien dėl šio fakto, kad to neįvyko, turėtų būti akivaizdu, jog neįmanoma puolusių būtybių pašalinti smurtu. Paprasta priežastis yra ta, kad kiekvienas smurto veiksmas toliau pratęsia epinę kovą, padėdamas puolusioms būtybėms pasilikti įsikūnijime ir išsaugoti savo kontrolę. Puolusioms būtybėms buvo leista ateiti į šią planetą, kadangi kritinė žmonių masė įžengė į dualizmą. Jos bus pašalintos tik tuomet, kai kritinė žmonių masė transcenduos dualizmą. Mes labai džiaugtumėmės, jeigu tie, kurie teigia esantys mūsų mokiniai, vieni pirmųjų žengtų šį žingsnį į naują sąmonės būseną, kurioje išmintingai suvokiate žalčių egzistavimą, bet esate visiškai taikūs, ir todėl jie negali įtraukti jūsų į kovą. Žinoma, tai, ką čia pasakiau, nebus akivaizdu tiems, kurie tebėra apakinti dualizmo. Jie primygtinai teigs, kad epinė kova yra tikra, ir jie netgi cituos mūsų ankstesnius mokymus savo teiginiams įrodyti.

Laipsniško apreiškimo realybė

Perduodu per šį pasiuntinį laipsnišką apreiškimą. Praeityje perdavėme mokymus per kitus pasiuntinius, kurie taip pat buvo tikro laipsniško apreiškimo pavyzdžiai. Ką tai reiškia, kad apreiškimas yra laipsniškas? XX-ojo amžiaus 4-ajame dešimtmetyje perdavėme tam tikrus mokymus, kurie buvo specifiškai sukurti padėti tam tikrame sąmonės lygyje esantiems žmonėms transcenduoti tą lygį. Kaip jau anksčiau sakiau, turėjome duoti šiuos mokymus tokiu būdu, kad tame lygmenyje esantys žmonės galėtų jį priimti, tai reiškia, kad šie mokymai privalėjo turėti elementų, kuriuos apibrėžė žmonių sąmonės ribotumai. Šie mokymai taip pat turėjo elementų, kurie galėjo padėti žmonėms pakilti virš to lygmens.

Kai kritinė žmonių masė pasinaudojo šiais mokymais, kad pakiltų į aukštesnį lygį, mums tapo įmanoma perduoti naujus mokymus, pritaikytus aukštesniam sąmonės lygiui. Šiuose mokymuose nebuvo tam tikrų ribojančių elementų, egzistavusių ankstesniame mokyme, ir tai paskatino kai kuriuos ankstesnių mokymų mokinius atmesti šiuos naujus mokymus, nes jie nepatvirtino kai kurių jų labiausiai branginamų įsitikinimų. Šiuose mokymuose taip pat buvo elementų, kurie peržengė senojo mokymo ribas ir paskatino kitus mokinius juos atstumti, kadangi jie regimai prieštaravo ankstesniems mokymams.

Kai kurie mokiniai iš tiesų priėmė naujus mokymus ir pasinaudojo jais transcenduoti sąmonės lygiui, kuriam šie mokymai buvo sukurti. Tai mums vėl suteikė teisę perduoti mokymus sekančiam sąmonės lygiui. Kada šis procesas baigsis? Kai paskutinis žmogus pakils iš Žemės – ir realistiškai kalbant, to dar reikės šiek tiek palaukti.

Žinoma, įsikūnijime vis dar yra daug žmonių, kurie nėra transcendavę sąmonės lygmens, kuriam buvo skirti mūsų XX-ojo amžiaus ketvirtajame dešimtmetyje ar netgi dar anksčiau perduoti mokymai. Nėra nieko blogo, kad žmonės koncentruojasi į mokymą, kuris atitinka jų sąmonės lygį ir ignoruoja vėlesnius mokymus. Tačiau bet kuris pakylėtųjų mokytojų mokinys turėtų būti labai atsargus, kad nepasinaudotų vienu mokymu vėlesniam mokymui atstumti. Jeigu sėkmingai pasinaudosite duotu mokymu, natūraliai transcenduosite tam tikrą sąmonės lygį. Kai jau tai padarysite, nebegalėsite pasiekti maksimalaus augimo, toliau sekdami šiuo mokymu visą savo likusį gyvenimą. Maksimalų augimą pasieksite tik pakildami į sekantį mokymą ir nesiliaudami toliau tai daryti pagal iš vidaus gaunamą vedimą. Žinoma, jeigu savo protą sukoncentruosite į specifinį išorinį mokymą, kuriuo, jūsų manymu, privalote sekti visą likusį gyvenimą, atstumsite šį vidinį vedimą, argi ne taip?

Daugelis pakylėtųjų mokytojų mokinių turi potencialą iš tiesų įveikti epinį mąstymą šiame gyvenime. Norėdami tai padaryti, jie privalo pažvelgti į faktą, kad epinis mąstymas priverčia žmonių ego manyti, kad jie žino geriau už Dievą ir pakylėtuosius mokytojus. Jūsų augimui yra labai svarbu, kad pasistengtumėte išeiti iš savo išorinio aš ir patirti grynąją sąmonę, kuri yra atviros durys jūsų tiesioginiam ryšiui su savo AŠ ESU Esatimi ir pakylėtaisiais mokytojais. Ir tik tuomet sugebėsite priimti nurodymus, kuriuos mes jums siūlome tiesiogiai jūsų viduje. Atkreipkite dėmesį, jog nesakau jums sekti išoriniu mokymu, net ir šiuo pasiuntiniu ir mokymu. Sakau jums sekti savo vidiniu vedimu, kai sugebėsite jį gauti. Mes jums perdavėme daug įrankių, kad padėtume jums atverti savo protą šiam vidiniam vedimui. [Žiūrėkite www.kristustavyje.lt]

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Laisvė nuo ego dramų.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels