7 | Norėdami būti gydūnu, privalote pažinti savo tikrąjį potencialą

Pakylėtoji Mokytojas Motina Marija, per Kim Michaels 2010 lapkričio 28 d.


Na ir dabar, kai jau aptarėme baimės klausimą, norėčiau pakalbėti apie Omega aspektą, kuris sudaro kitą polių, sukurtą laikyti žmones pasyvumo būsenoje. Šis Omega polius yra beviltiškumo arba nevilties jausmas, galvojimas, jog vienas žmogus negali padaryti jokio skirtumo, kad vienas žmogus negali pasipriešinti masinei sąmonei ar netgi valdančiajam elitui, kuris taip stipriai savo rankose laiko valdžią – ar bent jau taip atrodo.

Kodėl gi jūs – tiesiog vienas individas – turėtumėte sugebėti ką nors padaryti, kas padarytų poveikį planetos mastu? Na, mano mylimieji, jeigu visi būtų taip sakę istorijos eigoje, jūs vis dar tebegyventumėte urvuose, ir knyga tikrai nebūtų buvusi išrasta. Pažvelgę į istoriją matote, kad buvo daugybė atvejų, kai vienas individas padarė skirtumą, būdamas atviromis durimis kažkokios naujos idėjos ar išradimo atnešimui, kurie pakėlė visuomenę vienu ar keliais žingsneliais aukščiau. 

Tačiau realybė yra tokia, kad valdantysis elitas individualumą visada laikė grėsme. Ir todėl, žvelgdami į istoriją galite matyti, jog valdantysis bet kurios visuomenės elitas mėgino stabdyti individualų reiškimąsi, individualų kūrybiškumą.

Tad mano mintis yra tokia, kad jeigu iš tiesų pažvelgsite į istoriją, pamatysite, kad istorija yra jūsų pusėje. Kodėl žmonijos likimas pasikeitė nuo urvinio žmogaus lygmens iki šiuolaikinės civilizacijos? Na, todėl, kaip sakiau, kad tai yra vienas iš pamatinių gamtos dėsnių, vienas iš pamatinių visatos dėsnių, jog savitranscendencija yra visuotinis reikalavimas. 

Kalbėjau apie troškimą augti, norą augti, ir kalbėjau apie antrąjį termodinamikos dėsnį, kuris pradeda veikti, kai troškimas augti yra sustabdomas. Kai individas arba visuomenė nustoja save transcenduoti, jie tampa pavaldūs antrajam termodinamikos dėsniui. Ir šis dėsnis išardys bet kokias struktūras, kurias jie sieks išsaugoti – jeigu jie neleis tai struktūrai transcenduoti savęs ir tapti daugiau nesibaigiančiame Gyvenimo Upės kūrybiškume. Tačiau jeigu atsitrauksite žingsnelį atgal ir giliau apie tai pamąstysite, iš tiesų galėsite patirti vidinį apreiškimą, kuris jums leis tiksliai žinoti, ką čia sakau. Gilesnė realybė yra tokia, kad gyvybėje iš tiesų egzistuoja kilimo aukštyn tendencija, aukštyn kelianti jėga, kuri visą gyvybę skatina transcenduoti ir tapti daugiau.

***

Pažiūrėkime, iš kur ateina ši jėga. Paaiškinau, kad jūsų Kūrėjas kurti pradėjo sutraukdamas savo Esybę ir sukurdamas tuštumą. Tuomet Kūrėjas pratęsė dalį savo Esybės, kad sukurtų sferą toje tuštumoje, tam tikras struktūras ir formas turinčią sferą, kuri tuomet galėtų tarnauti pagrindu Kūrėjo savimonę turinčių būtybių augimui. Paaiškinau, kad pirmoji sfera galiausiai pakilo ir tapo mūsų dabar taip vadinamos dvasinės karalijos dalimi.

Po to, kai pirmoji sfera pakilo, būtybės, kurios prisidėjo prie tos sferos atvedimo prie pakylėjimo taško, nusprendė ir vėl tarnauti atviromis durimis sekančios sferos sukūrimui. Šios pakylėtosios būtybės dabar pasiuntė savo pačių tąsas į tą kitą sferą. Ir šioms tąsoms augant savo savimonėje, jos pakėlė visos savo sferos vibracijos, kol ir ji galėjo pakilti. Ir tai tęsėsi, kaip sakiau, per keletą sferų, ir jūs dabar esate septintojoje iš šių sferų.

Galite pažvelgti į materialią visatą, kurioje gyvenate, ir matyti, kad ji yra beveik neriboto dydžio. Labai gerai žinote, kad egzistuoja milijonai galaktikų, kurias galite matyti iš Žemės, tačiau taip pat žinote, kaip sakiau anksčiau, kad egzistuoja stebėjimo horizontas, už kurio negalite matyti iš Žemės, kadangi šviesa iš tolimų galaktikų neturėjo pakankamai laiko pasiekti Žemę. Ir todėl, galiu jus užtikrinti, kad šalia to milžiniško galaktikų skaičiaus, kurias galima matyti iš Žemės, egzistuoja netgi dar didesnis jų skaičius, kurios yra nematomos.

Tad tuo noriu jums parodyti, kaip esu tikra, jog jūs jau įtariate, kad tokioje milžiniškoje visatoje egzistuoja daug ir kitų protingų gyvybės formų be žmonių. Mokslas įrodė, kad viskas yra tarpusavyje susiję. Kai nusileidžiate į gilesnius subatominių dalelių sluoksnius ir netgi peržengiate grynosios energijos slenkstį, viskas yra susiję viename gigantiškame gyvybės tinkle. Tai reiškia, kad visa materiali visata yra viena tarpusavyje susijusi visuma. O Žemės planetai specifiškai tai reiškia, kad nors gali atrodyti, jog žmonės yra izoliuoti didžiulėje tuščioje erdvėje, tai visiškai nėra tiesa. Žmonės yra – neregimoje grynosios energijos karalijoje – giliai susiję su visomis kitomis savimonę turinčiomis būtybėmis visoje materialioje visatoje. 

Galiu jus užtikrinti, kad egzistuoja daug kitų planetų su protingomis, savimonę turinčiomis gyvybės formomis. Visos šios būtybės sudaro milžinišką gyvybės tinklą, kurį galėtume pavadinti gyvybės Antakharana. Iš milijonų planetų, turinčių panašias gyvybės formas į tai, ką matote Žemėje – didžioji jų dalis yra aukštyn kylančioje spiralėje. Tad iš tiesų galėtume sakyti, kad visa materiali visata yra aukštyn kylančioje spiralėje, ir tą įrodo jau pats faktas, kaip pastebėjo mokslas, kad materiali visata plečiasi greitėjančia sparta. 

Šio plėtimosi, šios akceleracijos varomoji jėga yra tai, kad didžioji dauguma savimonę turinčių būtybių, kurios gyvena materialioje visatoje, yra savęs transcendavimo procese. Todėl jų tarpusavyje susijusi sąmonė sudaro mano taip vadinamą Gyvenimo Upę, į kurią galima žiūrėti kaip į milžinišką kūrybiškumo judėjimą, kuris verčia visos materialios visatos vibracijas nuolatos kilti aukštyn.

Tačiau pažvelgę į visatą, taip pat galite matyti, kad egzistuoja tam tikros vietos, kurios pilnai dar neprisijungė prie šio aukštyn kylančio judėjimo. Tuo nenoriu pasakyti, kad jos nėra jo dalimi, nes iš tiesų, visa visata akceleruoja, tai reiškia, kad viskas jos viduje yra traukiama aukštyn Gyvenimo Upės. Ir vis dėlto, kadangi egzistuoja Laisvos Valios Įstatymas, yra erdvės egzistuoti planetoms, net ir saulės sistemoms materialios visatos viduje, kurios neakceleruoja tuo pačiu tempu kaip visa likusi visata. Todėl materialioje visatoje iš tiesų esama vienetų, kurie atsilieka nuo bendro aukštyn kylančio, akceleruojančio visumos judėjimo.

Tai, žinoma, yra leidžiama pagal Laisvos Valios Įstatymą. Planetinio vieneto gyventojai gali kolektyviškai sulėtinti savo vieneto akceleraciją iki tokio taško, kad jis ima atsilikti nuo likusios visatos. Tačiau šios būtybės negali – vėlgi, pagal Laisvos Valios Įstatymą – atskirti savo vieneto, savo planetinio vieneto, nuo visos likusios materialios visatos. Kitaip tariant, galite sulėtinti savo vieneto akceleraciją, tačiau negalite sutrukdyti, kad jūsų vieneto aukštyn netrauktų likusios visatos magnetinė trauka.

Pamąstykite, ką tai reiškia. Tai reiškia, jog norint sulėtinti tam tikros planetos augimą, tos planetos gyventojai privalo kovoti prieš visos likusios visatos aukštyn keliančią trauką. Tai yra milžiniška jėga, ir galite matyti, iš paprastos matematikos, jog vienos planetos gyventojams neįmanoma visiškai sulėtinti savo planetos augimo ir pasipriešinti visos likusios visatos aukštyn keliančiai traukai.

Tai iš tiesų yra dalis priežasties, kodėl jūs nebegyvenate urvuose. Žemės planeta buvo patraukta aukštyn likusios visatos sugeneruotos jėgos, ir žmonija negali sulėtinti šio augimo virš tam tikro lygmens.

Tuo nenoriu pasakyti, kad Žemės augimas priklauso tik nuo to, ką galėtume pavadinti fonine visatos akceleracija. Nes iš tiesų buvo daug žmonių Žemėje, kurie taip pat ryžosi tapti atviromis durimis kūrybinei gyvenimo jėgai tekėti per jų protą ir esybę. Ir šis kūrybiškumas, ši kūrybinė tėkmė, iš tiesų yra dalis priežasties, kodėl visuomenė pakilo virš urvinio žmogaus pakopos ir pasiekė šiuolaikinės civilizacijos lygmenį.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels