12 | Aukštesnės tiesos atnešimas į ekologinius debatus

Pakylėtasis Mokytojas Ilarionas, per Kim Michaels 2010 gruodžio 03 d.


Ilarionas yra penktojo spindulio Čohano vardas, ir Ilarionas iš tiesų AŠ ESU. Penktasis spindulys tradiciškai buvo vadinamas tiesos ir gydymo spinduliu. Tačiau būtų konstruktyviau jį vadinti vizijos spinduliu, ypač aukštesnės vizijos, tyresnės vizijos, tyros vizijos spinduliu.

Tai yra spindulys, kuris leidžia jums pažvelgti už dabartinių Žemėje įkūnytų sąlygų ar savo pačių sąmonės būsenos ir išvysti tą tyrą viziją – ir tuomet laikytis tyros vizijos, kad Žemė galės būti transformuota ir galės materializuoti šios vizijos tyrumą. O taip pat, individualiame lygmenyje, šis spindulys įgalina jus laikytis tyros vizijos sau ir savo Kristiškumo įkūnijimui.

Galbūt žinote – ar augote krikščioniškoje kultūroje ar ne, – kad krikščionybės religija teigia, jog Jėzus nebuvo pradėtas tradiciniu arba natūraliu būdu, bet buvo pradėtas iš Šventosios Dvasios per nekaltą pradėjimą. Tai, žinoma, tiesiog yra vienas iš pavyzdžių, kaip žmonės siekia pasinaudoti esamomis sąlygomis Žemėje, kad išskirtų save arba savo religiją iš kitų. Visa ši idėja, kad Jėzus nebuvo pradėtas natūraliu būdu, yra mėginimas išskirti jį iš visų kitų vaikų, šitaip palaikant teiginį, esą Jėzus buvo vienintelis Dievo sūnus, atėjęs į fizinį kūną. Pats Jėzus niekada to neteigė, ir taip pat to neteigė jo motina Marija, ar jo tėvas Juozapas. Tai iš buvo vėliau pridėta į krikščionybės tikėjimą, tačiau tyro pradėjimo koncepcijoje egzistuoja tam tikra vertė, ir norėčiau jums duoti apie tai gilesnį supratimą. 

***

Kokia, iš esmės, yra pamatinė už Kristaus misijos slypinti žinia? Kaip paaiškino Serapis Bėjus, Kristus yra universali sąmonės būsena, kuri leidžia jums atskirti tikra nuo netikro, tyra nuo netyro, tiesą nuo netiesos. Ji leidžia jums matyti pamatinę visos gyvybės vienovę ir matyti, kad daugybė įvairiausių formų formų pasaulyje nėra atskiros, bet iš tiesų yra kilusios iš to paties šaltinio.

Nors daugelis skirtingų formų gali atrodyti atskiros, visgi jos visos buvo sukurtos tuo pačiu būdu – savimonę turinčioms būtybėms projektuojant įvaizdžius ant vienos, universalios Materijos šviesos substancijos. Tad tik todėl, kad Kūrėjas materializavo save kaip Materijos šviesą ir kaip savimonę turinčias savo paties tąsas, gali būti sukuriamos ir palaikomos bet kokios formos.

Tad šis faktas jums įrodo potencialą, kad bet kokia forma, kad ir kokia netobula ar netyra ji būtų, gali būti akceleruota ir transcenduota, kol galiausiai ims įkūnyti aukštesnę viziją. Tokia yra tikroji Kristaus misijos žinia, tai yra, jog kad ir kaip giliai individas būtų nusileidęs žemiau Kristaus sąmonės lygmens, šis individas niekada negali prarasti potencialo būti atpirktas, atgimti, akceleruotis virš žemesnės sąmonės ir įkūnyti Kristaus sąmonę.

Lygiai taip pat, kad ir kiek žemai planeta būtų nusileidusi žemiau pirminio Elohimų sukurto tyrumo lygmens, planeta niekada negali prarasti potencialo vėl būti akceleruota į tyrą viziją, į tą tyrą viziją, kuri vis dar tebėra saugoma Elohimų prote. Šios vizijos nesunaikino ir neiškreipė jokie žmonių padaryti dalykai, jiems naudojantis savo laisva valia kosminėje Žemės mokykloje.

Kai, išlaikę ketvirtojo spindulio iniciacijas, pradedate matyti šią gilesnę realybę, įgyjate naują perspektyvą į viską Žemėje. Tai nereiškia, kad akimirksniu tampate Kristumi ir turite pilną Kristaus viziją, tačiau iš tiesų pradedate suprasti, kad egzistuoja aukštesnis būdas žiūrėti į viską Žemėje. Ir kai iš tiesų pradedate matyti šią Kristaus viziją, galite daryti tai, ką darė Motina Marija, stebėdama, kaip Jėzus augo ir galiausiai subrendo tiek, kad galėjo pradėti vykdyti savo dvasinę misiją. Galite laikytis tyros vizijos, tiek sau ir savo akceleracijai į Kristiškumą, tiek planetai ir jos augimui į aukštesnį gyvenimo būvį.

Galbūt jau pradedate suvokti, kad nors šiandien yra daug žmonių, kurie pradėjo labiau įsisąmoninti ekologines problemas, nemažas jų procentas iš tiesų visiškai nesuvokia, kokia yra penktojo spindulio esmė. Užuot laikęsi tyros vizijos, kad Žemė gali transcenduoti ekologines problemas, jie yra įtraukiami sekti tuo, ar anuo Žemės pabaigos scenarijumi. 

Galbūt jau pradedate suprasti, jog kadangi viskas yra sąmonė, ir viskas Žemėje yra veikiama žmonijos sąmonės, dėmesio koncentravimas į Žemės pabaigos scenarijų – ar kažkokią teoriją, kuri pristato ekologines problemas kaip neturinčias jokio sprendimo – nepadės išgydyti Motinos Žemės? Priešingai, kai koncentruojatės į Žemės pabaigos scenarijų – arba kai manote, kad kažkokia fizinė sąlyga nustato absoliutų limitą pokyčiams, kurie potencialiai galėtų įvykti – jūs iš tiesų leidžiate savo protui prisidėti prie dabartinių ekologinių problemų palaikymo arba netgi jas dar labiau pabloginate. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels