Įvadas į Motinos Žemės gydymą

Pakylėtoji Mokytojas Motina Marija, per Kim Michaels 2010 lapkričio 22 d.


Ši knyga skirta ne kiekvienam. 

Ši knyga yra perduodama kaip dovana tiems žmonėms, kurie ryžosi bent jau pamąstyti apie senąjį posakį, kad „jeigu nesate dalis sprendimo, esate dalis problemos“. Ši knyga yra skirta ypač tiems žmonėms, kurie taip pat ryžosi pamąstyti apie posakį: „Negalite išspręsti problemos su ta pačia sąmonės būsena, kuri sukūrė problemą.“

Kai pakylate į suvokimo lygmenį, kuriame pradedate suprasti, jog visos problemos, kurias matote Žemėje, yra tam tikros sąmonės būsenos padariniai, galite bent po truputį pradėti suvokti faktą, jog tam, kad žmonija galėtų atrasti veiksmingus sprendimus daugybei savo problemų, privalo atsirasti noras siekti aukštesnio sąmonės lygmens už tą lygmenį, kuris sukėlė dabartines problemas.

Žinoma, yra daug žmonių, kurie iš karto paprieštarautų tam, ką čia sakau. Jie iš karto imtų prieštarauti jau vien užuominai, kad problemas, kurias matote Žemėje, galėjo sukurti sąmonės būsena, kadangi jiems nuo vaikystės buvo diegiama sąmonės vaidmenį neigianti ideologinė sistema. Tai galėjo būti religinė sistema, kuri sako, jog Žemė savo dabartiniame pavidale buvo sukurta Dievo, ir todėl ne žmogaus galioms pakeisti sąlygas, kurias matote gamtoje ar netgi visos planetos mastu. Kitiems žmonėms nuo vaikystės buvo diegiama materialistinė ideologija, kuri sako, kad sąmonė yra materijos produktas, smegenų materijos produktas. Ir todėl sąmonė neturi galios paveikti materijos, iš kurios yra gimusi. 

Galbūt jau pradedate suvokti, kad ši knyga nėra skirta žmonėms, įstrigusiems tradicinių religijų sukurtoje proto dėžutėje, ir ji taip pat nėra skirta žmonėms, įstrigusiems materializmo sukurtoje proto dėžutėje? Ši knyga yra skirta tiems žmonėms, kurie bent jau pradėjo mąstyti apie tai, kad turi būti kažkas daugiau, ką galėtume suprasti apie gyvenimą, nei buvo apibrėžta bet kurioje iš šių proto dėžučių. Tad jie bent jau pradėjo suvokti, kad jeigu žmonija nori išspręsti rimtas problemas, kurias matote Žemėje – pradedant gamtos kataklizmais ir baigiant ekologinėmis problemomis, visuomenės problemomis – reikalingas naujas požiūris. 

Šie žmonės pradėjo suprasti, kad tie metodai, kurie buvo taikomi iki šiol, šių problemų neišsprendė. Ir todėl šie žmonės suvokė – arba gali labai greitai suvokti, – kad vienintelis paaiškinimas faktui, jog nebuvo rasta jokio sprendimo, privalo būti tai, jog žmonės nepriėmė teisingo požiūrio į šias problemas.

Jeigu žmonės mėgina išspręsti problemą iš sąmonės būsenos, kuri sukėlė problemą, argi tuomet nėra akivaizdu, kodėl yra neįmanoma rasti jokio sprendimo? Tad jeigu norime rasti sprendimą, privalo atsirasti žmonių, kurie ryžtųsi peržengti problemą sukėlusios proto dėžutės ribas. Ir būtent tiems žmonėms, kurie pakilo į šį suvokimo ir savimonės lygį, yra perduodama ši knyga.

***

Tad kas gi esu „aš“, kuri tai kalba? Aš esu dvasinė būtybė, pakylėtoji būtybė. Gyvenu karalijoje, sukurtoje iš tokių energijos dažnių, kurie vibruoja daug aukščiau už tą lygmenį, kurį jūs patiriate per savo fizines jusles. Kalbu šią knygą per pasiuntinį, kuris buvo specialiai apmokytas pakelti savo sąmonę ir suderinti ją su aukštesniais dažniais, kuriuose aš egzistuoju. Tad galiu naudotis jo protu ir balso stygomis kaip atviromis durimis šiai žiniai perduoti.

Jeigu esate atviri dvasinių būtybių egzistavimui ir jeigu esate atviri galimybei, kad galime įvairiais būdais perduoti žinias, tuomet ši knyga yra skirta jums. Jeigu nesate atviri šiai galimybei, tuomet ši knyga neturės jums ko pasiūlyti, nes neketinu siekti pateisinti ar netgi paaiškinti savo egzistavimo. 

Mano šios knygos tikslas nėra ginčyti tam tikrus požiūrius, kuriuos iškėlė dominuojančios Vakarų pasaulio ideologinės sistemos – krikščionybė ir mokslinis materializmas. Mano šios knygos tikslas nėra pristatyti argumentus; jos tikslas yra pristatyti tiesą, galėsiančią apšviesti tuos, kurie jau atvėrė savo protus aukštesniam supratimui nei buvo perduota tradicinėse ideologinėse sistemose. Jeigu nesate tarp šių žmonių, tiesiog eikite ramybėje, kadangi jokiu būdu nemėginu sakyti, jog kažkas yra ne taip su jumis dėl to, kad esate savo dabartinėje sąmonės būsenoje.

Paprasta realybė yra tokia, kad Žodis privalo kalbėti pats už save. Gyvasis Žodis, kurį perduodu šioje knygoje, arba surezonuos su kažkuo jūsų viduje, arba ne. Jeigu jis iš tiesų surezonuos su kažkuo jūsų vidinėje esybėje, tuomet jūs atpažinsite tiesos vibraciją Žodyje, kurį jums duodu. Jeigu jis nesurezonuos su kažkuo jūsų esybėje, tuomet jūs neatpažinsite jo kaip tiesos, ir todėl imsite su juo ginčytis savo išoriniu protu. Jeigu norite užsiimti šia veikla, su pagarba lenkiuosi jūsų laisvai valiai. Tačiau neketinu  taikytis prie tų, kurie nori ginčytis, užuot siekę žinoti. 

Tiesa yra aukščiau žmogiškų ginčų – dėl vienos paprastos priežasties. Tie, kurie ginčijasi, tai daro dėl to, kad jų protai yra įstrigę tam tikroje proto dėžutėje. Ši proto dėžutė jiems duoda tam tikrą požiūrį, tam tikrą pasaulio suvokimą. Jie tiki, kad jų požiūris, jų pasaulio suvokimas yra aukščiausias įmanomas arba vienintelis teisingas. Ir todėl jie siekia primesti ir paskleisti savo požiūrį kitiems žmonėms. Jie taip pat jaučia grėsmę iš žmonių, kurie nesutinka su jų požiūriu, ir todėl jie gali siekti panaudoti įvairią jėgą, kad priverstų kitus žmones jiems pritarti. Būtent tai yra visų religinių ir politinių kovų, kurias matėte istorijoje, priežastis: viena žmonių grupė manė, kad yra pateisinama siekti primesti savo požiūrį kitiems, netgi panaudojant smurtą ar kitokią prievartą. 

Aš esu pakylėtoji būtybė, tai reiškia, kad esu pakilusi virš šios dualistinės kovos dėl saugumo. Mano saugumas slypi žinojime, kas AŠ ESU, pasiekusi vienovę su realybe, kuri yra aukščiau žmonių proto dėžučių.

Yra daug žmonių Žemėje, tiesą sakant, milijonai žmonių Žemėje, kurie taip pat yra pasiekę lygmenį – arba yra arti to lygmens, – kuriame jie suvokia, kad egzistuoja realybė, esanti aukščiau už žmonių sukurtas proto dėžutes, net ir tas dėžutes, kurias sukūrė vyraujančios ideologinės šio pasaulio sistemos. Tad šie žmonės pradėjo susiderinti – savo pačių širdyse – su šia aukštesne realybe. Jie gali skirtingais būdais žiūrėti ir apibrėžti šią aukštesnę realybę, tačiau jie visi turi kai ką bendro. Jie bent po truputį pradėjo suvokti, kad ši aukštesnė realybė yra sukurta iš vibracijų, kurios pranoksta bet kokius materialiame pasaulyje egzistuojančius dalykus. Ir todėl jie turi atskaitos tašką, grįstą pačia vibracija, ir būtent tai jiems leidžia susiderinti ir pripažinti tiesos vibraciją mano žodžiuose. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels