4 | Išmintis ir Galia

Pakylėtasis Mokytojas Lanto, 2014 kovo 10 d. per Kim Michaels.


AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Lanto. Buvau žinomas kaip Viešpats Lanto. Aš iš tiesų esu Antrojo Dievo Išminties Spindulio Viešpats arba Čohanas; tačiau esu linkęs nenaudoti žodžio „viešpats“, nes šiuo žodžiu taip stipriai piktnaudžiavo tiek sekuliarūs, tiek tam tikri religiniai judėjimai Žemėje. Aš nesu jūsų viešpats. Nežiūriu į jus taip, kaip jūs žiūrite į save. Nežiūriu į save taip, kaip jūs žiūrite į mane. 

Buvau pakylėtuoju mokytoju labai ilgą laiką matuojant žemišku laiku, nors tai vis dar tėra akies mirksnis kosminiu laiku. Vis dar laikau save truputį naujoku dvasinėje karalijoje, tačiau matuojant žemišku laiku, tai yra ilgas laikas. Pakilau į Budos sąmonės lygmenį ir todėl regiu realybę, kurios mokė Buda, kad viskas yra Budos Prigimties. 

Regiu Budos Prigimtį savyje, ir regėdamas Budos Prigimtį savyje, regiu Budos Prigimtį jumyse, net jeigu jūs jos dar neregite. Todėl mano tikslas, vienintelis mano tikslas, yra pažadinti jus tiek, kad galėtumėte išvysti Budos Prigimtį savyje, Budos Prigimtį visame kame, kas jus supa, ir netgi galėtumėte pamatyti Budos Prigimtį manyje, kad žinotumėte, jog mes iš tiesų esame lygūs, kaip visos savimonę turinčios būtybės yra lygios Dievo Išminties šviesos realybėje. 

Aukščiausia išmintis

Kas yra aukščiausia išmintis? Pamąstykite, kaip žmonės daugybę amžių siekė išminties, tačiau aukščiausia išmintis yra, kad visa gyvybė yra viena, kad viskas yra Budos Prigimties, ir todėl diferenciacijos formoje nereiškia diferenciacijos vertėje. Tad vertė yra visiškai dirbtinė koncepcija, sukurta proto, kuris atsiskyrė nuo išminties realybės, kuris sukūrė iliuziją, jog yra atskirtas nuo Budos Prigimties, kad Budos Prigimties nėra ten, kur yra jis, kad atskirasis protas susikūrė atskirą buveinę, kuri kažkokiu būdu yra atskirta nuo Budos Prigimties.

Ateis momentas jūsų augime, kai pamatysite, koks absurdiškas yra teiginys, jog kažkas galėtų būti atskirta nuo Budos Prigimties. Pamatysite, kad Budos Prigimtis yra visa ir visuose, ir kad be jos nieko nebuvo sukurta, kas yra sukurta. Niekas negali būti atskirta nuo to, kas yra visur, kas yra besąlygiška, kas viską persmelkia. Tačiau pilnai suprantu, kad atėję į mano ašramą savo kelionėje nuo 48 į 96 sąmonės lygį, nesugebėsite to matyti. Nesugebėsite to patirti, o kodėl nesugebėsite to patirti? Todėl, kad jūs vis dar tebežvelgiate į gyvenimą per suvokimo filtrą, atitinkantį tą sąmonės lygį, kuriame esate, o tai, žinoma, yra kaip ir turėtų būti. 

Nusimeskite anti-išminties suvokimo filtrus

Mano kaip mokytojo vaidmuo yra padėti jums praskleisti anti-išminties šydus, atskirojo proto, dualistinio proto, žaltiško proto, puolusio proto – kad ir kaip norėtumėte tai vadinti – sukurtus šydus. Mes, žinoma, kurie esame pakilę, šiuos žodžius naudojame tik dėl to, kad žinome, jog kol vis dar tebesate Žemėje ir žvelgiate į viską per linijišką protą, jums vis dar tebėra reikalingi pavadinimai. Etiketės iš tiesų ateina iš atskirties proto. Mums etiketės nereikalingos, kadangi mes patiriame Budos Prigimties, vieno proto realybę. 

Mes iš karto pajaučiame, kai kažkas yra nuo jo atsiskyręs. Mums viskas, kas yra atskira, yra, tam tikra prasme, panašu į tamsą. Visa tai nėra tikra; tai yra kažkas, ką turite įveikti. Esmė mums nėra kurti gradacijas, vertybinius vertinimus, sakant, kad vienos rūšies tamsa yra geresnė už kitos rūšies tamsą. Jos abi nėra tikros. Jos abi turi būti paliktos kaip iliuzijos, kuriomis jos yra. 

Toks yra mūsų vaidmuo. Norėdami vaidinti šį vaidmenį, turime eiti ir pažvelgti į jus, pažvelgti į jūsų proto būseną, pažvelgti į jūsų specifinį suvokimo filtrą, pažvelgti į šerdinius įsitikinimus, kurie sudaro jūsų suvokimo filtrą, ir tuomet turime atkreipti jūsų dėmesį į šiuos įsitikinimus. Kai pasiekiate tam tikrą sąmonės lygį, matote gyvenimą per suvokimo filtrą; tačiau ar galėčiau čia žengti žingsnį toliau? Ar galėčiau jums atskleisti, kad kopdami nuo 48 į 96 sąmonės lygį, jūs nusimetate po vieną suvokimo filtrą, po vieną suvokimo filtro sluoksnį kiekviename laiptelyje, kuriuo užkopiate į viršų. 

Kai esate 48 lygmenyje, žvelgiate į gyvenimą per 48 suvokimo filtrus. Kiekvienas iš šių 48 filtrų reprezentuoja vieną laiptelį sraigtiniuose iniciacijų laiptuose, kurie jus veda nuo 48 iki 96 sąmonės lygmens. Tuo nenoriu pasakyti, kad išsilaisvinate nuo suvokimo filtrų 96 lygmenyje. Jūs tuomet pradedate dirbti kitame lygmenyje, kitame sluoksnyje, pradėdami dirbti per 48 suvokimo lygmenis, egzistuojančius tarp 96 ir 144 lygmenų. 

Jums bus naudinga žinoti, ir jūs iš tiesų tai sužinosite atėję į mano ašramą, kad vaidmuo, procesas, per kurį einate, yra kiekviename žingsnelyje nusimesti po vieną suvokimo filtrą. Tai jums padės suprasti, kad kai esate tam tikrame sąmonės lygmenyje, negalite akimirksniu nusimesti visų suvokimo filtrų, per kuriuos žiūrite į gyvenimą. Galite turėti 40 suvokimo filtrų, per kuriuos žiūrite. Negalite iš karto nusimesti visų keturiasdešimties. Jeigu tai nutiktų, prarastumėte savo tapatumo jausmą, prarastumėte kryptį, prarastumėte savo tęstinumo jausmą, prarastumėte savo savasties jausmą. Negalite akimirksniu persijungti iš šio labai žmogiškos savasties jausmo į savasties jausmą, grįstą jūsų AŠ ESU Esatyje įtvirtintų individualumu. Tai būtų neįmanoma; privalote judėti pirmyn po vieną mažą žingsnelį, nusimesdami po vieną suvokimo filtrą tame žingsnelyje. 

Tai gali jums padėti suvokti, kad turite būti kantrūs, kaip sakė Jėzus: „Kantrybe laimėsite savo sielas.“ Kai naujas mokinys ateina į mano ašramą siekdamas pradėti šį kilimo procesą Antrajame Spindulyje, šis mokinys dažnai būna šiek tiek nekantrus. Tai yra natūralu, nes jūs ką tik išlaikėte iniciacijas, septynis iniciacijų sluoksnius, vadovaujant mano mylimam Mokytojui MOR ir pirmajam Dievo Galios ir Valios spinduliui. Turite išvystyti tam tikrą valią, tam tikrą ryžtą, jums reikalinga tam tikra galia, kad galėtumėte išlaikyti tas iniciacijas. Tai yra natūralu ir teisinga, tačiau viena svarbiausių įžvalgų, kurią galite suvokti apie dvasinį kelią, yra ta, kad kelias turi tam tikrus etapus. Tai, kas padės jums pereiti vieną etapą, nepadės jums pereiti kito etapo. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Išminties iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2014 Kim Michaels