3 | Kaip atskirti tikrovę nuo netikrovės

Pakylėtasis Mokytojas Lanto, 2012 gegužės 24 d. per Kim Michaels.


Mokytojas Lanto aš esu, ir aš esu Antrojo Spindulio Čohanas. Antrasis Spindulys dažnai buvo laikomas Dievo Išminties spinduliu. Kai sakau Dievo Išminties, kiek daug žmonių susikoncentruoja į žodį „išmintis“ ir pamiršta žodį „Dievas“? Jie mano, kad išmintis reiškia pasaulietišką išmintį, nes kokį atskaitos tašką jie turi, kad iš viso galėtų bent įsivaizduoti Dievo Išmintį? Daugelis žmonių yra priėmę stabmeldišką Dievo įvaizdį, tad net jeigu jie mąstytų apie išmintį, peržengiančią pasaulietiškos išminties ribas, jų įsivaizduojama išmintis būtų kilusi iš klaidingo Dievo įvaizdžio, kurį jie garbino ištisus šimtmečius ir tūkstantmečius, ir netgi dar ilgiau nei siekia rašytinė istorija.

Ir iš tiesų galėtume sakyti, kad esminė problema Žemėje yra klaidingas Dievo įvaizdis, kurį žmonės turi nuo to laiko, kai pirmieji puolę angelai nusileido į Žemę. Jie paskleidė savo stabmeldišką išorinės dievybės įvaizdį, kad ir kokia būtų buvusi jos forma, kurią jie naudojo tų laikų žmonėms patraukti. 

Kaip galite pažinti Dievo išmintį, jeigu net nepažįstate Dievo, jeigu manote, kad Dievą įmanoma įgrūsti į kokią nors mažytę čia Žemėje sukurtą proto dėžutę, ar puolusių būtybių ne Žemėje sukurtą proto dėžutę, kurios manė žinančios geriau už Dievą kaip turėtų būti valdoma visata? Galiu jus užtikrinti, kad jeigu puolusiems angelams būtų buvę pavesta valdyti visatą, visata jau seniai būtų susinaikinusi per mechanizmą, kurį mes aprašėme kaip antrąjį termodinamikos dėsnį. Egzistuoja jėga, griaunanti visas sistemas, kuriose egzistuoja vidiniai prieštaravimai, nes jos yra grįstos netikra išmintimi, sukurta per dualistinę sąmonę, kurią mes taip pat pavadinome žaltišku protu.

Ypatingas pakvietimas į Karališkojo Tetono ašramą

Tad aš, Antrojo Spindulio Čohanas, ateinu jums pasiūlyti, kad jeigu kalbėsite invokacijas šioje knygoje, būsite pakviesti atvykti į Karališkojo Tetono ašramą ypatingai sesijai. Ji padės tiems, kurie yra pasirengę, tiems, kurie to nori, praregėti iš žaltiškos išminties, permatyti kiaurai šį mechanizmą, kuriame už dualizmo šydo patekusios būtybės mano galinčios susikurti savo išminties apibrėžimą. Ir tuomet jūs palaipsniui, pagal savo sąmonės lygį, būsite mokomi išlaisvinti savo protą nuo daugybės subtilių idėjų, kurias kolektyvinėje sąmonėje paskleidė puolusios būtybės, mėgindamos pagauti žmoniją plačiausiai Žemėje paplitusio įsitikinimo spąstuose. Ir tai yra įsitikinimas, kad: „Mes turime absoliučią tiesą. Mes žinome, kas yra tikra, žinome, kas yra teisinga, žinome, ar yra Dievas ir kaip šis Dievas atrodo.“ Jis yra toks, kaip yra vaizduojama mūsų religijoje. Arba Jo iš viso nėra, kaip teigia mūsų materializmo religija.

Tad tai yra ypatingas pasiūlymas tiems, kurie ryšis kalbėti invokacijas šioje knygoje ir tuomet paprašys prieš eidami miegoti būti paimti į Karališkojo Tetono ašramą, esanti virš Tetono kalnų grandinės Jungtinėse Valstijose, Vajomingo valstijoje. Aukščiausia šių kalnų viršukalnė yra vadinama Didžiuoju Tetonu ir būtent tenai randate auksines duris, atveriančias įėjimą į mūsų ašramą. Praeityje aprašėme šias duris kaip milžiniškas bronzines duris, tačiau per dvasios alchemiją ir tokios daugybės dvasingų žmonių Žemėje apsilankymus atnaujinome šias duris, paversdami jas gryniausio aukso durimis.

Mes norime visiems, kurie atvyksta į mūsų ašramą, pademonstruoti, kad už šių durų atrasite Auksinę Nušvitimo Liepsną, skaisčiai degančią ant centrinėje mūsų ašramo salėje stovinčio altoriaus. Šią salę galite įsivaizduoti kaip milžinišką erdvę su ją gaubiančiu didžiuliu skliautu, daug didesniu nei matote žymiausiuose Žemėje egzistuojančiuose pastatuose. Šį skliautą remia ne kolonos, o šviesos stulpai, įgiję tokį intensyvumą, kad iš tiesų gali išlaikyti skliautą. Skliautas, žinoma, yra sukurtas ne iš fizinės substancijos, ir visgi jį sudaranti substancija yra didesnio tankumo nei jį laikanti šviesa.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Išminties iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2012 Kim Michaels